Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

romantikus / dráma

Főkategória >DVD - külföldi >romantikus / dráma

Sorrend:

Furcsa randevú (1DVD)

Egy autópálya melletti parkoló nem a legideálisabb hely egy randevúra ám France, akit jómódú férje épp most dobott ki az autóból és Charles, aki két napot és éjt töltött már autója bütykölésével, mégis egy ilyen helyen találkozik, késő este, nem egészen jószántukból. A nő zaklatott a férjével nemrég történt veszekedése miatt, a férfi ideges az autója miatt. A barátságosnak nem nevezhető megismerkedést követően lassan változni látszanak a dolgok: a doktor kezdi megérteni a férje után sóvárgó nőt, és segíteni akar rajta. France először félreérti szándékát, hisz egyre csak férjét várja és észre sem veszi, hogy az idő múlásával mindketten közelebb kerülnek a másikhoz, mint hinnék...

 
1 990 Ft
Fúsi (1DVD) (2015) (feliratos)
A 43 éves Fúsi még mindig az anyjával él. A túlsúlyos, magányos férfit nap mint nap piszkálják emiatt munkahelyén, a helyi repülőtéren, ahol csomagkezelőként dolgozik. Esténként a fő szórakozása az, hogy heavy metal számokat kér a helyi rádió kívánságműsorában, vagy második világháborús csatákat játszik el miniatűr figurákkal. Barátja alig van, életét a napi rutinok teszik ki. Fúsi élete azonban megváltozik, amikor anyja udvarlója beíratja őt szülinapi ajándékként táncórákra. Itt ismerkedik m... 
1 990 Ft
Genova (1DVD) (Colin Firth) (nagyon karcos példány)

A frissen megözvegyült Joe (Colin Firth – Büszkeség és balítélet, Bridget Jones naplója) két lányával Olaszországba költözik, hogy új életet kezdjenek. A lányok anyjukat autóbalesetben vesztették el, melynek részesei voltak ők is, de ők túlélték. Genovában mindhárman másként próbálják feldolgozni a veszteséget.

Joe munkába menekül, régi barátjával, Barbarával (Catherine Keener – A John Malkovich-menet) közösen tanít az egyetemen. A 16 éves Kelly a helyi olasz fiúkkal kezdi felfedezni szexualitását; a kisebbik lány, Mary pedig mindenhol édesanyja szellemét látja.

Michael Winterbottom (Guantanamo, Hatalmas szív) érzékeny meséjéért a legjobb rendező díját kapta meg a tallini és a san sebastiani filmfesztiválokon, Colin Firth alakítását pedig a kritika ünnepelte.

 
1 490 Ft
  Gettómilliomos (1DVD) (Oscar-díj) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás)

A tizennyolc éves Jamal Malikot már csak egyetlen kérdés választja el a Legyen Ön is milliomos! indiai változatának főnyereménytől. Csakhogy az utcagyerekként felnőtt, iskolázatlan Jamal nyerő szériája gyanús lesz a show nagymenő műsorvezetőjének: vajon honnan tudja a fiú a választ olyan kérdésekre, amiken nála sokkal műveltebb versenyzők is elbuknának? Jamal kalandos életét megismerve kapjuk meg a választ a kérdésre. A mumbai gettóból bátyjával Salimmal, és a szintén árva kislánnyal, Latikával az oldalán Jamal emberpróbáló kalandokat élt át, míg a végzet eddig a sorsdöntő pillanatig vezérelte. A tét pedig sokkal nagyobb, mint gondoltuk volna...

Danny Boyle (Trainspotting) rendező nyolc Oscar®-díjat, köztük a legjobb film díját elnyerő, magával ragadó és szívet melengető alkotása felejthetetlen élménnyel gazdagít!

 
1 990 Ft
Gettómilliomos (2DVD) (extra változat) (Oscar-díj)

A tizennyolc éves Jamal Malikot már csak egyetlen kérdés választja el a Legyen Ön is milliomos! indiai változatának főnyereménytől. Csakhogy az utcagyerekként felnőtt, iskolázatlan Jamal nyerő szériája gyanús lesz a show nagymenő műsorvezetőjének: vajon honnan tudja a fiú a választ olyan kérdésekre, amiken nála sokkal műveltebb versenyzők is elbuknának? Jamal kalandos életét megismerve kapjuk meg a választ a kérdésre. A mumbai gettóból bátyjával Salimmal, és a szintén árva kislánnyal, Latikával az oldalán Jamal emberpróbáló kalandokat élt át, míg a végzet eddig a sorsdöntő pillanatig vezérelte. A tét pedig sokkal nagyobb, mint gondoltuk volna...

Danny Boyle (Trainspotting) rendező nyolc Oscar®-díjat, köztük a legjobb film díját elnyerő, magával ragadó és szívet melengető alkotása felejthetetlen élménnyel gazdagít!

 
1 990 Ft
Ghost (1DVD) (Oscar-díj) (Intercom kiadás) (felirat)

Gondoljon a legmeghatóbb szerelmi történetre, amit valaha látott. Gondoljon a legokosabb vígjátékra, a legdöbbenetesebb természetfeletti mesére, és egy elsőrangú krimire is. Négy különböző filmet kapott? Vagy a rajongók és kritikusok azon milliói között van, akik felfedezték a Ghostot, 1990 legsikeresebb filmjét?

A Ghost meg fogja lepni, el fogja gyönyörködtetni, meg fogja győzni. Patrick Swayze egy szellemet alakít, aki társul egy médiummal (az Oscar-díjas Whoopi Goldberg), hogy feltárja saját meggyilkolásának igaz történetét - és hogy megmentse kedvesét (Demi Moore) a hasonló végzettől.

 
1 990 Ft
  Ghost (1DVD) (Oscar-díj) (Intercom kiadás) (szinkron) (fotó csak reklám)

Gondoljon a legmeghatóbb szerelmi történetre, amit valaha
látott. Gondoljon a legokosabb vígjátékra, a legdöbbenetesebb természetfeletti
mesére, és egy elsőrangú krimire is. Négy különböző filmet kapott? Vagy a rajongók
és kritikusok azon milliói között van, akik felfedezték a Ghostot, 1990
legsikeresebb filmjét?

A Ghost meg fogja lepni, el fogja gyönyörködtetni,
meg fogja győzni. Patrick Swayze egy szellemet alakít, aki társul egy
médiummal (az Oscar-díjas Whoopi Goldberg), hogy feltárja saját
meggyilkolásának igaz történetét - és hogy megmentse kedvesét (Demi Moore)
a hasonló végzettől.

 
2 990 Ft
  Gyilkosok is a mennyországba mennek, A (1DVD) (Jasmin River kiadás)

Philippa Paccard, az Olaszországban élő angol tanárnő
férje meghal kábítószer túladagolásban. A kétségbeesett asszony megpróbálja
lebuktatni a város legnagyobb drogdílerét, ám a rendőrség nem vesz tudomást
Philippa bizonyítékairól. Az asszony házilag barkácsolt bombával próbál
bosszút állni a drogbárón, ám a terv balul sül el, és négy ártatlan ember hal
meg...

Philippát letartóztatják, és miután megtudja, mit
tett, összeomlik. A tolmácsnak kijelölt zsaru, Filippo hisz a nő ártatlanságában,
és tervet eszel ki kiszabadítására. Philippa és Filippo egymásba
szeretnek, és együtt menekülnek a törvény elől.

A néhai Krzysztof Kieslowski (Három szín-trilógia)
forgatókönyvéből A lé meg a Lola rendezője, Tom Tykwer készített
izgalmas, tartalmas, krimi, és akcióelemekkel tarkított, gyönyörűen fényképezett,
mélyen emberi szerelmesfilmet, két olyan remek színésszel, mint Cate Blanchett
és Giovanni Ribisi.

 
1 990 Ft
  Ha a férfi igazán szeret (1DVD) (Andy Garcia - Meg Ryan) (Intercom kiadás)

Alice és Michael Green házassága mintaszerű. Szenvedélyesen szeretik egymást, minden gondjukat-bajukat megosztják egymással és van két gyönyörű lányuk. Olyanok ők együtt, mint ahogy a képeslapokban a boldog családokat ábrázolják. De a romantikus felszín mögött ott lapul Alice szörnyű titka, amelyet nem csak családtagjai, hanem saját maga elől is rejteget. Ez a titok, mint egy időzített bomba, egyik pillanatról a másikra válságba sodorja Alice és Michael harmonikus házasságát, fenekestül felforgatja addigi életüket. De a családtagok egymás iránt érzett szeretete, elkötelezettsége és mindannyiuk lelkiereje lehetővé teszi, hogy a nagy robbanás után újra összeszedjék az apróra tört cserepeket, és megpróbáljanak közösen szembenézni Alice problémájával.

 
2 990 Ft
Ha eljön Joe Black (1DVD)

William Parrish, a gazdag médiamogul a szerencsés csillagzat alatt születettek fényűző életét éli, mígnem a Halál fel nem keresi egy elképesztő ajánlattal - késlelteti Bill azonnali halálát, ha cserébe kóstolót kap az életből.

Az ártatlan, rejtélyes és gyakran nagyon mulatságos Joe a feje tetejére állítja Bill kiváltságokkal és üzleti ármányokkal átszőtt világát. De mikor Joe beleszeret Bill gyönyörű lányába, az a megállapodás szabályait fenyegeti. Billnek többé már nem a jövőjéért kell küzdenie, hanem azokért, akiket szeret - ebben a keserédes mesében, mely életről és halálról szól.

 
1 990 Ft
  Háború és béke (1DVD) (Audrey Hepburn) (feliratos) (fotó csak reklám)

Tolsztoj monumentális, romantikus történelmi regényének 1956-os filmfeldolgozása
a filmtörténet egyik legjelentősebb vállalkozása volt. Egy évtizednyi előkészület
és két évnyi forgatás után készült el ez a részletekre is odafigyelő, a történelmi
hűséget mindvégig szem előtt tartó klasszikus dráma.

Tolsztoj rengeteg szereplőt és számos személyes történetet felölelő
regényének cselekménye az 1800-as évek elején játszódik Oroszországban, a napóleoni
invázió idején. Natasa szerepében a gyönyörű Audrey Hepburn élete
egyik legjobb alakítását nyújtja, és a fiatal Henry Fonda is felejthetetlen
Pierre-ként!

 
4 990 Ft
Hallam Foe (1DVD) /használt/

Hallam Foe 17 éves kamaszfiú, aki nem tudja magát túltenni anyja öngyilkosságán. Meggyőződése, hogy mostohaanyjának köze van a halálához. Gyanakvása szinte kémkedéssé fajul, folyamatosan hallgatózik és leskelődik az apja és új felesége után. Amikor helyzete a szülői házban tarthatatlanná válik, Edinburgh-be utazik. Az utcán sétálva találkozik egy gyönyörű nővel, akit azonnal követni kezd, és akiről kiderül, hogy egy hotelban dolgozik. Hallam munkát vállal a szállodában, csakhogy Kate közelében lehessen. Ám úgy látszik a kémkedés szokásává vált, és éjszakáit a háztetőkön töltve a lány után leskelődik.

 
1 990 Ft
  Hannah és nővérei (1DVD) (Woody Allen) (digipack) (Oscar-díj) (felirat)

Ez a három nővér nem az a három nővér. Lee, Hannah és Holly sokkal mulatságosabbak, és az életük is jóval összetettebb, legalábbis mai szemmel nézve. Vagy ha éppen nem az, akkor azzá teszik. Hogyan? Mindenki a maga módján.

Az egyiknek „hiperintellektüell” a pasija, ám kissé koros. A másiknak nem akar beindulni a karrierje és egy kicsit rá is kap a drogokra. A harmadik… nos a harmadik élete maga a csoda. Szerető férj, sok gyermek, meleg családi fészek. A szerető férj azonban szerető után néz, aki nem más, mint a feleség egyik húgocskája.

Woody Allen Manhattanre aktualizált, Csehov Három nővérét is megidéző forgatókönyvéért Oscart kapott.

 
2 990 Ft
Harcos és a hercegnő, A (1DVD)

A fiatal ápolónő Sissi magányos életét éli, látszólag minden percét betegei ápolására fordítja a Birkenhof elmegyógyintézetben. Első találkozása Bodóval, a katona múltú csavargóval, végzetessé válik számára. A férfi hibájából balesetet szenved, egy teherautó alá kerül. Mialatt a férfi elsősegélyben részesíti, megpróbálva újraéleszteni, a nő azon töpreng talán álmai hercegének karjában fekszik. Ám mikor hetekkel később Sissi megpróbál közeledni, a férfi mégis elutasítja. Bodo egy másik valóságban él valahol a nyomasztó múlt és a bizonytalan jövő között.

 
1 990 Ft
Havanna (1990) (1DVD) (Robert Redford)

Jack Weil (Robert Redford - Távol Afrikától, Ilyenek voltunk, A keselyű három napja) profi pókerjátékosként igazán nagy fogásokra hajt. Következő játékállomásként Havannát választja - azokban az években a változás előtt álló paradicsomban úgy tűnik, a dolgok a kezére játszanak, s hozzájuthat élete eddigi legnagyobb nyereményéhez.

Ám minden veszélybe kerül, mikor Jack megismerkedik Robertával (Lena Olin - Csokoládé, Rómeó vérzik), egy forradalmár (Raul Julia - Addams Family - A galád család, Vihar) gyönyörű, enigmatikus feleségével.

Miután a rendőrség félreállítja a férjet, Jack egyre közelebb kerül Robertához: szenvedélyes kapcsolatuk kiteljesedéhez már csak az utolsó dobás hiányzik...

 
1 990 Ft
Hemingway és Gellhorn (1DVD) (Nicole Kidman - Clive Owen)

Napjaink legelismertebb színészei, az Oscar®-díjas Nicole Kidman* és az Oscar®-díjra jelölt Clive Owen játssza a két címszereplőt a Hemingway és Gellhorn című filmben, amelyet az Oscar®-díjra jelölt Philip Kaufman rendezett. A film a múlt század egyik legnagyobb románcát mutatja be – az írófejedelem Ernest Hemingway (Owen) és a gyönyörű, úttörő haditudósító, Martha Gellhorn (Kidman) szenvedélyes szerelmi kapcsolatát és viharos házasságát –, a spanyol polgárháborúban és azon túl. A két kalandvágyó író a korszak legjelentősebb háborús tűzfészkeiből tudósított, de csak egyetlen csatát nem éltek túl: azt, ami kettejük közt zajlott. A mellékszereplők között olyan sztárokat találunk, mint az Oscar®-díjra jelölt David Strathairn (A Bourne hagyaték), az Emmy®-díjas Tony Shalhoub (Monk – Flúgos nyomozó), Parker Posey (Superman visszatér), Lars Ulrich (Felhangolva, a Metallica alapító tagja), Molly Parker (Az út) és Rodrigo Santoro (Che).

 
2 990 Ft
Hercegnők éjszakája (1DVD) (A Royal Night Out)

1945. május 8-án egész London az utcán ünnepelte, hogy Európában véget ért a II. világháború. A brit trónörökös, az akkor 19 éves Erzsébet és húga, a 14 éves Margit kikönyörögte, hogy elvegyülhessen az ujjongó sokaságban, és táncolhasson egyet a Ritzben. A kékvérű lányok a valóságban közvetlenül éjfél után már vissza is tértek a Buckingham-palotába. A neves brit rendező, Julian Jarrold (Jane Austen magánélete, Utolsó látogatás) új filmje, a Hercegnők éjszakája azonban meghosszabbítja Erzsébet és Margit kimenőjét, és szeretetteljes történetben mesél a két hercegnő elképzelt kalandjairól azon a fergeteges éjszakán, amikor egész London egyként ünnepelt.

 
1 990 Ft
Hiúság vására (1998) (2DVD) (Natasha Little) (BBC)

A XIX. századi Angliában járunk, ahol Becky Sharp a csábító és törtető nevelőnő mindent elkövet azért, hogy egy arisztokrata, de mindenképpen gazdag férjet szerezzen magának.

Nyomon követhetjük Becky utazását a György korabeli London elegáns szalonjaitól a waterloo-i csatatérig, szerencsétlen kísérleteitől az eleve kudarcra ítélt házasságáig. Becky és legjobb barátnője, a törékeny Amelia túlélheti-e a szerelem gyötrelmeit és a történelem viszontagságait?

 
3 990 Ft
  Hiúság vására (2004) (1DVD) (Reese Witherspoon) (lemezen filccel írt számsor)

A napóleoni háborúk korában játszódó film középpontjában a XIX. századi irodalom egyik legismertebb hősnője, Becky Sharp áll, Reese Whiterspoon tökéletes alakításában.

A gyönyörű, ám ugyanakkor önző és törtető Becky a vonzó lelkiismeretlenség mintaképe, akinek minden szava hazug s a társadalmi felemelkedésért bármit elkövet.

Az angol társadalom kifigurázására épülő, a szatíra és a románc remek ötvözete e film, mely nézőjet egy 200 éves időutazásra invitálja a Hiúság vásárába, amely egy "rendkívül hiú, komisz, ostoba hely, telve mindenféle szélhámossággal, álnoksággal és képmu-tatással"...

 
2 990 Ft
Hold fia, A (1DVD)

A megindító történet a napfényes Adriai-tenger mediterrán partjain játszódik,
ahol Rick ritka bőrbetegségére keresi a gyógyírt. Rick mindeddig
a sötétség foglya volt, ha bőrét fénysugarak érik, három napon belül meghal,
ezért állandóan minden porcikáját elfedő fekete bőrruhát kell viselnie.

Megelégelve betegsége börtönét úgy dönt, leveszi maszkját, és ha csak három
napra is, de szabadon él. Élete legboldogabb néhány órájában találkozik egy
lánnyal, akivel egymásba szeretnek. Tudják, szerelmük nem tarthat soká, de mindketten
titkon a csodára várnak…

 
1 990 Ft

Sorrend: