Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

vígjáték


Sorrend:

Asterix az Olimpián (1Blu-ray) (élőszereplős)

Asterix és jó barátja, Obelix az ókori olimpiai játékokra mennek, hogy megküzdjenek a rómaiakkal. Mindezt teszik azért, mert a gall Alafolix herceg szerelmes lesz a gyönyörű görög hercegnőbe, és elkél neki a segítség, hogy felkészülhessen az Olimpiai megmérettetéseken. Csakhogy ugyanebbe a hercegnőbe szerelmes Cézár fia, Brutus is. Kettőjük között olyan versengés alakul ki, amely nem feltétlen a fair-play elemeire épül. Vajon ki nyeri el végül a hercegnő kezét?

 
3 990 Ft
Harmadnaposok (1BLURAY)

David (Xavier Samuel – Alkonyat: Napfogyatkozás) és Mia (Laura Brent – Narnia Krónikái: A Hajnalvándor útja) egy közös nyaraláson ismerkedik meg és szeret egymásba. Egy héttel később David meg is kéri Mia kezét. A válasz: igen, ráadásul az esküvővel sem várnának többet néhány napnál. David azért előbb hazautazik Angliába, hogy három legjobb haverját is magával vigye az ausztráliai esküvőre.
A három srác ki nem hagyná a nagy eseményt, pedig kihagyhatták volna – legalábbis David és a násznép szerint. Beindul a lealjasodás ezerrel és hamarosan új értelmet nyer a jóban-rosszban kifejezés.
A Halálos temetés írója és A Priscilla, a sivatag királynőjének kalandjai rendezője közös filmjét olyan színészek teszik felejthetetlenné, mint Rebel Wilson (Lánybúcsú, Tökéletes hang), Olivia Newton-John (Grease), Kris Marshall (Igazából szerelem) és Kevin Bishop (Lakótársat keresünk).

 
2 990 Ft
Magic Mike XXL (1Blu Ray)
Három évvel azután, hogy pályája csúcsán Mike (Channing Tatum) úgy döntött, hogy bedobja a törülközőt, és nem vetkőzik többé, megtudja, hogy Tampa megmaradt királyai is hasonló lépéseket fontolgatnak. De a maguk kirobbanó módján egy utolsó, mindent elsöprő fellépés keretében a Myrtle Beachen, méghozzá úgy, hogy Magic Mike, a legendás főtáncos is osztozkodik velük a színpadon. Útban a végső show felé a srácok beugranak Jacksonville-be és Savannah-ba, hogy régi meg új barátokkal találkozzanak, ... 
3 990 Ft
Rossz szomszédság 2. (1Blu Ray) (Zac Efron)

Most, hogy úton van a második baba, Mac (Seth Rogen) és Kelly (Rose Byrne) úgy érzi, itt az ideje, hogy megtegyék azt a lépést, amellyel végérvényesen belépnek a felnőttkorba: elhatározzák, hogy kiköltöznek a külvárosba. Csak hogy előtte el kell adniuk a házukat, ezt azonban jelentősen megnehezíti, hogy a szomszédba beköltözik egy lányszövetség – a Kappa Nu tagjainak ugyanis eszük ágában sincs alább adni a fékevesztett partikból a környék nyugalmának érdekében. Nincs mit tenni, Mac és Kelly ismét felveszi a harcot rossz szomszédságával, ezúttal azonban van egy titkos fegyverük is: az első részben ősellenségként felbukkanó Teddy (Zac Efron) immár az ő oldalukon veti be őrült ötleteit és lehengerlő sármját, de a lányszövetség így is kemény dió lesz, hiszen a vezetőjük egy mindenre elszánt, eszement csaj, Shelby (Chloë Grace Moretz).

 
3 990 Ft
Ted 1. (1Blu-ray)

A Family Guy szülőatyja, Seth MacFarlane végre a filmvásznon is szabadjára engedi tabudöntögető humorát első egész estés filmjében, a Tedben.
A Ted főhőse John Bennett (Mark Wahlberg), aki felnőtt férfi létére kénytelen megosztani életét egy teddy mackóval, amely egy gyerekkori kívánság nyomán kelt életre, és azóta is emberünk nyakán lóg megakadályozva őt abban, hogy tényleg felnőjön.

 
3 990 Ft

Sorrend: