Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

sorozatok


Sorrend:

Tudorok 2. évad (3DVD box)

Ha egy férfi elhagyja feleségét egy másik nőért, tette dühödt indulatot szül. De ha ez a férfi történetesen egy király, akkor lépésével egész birodalma jövőjét veszélyezteti. Légy üdvözölve a TUDOROK intrikával és szenvedéllyel átszőtt világában, mely új életre kelti Anglia legvonzóbb és legkegyetlenebb uralkodóját. Miközben VIII. Henrik (a Golden Globe®-díjas Jonathan Rhys Meyers) minden figyelmét a csábító Boleyn Annának (Natalie Dormer) szenteli, Morus Tamás és a pápa (Peter O’Toole) személyében rivális erők szövetkeznek hatalma megdöntésére. A TUDOROK kihagyhatatlan második évadában lehull a lepel Anglia vérszomjas, mértéktelenül élvhajhász – és kétségtelenül ellenállhatatlan – uralkodójának titkairól.

 
9 990 Ft
  Tudorok 3. évad (3DVD box) (The Tudors: Season 3) (Box nélkül)

Vad szenvedély és hatalomvágy meg a őket kísérő gátlástalanság borzolja tovább a nézők érzékeit a Tudorok pazar harmadik évadában, amelyet a kritikusok egyszerre neveztek vadnak, forrónak és különlegesnek. A főszerepben Jonathan Rhys Meyers játszik a nagyszerű Max von Sydow és a színésznőként itt debütáló Joss Stone oldalán.

A trón immár huszonhét éve VIII. Henriké, aki hatalma csúcsára ért. Egy új királyné feléleszti a reményt, hogy a koronának végre örököse lesz, és a protestáns irányzat megerősödése azzal kecsegteti Henriket, hogy ő lesz a legbefolyásosabb vallási személyiség egész Angliában – sőt, tán az egész világon. Ám amikor udvarát lázadás, árulás és tragédia dúlja fel, a király támadást indít mindenki ellen, akik szembe mernek szegülni akaratával – és ebben a harcban semmilyen eszköztől nem riad vissza!

EXTRÁK

Kisfilm - A Tudorok forgatásán: Három jelenet forgatásáról
Kisfilm - Palota-túra
Kisfilm - Királyi találkozó
 
9 990 Ft
  Tudorok 4. évad (3DVD box) (The Tudors: Season 4) (Box nélkül)

Jonathan Rhys Meyers (Párizsból szeretettel, Végső menedék), Henry Cavill (Halhatatlanok), és sztárvendégként Joely Richardson (A hazafi, Kés/alatt sorozat) játssza a Tudorok lebilincselő utolsó évadának főszerepeit. Következzék Anglia leghírhedtebb királyának szenvedélyes életét és még szenvedélyesebb szerelmeit feldolgozó nagyívű sorozat látványos befejezése!

VIII. Henrik ötödszörre lép az oltár elé; az ara ezúttal a tizenhét éves Catherine Howard, egy csalfa szépség, aki nemcsak a király, de egy udvari tisztviselő szívében is felszítja a tűzet, és ezzel halálos szerelmi háromszög jön létre. Az öregedéstől rettegő Henrik újranősül, és hadba vonul Franciaország ellen. Az a célja, hogy elfoglalja Boulogne-t, és így szimbolikusan visszaszerezze ifjúságát. Otthon eretnekséggel vádolják szeretett hatodik feleségét, és emiatt erővel lángol fel a katolikusok és a protestánsok közötti küzdelem.

Henriken egyre inkább elhatalmasodik az őrület. Kénytelen dönteni a felesége sorsáról, miközben örökösről is gondoskodnia kellene.

EXTRÁK

Kisfilm - Tiltott viszonyok: Titkos románc Henrik udvarában
Kisfilm - A Tudorok Henrik után: VIII. Henrik örökösei
Kisfilm - Búcsú a királytól: Michael Hirst a fináléról
 
9 990 Ft
  Twin Peaks 1. évad (4DVD) (feliratos) (A fotó csak reklám!)

Az úttörő és nagy hatású Twin Peaks sorozat eredetileg az ABC tv-hálózaton ment egy rövid ideig, 1990 áprilisa és 1991 júniusa között.

David Lynch filmrendező (Kék bársony, Lost Highway - Útvesztőben, Mulholland Dr.) és Mark Frost író (Hill Street Blues) agyszüleménye óriási rajongótábort szerzett magának világszerte, miközben szembeszállt a műfaj hagyományaival, és megváltoztatta a tévésorozatok megszokott normáit.

A történet elején Dale Cooper, az FBI különleges ügynöke megérkezik a Twin Peaks nevű kisvárosba, hogy a közkedvelt gimnazista lány, Laura Palmer meggyilkolásának ügyében nyomozzon.

Amikor az első évad úgy ért véget, hogy nem felelt arra az égető kérdésre, hogy Ki ölte meg Laura Palmert?, a lojális közönségnek egy egész nyarat kellett várnia a következő évadig, hogy megtudja a választ.

Ám a sorozat többnek bizonyult egy izgalmas szappanoperánál vagy egy szaftos kriminél. A sötét, természetfeletti témát abszurdan humoros pillanatok ellenpontozzák, és Angelo Badalamenti kísérteties kísérőzenéje jól passzol a mozifilmes kvalitású képekhez.

Az alkotóknak sikerült egy mélyen emberi drámát egy humoros és szórakoztató krimi köntösébe bújtaniuk, bizarr figurák és helyszínek kisvárosi környezetébe ágyazva. Kiterjedt szimbolikájával a sorozat viták középpontjába került, amiért - többek között - feltárja a sötét rétegeket az idilli "almáspite Amerika" felszíne alatt.

Mivel a sorozat olyan, hogy minél többször nézzük meg, annál több rétegét fedezzük fel, azzal is vádolták, hogy elidegeníti a tévés törzsközönséget. A nézők egy része elvesztette érdeklődését a második évad folyamán, amikor a központi rejtély megoldódott. Ugyanakkor a Twin Peaks baljós hangulata és szokatlan témái továbbra is számos tévésorozatra gyakorolnak hatást, a Miért éppen Alaszkától az X-aktákig.

Amikor a 90-es évek végén újra sugározták a sorozatot a Bravo kábeltévén, minden epizód elé hozzátették a Tuskó Lady bevezetőjét, amelyet az európai közönség most először láthat, ezen a DVD-kiadáson!

Az első évad négylemezes kiadásán megtaláljuk a különböző rendezők kommentárjait, az operatőr jegyzeteit, és a Tuskó Lady bevezetőit mindegyik lemezen, de a negyedik DVD-n rejtőznek az igaz extrák.

Van egy oldal, amely ábrázolja Twin Peaks összes szereplőjét, és egymáshoz fűződő kapcsolatukat. Egy törpe bukkan fel és beszédleckéket ad a vörös szobában és meghallgathatunk egy interjút a sorozatbeli Dupla R étterem helyszíneként szolgáló ingatlan tulajdonosnőjével. A David Lynch-ről szóló bevezető és egy interjú Mark Frosttal csak hab a tortán. Ahogyan ezek az extrák tálalva vannak, az fog igazán lenyűgözni minden Twin Peaks rajongót. A grafika gyönyörűen épül bele a sorozat képeibe, és maga a doboz is kínál egy képes mellékletet, interjút Sheryl Lee-vel, jelenetválasztást, valamint információt a történetről és a szereplőkről.

Extrák

1-3. lemez:

A Pilotfilm (vagyis az első epizód) kivételével az összes részen audiókommentár az egyes epizódok rendezőivel, íróival.

A Tuskó Lady bevezetői az egyes részekhez

A kimaradt, esetleg le sem forgatott jelenetek szöveges leírása

Rejtett extrák

4. lemez:

Interjú a sorozat társ-írójával és társ-rendezőjével, David Frosttal
(kb. 16 p.)

Tanuljunk meg visszafelé beszélni - A vörös szoba titka (kb. 4 p.)

Bevezetés David Lynch világába (kb. 22 p.)

17 szelet süti - Interjú a sorozatbeli Dupla R étterem helyszíneként
szolgáló étterem tulajdonosnőjével.

Képeslapok a szereplőktől - interjú a szereplőkkel a sorozattal kapcsolatos
élményeikről (kb. 60 p.)

 
9 990 Ft
Vámpírnaplók - A teljes 1. évad (5 DVD) (2009)
Szerelem, misztérium, veszély és vér... Mystic Falls városa szédítő sebességgel változik vámpírtanyává. A 17 éves Elena két vámpír testvér között őrlődik: az egyikük Stefan, az egyetlen fiú, aki képes ellenállni vonzerejének, a másik a jóképű és veszedelmes Damon, akit a bosszú vezérel, melynek okai még felfedésre várnak. Az első évad második kötete 12 hátborzongató epizódot tartalmaz, és a három lemezen sokkoló családi titkokra derül fény, egy varázskönyv segítségével feltárul egy sír, egy s... 
7 990 Ft
Vámpírnaplók - A teljes 2. évad (5 DVD) (2009)
Visszatértek – és nincsenek egyedül. A Vámpírnaplók csábító szereplőivel a 22 EPIZÓDBÓL ÁLLÓ MÁSODIK ÉVAD ÖT LEMEZÉN találkozhatunk újra. Elenához, Stefanhez, Damonhöz és Mystic Falls többi lakójához ezúttal véresen gonosz új szereplők csatlakoznak. A sírból kikelt Katherine ördögi cselszövéssel áll rendhagyó bosszút. Az Eredetiek – a világ legidősebb és legveszélyesebb vámpírjai – Elenára vadásznak, aki felfedezi, hogy rémséges kapcsolat fűzi a világukhoz. És immár nem a vérszívók az egyedül... 
4 990 Ft
Veronica Mars 1. évad (6DVD box)

Egy kis Buffy. Egy kis Bogart. Egy csipetnyi Nancy Drew. A Veronica Mars rendhagyóan eredeti krimiszéria: csípős humorú, sötét, fordulatos és szövevényes – az új évszázad legmerészebb és legizgalmasabb tévésorozatainak egyike.

Veronica (Kristen Bell) kívülállóként él Neptune-ban, egy trendi tengerparti városkában. Valaha népszerű volt diáktársai körében, de a legjobb barátnőjét meggyilkolták, és édesapja, a seriff rossz embert vádolt meg a gyilkosság elkövetésével: a halott lány milliárdos apját. A papa elveszítette az állását, Veronica a népszerűségét. Nyomozóirodát nyitnak, hogy új életet kezdhessenek. Internetes csalások, szekták, lopott autók: Veronica minden ügyet megold. De egyvalami mindennél fontosabb a számára: hogy megtalálja a barátnője gyilkosát...

 
5 990 Ft
Vészhelyzet 01. évad (4DVD box)

A Vészhelyzetet még 1974-ben írtam, hogy megörökítsem azokat az élményeket,
amelyeket orvostanhallgatóként egy kórház sürgősségi osztályán szereztem. Ezek
a történetek azonban csak húsz évvel később, 1994 őszén egy új tévésorozatban
kerültek képernyőre.

Valószínűleg nincs még egy produkció a modern televízió történetében, amely
ennyit érlelődött volna. De megérte várni: a közönség a sorozatot pergőnek,
frissnek és valóságosnak érezte, és a Vészhelyzetnek már az első epizód
után hűséges rajongótábora alakult ki. Ha a kezdet figyelemre méltó volt, a
folytatás még inkább az lett: azok közül, akik ott voltunk a Vészhelyzet
megszületésénél, egyikünk sem gondolta volna, hogy a sorozat a televíziózás
történetének egyik legnépszerűbb produkciójaként ilyen hosszú életű és sikeres
lesz.

A korai időktől kezdve az izgalmas jelenig a Vészhelyzetnek mindig minden
pillanatát élveztem, ahogy reményeim szerint a nézők is.

Jó szórakozást!

Michael Crichton, 2003. június

 
9 990 Ft
  Vészhelyzet 02. évad (4DVD box) (digipack) (új, fóliás példány)

Egy életveszélyben levő újszülött, egy kilencéves piromániás, egy baleset felismerhetetlenségig roncsolódott áldozatai, egy Mikulásra hasonlító játékkészítő, egy meztelenül kornyikáló hölgybeteg – sosem lehet tudni, kivel találkozhatunk a sürgősségi osztályon. Egyvalami azonban biztos: Greene (Anthony Edwards), Ross (George Clooney), Lewis (Sherry Stringfield), Carter (Noah Wyle), Hathaway (Julianna Margulies), Benton (Eriq La Salle) és a Megyei Közkórház többi orvosa és dolgozója ismerik a feledhetetlen élmény receptjét, így a Vészhelyzet második évada megérdemelten nyerte el a legjobb sorozatnak járó Emmy-díjat*.

A 22 epizód mellett természetesen extrák is kerültek erre a négylemezes kiadványra, amely kihagyhatatlan mind a sorozat rajongói, mind az izgalmas fordulatok kedvelői számára.

 
5 990 Ft
  Vészhelyzet 03. évad (4DVD box) ( új, fóliás példány )

„Mi a helyzet?” – hangzik a kiáltás, amikor betolják a kerekes ágyat a Megyei Közkórházba, ahol a sürgősségi osztály azonnal munkához lát. Egyetlen veszteni való perc nincs – emberek élete a tét.

És hogy mi a helyzet a Vészhelyzet három Emmy-díjjal kitüntetett harmadik évadában, amelynek 22 epizódja mellé izgalmas extrákat is kínál a négylemezes kiadás? Greene (Anthony Edwards) erőszakos támadás áldozata. Ross (George Clooney) a magánéletét igyekszik rendbehozni. Hathaway (Julianna Margulies) szeretne továbbtanulni, Benton (Eriq La Salle) a legbonyolultabb sebészi szakterületet választja, Carter (Noah Wyle) pedig bátor döntést hoz a további pályafutását illetően. Ezek és más történetek fonódnak egybe a sürgősségi osztályon, ahol sosem tudni, mit hoz a következő pillanat.

 
5 990 Ft
  Vészhelyzet 04. évad (3DVD box) (digipack) (minimálisan használt példány)

Új arc bukkan fel a Chicagói Megyei Közkórházban: Dr. Elizabeth Corday (Alex Kingston) a tengerentúlról, Angliából érkezik sebészeti ösztöndíjasként, de a Vészhelyzet két Emmy-díjjal kitüntetett negyedik évadában természetesen a már jól ismert szereplők magánéletének, karrierjének és szerelmi kapcsolatainak alakulását is nyomon követhetjük: Greene megpróbál kibékülni apjával San Diegóban, Ross szakmai jövőjét kockáztatja, amikor tiltott módszerhez folyamodik, hogy megmentsen egy hét hónapos csecsemőt, Hathaway viszont nem tudja elkötelezni magát mellette. A drámai történések mellett ez a huszonkét epizód is bővelkedik humoros pillanatokban, így a Vészhelyzet valóságos gyógyír, ráadásul vény nélkül kapható!

 
5 990 Ft
  Vészhelyzet 05. évad (3DVD box) (digipack) (Warner Home Video kiadás) (kissé karcos példány)

A Megyei Közkórháznak megvannak a maga szabályai. Doug Rossnak szintén. Az áldozatkész gyermekorvos évek óta feszítette a húrt, a Vészhelyzet nagyszerű ötödik évadában azonban túl messzire megy: egy haldokló gyerek kezelése során fittyet hány a kórházi előírásokra, így távozni kényszerül.

De a sürgősségin az ajtó nemcsak csukódik, hanem nyílik is: az osztály csapatához csatlakozik Lucy Knight orvostanhallgató. Mentora Carter, aki maga is jól ismeri a medikusság csapdáit, tanárnak azonban talán nem a legalkalmasabb. Közben mások élete is zajlik: Benton megtudja, hogy kisfia süket; Jeannie Boulet-t új betegség támadja meg; nem Weavert nevezik kis a sürgősségi vezetőjének; Corday és Greene között váratlan szerelem szövődik; Hathaway pedig nem követi a felmondása után északnyugatra költöző Rosst – de vajon visszatér-e férfi, amikor megtudja, hogy Carol az ő gyerekét várja? A 22 izgalmas epizód erre is választ ad.

 
5 990 Ft
Vészhelyzet 06. évad (3DVD box) (kissé karcos példány)

A sürgősségi osztályon sosincs megállás: minden nap, minden pillanat új kihívásokat, új győzelmeket, új veszteségeket hoz. Csak azt nem gondolta senki, hogy a veszteségek közt ott lesz a Megyei Közkórház egyik tehetséges medikusa is!

A díjnyertes sorozat hatodik évadának huszonkét eseménydús epizódjában új történetek bontakoznak ki, és régi szálak varródnak el: fiatal orvosok (Goran Visnjic, Michael Michele, Ming-Na és mások alakításában) szembesülnek vele, hogy döntéseiken, amelyeket sokszor a másodperc törtrésze alatt kell meghozniuk, emberéletek múlhatnak; egy nagy múltú orvos (a vendégszereplő Alan Alda megformálásában) karrierje szomorkás véget ér; Boulet megtalálja a szerelmet, és a hivatás helyett a családot választja; Hathaway ikreket szül, és megteszi azt a lépést, amire a rajongók rég vártak. Váratlanul súlyos tragédia is történik, és a szörnyűségeket túlélő dr. John Carter talán sosem lesz már a régi.

 
5 990 Ft
Vészhelyzet 07. évad (3DVD box) (új, fóliás példány)

Egy buszra való füstmérgezéses kisiskolás… egy fegyveres őrült, kinek ámokfutása 19 áldozattal járt… egy oposszumnak öltözött fickó, aki megharapott egy kenguru jelmezes figurát. És még sokan mások akik Vészhelyzetbe kerülnek.

Ha az orvosokon múlik, akkor a sürgősségi osztályon továbbra sem áll meg az élet: a hetedik évad 22 izgalmas epizódjában Abby végre kibékül a mániákus depresszióban szenvedő anyjával és újrakezdi az orvosi tanfolyamot, Carter visszatér az alkoholelvonóról, Benton szeretné, ha Romano végre leszállna róla, Kovacot kirabolják, Weaver színt vall, Chen viszont eltitkolja, ki a gyereke apja. Időközben Greene és Corday összeházasodnak… de örömüket beárnyékolja Greene egészségi állapota. Izgalom, dráma és humor: a Vészhelyzet tökéletes gyógyszer a szürke hétköznapok ellen!

 
5 990 Ft
Vészhelyzet 09. évad (3DVD box) (új, fóliás példány)

Egymást érik a szakmai és magánéleti nehézségek a 9. évadban, amely továbbra is a legjobb recept unalom ellen. Carter eseménydús munkahelyi románca folyamatos feszültséget teremt. Kovac bulizós kedve kihat a munkájára.

És vigyázz, mit kívánsz, kolléga: Weavert végre áthelyezik… de Romano lép a helyére. Nem csoda, hogy Kovac és Carter változásra vágyik. Jelentkeznek egy afrikai küldetésre, de ahhoz képest, ami ott vár rájuk, a Megyei Kórház sétagaloppnak tűnik.

 
9 990 Ft
Vészhelyzet 13. évad (3DVD box)

Üdítő vérfrissítés: a Megyei Kórház legújabb orvosát köszönti dr. Tony Gates, a mentősből lett rezidens személyében. A becsületes, de zűrös magánéletű doki tökéletes ellentéte Gallantnak: pimasz, magabiztos és rossz fiú hírében áll – talán mégis gyógyír lehet Neela összetört szívére.

Valóságos sokk: a kötekedő Weaver elhagyja a kórházat egy olyan állásért, ami mindenkit meghökkent. A külvilág drámai eseményei pedig továbbra is beszivárognak a sürgősségi osztályra: érkezik egy barátságtalan páciens, akinek a betegsége saját maga előtt is rejtély, megjelennek hajléktalan gyerekek, akik saját fantáziavilágukba menekülnek, karácsonykor pedig csoda történik. De hát tudjuk jól, a Megyei Kórházban nap mint nap történnek csodák

 
7 990 Ft
  Waczak szálló - A teljes sorozat (3DVD box) (digipack) (BBC)

Ugyancsak alábecsülnénk a 12 részes angol komédia-sorozatot, ha azt állítanánk: a televíziózás történetének egyik legjobb és legsikeresebb alkotásáról van szó. A Waczak szálló ugyanis nem hasonlítható egyetlen más helyzetkomikumra épül tévés showhoz sem, lévén alkotója és egyben főszereplője, a Monty Python társulat oszlopos tagjaként ismert John Cleese szó szerint a tökéletességig fejlesztette a műfajt.

Cleese és írótársa (egyben akkori felesége) négy év alatt írta meg és forgatta le a sorozat 12 epizódját - az aprólékos munka azonban nem volt hiába: negyed századdal az első sugárzás után a hatórányi mestermunka minden másodperce ma is heveny röhögésrohamokat gerjeszt világszerte a nézőkben!

A Waczak szálló humoros eseményei egy tizedrangú angol szálloda heves vérmérsékletű, vonalas vezetője, Basil Waczak körül zajlanak. Basilt - természetesen - Cleese alakítja, aki a Gyalog Galopp-ban és a Brian életé-ben megszokott stílusát hozza ismét!

 
14 990 Ft
  Waczak szálló 01-04. rész (1DVD) (BBC) (Budapest Film kiadás) (szinkron)

Basil egy kizsákmányoló, hotel "menedzser", aki rengeteget dolgozik, és akinek az életét megfertőzik halott vendégek, hotel ellenőrök és a csőcselék. Legnagyobb fejfájást a "viperafészek" - saját felesége Sybil okozza. Együtt vezetik a hotelt - a Waczak szállót, a rendíthetetlen nyugalmú Polly segítségével, és a másik alkalmazott Manuel bárminemű segítsége nélkül, aki egy gyakornok pincér Barcelonából, és dühös a főnökére, aki minden frusztrációjának céltáblája...

Epizódok:

- Egy csipet előkelőség

- A kőművesek

- Esküvői vendégek

- Szállodaellenőrök

 
1 990 Ft
X-akták 1. évad (6DVD box)  (Díszdoboz nélkül)

Az elmúlt évtized legtöbbet idézett tévés mondata: „Az igazság odaát van”. De már ideát is egyértelmű, hogy a világunkban bujkáló titokzatos vendégek nyomait kutató két titkosügynök, Mulder és Scully igazi klasszikusok lettek: kalandjaik, felfedezéseik és félelmeik sok éven (és azután két mozifilmben is) sikerre vitték az X-aktákat. Mostantól DVD-n is újraélhetőek a hátborzongató epizódok: az első évfolyam a páros eredettörténetét, 24 hidegrázóan izgalmas epizódot tartalmaz.

 
9 990 Ft
X-akták 2. évad (7DVD box)

Mulder és Scully ügynök (David Duchovny és Gillian Anderson) immár összeszokott párosként dolgozik azon, hogy fényt derítsen mindenre, ami inkább a sötétben maradna.

Munkájuk során nemcsak titokzatos kórokozókkal, távolból jött idegenekkel, génmutáció útján létrejött gyilkossal, halált hozó álmokkal vagy vámpírszerű szépségekkel kell szembenézniük, hanem a saját kormányukkal is. Az arctalan felsőbb hatalomnak, úgy tűnik, érdeke, hogy eltussoljon mindent, ami bolygónkon kívülről származik.

A második évad 24 epizódjában minden rész új, meghökkentő izgalmat hoz. A legendás sorozatot direkt e kiadáshoz készített vadonatúj extrák kísérik, köztük kisfilm, Chris Carter kísérőszövege, a speciális effektusok elemzése, a kulisszatitkok leleplezése, egy DVD-Rom játék és még sok más meglepetés.

A hátborzongató sorozatok klasszikusa nem öregszik: minden epizódjában új izgalom, új titok és új félelem várja a régi rajongókat és az X-akták új híveit.

 
9 990 Ft

Sorrend: