Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

sci-fi / akció

Főkategória >Blu-ray filmek >sci-fi / akció

Sorrend:

 G. I. Joe - A kobra árnyéka (1Blu-Ray) (2009)

A G.I. Joe egy mozaikszó: a Global Integrated Joint Operating Entity nevű NATO fennhatóság alá tartozó, kőkemény férfiakból és nőkből álló szupercsapat rövidített neve, amelynek tagjai high tech fegyverekkel felfegyverkezve veszik fel a harcot a Cobra nevű bűnszervezettel, amit egy svéd fegyverkereskedő irányít.

 
3 990 Ft
Star Trek (2009) (2Blu-ray) (extra változat) (J.J. Abrams)

Az ifjú legénység első útjára készül a valaha készült legfejlettebb csillaghajó, a U.S.S. Enterprise fedélzetén. Ezen az úton, mely csupa akció, humor, kozmikus veszély, az újonc kadétoknak meg kell állítaniuk egy gonosz lényt, akinek bosszúmissziója az emberiség létét fenyegeti.

A galaxis sorsa két rivális kezében van. Egyikük, James Kirk, a bajkeverő, kalandkereső iowai farmerlegény. A másik, Spock egy logikán alapuló társadalomban nevelkedett, amely elvet mindenféle érzelmet. Amint a heves ösztön összecsap a hideg ésszel, valószínűtlen, de erős szövetségük az egyetlen, amely átvezetheti legénységüket az elképzelhetetlen veszélyeken, hogy eljussanak oda, ahová ember még nem merészkedett!

Extrák (magyar felirattal)

1. lemez ...

2. lemez ...

 
4 990 Ft
  Szárnyas fejvadász 2049 (1Blu Ray) (Ryan Gosling, Harrison Ford)

Az Oscar®-díjra* jelölt rendező, Denis Villeneuve lélegzetelállítóan látványos filmje 30 évvel a legendás első rész után játszódik, a folytatás készítésében Ridley Scott, a Szárnyas fejvadász rendezője producerként vett részt.
2049-ben a replikánsok kiiktatása még mindig a szárnyas fejvadászok feladata. Egyikük, bizonyos K ügynök (Ryan Gosling) egy rutin feladatnak induló akció közben olyan horderejű felfedezést tesz, amely, ha nyilvánosságra kerül, felforgathatja mindazt, ami a földi társadalomból még megmaradt. Ő azonban végére akar járni az ügynek, ehhez pedig fel kell kutatnia a rendőrség egy régi emberét, Rick Deckardot (Harrison Ford), aki 30 évvel ezelőtt eltűnt, és senki nem tudja, hol bujkálhat. Azt is csak néhányan sejtik, hogy miért...

 
3 990 Ft

Sorrend: