Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Irina Palm (1DVD)

Irina Palm (1DVD)

Termék ára
2 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Maggie unokájának mihamarabb életmentő műtétre van szüksége, viszont a családnak nincs elég pénze ahhoz, hogy Ausztráliába utazzanak vele, ahol az operációt el tudják végezni. Az asszony mindent elkövet, hogy beteg unokáján segíteni tudjon, de banki kölcsönt nem kap, és az ő korában már rendes munkahelyet se. Elkeseredetten rója London utcáit, amikor az egyik kirakatban észrevesz egy kiírást: hoszteszt keresnek. Amikor a szexbár tulajdonosa felvilágosítja Maggie-t, hogy nem takarításról és teafőzésről lenne szó, hanem férfiak kézzel történő kielégítéséről, a konzervatív életet élő, tisztességes asszony megrémül. Ám kilátástalan munkakeresése és az idő sürgetése arra kényszeríti, hogy elvállalja a munkát.

Sam Garbarski filmje érzelmes történet, ami anélkül mutat be egy szélsőséges, pornográf helyzetet, hogy vulgáris lenne. A film nemcsak a rock ikon Marianne Faithfull alakítása miatt különleges, hanem azért is, mert egy magyar színésznő, Gryllus Dorka is szerepet kapott benne. Az már csak hab a tortán, hogy a férfi főszerepet Kusturica egyik kedvenc színésze, Miki Manojlovic alakítja.

A termék tulajdonságai

Új, fóliás példány

Színes, belga, luxemburgi, brit, német, francia dráma

Kiadás: 1DVD, Budapest Film

Főszereplők: Marianne Faithfull, Miki Manojlovic, Kevin Bishop, Siobhan Hewlett, Jenny Agutter, Corey Burke, Meg Wynn Owen, Susan Hitch, Flip Webster, Gryllus Dorka

Rendező: Sam Garbarski

Hangok: magyar 5.1; angol 5.1

Feliratok: magyar

Készítés éve: 2007

Hossza: 100 perc

Webáruház készítés