Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

akció / vígjáték

Főkategória >Blu-ray filmek >akció / vígjáték

Sorrend:

 Johnny English 2. - Újratöltve  (1Blu-Ray) (2011)

Johnny English többéves ázsiai pihenője után újra akcióba lendül. Tudomására jut, hogy Kína elnöke egy nemzetközi összeesküvés célpontjává válhat, és az élete is veszélybe kerülhet. Johnny English az elnök segítségére siet, és profi bérgyilkosokon is képes kifogni célja elérése érdekében.

 
3 990 Ft
Bad Boys 1. (1BLU-RAY)

A két miami nyomozó, Marcus Burnett és Mike Lowery jól megtanulta
Newton törvényét: az anyag nem vész el, csak átalakul.
Azt azonban álmukban sem hitték volna, hogy százmillió dollár értékű heroin,
ami az egyik pillanatban még a rendőrség raktárában vár a megsemmisítésre, a
másik pillanatban máris visszaváltozik bűnjelből gyilkos árucikké. Ráadásul
kettejük nyakába zúdul az összes nyomozati hercehurca, mivel gyakorlatilag összes
kollégájuk neve szerepel a bűntény gyanúsítottai között...

 
3 990 Ft
Charlie angyalai 1. (1Blu-ray)

Egy titokzatos férfi és három gyönyörű nő. A rejtélyes milliomos, Charlie sosem mutatkozik a nyilvánosság előtt, ám még így, a távolból is képes fenntartani a legbonyolultabb ügyek megoldására szakosodott detektívirodáját.

Titkosügynökei azonban nem bújnak árnyékba, de nem is tudnának: ahol csak megjelennek mindenki őket bámulja. A nyomozók ugyanis angyalok: három bomba nő, aki valóban robbanásveszélyes. Szépek és szexisek, de ez a törékeny női külső megtévesztő: közelharcban és csapdaállításban verhetetlenek.

Ám ezúttal talán még a szokásosnál is nehezebb feladatot kell megoldaniuk. A gyanúsított az ő szépségük előtt sem hajlik meg: mindenre elszánt és semmitől sem fél. A tét néhány millió dollár és néhány százezer élet. Az angyalok bevetik magukat...

A klasszikus tévésorozat alapján készült vadonatúj mozifilm a modern kor lendületével és humorával megspékelve hódította meg a világot és tette ismét népszerűvé a lassan már feledésbe merülő angyalokat!

 
2 990 Ft
Hancock (1Blu-ray) (mozi és vágatlan változat)

Hancock (Will Smith – A boldogság nyomában) hányattatott sorsú, meg nem értett szuperhős, akinek népszerűtlenségét csak tovább fokozza gunyoros természete.

Miután azonban némi vonakodás után egy idealista újságíró, Ray Embrey (Jason Bateman – Juno) rábeszélésének engedve belemegy a teljes imázsváltásba, népszerűsége rohamos növekedésnek indul. Úgy tűnik, életében lassan minden jóra fordul, ám ekkor találkozik egy nővel (Charlize Theron – A rém), aki hozzá hasonló képességekkel rendelkezik – és Hancock titokzatos múltját is ismeri...

Az Oscar®-díjra jelölt Will Smith és az Oscar®-díjas Charlize Theron remekelnek ennek az akciófilmbe oltott vígjátéknak a főszerepeiben!

 
2 990 Ft

Sorrend: