Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

családi


Sorrend:

  Kutyák és macskák 2. - A rusnya macska bosszúja (Blu-ray+DVD)

A hatalomvágyó Kitty Galore exszuperügynök egy ördögi szerkezettel nemcsak örök ellenségeit, a kutyákat akarja megsemmisíteni, de egykori macska bajtársaival is el akar bánni, hogy aztán világuralomra törjön. Ezért a kutyáknak és macskáknak életükben először össze kell fogniuk, nehogy egy rettenetes (macs)katasztrófa gazdáikkal együtt mindannyiukat elpusztítsa.

A Kutyák és macskák – a rusnya macska bosszúja „csupa kaland, akció és nevetés, amelyen kutyául jól szórakozik az egész család” – Jeff Craig, „Sixty Second Preview”

 
3 990 Ft
Pán (2015) (1Blu-ray)

Péter (Levi Miller), a 12 éves lázadó fiú egész eddigi életét egy barátságtalan londoni árvaházban töltötte. Egy nap azonban a varázslatos Sohaországban találja magát, ahol hihetetlen kalandok várnak rá, miközben édesanyja titkát próbálja megfejteni. Tigrisliliommal, a rettenthetetlen harcossal (az Oscar®-díjra jelölt* Rooney Mara) és új barátjával, James Hookkal (Garrett Hedlund) az oldalán Péternek le kell győznie a könyörtelen Feketeszakállat (az Oscar-díjra jelölt** Hugh Jackman), hogy megmentse Sohaországot, és megtudja, honnan származik.

 
3 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés