Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

dráma


Sorrend:

  Kanyaron túl, A (2004 - Around The Bend) (1DVD) (Christopher Walken)

A kanyaron túl a négy generációs Lair család férfitagjainak nevettető és szívmelengető története. A dédnagyapa halála után a nagyapa, a fiatal apuka és 7 éves kisfia hármasban indul el egy csodálatos felfedezőútra. A kaland során egy meglepetésekkel teli új világ tárul eléjük sok vidámsággal, olykor drámával, de minden esetben megkapó, személyes történetekkel.

 
1 990 Ft
  Karácsonyi reménysugár (1DVD) (The Christmas Hope, 2009) (Madeleine Stowe) (karácsonyi filmek)

Egy családi tragédiát követően a szociális munkásként dolgozó Patty Addison (Madeleine Stowe - Az utolsó mohikán) minden idejét a rászoruló gyerekek megsegítésének szenteli. Mivel a házassága Markkal (James Remar - Dexter) az összeomlás szélére sodródott, nem tartja túl jó ötletnek, hogy magukhoz vegyék a kilencéves Emily-t, kinek egyedülálló édesanyja meghalt egy autóbalesetben, ám a lány odaadó szeretete végül meggyőzi őket arról, hogy mindenki megérdemel egy újabb esélyt: akár még ők is.

 
1 990 Ft
Kedves Wendy! (1DVD) ( használt, karcos )

A 18 éves Dick egy szegény bányászvároskában, Esterslope-ban él, ahol a tőzsgyökeres lakosok kissé kívülállóként tekintenek rá. Egy nap talál egy revolvert, s meggyőződéses pacifista vélekedése ellenére is sikerül valahogyan meghúznia a ravaszt. Ettől kezdve pedig nincs megállás, olyannyira, hogy még nevet is ad neki: Wendy. Dick hamarosan rájön, hogy a fegyverrel olyan erő birtokába jutott, amely vonzóvá teszi őt a városban lakó aszociális elemek körében. A Dandie-k névre hallgató banda aztán be is veszi őt a tagjai közé, legyőzhetetlenséget és identitást biztosítva ezzel a tévelygő Dicknek. A banda sajátos szabályok szerint él és tevékenykedik, melyeket követniük kell, s bár mindegyik Dandie-tag rendelkezik névvel ellátott fegyverrel, esküt tettek arra, hogy sosem fogják használni őket. Ez az egyik első és legfontosabb törvény, amelyet a Dandie-knek be kell tartaniuk! Az egyetlen, amit nem vettek számításba, amikor meghozták a szabályokat, hogy adódhat olyan szituáció, ahol az életben maradás érdekében kénytelenek törvényt bontani...

 

A történetet írta: Lars Von Trier

 
1 990 Ft
Kegyetlen báj (1DVD)/használt, karcos/ tékás

Barbara Daly (Julianne Moore – A nagy Lebowski, Távol a mennyországtól, Jurassic Park 2.) a társadalmilag felette álló Brooks Baeklandhez (Stephen Dillane – Az órák, Kémjátszma) megy feleségül, hogy a férfin keresztül pénzhez és befolyáshoz jusson. Bár gyönyörű és karizmatikus, Barbara mégsem illik előkelő férjéhez. Első s egyben egyetlen gyermekük, Tony születése azonban ahelyett, hogy rendezné kapcsolatukat, még inkább megingatja az eleve ingatag lábakon álló házasság törékeny egyensúlyát. Ahogy Tony növekszik, úgy válik akaratlanul is eszközzé szülei pszichológiai és szexuális játékaiban. A tragédia elkerülhetetlen, s a sokkoló tabuk is felszínre kerülnek...

A Kegyetlen báj alapjául a Pulitzer-díjas sikerkönyv szolgál; egy olyan botrány igaz történetét meséli el, mely a mai napig sokkolóan hat. Barbara Daly Baekelandet egy elegáns londoni lakásban gyilkolták meg 1975. november 17-én, pénteken. Az eset nagy felháborodást keltett az Atlanti-óceán mindkét partján, s az egyik legemlékezetesebb amerikai tragédiaként tartják számon.

 
1 490 Ft
Kegyetlen Faj (1DVD) (2005) (Chris Evans) (Kristen Stewart)
A 16 éves Finnt letartóztatják, miközben kokaint próbál vásárolni drogfüggő anyjának, Liznek. Ezzel egy csapásra szertefoszlanak tervei, hogy kiszabaduljon New Yorkból és a Yanamamo indiánokat (a "vadembereket") tanulmányozza Dél-Amerikában antropológus apjával.

Liz vissza akarja zökkenteni kettőjük életét a rendes kerékvágásba, ezért úgy dönt, pártfogójának, az arisztokrata milliárdos Ogden C. Osbourne-nak a hatalmas vidéki birtokára költözik egy vendégházba. Osbourne-ék v... 
990 Ft
Ken Park (1DVD) (Larry Clark)

Larry Clark első filmje, a Kölykök a gyerekek titkos világát
ábrázolta, ahová a felnőtteknek nincs bejárása. A Ken Parkban négy család
házába nyerünk betekintést, megismerkedünk a szülőkkel is.

Ez a film gyerekekről és felnőttekről szól, a Los Angeles melletti Visaliában,
egy Kalifornia állambeli elszigetelt városban játszódik. A történet három fiatal
srác és egy lány élete körül forog, de persze gyerekkori barátaik és szüleik
is szerepelnek benne. A film leplezetlenül mutatja be a gyerekek és a szülők
életét, látunk erőszakot, szexet, gyűlölet, szeretetet és az érzelmi zavarodottság
mániákus epizódjait.

- A Ken Park elgondolkodtató tanulmány megzavarodott fiatalokról
és megzavarodott szülőkről az ezredforduló Amerikájában. Akasztófa humorú farce,
tele érzelmi és fizikai erőszakkal, valamint meglepően gyöngéd pillanatokkal.-
írja Lee Marshall, a Screen International kritikusa.

 
1 990 Ft
Kényszerleszállás (1DVD) (Denzel Washington)

Az Oscar®-díjas Denzel Washington játssza a főszerepet ebben a „magával ragadó és izgalmas thrillerben”, melyet Robert Zemeckis, a Forrest Gump és a Számkivetett Oscar®-díjas rendezője dirigált. Whip Whitaker (Washington) csodával határos módon landol utasszállító gépével egy légikatasztrófát követően. De miközben a közvélemény hősként ünnepli, egyre több kérdés merül fel azzal kapcsolatban, hogy ki vagy mi tehető felelőssé a balesetért. Akciódús, lebilincselő és nagy hatású: a Kényszerleszállásban Washington olyan „fenomenális” alakítást nyújt, melyről „évekig fogunk beszélni.”

 
2 990 Ft
  Kés a sebben (1962 - Le Couteau Dans La Plaie) (1DVD) (Sophia Loren - Anthony Perkins)

Lisa (Sophia Loren) férjét holtnak nyilvánítják, a Párizs-Casablanca légijárat tragikus balesete után. A fiatalasszony inkább megkönnyebbüléssel veszi tudomásul a rossz hírt, mert Bobbal (Anthony Perkins) már rég nem szerették egymást. De Bob egy nap hazatér, és Lisa elé tárja tervét: nem szólnak senkinek, felveszik a biztosítási díjat és Dél-Amerikába utaznak. Lisa kénytelen belemenni a tervbe, de élete ettől kezdve olyan lesz, mint egy rémálom. Barátai és kollégái előtt el kell játszania a gyászoló özvegy szerepét. Hazudnia kell a biztosító társaságnak és a rendőrségen, miközben otthon a gyűlöletes és folyton részeg férfi tartja sakkban. Vajon meddig képes a ravasz férfi aljas céljaira felhasználni a feleségét? Vajon melyikük kerül ki győztesen ebből a vérre menő küzdelemből?

 
1 990 Ft
  Késik a szüret (2016) (1DVD) (John Steinbeck) (James Franco)

A John Steinbeck világhírű regénye alapján készült film főbb szerepeiben olyan nagyszerű színészeket láthatunk, mint James Franco (A majmok bolygója: Lázadás), Robert Duvall (A keresztapa), Selena Gomez (Rossz szomszédság 2.), Josh Hutcherson (Az éhezők viadala-trilógia), Ed Harris (A szikla) és Bryan Cranston (Totál szívás-sorozat).
A Késik a szüret pattanásig feszült történetében a méltánytalan munkakörülmények és az alacsony bérek miatt elégedetlen gyümölcsszedő idénymunkások fellázadnak a gazdag földtulajdonosok ellen. Az összecsapások egyre komolyabbá válnak, de a dolgozók, akiknek nincs vesztenivalójuk, nem adják fel a harcot – csakhogy a tulajdonosok semmilyen eszköztől sem riadnak vissza.

 
2 990 Ft
Kétely (1DVD) (Meryl Streep - Philip Seymour Hoffman)

Aloysius nővér (Streep), az egyházi iskola rettegett igazgatónője ki nem állhatja a haladó szellemű és a gyerekek körében rendkívül népszerű plébánost, Flynn atyát (Hoffman). Lépten-nyomon azt lesi, hogyan köthetne bele a sorból mindig kilógó férfiba, és persze talál is valamit. Súlyos vétség elkövetésével vádolja meg Flynn atyát: azt állítja, hogy bűnös vonzalommal viseltet egyik tanítványa iránt. Bizonyítékai azonban nincsenek...

A Pulitzer- és Tony-díjas színdarab alapján készült Kétely – amely bemutatója évében a kritikusok által leginkább dicsért film volt az Egyesült Államokban – lebilincselő, felkavaró és izgalmas történet Meryl Streep, Philip Seymour Hoffman, Amy Adams és Viola Davis nagyszerű játékában. Az öt kategóriában Oscar®-díjra jelölt produkciót méltán emlegették az év egyik legjobb filmjeként.

 
3 990 Ft
  Kétszínű igazság (1991 - True Colours) (1DVD) (John Cusack)

Tim Gerrity jómódú családból származik, világ életében megkapott mindent,
és könnyű volt feljutnia a csúcsra. Talán éppen ezért érezte mindig úgy, hogy
tartozása van a társadalommal szemben. Úgy dönt, hogy életét az igazságosságnak
és a köz szolgálatának szenteli. Fényes jövő áll előtte, ugyanis amellett, hogy
éles eszű és elhivatott, egy befolyásos szenátor lányának, Diana Stiles-nak
udvarol.

Peter Burton a munkásosztályból küzdötte fel magát. Timmel az
egyetemen barátkozott össze - szobatársak voltak, és a törtető Peter
azonnal felismerte, hogy Timen keresztül könnyebben bejuthat azokba a
körökbe, ahová mindig is vágyott. Ő mindenáron politikai karrierre, sikerre
és hatalomra vágyik, és meg is szerzi, ha rajta áll.

Tim és Peter barátsága az egyetem után is folytatódik, egészen
addig a percig, amikor Tim rájön, hogy barátnőjét becserkészte Peter,
és Diana hamarosan dobja is korábbi barátját, aki szerinte nem eléggé
ambiciózus. Peter azonban nem elégszik meg ennyivel. Addig keres, amíg
talál valamit, amivel megzsarolhatja Stiles szenátort - így szeretne
biztosítani magának egy kényelmes helyet a nagy politikai játéktéren.

Ez azonban már a csalódásai miatt letargiába zuhant Tim gyomrának is
túl sok. Megrázza magát, talpra áll, és felveszi a kesztyűt korábbi barátjával
szemben: a politika porondján akarja megvívni csatáját…

 
2 990 Ft
  Kezelés, A (2012 - The Sessions) (1DVD) (John Hawkes - Helen Hunt)

Az Oscar-díjas Helen Hunt, John Hawkes és William H. Macy játszik ebben a szerelemről, szexről és vágyról szóló, magával ragadó, igaz történetben – amely szó szerint az utolsó leheletig tart.
A gyermekkora óta ágyhoz kötött, magatehetetlen író-költő (Hawkes) újra és újra győzedelmeskedett balsorsa felett. Ám 38 éves korában élete eddigi legnagyobb kalandjára vállalkozik: el akarja veszíteni a szüzességét. Egy gyönyörű szexterapeuta (Hunt), egy rokonszenves pap (Macy) és saját féktelen optimizmusa meg humorérzéke segíti végig a cseppet sem könnyű úton, amelynek végén az ismeretlen várja… és az öröm, amelyért érdemes élni.

 
1 490 Ft
Ki kopog az ajtómon? (1DVD)

A filmszerető világ ajtaján 1968-ban új tehetség kopogtatott. A frissen lediplomázott Martin Scorsese első filmjét Roger Ebert az amerikai film nagy pillanataként jellemezte. Harvey Keitel játssza J.R.-t, a munkanélküli olasz-amerikai fiatalt, aki New York utcáin éli mindennapjait. Élete gyökeresen megváltozik, mikor beleszeret egy helyi diáklányba. Ahogy a fiatalok egyre jobban belebonyolódnak a kapcsolatba, társadalmi és kulturális különbözőségük egyre nyilvánvalóbbá válik, és mikor J.R. rájön, milyen sötét titok lapul a lány múltjában, válaszút elé kerül: talán élete legfontosabb döntését kell meghoznia. Martin Scorsese rendezői debütálásában ugyanaz az eleven tűz lobog, amely olyan későbbi mesterműveiben is visszaköszön, mint az Aljas utcák, A taxisofőr, a Dühöngő bika és a Nagymenők.

 
1 490 Ft
  Királynőért és a hazáért, A (1988 - For Queen And Country) (1DVD) (Denzel Washington)

Reuben 8 év szolgálat után leszerelt az Egyesült Királyság hadseregéből.
Azt hitte, a falklandi háború után már nem jöhet rosszabb. Hazaérve megpróbál
új, tisztességes életet kezdeni, de nem talál munkát. A régi barátok munkanélküliek,
kábítószeresek vagy az alvilágnak dolgoznak...

Ráadásul az ország, amelyért harcolt kitagadja, mert egy 1981-es rendelet szerint
nem számít brit állampolgárnak az, aki egykori angol gyarmaton született.

Barátnője, Stacey megpróbál segíteni neki, de hiába - nem marad más
megoldás, mint a fegyver...

 
1 490 Ft
Kis hal (2005 - Little Fish) (1DVD) (Cate Blanchett)

Nehéz újra rátalálni a szeretetre, ha visszahúz a múlt, és ha minden, ami 32 éves korodig történt, csak a bizonytalan jövővel szembesít.

Tracy Heart (Cate Blanchett – A Gyűrűk Ura-trilógia) számára ez a szembesülés már kikerülhetetlen. Négy évet küszködött, hogy újra elnyerje szigorú édesanyja bizalmát. Most, hogy Tracy végre saját vállalkozásba fogna, és rendezné az életét, hirtelen újra kísérteni kezdi a múlt: felbukkan az egykor drogfüggő lány volt szerelme, Johnny (Dustin Nguyen). De Tracy agresszív, bűnöző hajlamú bátyja, Ray (Martin Henderson) és a család zűrös barátja, Lionel Dawson (Hugo Weaving – A Mátrix-trilógia) miatt is aggódhat, ráadásul a képbe bejön Bradley „The Jockey” Thompson (Sam Neill) drogfőnök. Vajon képes-e Tracy kiszabadulni az újabb csapdából, képes-e ismét helyreállítani kapcsolatát anyjával, vajon szembe-e tud-e végre nézni a félelmeivel, hogy megtalálja a boldogságot?

 
1 990 Ft
  Kísértés (1DVD) (Breathe In, 2013) (Guy Pearce) (A fotó csak reklám!) (feliratos)(kissé karcos)

Ahogy a nyár őszre fordul, Keith Reynolds zenetanár (Guy Pearce) az éhező művészként megélt régi napjain mereng. Miközben felesége, Megan (Amy Ryan) és lánya, Lauren (Mackenzie Davis) a lány utolsó középiskolai évére készül, Keith azokba az estékbe kapaszkodik, amikor egy neves manhattani szimfonikus zenekarnál helyettesíthet csellistaként. Megan úgy dönt, hogy a család befogad egy külföldi cserediákot. Sophie (Felicity Jones), az angol középiskolai végzős könnyen beilleszkedik, de hamarosan nagy kihívás elé állítja a családi kapcsolatrendszert. Felszínre hozza Keith személyiségének impulzivitását, mellyel a látszólag tökéletes családot ismeretlen területekre taszítja.

Az író-rendező Drake Doremus, aki 2011-ben az Őrülten hiányzol (Like Crazy) című filmért megkapta a Sundance Filmfesztivál nagydíját, újból egy tanulságos családi dráma készítésére vállalkozott.

 
1 990 Ft
  Kispálya (2006 - Anche Libero Van Bene) (1DVD) (Kim Rossi Stuart)

Hogyan éli meg egy tízéves kisfiú; ha édesanyja időről-időre eltűnik; ha édesapja kemény kézzel az uszoda vízébe kényszeríti nap, mint nap, pedig ő focizni szeretne; ha nővére furcsa szexuális játékokba és szerepekbe űzi?

A csonka családban a kis Tommy hamar rájön, hogyan térjen ki kegyetlenségig indulatos édesapja haragja elől, és hogy igen ritka dicséreteit hogyan kell megszolgálnia. Megtanulja, hogy az emberekben bízni több mint merészség - félénk, visszahúzódó és hallgatag lesz.

Otthon és biztonságban csak a város felett, a háztetőkön érzi magát.

 
1 490 Ft
Kivert kutyák ( 1 DVD )
A mai, veszélyekkel teli Kabul utcáit rója két gyerek, egy fiú és egy lány. Mivel nincs hova menniük, egy ideig engedélyezték nekik, hogy az éjszakákat börtönbe vetett anyjuk cellájában tölthessék, de mától nincs tovább, egyedül kell boldogulniuk. Talán ha elkövetnek valamit, őket is lecsukják, és így ismét az anyjuk mellett lehetnek! De két apróságnak, no meg a hozzájuk csapódott kiskutyának egyáltalán nem gyerekjáték kifosztani valakit.


Kapnak egy jó ta... 
990 Ft
Kivonulás (1DVD) / tékás

Édesapjuk halálát követően Anna (Juliette Binoche – Csokoládé) és izraeli származású féltestvére, Uli találkoznak, hogy megismerjék apjuk végrendeletének tartalmát. Anna ekkor szerez tudomást arról, hogy mikor húsz évvel ezelőtt elhagyta Izraelt, és ott sorsára hagyta tizenéves fejjel világra hozott lányát, Danát, édesapja kapcsolatban maradt unokájával, és végakaratában meg is emlékezett róla.

Anna ezért úgy dönt, Ulival Izraelbe utazik, és felkutatja Danát, ám megérkezésükkor viharos politikai események sodrában találják magukat: a gázai zsidó telepeseket kiköltöztetik otthonaikból, és a veszélyes és bizonytalan helyzetben reménytelennek látszik, hogy Anna rátaláljon Danára...

 
1 490 Ft
Kívül tágasabb (1DVD) (Wim Wenders) / tékás

A jobb napokat is megélt Howard Spence fiatalon western filmek sztárjaként
élte életét, most, 60 évesen drogokkal, alkohollal és könnyűvérű, fiatal lányok
szerelmével táplálja lankadó életkedvét, hogy elmeneküljön a fájdalmas valóság
elöl: már csak ócska kis mellékszerepek maradtak számára. Kiábrándultságától
vezérelve, filmbéli lova hátán meglép egy éppen folyamatban lévő forgatásról
ellehetetlenítve ezzel kollégái munkáját. Távollétében azonban a káosz egyre
csak növekszik, rendezetlen biztosítási ügyei miatt még egy magándetektív is
nyomoz utána.

Útja a nevadai Elko városába vezet, 80 éves édesanyjához, aki nagy szeretettel
de még mindig kisfiúként bánik az idegösszeroppanás határán lévő fiával. Howard
megtudja édesanyjától, hogy húsz évvel ezelőtt egy fiatal nő érdeklődött holléte
felől, aki valószínüleg azért próbálta vele felvenni a kapcsolatot, mert teherbe
esett tőle. A férfi teljesen megdöbben attól a feltételezéstől, hogy él valahol
egy felnőtt gyermeke.

Elindul a huszonöt évvel ezelőtti film forgatási helyszínére; a Montana-ban
lévő Butte városába, ahol filmes karrierje kezdődöt és ahol megismerkedett Doreennel,
aki azóta is egy kopott kis kávézó pincérnője. Kiderül, hogy Doreennek
van egy húsz év körüli fia Earl. Howard és Earl találkozása
durva és felkavaró. A fiú teljesen elutasítja eddig ismeretlen apja közeledését,
aki húsz év múltán lép be az életébe. A balszerencsés találkozástól elszomorodva
Howard ismét arra az elhatározásra jut, hogy tovább kellene lépnie, ám
a semmiből hirtelen egy fiatal lány tűnik fel; Sky kinek felbukkanása
új fordulatokat vesz...

 
1 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés