Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

romantikus / dráma

Főkategória >DVD - külföldi >romantikus / dráma

Sorrend:

Volt egyszer egy másik Amerika ( 1 DVD )
Vajon mit tehet két hihetetlenül tehetséges zenész azok után, hogy a kritika és a közönség által egyaránt az egekig magasztalt hat albumukból kettő platina-, négy pedig többszörösen platina-lemez lett, világszerte teltházas koncerteket adnak, és az R&B, a pop, a hip-hop és az utcai zenészek stílusát ötvöző dalaikkal a világ legjelentősebb zenei díjait is bezsebelték már? André Benjamin (André 3000) és Antwan A. Patton (Big Boi), vagyis az OutKast formáció tagjai úgy határoztak, hogy kedvenc v... 
1 990 Ft
Washington Square (1DVD) (Agnieszka Holland)

Catherine Sloper úgy érzi, megtalálta álmai férfiát Morris Townsend személyében. Ám terve, hogy férjhez menjen hozzá, erõs ellenállásba ütközik az apjánál, aki meg van gyõzõdve róla, hogy Townsendet csak a lánya pénze érdekli. Catherine a szívére hallgat és kitart a férfi mellett, még annak árán is, hogy ezzel elveszítheti az apai örökséget. De mit szól ehhez Townsend - vajon a szerelem vagy a pénz hajtja?

 
1 990 Ft
Zöldellő fa alatt, A (1DVD) (BBC)

Thomas Hardy klasszikus művének adaptációja. Erdőkkel körülvett elbűvölő falu Mellstock, ahova tanítónőként tér vissza Day gazda lánya, Fancy. Karácsony napja van, a kis falu templomában a helybéliekből álló falusi zenekar szolgáltatja az ünnepi énekekhez a zenét. Régi hagyomány ez. A szelíd, de határozott és öntudatos lány felbolygatja a kis falu életét.

A falu templomában harmóniumon játszik, így a zenekarra nincs szükség többé. Első látásra megtetszik az egyik gazdafiúnak, Dick Dewey-nek, s a vonzalom kölcsönös, de a gazdag földbirtokos, Shiner és a vikárius Maybold érdeklődését sem fogadja közömbösen. Mindhárom férfi feleségül kéri és Fancy-nek döntenie kell, válassza a gazdag házat és birtokot, tegyen eleget apja kívánságának, vagy döntsön az elutazás, a velencei kiküldetés mellett, hiszen a falusiak nem szívlelik, a harmóniumát is elrontották már. Hallgathat-e a viktoriánus Anglia tradíciókkal terhes világában a szívére.

 
1 490 Ft
  Zongoralecke (1DVD) (Holly Hunter - Harvey Keitel) (Oscar-díj)

A múlt századi Újzélandra házasság céljából érkezik Ada és kilenc éves lánya. Személyes holmijukhoz tartozik Ada zongorája, mely számára a legfontosabb. A furcsa asszony hat éves kora óta saját akaratából némaságot fogadott, lányával és környezetével egy süket-néma jelbeszéd segítségével kommunikál. Az új férj, Stewart, képtelen közelkerülni feleségéhez. Egyetlen ember próbálja megérteni az asszonyt, Baines, a szomszéd ültetvényes. Pénzt és fáradságot nem kímélve megszerzi a zongorát és alkut ajánl az asszonynak. Visszakapja a zongoráját, ha megengedi neki, hogy bizonyos dolgokat csináljon, míg ő játszik. Az egyezség mindkettőjüket egyre mélyebben viszi bele egy bonyolult érzelmi és erotikus kötelékbe.

 
1 490 Ft

Sorrend: