Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

romantikus / dráma

Főkategória >DVD - külföldi >romantikus / dráma

Sorrend:

Middlemarch (3DVD) (George Eliot - Juliet Aubrey) (BBC)

Dorothea ártatlan idealista, akit az elme csillogása annyira elvakít, hogy férjhez megy az öregedő tudóshoz. Hamarosan ráébred tévedésére, aminek elviselhetetlenségét tovább fokozza férje unokaöccsének feltűnése. Az ellenállhatatlan és szenvedélyes férfi halálosan beleszeret a lányba. A történet többi szálán is szövevényes ügyek bontakoznak ki.

A film alapjául Goerge Eliot családregénye szolgált. Szerelem, csalódás és zsarolás, ezek az érzelmek és helyzetek a regény alappillérei, melyekhez a XIX. századi Anglia egyik legfontosabb korszaka biztosítja a történelmi hátteret.

 
5 990 Ft
Miénk a világ (1DVD) (2015) (Zac Efron)
A Los Angelesben élő, 23 éves DJ Cole napközben a Völgyben robotol, este pedig arról álmodozik, hogy egyszer végre befut. Miközben olyan számokon dolgozik, amelyekkel a toplisták élére kerülhet, Cole megismerkedik Jamesszel, a híres DJ-vel, aki sikerének kulcsa lehet. Barátság, szerelem és árulás vár a fiúra, melyek nem utolsósorban abban is inspirálják őt, hogy megtalálja saját hangját és megalapozza a jövőjét ebben a felnövekvésről szóló modern mesében. 
1 990 Ft
Minden, Minden (1DVD) (2017)
Mi lenne, ha nem léphetnél kapcsolatba a külvilággal? Sosem érezhetnéd a friss szellőt, az arcod nem fürödhetne a napfény melegében... és nem csókolhatnád meg a szomszéd fiút? A Minden, minden egy rendhagyó szerelmi történet Maddyről, az eszes, érdeklődő és élénk fantáziájú 18 éves lányról, aki egy betegség miatt nem hagyhatja el hermetikusan lezárt otthonát, és Ollyról, a szomszédban lakó srácról, aki fittyet hány az akadályokra.
Az ingerszegény körn... 
1 990 Ft
Mint egy angyal (1DVD)

A 20 éves Lolita Cassard elégedetlen önmagával: hiába tartja róla mindenki azt, hogy gyönyörű énekhangja van, túlsúlyosnak látja magát, és képtelen elfogadni, hogy más esetleg nem így tartja. Emellett ott van apja, Etienne, a sikeres, ám öntelt író, kinek egyénisége valódi teherként nehezedik a lányra, hiába szeretne előtte a lehető legjobb színben feltűnni.

Pierre Millet Etienne tökéletes ellentéte; ö megkeseredett irodalmár, aki már évek óta hiába vár a sikerre. Egyedül felesége, az énektanár Sylvia tartja benne a lelket, aki megszállottan hisz férje tehetségében, és igyekszik mindenben bíztatni őt.

A két pár sorsa akkor találkozik végzetesen, mikor Sylvia felfedezi, hogy egyik tanítványa nem más, mint kedvenc szerzőjének, Etienne Cassard-nak a lánya. Figyelme hirtelen a lányra irányul, akinek révén végül a két férfi is közelebbi ismeretségbe kerül egymással.

A francia rendezőnő, Agnes Jaoui (aki egyébként a filmben színészként is feltűnik, hiszen ő alakítja Sylvia-t) előző művében, az Ízlés dolgában már bebizonyította, mennyire ért a hétköznapokban szinte észrevétlenül lezajló apró csodák filmre viteléhez. A Mint egy angyal fő gondolata eredeti címében (Mint egy kép) rejlik: hősei kényszeresen viselik a saját maguk által magukra kényszerített külső képet, legyen az akár pozitív, akár negatív, s azt csak akkor tudják levetkőzni, mikor valaki más jelenik meg életükben, hogy ettől megszabadítsa őket.
A Mint egy angyal olyan, akár egy könnyed francia villásreggeli: egyszerű, mégis minden ízében élettel teli és tápláló - legfőképpen pedig szerfölött finom.

 
1 990 Ft
Miss Potter (1DVD)

Beatrix Potter rendesen megbolygatta a huszadik század elejének irodalmi életét.

Ezekben az időkben a hozzá hasonló fiatalasszonyok szeme előtt csupán a jó házasság reménye lebegett, de Beatrix másképp gondolkodott. Szembeszállt a kor elvárásaival és lassan, de biztosan ikonikus figura vált belőle.

Tollából számos olyan mesehős származik, akit ugyanúgy szeretnek most is, mint tették azt száz évvel ezelőtt, és könyvei sosem kerültek le a boltok polcairól. De míg idáig eljutott, Miss Potternek nagyon hosszú és rögös utat kellett bejárnia.

Szülei nem értették, miért utasított el minden kérőt, hogy csak a könyveknek és a képzeletének éljen. Mikor megismerkedik Norman Warne-nal, a szárnyait próbálgató könyvkiadóval, kettejük közt szenvedélyes szerelem bontakozik ki, és elhatározzák, hogy a közvélemény ódzkodása ellenére publikálják Nyúl Péter és barátairól szóló történeteket...

 
3 990 Ft
Mona Lisa mosolya (1DVD)

A Wesley kollégiumban csak lányok tanulnak, és mind tudják: bármilyen
rangos és szigorú hely is tanintézményük, a sikert csupán abban mérik, milyen
jól mennek férjhez az itt végzett diákok.

De 1953-ban minden megváltozik. Pedig csupán új mvészettörténet-tanár érkezik
a patinás falak közé. Katherine Watson éppen hogy elvégezte az egyetemet,
és nagyon másképpen gondolkodik a világról, mint kollégái és tanítványai. Szeretné,
ha a gondjaira bízott lányok többet és mást akarnának a világtól, mint amit
elvárnak tőlük.

Kezdetben azt hiszi, hogy óra közben, néhány egyszer, meglep szóval elérheti,
amit akar. De lassacskán rájön, hogy ha fel akarja nyitni a diákjai szemét,
lázadnia és lázítania kell...

 
1 990 Ft
Mr. Jones (1DVD) (Richard Gere) (külföldi borító)

Mr. Jones lobbanékony, magával ragadó és felelőtlen. Lehengerlő energiájának és kisfiús bájának nem lehet ellenállni - pedig titokban sokszor búskomorság és kétségbeesés gyötri.

Dr. Libbie Bowen hiába okos, elszánt és megbecsült pszichiáter, még ő sincs felvértezve Mr. Jones ellen. Különösen ha a férfi udvarlásba fog, kikezd vele és minden olyan, mintha egész életükben ismerték volna egymást...

Libbie egyszer csak azon kapja magát, hogy mindenét feláldozná pácienséért.

Romantikus, szenvedélyes és felkavaró történet egy emberről, aki veszélyes önmagára és csak a szerelem mentheti meg.

 
3 990 Ft
My Blueberry Nights - A távolság íze (1DVD)

Mi történik a szerelemmel, ahogy múlik az idő? Túlélik-e az érzések az elválást vagy, ha egyszer valamit elveszítettünk, akkor azt már soha nem találjuk meg?Jeremy egy New York-i kávéház tulajdonosa, az egyik vendége, Elizabeth tőle tudja meg, hogy a barátja ott járt egy másik lánnyal. Az összetört szívű, megcsalt lány estéről estére betér a kávézóba, remélve, hogy volt barátja eljön az otthagyott lakáskulcsáért. Éjjelente sokat beszélgetnek Jeremyvel, kiderül, hogy a fiú azért nem ment még el a városból, mert azt reméli, hogy volt barátnője egyszer visszatér hozzá.

Egy nap Elizabeth váratlanul elhagyja New Yorkot, Memphisbe, majd Las Vegas-ba költözik. Szeretné újra megtalálni régi önmagát, és eltávolodni volt barátja emlékétől. De Jeremy-től nem akar elszakadni, képeslapokat küld a fiúnak, és beszámol azokról az emberekről, akikkel a sors összehozza. Jeremy-nek egyre jobban hiányzik a lány, de mivel a képeslapokon nincsen cím, nem tudja megtalálni...

 
1 990 Ft
  Nagy Gatsby, A (1974) (1DVD) (Robert Redford) (Oscar-díj) (feliratos) (fotó csak reklám)

F. Scott Fitzgerald 1925-ben megjelent klasszikus regényének harmadik
filmfeldolgozása már a forgatás előtt sikerre volt ítélve. Az Egyesült Államokban
szinte mindenki által jól ismert regény alapján a kor legfelkapottabb filmese,
A Keresztapa, a Magánbeszélgetés és A Keresztapa 2. fergeteges
sikere után körülrajongott Francis Ford Coppola írta, a főszerepet pedig
a már akkor is és azóta is élő filmes ikonnak számító Robert Redford
kapta!

A nagy Gatsby története a szegény sorból meggazdagodó Jay Gatsby-ről
szól, aki vagyonát arra költi, hogy "bevásárolja magát" a Long Islandi
felső tízezer köreibe, ahol a Gatsby-féle újgazdagokra ferde szemmel
néznek a családi jogon generációk óta magukat az elithez soroló sznobok. Jay
nem hiúságból próbál bekerülni a felsőbb körökbe, hanem, hogy visszahódítsa
szerelme, Daisy Buchanan szívét, aki engedett a pénz és a csillogás csábításának
és férjhez ment egy milliomoshoz.

Gatsby történetét, és jellemváltozását legjobb barátja, Nick Carraway
szemén keresztül kísérhetjük nyomon.

A nagyszerű klasszikus - amely remek kiegészítője a zseniális regény-eredetinek
- két Oscar-díjat is kapott, egyet a legjobb jelmezekért, egyet pedig
a legjobb eredeti filmzenéért!

 
3 990 Ft
Nagy Gatsby, A (2013) (1DVD) (remake) (Leonardo DiCaprio)

1922 tavaszán járunk New Yorkban, a lazuló erkölcsök, a vibráló jazz, a szeszcsempész-birodalmak és égbeszökő kötvényárak dekadens játszóterén. Az amerikai álmot üldöző, szépreményű író (a Golden Globe®- díjra jelölt Tobey Maguire) a Közép-Nyugatról érkezik Jay Gatsby (a háromszoros Oscar®-díj-jelölt Leonardo DiCaprio), a titokzatos milliomos szomszédságába, akinek birtokán végeláthatatlan estélyek zajlanak. Miután Nick gyönyörű unokatestvérét, Daisyt (az Oscar®-díjra jelölt Carey Mulligan) és kékvérű férjét, Tom Buchanant (Joel Edgerton) Gatsby a bizalmasaivá fogadja, Nick egy tiszta álmokat dédelgető ember lehetetlen szerelmének szemtanúja lesz. Az F. Scott Fitzgerald örökérvényű regénye alapján készült A nagy Gatsby a modern idők küzdelmeinek állít tükröt ezzel a pazar vizuális utazással, amelyet Baz Luhrmann, az Oscar®-díjas Moulin Rouge rendezőjének neve fémjelez.

 
1 990 Ft
Némafilmes, A (1DVD) (Oscar-díj)

1927-ben járunk, a némafilmek korszakában. George Valentin (Jean Dujardin) az egyik legnagyobb filmcsillag, kinek élete tökéletesnek látszik. Ám szépen lassan elkezdenek terjedni a hangosfilmek, amelyekben George nem hajlandó szerepet vállalni, hiába pecsételi ez meg kapcsolatát feleségével (Penelope Ann Miller) és a nagyhatalmú stúdiófőnökkel (John Goodman) egyaránt. És miközben George-ra a feledés homálya vár, a hangosfilm a legnagyobb sztárok közé emeli Peppy Millert (Bérénice Bejo), a feltörekvő és nem mellesleg gyönyörű színésznőt, aki nem közömbös az egykori színészlegenda iránt.

 
1 490 Ft
Némafilmes, A (2DVD) (extra változat) (Oscar-díj)

1927-ben járunk, a némafilmek korszakában. George Valentin (Jean Dujardin) az egyik legnagyobb filmcsillag, kinek élete tökéletesnek látszik. Ám szépen lassan elkezdenek terjedni a hangosfilmek, amelyekben George nem hajlandó szerepet vállalni, hiába pecsételi ez meg kapcsolatát feleségével (Penelope Ann Miller) és a nagyhatalmú stúdiófőnökkel (John Goodman) egyaránt. És miközben George-ra a feledés homálya vár, a hangosfilm a legnagyobb sztárok közé emeli Peppy Millert (Bérénice Bejo), a feltörekvő és nem mellesleg gyönyörű színésznőt, aki nem közömbös az egykori színészlegenda iránt.

 
1 990 Ft
Nő ötször, A (1DVD)

Öt gyengén egymáshoz kapcsolódó történet antológiája a film, öt egymástól teljesen különböző nő életét, problémáit tárja elénk. Az első epizód főszereplőjeként Glenn Close doktornőként tűnik fel, aki rokkant édesanyját ápolja, miközben saját életére nem jut ideje. A második történetben Rebecca (Holly Hunter) egy gazdag bankmenedzser, akinek életét megkeseríti egy szégyenteljes, véletlenszerű terhesség, a munkamániás barát és egy utcalány, aki többet tud Rebecca életéről, mint saját maga. És csak ezek után következik a további három sztori.

 
1 990 Ft
Noel - A szerelem a legnagyobb ajándék (1DVD)

Karácsony. A szeretet ünnepe. Még egy olyan nagyvárosban is, mint New York, ilyenkor mindenki megpróbál jobban odafigyelni azokra, akiket év közben megbántott vagy elhanyagolt. Rose (az Oscar-díjas Susan Sarandon) kórházban lévő anyjának szeretné elmondani még egyszer, hogy szereti, de az Alzheimer-kórban szenvedő asszony már meg sem ismeri lányát.

Mike (Paul Walker), a fiatal rendőr örökös féltékenységével kergeti őrületbe menyasszonyát, a gyönyörű Ninát (Penélope Cruz), de rá kell jönniük, hogy egymás nélkül nem tudnak élni. Artie, a pincér (az Oscar-díjas Alan Arkin) pedig néhai feleségének reinkarnációját keresi, de olyan valakiben találja meg, akire a legkevésbé gondolt volna. Különböző emberek, különböző problémákkal. Karácsony estéjén azonban sorsuk mégis összefonódik...

 
1 490 Ft
Nőies játékok (1DVD) (2004)
A Nőies Játékok Anglia utolsó női szerepeket alakító férfi színészének, Ned Kynastonnak a története. Ned férfiként macsó, nőként díva, Desdemonaként tömegeket bolondít meg, Othelloként azonban kissé modoros és hiteltelen kezdetben. A sors iróniája, hogy pont öltöztetőnője (Claire Danes) lép a helyébe a színdarabban, majd segít neki, hogy mind a magánéletben, mind a színházban feleslegessé vált női énjétől megszabaduljon, miután II. Károly megtiltja, hogy a Shakespeare színdarabokban a női sze... 
1 990 Ft
Notre Dame-i toronyőr, A (1998) (1DVD) (Richard Harris)

XV. századi Párizsban három férfiú száll versenybe Esmeralda, az igéző cigánylány kegyeiért: Gringoire, az idealista csavargó, Don Frollo, a fanatikus pap és a halmozottan hátrányos helyzetű harangozó, Quasimodo. Esmeralda, hogy megmentse a cigánytábor lincselésétől Gringoire-t, nőül megy hozzá. Frollo szinte beleőrül a vágyakozásába. De ha már nem lehet övé alantas vágyai tárgya, szerinte jobb, ha pusztul a "sátáni" nő.

 
1 490 Ft
Nyár februárban (1DVD)

Dan Stevens (Downton Abbey), Dominic Copper (Egy hét Marilynnel) és Emily Browning (Sleeping Beauty) játssza a főszerepet ebben a rendkívül megható filmben, amely a szerelemről, barátságról és árulásról szól.
A nagy sikerű regény alapján készült Nyár februárban egy bohém művészekből álló közösség életébe enged bepillantást, amely az angol tengerparton, Cornwall közelében alakult, és az I. világháborút megelőző években élte virágkorát. Miközben az ország jövője ködbe burkolózik, úgy bonyolódik három jó barát egy mindent felperzselő szerelmi háromszögbe ebben a lenyűgöző igaz történetben.

 
1 990 Ft
  Nyárutó (1DVD) (Kate Winslet - Josh Brolin) (karcos példány)

Az Oscar®-díjra jelölt Jason Reitman (Egek ura, Juno) rendezésében érkezik a Nyárutó, ez a „nagyhatású”, „gyönyörűen elmesélt” romantikus film, melyben Kate Winslet és Josh Brolin két olyan idegent alakítanak, akik elképesztő körülmények között találkoznak egymással. Egy hosszú ünnepi hétvégén esik meg az a véletlen találkozás, amely hamarosan mindkét fél életébe egy új szerelem ígéretét hozza el ebben felejthetetlen filmben, amely a kritikusok szerint „értékes és megindító.”

 
1 990 Ft
Nyitott szívvel (1DVD)

Mila és Javier őrületen szerelemesek voltak egymásba az elmúlt tíz évben. Mindketten megbecsült sebészek és mindketten rendkívül szenvedélyesek a munkájuk kapcsán. Mindig nagy gondot fordítottak rá, hogy megőrizzék egymás iránti rendkívüli szeretetüket és ellenálltak a kísértésnek, hogy megadják magukat a mindennapi élet rutinjának. Ámde Mila nem várt terhessége, és a kórházi munka erősödő nyomása arra vezeti Javiert, hogy az alkoholizmusba meneküljön. Végül fel is függesztik a férfit az állásából. Szembesülve a démonaival, Javier egyre távolabb és távolabb sodródik Milától. Mégis, amikor a kapcsolatot igazán komoly veszély fenyegeti, Javier készen áll bármit megtenni azért, hogy visszanyerje a nőt… Az Oscar-díjas francia szupersztár, Juliette Binoche (Az angol beteg, Csokoládé, A lét elviselhetetlen könnyűsége) főszereplésével készült romantikus történet a valós élet problémáit mutatja be a maga drámai és humoros oldaláról.

 
1 990 Ft
Óceán hozott (1DVD) (1994)
A múlt század első évtizedeiben Japánból hoztak menyasszonyt maguknak azok a Hawaii-on élő férfiak, akiknek nem volt sem idejük, sem pénzük, hogy a helyi kínálatból válasszanak. A szép reményekkel érkező lányokra boldogtalanság és kemény munka várt az álmok, a mesék szigetén . Társaihoz hasonlóan Riyo is csak fényképekről és levelekből ismerhette férjét, akiben már első pillantásra csalódnia kellett, hogy ezt a találkozást még több keserű tapasztalat kövesse. A Sundance Fesztivál közönségdíj... 
990 Ft

Sorrend: