Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

sorozatok


Sorrend:

Szökés, A - 2. évad (6DVD box)

A falakon már kívül járnak, de még nem menekültek meg. Amerika legkeresettebb bűnözői, Michael Scofield (Wentworth Miller) és bátyja, Lincoln Burrows (Dominic Purcell) előtt hatalmas feladat áll: egy csapat kőkemény és életveszélyes szökevényt kell biztonságos helyre juttatniuk. Nemcsak az életükről van szó, de több millió dollár megszerzéséről is.

A szökés második évadának fordulatai megjósolhatatlanok, a Fox Riveri Nyolcas üldözése keményebb, mint valaha – és ezúttal nem mindenki ússza meg élve...

 
9 990 Ft
Született feleségek 1. évad (5DVD box)

A Lila akác köz látszólag ugyanolyan, mint az összes békés külvárosi
utca: gondozott előkertek, fehér léckerítés, jó kocsik és példás családanyák,
amerre csak néz az ember.

Aztán egy napon az egyik takaros házból pisztolylövés hangja töri meg a csendet
és zavarja meg az álmosnak tűnő környék nyugalmát: egy példás családanya látszólag
minden előzmény nélkül úgy döntött, hogy véget vet életének...

Ez az esemény azonban csak a kezdete a történetnek, amelyben kiderül, hogy
minden házban akad mosatlan szennyes, vagy éppen csontváz a szekrényben. Nem
kivétel ez alól a tökéletes háziasszony képét minden helyzetben megőrizni képes
Bree, a lányát egyedül nevelő, borzalmas konyhaművészetéről hírhedt Susan,
a hiperaktív gyermekei miatt az idegösszeomlás szélén táncoló Lynette,
a betegesen féltékeny férjét a kertészfiúval megcsaló Eva, a felesége
öngyilkossága után titokzatosan viselkedő Paul, és a jóképű új szomszéd,
Mike sem. Talán az egyetlen ember a Lila akác közben, akinek szándékait
mindenki jól ismeri az nem más, mint Edie, a fehérmájú bombázó, aki minden
jóképű szabad pasira ráhajt...

A Született feleségek nem csak a közönség körében arat világszerte
nagy sikert, de a szakma is díjazta az egyedi humorú sorozatot: 6 Emmy-díjjal,
9 Emmy-jelöléssel, valamint 3 Arany Glóbusz-díjjal (köztük a műfajában Legjobb
sorozat díjával) büszkélkedhetnek a Lila akác köz asszonyai!

 
7 990 Ft
Született feleségek 2. évad (6DVD box)

A Lila akác közben nem áll meg az élet. Kedvenc szomszédasszonyainkat pontosan ott találjuk, ahol az előző évadban hagytuk őket: jó nagy kalamajkában.

Bree – férje nélkül – a fehérborban keresi a választ arra, hogyan boldoguljon konok fiával és pszichopata udvarlójával. Gabrielle – ismervén szomszédai csemetéit – nem tudja eldönteni, hogy vállaljon-e gyereket, Lynette kissé szétzilálja családja megszokott életrendjét, amikor elhatározza, hogy visszamegy dolgozni, Susan pedig megpróbál továbblépni előző balsikerű kapcsolata után.

Az új évadban új szomszédok és természetesen új titkok is felbukkannak, így megismerkedhetünk Betty Applewhite-tal, és az alagsorából kiszűrődő különös hangokkal...

 
3 990 Ft
  Született feleségek 3. évad (6DVD box) (KISSÉ KARCOS LEMEZEK)

Ideje kiteregetni a szennyest! Az Emmy-díjas sorozat harmadik évada a legjobb lehetőség erre!

Most minden pletyka szaftosabb, a titkok nagyobb botrányokat rejtenek, és a bosszú sokkal édesebb. Engedje, hogy elvarázsolják a harmadik évfolyam édes méregbe áztatott epizódjai: Susannak új szerelme van, Bree házassága Orsonnal rejteget néhány meghökkentő meglepetést...

 
5 990 Ft
  Született feleségek 4. évad (5DVD box) (sérült borító)

Mindenkinek ugyanaz a bűnös titka van: imádja a Született feleségeket!

A kertváros vadabb oldalán járunk. Az elsöprő sikerű komédiasorozat 4. évada az eddigieknél is pikánsabb, divatosabb és izgalmasabb. Nem is csoda: a főműsoridő legvonzóbb női mellett most egy régi barát (Dana Delany) is visszatér, és a nyugodtnak egyébként sem nevezhető környék ettől végképp a feje tetejére áll.

A 4. évfolyam 17 epizódja 5 lemezen csábít. Exkluzív ráadás-kisfilmek, köztük a szereplők magánéletébe is bepillantást engedő extrák teszik a gyűjteményt igazán ellenállhatatlanná

 
7 990 Ft
Született feleségek 5. évad (7DVD box)

Az évek gyorsan szállnak, ám a született feleségek örökké fiatalok maradnak. A sorozat, amely játszi könnyedséggel lopta be magát a nézők millióinak szívébe, most szexi köntösben, hét lemezen viharzik be a nézők életébe. Az ilyen nőkből sosem elég!

A régi barátság és a közös titkok még közelebb hozzák egymáshoz a feleségeket, akik mindig számíthatnak egymásra a bajban. De megeshet, hogy szövetségük mégis felbomlik, amikor felbukkan Edie és titokzatos férje. Vajon kik mennek majd ölre egymással „Az év felesége” címért?

A Lila akác köz ezúttal a szokásosnál is sziporkázóbb színekbe öltözik, ám többé a gondosan nyírt sövények sem takarhatják el a televíziózás legdögösebb asszonyainak szennyesét. Merüljünk hát az epizódok mélyére, és élvezzük az eddig sosem látott extrákkal fűszerezett Született feleségeket úgy, ahogyan még sohasem!

 
7 990 Ft
Thibault család, A 1-4. rész (2DVD - összecsomagolva)

A huszadik század elejének Franciaországában, a történelmi korforduló idején játszódó nagy ívű történet remekül felvázolt mellékalakok sokaságával, érdekfeszítően és izgalmasan meséli el a Thibault család sorsát. A filmsorozat egy jellegzetes francia nagypolgári család bemutatásával a modern értelmiségi magatartás három lehetőségét vázolja elénk: az apa, Oscar, a konzervatív-reakciós krelikalizmus, az álszent bigottság képviselője, idősebb fia, Antoine, az orvos, a társadalmi kérdésektől egy ideig elforduló humanista típusa, másik fia, Jacques az anarchisztikus értelmiségi forradalmáré. A szélesen hömpölygő filmsorozat gyönyörűen komponált képeivel igazi filmcsemege, méltó a feldolgozás alapjául szolgáló mű szelleméhez, Roger Martin du Gard remekéhez, a 20. századi próza talán leginkább tolsztoji léptékű alkotásához.

 
3 990 Ft
Tizedik királyság, A 2. sorozat 3. rész (1DVD) (2000)

Már kétszáz év telt el Hófehérke és Hamupipőke világot bejárt kalandjai óta, s a Kilenc Királyság arra készül, hogy Vendel herceget, Hófehérke unokáját ültesse a Negyedik Királyság trónjára. Ám ekkor kiszabadul tömlöcéből egy koronáját vesztett gonosz királynő és a királyfit golden retrieverré változtatja. Vendelnek egy varázstükör segítségével sikerül megszöknie: s egy eladdig ismeretlen földön, a mitikus Tizedik Királyságban találja magát, mégpedig egy New York City nevű helyen, ahol barátságot köt egy lánnyal, Virginiával és az apjával... A hármasnak hol trollok, hol rendőrök loholnak a nyomában, egy emberbőrbe bújt farkasról nem is szólva, s így mennek vissza a Kilenc Királyságba, hogy megkezdjék nehéz küldetésüket: visszaadni Vendelnek emberi küllemét és megtalálni a varázstükröt, amin keresztül haza lehet jutni a való világba.

 
1 990 Ft
Tövismadarak (2DVD box) (Richard Chamberlain) (felirat)

Egy pap, aki Isten és saját emberi érzelmei közt őrlődik. Egy lány, aki az elérhetetlenre vágyik. A népszerű Tövismadarak tévésorozat e beteljesülésre váró, tiltott szerelem krónikája.

Az 50 évet felölelő szerelmi történetben vágyakkal, bosszúval, félelmekkel és szenvedéllyel teli sorsokat követhetünk végig. A hat Emmy®-díjjal jutalmazott sorozat méltán lett a nézők kedvence is!

 
5 990 Ft
Trónok harca 1-2. évad (10 DVD box)

Trónok harca 1. évad (5DVD box):

Az HBO® monumentális új sorozata, amely George R.R. Martin kirobbanó sikerű regénysorozata, A tűz és jég dala alapján készült, olyan világban játszódik, ahol a nyarak évtizedeket ölelhetnek át, a telek pedig akár egy emberéleten át is tarthatnak. Az ármánykodó déltől és a barbár keleti földektől kezdve a jeges északig és az ősi Falig, amely a mindent elnyelő titokzatos sötétségtől védi a birodalmat, a Hét Királyság nagy hatalmú családjai vívnak egymással harcot a Vastrón megszerzéséért. Fondorlat és árulás. Nemesség és becsület. Hódítás és győzelem. A Trónok harcában diadalmaskodsz vagy meghalsz.

Trónok harca 2. évad (5DVD box):

Az HBO nagyszabású sorozatának második évadában Westeros képzeletbeli kontinensének királyai a Vastrónért küzdenek. A tél közeledtével a kegyetlen ifjú, Joffrey ül a trónra Királyvárban, akit intrikus anyja, Cersei és a Király Segítőjének kinevezett nagybátyja, Tyrion lát el tanácsokkal. De a Lannisterek uralmát több oldalról is támadják, miután két Baratheon koronát szerez, Robb Stark pedig az Észak Királyaként harcol.
Közben a Faltól északra új vezető emelkedik fel a vadak között, ami új veszélyt jelent Havas Jon és az Éjjeli Őrség számára, Daenerys Targaryen pedig meggyengült hatalma visszaszerzésén munkálkodik három újonnan született sárkánnyal. A viszályokkal és szövetségkötésekkel teli második évad izgalmas utazást kínál felkavaró és feledhetetlen tájakon. A George R.R. Martin világsikerű regénysorozata alapján készült Trónok harca az árulás és ármánykodás, a nemesség és becsület, a hódítás és diadal története.

 
9 990 Ft
Trónok harca 1. évad (5DVD box)

Az HBO® monumentális új sorozata, amely George R.R. Martin kirobbanó sikerű regénysorozata, A tűz és jég dala alapján készült, olyan világban játszódik, ahol a nyarak évtizedeket ölelhetnek át, a telek pedig akár egy emberéleten át is tarthatnak. Az ármánykodó déltől és a barbár keleti földektől kezdve a jeges északig és az ősi Falig, amely a mindent elnyelő titokzatos sötétségtől védi a birodalmat, a Hét Királyság nagy hatalmú családjai vívnak egymással harcot a Vastrón megszerzéséért. Fondorlat és árulás. Nemesség és becsület. Hódítás és győzelem. A Trónok harcában diadalmaskodsz vagy meghalsz.

 
7 990 Ft
Trónok Harca 1.- 3. évad (15 DVD)(Box)

Robert Baratheon, Westeros jelenlegi királya felkéri Eddard Stranket, hogy szolgáljon főtanácsosaként. Eddard gyanítja, hogy elődje gyilkosság áldozata lett, ezért elfogadja a felkérést, hogy tovább tudjon nyomozni. A királynő családja, a Lannister család is tervet sző a trónért. A korábbi uralkodó, Targaryen leszármazottjai is visszatérnek a tengeren túlról, hogy visszaszerezzék őseik vagyonát. A trónharcból háború lesz, és ráadásul egy ősi gonosz erő is feltámad.

 
19 990 Ft
Trónok harca 1.-3. évad (15DVD box) (2011) (feliratos)

Robert Baratheon, Westeros jelenlegi királya felkéri Eddard Stranket, hogy szolgáljon főtanácsosaként. Eddard gyanítja, hogy elődje gyilkosság áldozata lett, ezért elfogadja a felkérést, hogy tovább tudjon nyomozni. A királynő családja, a Lannister család is tervet sző a trónért. A korábbi uralkodó, Targaryen leszármazottjai is visszatérnek a tengeren túlról, hogy visszaszerezzék őseik vagyonát. A trónharcból háború lesz, és ráadásul egy ősi gonosz erő is feltámad.

 
9 990 Ft
Trónok harca 2. évad (5DVD box)

Az HBO nagyszabású sorozatának második évadában Westeros képzeletbeli kontinensének királyai a Vastrónért küzdenek. A tél közeledtével a kegyetlen ifjú, Joffrey ül a trónra Királyvárban, akit intrikus anyja, Cersei és a Király Segítőjének kinevezett nagybátyja, Tyrion lát el tanácsokkal. De a Lannisterek uralmát több oldalról is támadják, miután két Baratheon koronát szerez, Robb Stark pedig az Észak Királyaként harcol.
Közben a Faltól északra új vezető emelkedik fel a vadak között, ami új veszélyt jelent Havas Jon és az Éjjeli Őrség számára, Daenerys Targaryen pedig meggyengült hatalma visszaszerzésén munkálkodik három újonnan született sárkánnyal. A viszályokkal és szövetségkötésekkel teli második évad izgalmas utazást kínál felkavaró és feledhetetlen tájakon. A George R.R. Martin világsikerű regénysorozata alapján készült Trónok harca az árulás és ármánykodás, a nemesség és becsület, a hódítás és diadal története.

 
5 990 Ft
Trónok harca 3. évad (5DVD box)

A monumentális HBO®-sorozat, a Trónok harca harmadik évadában a Lannisterek nem sokáig örülhetnek a Stannis Baratheon felett aratott diadaluknak, mert északon lázadás készül, amely felboríthatja a törékeny hatalmi egyensúlyt. Robb Stark, az Észak királya szeretné a Lannisterek fölött aratott győzelmeit kiaknázni, azonban nagy csapás éri, míg a Falon túl Mance Rayder és vadakból álló, félelmetes hadserege megállíthatatlanul nyomul dél felé. A Keskeny-tengeren túl Daenerys Targaryen – aki visszaszerezte három gyorsan növekvő sárkányát – megpróbál hadsereget toborozni és elhajózni Essosból, abban a reményben, hogy végre benyújthatja igényét a Vastrónra. A George R.R. Martin világsikerű regényfolyama alapján készült sorozat 3. évadában Westeros egymással versengő dinasztiái újra összecsapnak: van, akit próbára tesznek, van, akit elárulnak, és van, akit utolér a végzet.

 
7 990 Ft
Trónok harca 4. évad (5DVD box)

Ebben az izgalmas negyedik évadban még tart a Lannisterek uralkodása és ez idő alatt a Vastrón is érintetlen maradt. De vajon képesek lesznek-e felülkerekedni saját egójukon, és túlélni a trónt ért folyamatos fenyegetéseket?

Mindeközben míg Stannis Baratheon rendíthetetlenül folytatja seregének újjáépítését Sárkánykövön, egy sokkal nagyobb veszély is közeledik dél felől.
Joffrey közelgő esküvőjére megérkezik Királyvárba a Lannisterek által oly gyűlölt Oberyn Martell, "Dorne Vörös Viperája". A Falnál, az Éjjeli Őrség úgy tűnik, hogy alul marad a vadak serege ellen,
pedig nem is sejtik, hogy az igazi ellenség még csak most közeledik. Daenerys Targaryen, ádáz sárkányaival és a makulátlanokból álló serege élén Meereen, a keleti Rabszolgaváros felé tart, hogy felszabadításával biztosítsa erejét, mellyel visszaszerezheti családjának a Vastrónt.

 
5 990 Ft
Trónok harca 6. évad (5DVD box)

AZ HBO TÖRTÉNETÉNEK LEGNÉZETTEBB SOROZATA, a világméretű jelenségként körbeünnepelt Trónok harca továbbra is töretlen népszerűségnek örvend. Azok, akik Westeros és Essos viharos eseményeit túlélték, most megpróbálják összeszedni magukat, hogy továbbmeneteljenek elkerülhetetlen végzetük felé. Kedves ismerőseink és ellenségeink új szövetségeket kötnek, hogy megnöveljék a túlélés esélyeit, míg új szereplők is megjelennek, hogy szerte a világban kibillentsék a hatalom egyensúlyát.

 
9 990 Ft
Tudorok 1. évad (3DVD box)

Az Emmy®-díjra jelölt és Golden Globe®-díjas Jonathan Rhys Meyers alakításában VIII. Henrik olyan, amilyennek még sosem láttuk: jóképű, szenvedélyes és minden idők legszexisebb VIII. Henrikje.

A hatalomra és szerelemre éhes, lenyűgöző fiatal király úgy uralkodik országán, ahogyan az életét is éli: kegyetlen féktelenséggel. A TUDOROK első évada a forrófejű zsarnok ismeretlen történetét tárja elénk, akinek uralkodását árulások és intrikák fémjelezték. A lebilincselően izgalmas drámában feltűnik még Sam Neill, Natalie Dormer, Jeremy Northam és Gabrielle Anwar.

 
9 990 Ft
Tudorok 2. évad (3DVD box)

Ha egy férfi elhagyja feleségét egy másik nőért, tette dühödt indulatot szül. De ha ez a férfi történetesen egy király, akkor lépésével egész birodalma jövőjét veszélyezteti. Légy üdvözölve a TUDOROK intrikával és szenvedéllyel átszőtt világában, mely új életre kelti Anglia legvonzóbb és legkegyetlenebb uralkodóját. Miközben VIII. Henrik (a Golden Globe®-díjas Jonathan Rhys Meyers) minden figyelmét a csábító Boleyn Annának (Natalie Dormer) szenteli, Morus Tamás és a pápa (Peter O’Toole) személyében rivális erők szövetkeznek hatalma megdöntésére. A TUDOROK kihagyhatatlan második évadában lehull a lepel Anglia vérszomjas, mértéktelenül élvhajhász – és kétségtelenül ellenállhatatlan – uralkodójának titkairól.

 
9 990 Ft
  Twin Peaks 1. évad (4DVD) (feliratos) (A fotó csak reklám!)

Az úttörő és nagy hatású Twin Peaks sorozat eredetileg az ABC tv-hálózaton ment egy rövid ideig, 1990 áprilisa és 1991 júniusa között.

David Lynch filmrendező (Kék bársony, Lost Highway - Útvesztőben, Mulholland Dr.) és Mark Frost író (Hill Street Blues) agyszüleménye óriási rajongótábort szerzett magának világszerte, miközben szembeszállt a műfaj hagyományaival, és megváltoztatta a tévésorozatok megszokott normáit.

A történet elején Dale Cooper, az FBI különleges ügynöke megérkezik a Twin Peaks nevű kisvárosba, hogy a közkedvelt gimnazista lány, Laura Palmer meggyilkolásának ügyében nyomozzon.

Amikor az első évad úgy ért véget, hogy nem felelt arra az égető kérdésre, hogy Ki ölte meg Laura Palmert?, a lojális közönségnek egy egész nyarat kellett várnia a következő évadig, hogy megtudja a választ.

Ám a sorozat többnek bizonyult egy izgalmas szappanoperánál vagy egy szaftos kriminél. A sötét, természetfeletti témát abszurdan humoros pillanatok ellenpontozzák, és Angelo Badalamenti kísérteties kísérőzenéje jól passzol a mozifilmes kvalitású képekhez.

Az alkotóknak sikerült egy mélyen emberi drámát egy humoros és szórakoztató krimi köntösébe bújtaniuk, bizarr figurák és helyszínek kisvárosi környezetébe ágyazva. Kiterjedt szimbolikájával a sorozat viták középpontjába került, amiért - többek között - feltárja a sötét rétegeket az idilli "almáspite Amerika" felszíne alatt.

Mivel a sorozat olyan, hogy minél többször nézzük meg, annál több rétegét fedezzük fel, azzal is vádolták, hogy elidegeníti a tévés törzsközönséget. A nézők egy része elvesztette érdeklődését a második évad folyamán, amikor a központi rejtély megoldódott. Ugyanakkor a Twin Peaks baljós hangulata és szokatlan témái továbbra is számos tévésorozatra gyakorolnak hatást, a Miért éppen Alaszkától az X-aktákig.

Amikor a 90-es évek végén újra sugározták a sorozatot a Bravo kábeltévén, minden epizód elé hozzátették a Tuskó Lady bevezetőjét, amelyet az európai közönség most először láthat, ezen a DVD-kiadáson!

Az első évad négylemezes kiadásán megtaláljuk a különböző rendezők kommentárjait, az operatőr jegyzeteit, és a Tuskó Lady bevezetőit mindegyik lemezen, de a negyedik DVD-n rejtőznek az igaz extrák.

Van egy oldal, amely ábrázolja Twin Peaks összes szereplőjét, és egymáshoz fűződő kapcsolatukat. Egy törpe bukkan fel és beszédleckéket ad a vörös szobában és meghallgathatunk egy interjút a sorozatbeli Dupla R étterem helyszíneként szolgáló ingatlan tulajdonosnőjével. A David Lynch-ről szóló bevezető és egy interjú Mark Frosttal csak hab a tortán. Ahogyan ezek az extrák tálalva vannak, az fog igazán lenyűgözni minden Twin Peaks rajongót. A grafika gyönyörűen épül bele a sorozat képeibe, és maga a doboz is kínál egy képes mellékletet, interjút Sheryl Lee-vel, jelenetválasztást, valamint információt a történetről és a szereplőkről.

Extrák

1-3. lemez:

A Pilotfilm (vagyis az első epizód) kivételével az összes részen audiókommentár az egyes epizódok rendezőivel, íróival.

A Tuskó Lady bevezetői az egyes részekhez

A kimaradt, esetleg le sem forgatott jelenetek szöveges leírása

Rejtett extrák

4. lemez:

Interjú a sorozat társ-írójával és társ-rendezőjével, David Frosttal
(kb. 16 p.)

Tanuljunk meg visszafelé beszélni - A vörös szoba titka (kb. 4 p.)

Bevezetés David Lynch világába (kb. 22 p.)

17 szelet süti - Interjú a sorozatbeli Dupla R étterem helyszíneként
szolgáló étterem tulajdonosnőjével.

Képeslapok a szereplőktől - interjú a szereplőkkel a sorozattal kapcsolatos
élményeikről (kb. 60 p.)

 
9 990 Ft

Sorrend: