Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

dráma


Sorrend:

 Kánikula délután (1 Blu-Ray) (1975) (Al Pacino)

1972. augusztus 22-én három férfi behatol egy New York-i bankba, de pár percesre tervezett "munkájuk" látványos túszdrámává fajul. Ráadásul a remélt zsákmányból sem lesz semmi: mindössze 1100 dollár van a trezorban. Az egyik bankrabló idejében meglép, a tapasztalatlan Sonny bent reked a túszokkal együtt a rendőrgyűrűbe fogott bankhelyiségben. Sonny a bankrablással transzvesztita barátjának, Leonnak nővé operáltatási költségeit akarta előteremteni, de egy telefonbeszégetésből megtudja, hogy Leon sosem szerette őt.

 
3 990 Ft
Creed: Apollo fia (1Blu Ray) (2015)

Adonis Johnson nem ismerte apját, a nehézsúlyú világbajnok Apollo Creedet, aki többek közt Rocky Balboa ellenfele is volt a ringben. A fiú azonban az apjára ütött, ő is tehetséges a bokszban, ezért úgy dönt, Philadelphiába utazik, s felkeresi Rocky-t, hogy ő készítse fel őt a ringre.

 
3 990 Ft
Rém hangosan és irtó közel (1Blu Ray) (2011)

A Jonathan Safran Foer komoly elismerést kivívó könyvsikere alapján készült Rém hangosan és irtó közel a keresés története: miután a csodabogár Oskar Schell egy kulcsra bukkan az apja holmijai között, aki 2001. szeptember 11-én életét vesztette a World Trade Centerben, a tizenegy éves New York-i fiú kétségbeesett kutatásba kezd, hogy kiderítse, mibe való lehet a kulcs. Miközben Oskar a várost járja, a legkülönfélébb emberekkel találkozik, akik a maguk módján mindannyian túlélők, és akik segítenek a fiúnak megfejteni az életfontosságú rejtélyt, és megőrizni annak a férfinak az emlékét, aki annyit tett azért, hogy Oskar képes legyen legyőzni a félelmeit az őt körülvevő zajos és veszedelmes világban.

 
3 990 Ft

Sorrend: