Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

dráma


Sorrend:

  Hullámok rabjai (2000 - The Magic Of Marciano) (1DVD) (Nastassja Kinski)

A kilencéves James-nek két szenvedélye van: az anyja, Katie és a vitorlások, melyeket csodál, és amelyekről akkor álmodozik, amikor a kikötőbe megy horgászni. Katie két nehézséggel küzd: goromba szeretőjével és a gyógyszerrel, melyet azért szed, hogy érzelmileg ne süllyedjen el teljesen. Amikor James összebarátkozik Henry-vel, egy visszavonult, megözvegyült pszichológussal - aki épp kipofoz egy régi vitorlást egy világkörüli utazás céljára - az álma egy apáról és egy az anyja számára megfelelő emberről majdnem valóra válik. Mikor Katie rajtakapja a barátját a saját ágyában egy másik nővel, kitörő durvasága őt az idegosztályra, fiát egy nevelőotthonba juttatja. Csak Henry lehet az utolsó reményük...

 
990 Ft
Human Traffic (1DVD) (Justin Kerrigan)

Öt húsz év körüli jó barát személyes démonaikkal és egyéb kapcsolataikkal a hétvégén, amikor minden, ami létezik, klubokról, drogról, kocsmákról és partikról szól. Két eufória közt a semmi, két ecstasy között egy munkahely. Az ecstasy generáció kultfilmjét egy huszonöt éves walesi srác, Justin Kerrigan készítette.

 
990 Ft
  Hurrikán, A (1DVD) (Denzel Washington) (felirat) (nagyon karcos példány)

A hurrikán elsöprő erejének nem lehet ellenállni: Rubin Cartert barátai és ellenfelei azért nevezik Hurrikánnak, mert úgy bokszol, ahogy előtte senki - biztos lehet benne, hogy hamarosan ő lesz a középsúlyú profi világbajnok.

Ám a sors egy váratlan balegyenessel egy életre kirepíti őt a ringből: egy New Jersey-i kocsmában hármas gyilkosság történik, Hurrikánt bevádolják, letartóztatják, majd hamis bizonyítékok alapján életfogytiglani börtönre ítélik.

A rács mögött minden megváltozik: a hiú, nagyvilági sikerember csendessé és visszahúzódóvá válik. Amikor évek múlva egy fiatal rajongója megpróbálja rávenni, hogy kérjenek perújrafelvételt, ő nem akar kötélnek állni: szívesebben maradna zárkájában. Ám az egyre erősebbé váló szabadítási akció meggyőzi, és újra feltámad benne a régi harci szellem: szabad akar lenni, mégpedig bármi áron...

Hurrikán valós történetét drámai hitelességgel filmesítette meg Norman Jewison, aki Denzel Washingtonnál nagyszerűbb színészt aligha találhatott volna erre a nehéz szerepre. Hurrikán megformálásáért Washingtont Oscar®-díjra jelölték!

 
990 Ft
Idegen név (1DVD) (Mira Nair)

Egy fiatal indiai pár – akik ősi szokás szerint a szülők akaratának megfelelően keltek egybe – a 70-es évek végén az Egyesült Államokba, New Yorkba költözik. Ashima és Ashoke gyakorlatilag olyan, mint két idegen, akik most egy új, szintén idegen környezetben próbálják megismerni egymást.

Távol valódi hazájuktól születik meg két gyermekük, egy fiú és egy kislány.

Édesanyja kedvenc orosz írója után a kisfiú a Gogol nevet kapja, de ez a név kezdetben inkább hátráltatja, mint segíti a fiú beilleszkedését.

A tinédzser Gogolnak meg kell tanulnia egyensúlyozni a szigorú tradíciókon alapuló indiai származása és az ettől gyökeresen eltérő amerikai élet között. Először lázad: megtagadja a nevét, egy gazdag amerikai lánynak udvarol és építészetet tanul a Yale-en, hogy senki ne az indiai fiút lássa benne. Szülei közben egyre inkább ragaszkodnak hátrahagyott hazájuk hagyományaihoz, és visszavágynak az óhazába. A szülők és Gogol életútja azonban váratlanul ismét keresztezi egymást, és a fiú lassan megtalálja a szülei világa és az általa választott új világ közötti kapcsolatot...

Jhumpa Lahiri nálunk is nagy sikert aratott bestsellerét az ünnepelt indiai származású rendezőnő, Mira Nair (Hiúság vására, Esküvő monszun idején) vitte vászonra!

 
1 990 Ft
  Idegenek Velencében (1DVD)( használt, karcos példány ) tékás

Nem akármilyen szereplő és alkotógárda állt össze Ian McEwan (Vágy és vezeklés) nagysikerű regényének filmre viteléhez: a forgatókönyvet az irodalmi Nobel-díjas Harold Pinter írta, a rendezést a Taxisofőr és a Dühöngő bika forgatókönyvírója, Paul Schrader vállalta, a főszerepekben pedig olyan remek színészeket láthatunk, mint Christopher Walken (A szarvasvadász, Ponyvaregény), Rupert Everett (Álljon meg a nászmenet!, A második legjobb dolog), az Oscar-díjas Helen Mirren (A királynő, A dolgok állása) és a nemrég elhunyt Natasha Richardson (A szolgálólány meséje, Este).

Az angol házaspár, Colin és Mary „pótnászútra” érkeznek Velencébe, hogy egy utolsó kísérletet tegyenek zátonyra futott házasságuk megmentése érdekében. Miközben a csatornák városa végtelennek tűnő labirintusában sétálnak, egy titokzatos fényképész folyamatosan fotózza őket. Egy kávézóban ismerkednek össze Roberttel (CHRISTOPHER WALKEN), egy helybéli férfival, aki elmeséli nekik élete történetét. Miután elválnak, a pár ismét eltéved az utcák útvesztőiben és az éjszakát a szabadban töltik. Másnap a sors ismét összehozza őket Roberttel, aki elviszi őket otthonába, ahol feleségével, Caroline-nel is megismerkedhetnek. A két pár szinte észrevétlenül különös játékba bonyolódik: elveszítik a kontrollt érzelmeik és testük felett és a vendéglátók szexuális életének részeivé válnak.

 
1 990 Ft
Időjós, Az (1DVD) (minimálisan használt példány)

A Karib tenger kalózai - A fekete gyöngy átka és A kör sikere után lélegzetvisszafojtva várta a világ, mivel rukkol legközelebb elő a fiatal sztárrendező, Gore Verbinski. Új filmjével egy új műfajban bizonyít, és a siker itt sem maradhat el, már csak azért sem, mert a főszerepet az elmúlt évtized legnagyobb filmsikereiben közreműködő Nicolas Cage alakítja!

Cage figurája egy chicago-i meteorológus, aki magánéletileg eljutott a mélypontra. Ex-feleségével és gyerekeivel megromlott a viszonya, ha találkoznak, annak mindig veszekedés a vége. Az élet igazságos: amit az egyik kezével elvesz, azt odaadja a másikkal. A meteorológus is megkapja a maga kárpótlását elbaltázott magánéletéért cserébe: felajánlják neki, hogy legyen egy országos reggeli tévé-show időjárás-jelentője. A siker küszöbén áll tehát, és kezdhet csomagolni – az állás ugyanis New Yorkban várja. Hősünknek már csak egyetlen feladata maradt: kibékülni volt feleségével és a kölykökkel…

 
1 990 Ft
Ifjúság édes madara, Az (1DVD) (Tennessee Williams)

Chance Wayne (Paul Newman) meg akarta hódítani Hollywoodot, de rá csak a selyemfiú szerepét osztották. Egy vodkán és drogokon élő, fakuló fényű filmcsillaggal (az Oscar-díjra jelölt Geraldine Page) visszatér délvidéki szülővárosába, ahol még sokan emlékeznek rá. Egykori szerelmét, Heavenlyt annak idején maga mögött hagyta a bajban, és a lány apja, a fülledt városka korrupt kiskirálya (az Oscar-díjjal kitüntetett Ed Begley) nem válogat az eszközökben, hogy elüldözze. Ám Chance-nek nem csupán vele kell megvívnia. Saját züllöttségével és gyengeségével is le kell számolnia, hogy megtalálja ifjúsága elröppent madarát.

Megalkuvás, szex, bosszú, alkohol, drogok, képmutatás, vérfertőzés és rasszizmus – a Tennessee Williams színművéből készült briliáns film valódi viperafészekbe kalauzol.

 
1 990 Ft
  Ígéret földje (2012 - Promised Land) (1DVD) (Matt Damon) (nagyon karcos példány)

Steve Butler (Matt Damon), az egyszerű, vidéki fiúból lett nagypályás üzletember még nem tudja, mi vár rá, amikor kollégánőjével, Sue Thomasonnal (Frances McDormand) egy kisvárosba utazik. A páros talajfúrási jogokat szeretne vásárolni a helyi birtokokon, és elsőre úgy fest, hogy az itt élők elfogadják majd üzleti ajánlatukat. Steve és Sue azonban nem tudja egykönnyen maga mögött hagyni a helyet: Frank Yates (Hal Holbrook), az elismert helyi tanár felveti, hogy a közösség együtt döntsön az ajánlat elfogadásáról, Steve ittléte során megismerkedik Alice-szel (Rosemarie DeWitt), a tétet pedig tovább emeli Dustin Noble környezetvédelmi aktivista (John Krasinski) felbukkanása.

Gus Van Sant (Good Will Hunting)rendezte ezt a megkapó mai történetet, amelynek forgatókönyvét John Krasinski és Matt Damon jegyzi.

 
1 490 Ft
Il divo-  A megfoghatatlan (1DVD)(2009) /kissé karcos/
Rómában, pirkadatkor, amikor még mindenki alszik, egy ember már ébren van. Ez az ember Giulio Andreotti, akit a háború után hétszer választottak miniszterelnöknek Olaszországban.


A mindig nyugodt, ravasz és kifürkészhetelen Andreotti neve négy évtizede az erő szinonímája Olaszországban. Vonzereje kétarcú személyiségében gyökerezik. Pszichológiailag annyira összetett figura, hogy az évek múlásával mindenki kíváncsivá válik rá.


Választási csatározások, terr... 
1 990 Ft
ill Manors rázós környék (1DVD)
Londonban járunk. Kirby, az ex-díler frissen szabadult a börtönből; a keménykötésű Ed mindenkin átgázol, csak hogy megtalálja elveszett telefonját; Michelle bármit megtenne azért, hogy a következő drogadagjához hozzájusson; Jake a környék bűnbandájának markában találja magát; Chris bosszúra szomjazik, Katya pedig ebből a számára idegen világból menekülne. Végezetül ott van Aaron, talán az egyetlen, aki minden körülmények között csak a helyes döntést szeretné meghozni. Még akkor is, ha minden ... 
1 490 Ft
Inland Empire (1DVD) (David Lynch) (nagyon karcos példány)

Egy kihunyóban lévő hollywoodi filmcsillag, Nikki Grace végre megkap egy áhított filmszerepet, amitől karrierje felívelését reméli. De már a forgatás első napján különös dolgok történnek, és a színészeket szorongás tölti el. Kiderül, hogy a forgatókönyv egy régi lengyel film újrafeldolgozása. Az eredeti filmet sosem mutatták be, elátkozott produkcióként emlékszik rá mindenki, melynek során a két főszereplő színészt megölték.

Nikki úgy érzi, hogy saját élete egyre jobban hasonlít filmbeli szerepére, és távol eső világok egymásba csúsznak...

Az Inland Empire, csakúgy, mint David Lynch legutóbbi filmjei, egy kirakós játékra emlékeztet, és a néző még napokig próbálja összeilleszteni a darabokat. A történetet azok a kérdések alakítják, melyek a rendezőt a Lost Highway óta foglalkoztatják: a személyiség törékenysége; a módszer, ahogy féltékeny férfiak birtoklási vágyuktól hajszolva tönkreteszik a szeretett nőt; és az az útkeresés, ahogy a média manipulálta világunkban próbáljuk elválasztani az igazat a kitalálttól. A film egyszerre Hollywood-ról szóló szatíra, egy gyilkossági rejtély története és egy kísérleti film digitális videotechnikával.

 
1 490 Ft
Írd a karjára: Szeretnek! (1DVD)

Az Írd a karjára: szeretnek! egy világméretű mozgalmat elindító igaz történet alapján készült film, amely a reményről, a gyógyulásról és a megváltásról mesél. Kat Dennings (Az élet csajos oldala) játssza Renee-t, a Floridából jött fiatal lányt, aki drogfüggőséggel és folyamatosan bántalmazásokkal küzd. Zenében és más művészetekben kiélt alkotói fantáziája nap mint nap megütközik a kegyetlen valósággal, és miközben felfedezi a barátság fontosságát, Renee lassan, de biztosan elindul a gyógyulás kihívásokkal teli, de felemelő útján ebben a magával ragadó filmben, melyben feltűnik Chad Michael Murray, Rupert Friend és Corbin Bleu is.

 
1 990 Ft
Irgalmas lány, Az (1DVD) (Samaria) (Kim Ki-duk)

Jae-yeong és Yeo-jin elválaszthatatlan barátnők, de kapcsolatuk nem csupán baráti: Jae-yeong kiskorú prostituált, Yeon-jin pedig a „menedzsere”, aki kuncsaftokat szerez, találkozókat szervez és riaszt, ha feltűnik a rendőrség. Az üzlet virágzik, azonban egy tragikus esemény elválasztja egymástól a két lányt. A magára maradt Yeo-jin azoknál a férfiaknál keres vigaszt, akikkel Jae-yeong korábban lefeküdt: a megnyugvásért cserébe szexet kínál és még azt a pénzt is visszaadja, amit a barátnője kapott szolgáltatásaiért. „Szamaritánus” tevékenységéről azonban tudomást szerez rendőrként dolgozó apja, aki szintén felkeresi a kuncsaftokat...

Kim Ki-duk Ezüst Medvét nyert filmje a Tavasz, nyár, ősz, tél… és tavasz és a Bin-jip: Lopakodó lelkek között készült, és a rendezőtől megszokott érzékenységgel, ám kendőzetlenül mesél olyan tabutémákról, mint a gyerekprostitúció, az egyneműek kapcsolata és az önfeláldozó szerelem.

A kiadvány kétoldalas borítóval, két különböző borítótervvel jelenik meg!

 
3 990 Ft
Irina Palm (1DVD)

Maggie unokájának mihamarabb életmentő műtétre van szüksége, viszont a családnak nincs elég pénze ahhoz, hogy Ausztráliába utazzanak vele, ahol az operációt el tudják végezni. Az asszony mindent elkövet, hogy beteg unokáján segíteni tudjon, de banki kölcsönt nem kap, és az ő korában már rendes munkahelyet se. Elkeseredetten rója London utcáit, amikor az egyik kirakatban észrevesz egy kiírást: hoszteszt keresnek. Amikor a szexbár tulajdonosa felvilágosítja Maggie-t, hogy nem takarításról és teafőzésről lenne szó, hanem férfiak kézzel történő kielégítéséről, a konzervatív életet élő, tisztességes asszony megrémül. Ám kilátástalan munkakeresése és az idő sürgetése arra kényszeríti, hogy elvállalja a munkát.

Sam Garbarski filmje érzelmes történet, ami anélkül mutat be egy szélsőséges, pornográf helyzetet, hogy vulgáris lenne. A film nemcsak a rock ikon Marianne Faithfull alakítása miatt különleges, hanem azért is, mert egy magyar színésznő, Gryllus Dorka is szerepet kapott benne. Az már csak hab a tortán, hogy a férfi főszerepet Kusturica egyik kedvenc színésze, Miki Manojlovic alakítja.

 
2 990 Ft
Isteni szikra (1DVD) (Flash of Genius)

Az Oscar®-díjra jelölt Greg Kinnear (Lesz ez még így se, A család kicsi kincse) főszereplésével készült filmben egy hétköznapi férfi, Dr. Robert Kearns történetét ismerhetjük meg, aki Amerika egyik leghatalmasabb vállalatával veszi fel a harcot , hogy megvédje, ami az övé. Mikor az egyetemi tanár Robert feltalál egy olyan ablaktörlő szerkezetet, melyet a világ összes autóján alkalmazni lehetne, biztos benne, hogy az amerikai álom teljesült be az ő és családja életében. Ám egy gépkocsigyártó mamutcég ellopja az ötletet, Robert pedig kétségbeesett, de bátor tettre szánja el magát: felesége (Lauren Graham – Szívek szállodája) támogatásával szembeszáll a vállalatóriással, noha senki nem jósol sikert küzdelmének...

 
1 990 Ft
Jack és Rose balladája (1DVD)
Jack és 16 éves lánya, Rose egy szigeten nagy egyetértésben éli mindennapjait egy korábban szebb napokat látott hippi kommuna területén.
Idilli életük azonban teljesen felborul. Jack-ről kiderül, hogy halálos beteg, és ő rettegni kezd, mi lesz Rose-zal, ha teljesen magára marad...
A Jack és Rose a szeretet és a veszteség balladája. Rebecca Miller apja nyomdokain haladva szenvedélyes, költői szépségű regényt írt és filmesített meg, mely egyszerre mesél egy fiatal lány felnőtté... 
990 Ft
Jackie ( 1 DVD )
A First Ladyt, Jacqueline Bouvier Kennedyt a világ egyszerűen csak Jackie-ként ismerte meg. Az amerikai történelem egyik legfiatalabb elnökfelesége volt, mindössze harmincegy éves, amikor Kennedyt beiktatták. Az egész ország rajongott érte, nagy szerepe volt abban, hogy JFK elnöksége alatt gyökeresen megváltozott az amerikai közvélemény viszonya a Fehér Házhoz és az elnöki párhoz.
A fiatal, vonzó és intelligens nő felfoghatatlan nyomás alá került 1963 novemberében: dal... 
1 990 Ft
Jóasszony, akiről egy város beszél (1DVD)

Az Amalfiban játszódó történt Oscar Wiled’s Lady Windermere’ Fan c. műve alapján íródott. Főszereplője egy pár Tom (Mark Umbers) és Meg Windemere (Scarlett Johansson), és egy adóságai elől menekülő asszony New Yorkból, Mrs Erlynne (Helen Hunt). Tom segíteni szeretne Mrs Erlynnek, hogy visszakerülhessen a „tisztességes” társadalomban, ám ennek a társadalomnak több sem kell…megindul a pletyka és megállíthatatlanul sodorja magával az embereket és eseményeket.

 
1 990 Ft
Joe (1DVD) (Nicolas Cage)

Joe (Nicolas Cage) egy favágó brigád vezetője, aki sittes múlttal, de amennyire tőle telik, tisztességesen és keményen próbál boldogulni, sőt, még bizonyos határig embereket is képes közel engedni magához. Gary (Tye Sheridan) egy családnak nem nevezhető rettenetben él, két alkoholista, munkanélküli ronccsal, akik a szülei, és akik közül az apja folyamatosan veri, és elszedi tőle minden pénzét. A fiú néma kishúga és anyja miatt nem lép le, hanem munkásnak jelentkezik Joe-nál, és ezzel mindkettőjük sorsát megváltoztatja.

 
1 990 Ft
Jogdoktor, A (1DVD) (Denzel Washington, Colin Farrell)
Roman J. Israel liberális ügyvéd, aki nap mint nap jó ügyért harcol, a szegények oldalán. Amikor partnere, cégének vezetője szívrohamot szenved, ő veszi át az irányítást. Hamarosan felfedez néhány furcsaságot a cégről, amely arra utal, mégsem a szegények megsegítése a vállalat elsődleges célja. Roman egzisztenciális válságba kerül, s a történtek extrém döntéseket vonnak maguk után. 
1 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés