Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

dráma / thriller

Fő kategória >Blu-ray filmek >dráma / thriller

Sorrend:

  Oldboy (2003) (1Blu-ray) (Park Chan-Wook - Bosszú trilógia)

Oh Dae-su törékeny, átlagos testfelépítésű, ám sokat fecsegő ember. Visszás barátja az alkohol. Amint összemelegednek, elveszti a fejét és pillanatokon belül a legnagyobb zűrzavart kelti sértő magatartásával. Egy esős napon, miután barátja újfent kimentette a rendőrök szorításából, arcát lila esernyővel leplező egyénnel találkozik. Rövid filmszakadás után ingerszegény szobában találja magát. Nem érintkezhet senkivel, csak a négy fal, a tévében kavargó értelmetlen műsorok, a mindig pontosan érkező ebéd és a fullasztó orosz takarodó jut osztályrészül. Fogalma sincs, mi okból, hogyan és ki juttatta ide. A hetek, hónapok és évek keserűsége megbomlasztja elméjét. A lelkét minduntalan perzselő kiváncsiságból és nyomorúságából táplálkozó gyűlölet edzett őrültet farag belőle. Egyetlen célja, hogy elégtételt vegyen azon az emberen, aki az elmúlt 15 évét lila masnival fonta körbe.

A megrögzött Ázsia-rajongók Chan-wook Park egyedi tálalását már ismerhetik a Sympathy for Mr. Vengeance c. alkotásból. Az Oldboy viszont sokkal kifinomultabb. Kiváló operatőri munka és zenehasználat - a véres kalapács előszeretettel táncol keringőre. Pazarlónak nem mondható, higgadt beállítások, jókora szadista-erőszak betétek és csavaros történet gondoskodik a szellemi betevőről. Kiváló intellektuális dráma.

 
2 990 Ft
Titokzatos folyó (1Blu-ray) (Clint Eastwood) (Oscar-díj)

25 évvel ezelőtt David Boyle beszállt egy autóba. Amikor négy nappal
később újra előkerült, már egészen más volt, még két legjobb barátja, Sean
és Jimmy sem volt fontos többé számára.

A gyerekek felnőttek. Sean rendőr lett, Jimmynek kis boltja van
meg priusza és gyanús haverjai, Dave azóta is az akkori, régi emlékeivel
küszködik.

Jimmy lányát egy nap holtan találják, a gyilkosság pedig újra összehozza
a három egykori jóbarátot. Mindannyiuknak szembe kell nézni a múlttal, amire
egyikük sem szeretne emlékezni. Az apa bosszút akar állni. A rendőr el akarja
kapni a tettest, és meg akarja menteni az apát attól, hogy maga is bajba keveredjen.
De bármerre mennek, valahogyan mindig újra a haramadik férfiba botlanak...

 
4 990 Ft
Törvény gyilkosa, A (1Blu-ray)

A két nyugdíj előtt álló zsaru Turk és Rooster, már harminc éve társak. Pályájuk utolsó megbízatásaként egy különlegesen kezelt sorozatgyilkosság felderítését kapják, ahol az áldozatok egytől egyig bizonyíték hiányában felmentett egykori vádlottak.
A gyilkos utáni hajszában a két rutinos kopó pillanatokon belül eljut a rendőrség soraihoz, hogy azután döbbenten tapasztalja, hiába az együtt eltöltött évtizedek, még mindig nem ismerik egymást igazán…

 
2 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés