Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

dráma / thriller

Főkategória >Blu-ray filmek >dráma / thriller

Sorrend:

Kalifornia (1993) (1Blu Ray) (Brad Pitt)
Izgalom, kaland és elképzelhetetlen borzalmak várnak a Kaliforniába vezető úton két fiatalra ebben az idegborzoló pszichológiai thrillerben, melyben a főbb szerepeket Brad Pitt, Juliette Lewis, David Duchovny és Michelle Forbes alakítják.

Az újságíró Brian (Duchovny) és fotós barátnője, Carrie (Forbes) hosszú kocsiútra készül Amerikán át egészen Kaliforniáig, hogy hírhedt sorozatgyilkosokról készülő könyvükhöz az eredeti helyszíneken gyűjtsenek anyagot. A költséget csökkentendő, h... 
3 990 Ft
Törvény gyilkosa, A (1Blu-ray)

A két nyugdíj előtt álló zsaru Turk és Rooster, már harminc éve társak. Pályájuk utolsó megbízatásaként egy különlegesen kezelt sorozatgyilkosság felderítését kapják, ahol az áldozatok egytől egyig bizonyíték hiányában felmentett egykori vádlottak.
A gyilkos utáni hajszában a két rutinos kopó pillanatokon belül eljut a rendőrség soraihoz, hogy azután döbbenten tapasztalja, hiába az együtt eltöltött évtizedek, még mindig nem ismerik egymást igazán…

 
2 990 Ft
  Vihar előtt (1 BLU-RAY) (Serenity) (Matthew McConaughey, Anne Hathaway)

A Vihar előtt két Oscar®-díjas színész, Matthew McConaughey és Anne Hathaway főszereplésével, a szintén Oscar®-díjas producer, Greg Shapiro közreműködésével és az Oscar®-díjra jelölt Steven Knight (Birmingham bandája-sorozat, Locke – Nincs visszaút) forgatókönyvéből és rendezésében készült.

A film főhőse egy rejtélyes halászhajó-kapitány, akit egy kis karib-tengeri szigeten ér utol a múltja: Baker Dill élete egyik pillanatról a másikra fenekestül felfordul, amikor felbukkan exfelesége és hátborzongató ajánlattal áll elő. Karen azt akarja, hogy tíz millió dollárért cserébe Baker vigye el új férjét horgászni, itassa le, és lökje a tengerbe, hogy a cápák martaléka legyen.

 
3 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés