Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

romantikus / dráma

Főkategória >DVD - külföldi >romantikus / dráma

Sorrend:

Csodálatos Júlia (1DVD) (Annette Bening - Szabó István)

A Csodálatos Júlia a szerelem, az ebből egyenesen következő bolondság, bosszú és felfordulás története, amely a harmincas évek londoni színházi világának kulisszái között játszódik.

Hősnője, Julia Lambert, tehetséges és gyönyörű: London a lábai előtt hever. A játék Julia mindene, de annyira, hogy mindig szerepet játszik. Még akkor is, amikor beleszeret egy nála sokkal fiatalabb férfiba. Még akkor is, amikor ifjú szerelme egy korban hozzá illő, feltörekvő naivát választ inkább. És még akkor is, amikor a hűtlen fiatalember épp Juliánál keres protekciót új szerelme pályájának megsegítésére.

Szabó István nemzetközi karrierje újabb állomásán csupa világsztárral forgatta W. Somerset Maugham regényének új filmváltozatát. A címszerepben parádézó Annette Bening Júlia megformálásáért számos nemzetközi díjat besöpört – köztük a legjobb színésznőnek járó Arany Glóbuszt -, és jelölték az Oscar-díjra is!

 
1 990 Ft
Derült égből szerelem (1DVD)

A megözvegyült Dr. Burke Ryan (Aaron Eckhart) a gyász feldolgozásáról ír önsegítő könyvet, melyből hatalmas siker lesz.

Előadásokat kezd tartani, és az egyik Seattle-i előadásán összefut a hotelben Eloise Chandlerrel (Jennifer Aniston), aki torkig van a férfiakkal. A vonzalom azonnal érzékelhető, de a nő számára hamarosan világossá válik, hogy a férfi egyáltalán nem jutott túl felesége elvesztésén, és hogy a színpadi show egyáltalán nem fedi a valóságot. Lehet, hogy amikor legkevésbé várnák, megtörténik velük a csoda?

 
1 990 Ft
  Diploma előtt (1DVD) (Legendák klubja kiadás) (külső papírtok kicsit használt) (Oscar-díj)

A film, amely megismertette a világgal Dustin Hoffmant, amely a slágerlisták
élére segítette a Simon és Garfunkel Mrs. Robinson című dalát és
amely Oscar-díjat hozott a rendezőnek, Mike Nicholsnak!
A szégyenlős, visszahúzódó Ben most fejezte be az egyetemet, és készen
áll, hogy beteljesítse szülei akaratát: találjon magának egy jólfizető állást,
keressen magának egy feleséget és teremtse újra szülei unalmas életét.

Valószínűleg így is tenne, ha a szülei barátainál tett látogatás során a csinos
Elaine édesanyja, a középkorú Mrs. Robinson el nem csábítaná a
kisfiús Bent. Miközben viszonyt kezd Mrs. Robinsonnal, Ben
lassan rádöbben, hogy szerelmes Elaine-be, aki viszont San Franciscóba
megy tanulni.

Mire Ben végre döntésre jut és rászánja magát, hogy elvegye feleségül
a lányt, Elaine már másnak ígéri a kezét. Ben azonban most már
nem hagyja magát...

 
1 990 Ft
  Diploma előtt (1DVD) (Legendák klubja kiadás) (külső papírtok nélkül) (Oscar-díj)

A film, amely megismertette a világgal Dustin Hoffmant, amely a slágerlisták
élére segítette a Simon és Garfunkel Mrs. Robinson című dalát és
amely Oscar-díjat hozott a rendezőnek, Mike Nicholsnak!
A szégyenlős, visszahúzódó Ben most fejezte be az egyetemet, és készen
áll, hogy beteljesítse szülei akaratát: találjon magának egy jólfizető állást,
keressen magának egy feleséget és teremtse újra szülei unalmas életét.

Valószínűleg így is tenne, ha a szülei barátainál tett látogatás során a csinos
Elaine édesanyja, a középkorú Mrs. Robinson el nem csábítaná a
kisfiús Bent. Miközben viszonyt kezd Mrs. Robinsonnal, Ben
lassan rádöbben, hogy szerelmes Elaine-be, aki viszont San Franciscóba
megy tanulni.

Mire Ben végre döntésre jut és rászánja magát, hogy elvegye feleségül
a lányt, Elaine már másnak ígéri a kezét. Ben azonban most már
nem hagyja magát...

 
1 990 Ft
  Doktor Zsivágó (1965) (2DVD) (Omar Sharif) (Oscar-díj) (Pro Video kiadás)

Borisz Paszternák Nobel-díjas regénye az orosz nép legkülönbözőbb rétegeit ábrázolja mesterien a főhős életútjának drámáján keresztül. David Lean örökérvényű filmet alkotott a könyvből. A csodálatosan fényképezett, lenyűgöző ruhákat, zenét és alakításokat felvonultató epikus művet tíz kategóriában jelölték Oscar®-díjra*, amelyből ötöt el is nyert. A magával ragadó filmeposz az Arany Glóbusz-díjas Omar Sharif és Julie Christie mesés alakításának, valamint Maurice Jarre Oscar®-díjas* zenéjének köszönhetően a filmkészítés valódi csodájává vált.

 
2 990 Ft
Doktor Zsivágó (2002) (1DVD) (Hans Matheson)

A huszadik század első évtizedeinek háborúktól gyötört Oroszországában játszódó film, a fiatal orvos és tehetséges költő Jurij Zsivágó sorsát és egész életét betöltő szerelmének történetét meséli el. A 17 éves Larával először Moszkvában találkoznak, majd évekig nem látják viszont egymást. Zsivágó az I. Világháború alatt orvosként szolgál a fronton egy kórházban, ahol újra találkozik a lánnyal és beleszeret. A bolsevik forradalom után Zsivágónak családjával együtt vidékre kell költöznie. Itt több év után ismét viszontláthatja a már férjes Larát, aki végül a szeretője lesz

 
990 Ft
Doktor Zsivágó (feliratos) (2 DVD) (1965)
Borisz Paszternák Nobel-díjas regénye az orosz nép legkülönbözőbb rétegeit ábrázolja mesterien a főhős életútjának drámáján keresztül. David Lean örökérvényű filmet alkotott a könyvből. A csodálatosan fényképezett, lenyűgöző ruhákat, zenét és alakításokat felvonultató epikus művet tíz kategóriában jelölték Oscar®-díjra*, amelyből ötöt el is nyert. A magával ragadó filmeposz az Arany Glóbusz-díjas Omar Sharif és Julie Christie mesés alakításának, valamint Maurice Jarre Oscar®-díjas* zenéjének ... 
1 990 Ft
  Don Juan DeMarco (1994) (1DVD) (Johnny Depp) ( minimálisan használt )

12 méter magasan az úttest fölött, egy reklám tábla tetején fiatal férfi egyensúlyoz.
Arcán maszk, bő köpenyt visel, kezében kardot forgat. Azt állítja, hogy ő
Don Juan, a világ leghírhedtebb szeretője, több mint ezer nő elcsábítója.
A fiú öngyilkosságra készül...

A zárt osztályra szállítva, Dr. Mickler kezdetben kételkedve hallgatja
páciense hihetetlen történeteit, de később egyre inkább meggyőződik arról, hogy
akár maga Don Juan is mondhatná a szerelem, a szenvedély és a romantika
eme ragyogó meséit. A szabályok szerint az orvosnak hat napja van, hogy bebizonyítsa
a fiú nem közveszélyes elmebeteg, csak közveszélyes álmodozó.

 
1 990 Ft
Dühöngés (1DVD)

A Ramirez testvérpár a hétvégén a ringben harcol - a test-test elleni küzdelemtől visszavonult báty, Rapha‰l az öccsöt, Manut trenírozza, és vezeti diadalra -, a hétköznapokban az autószerelőműhelyük megmaradásáért küd, ugyanis mindkettőre rátenné maffiózó mancsát a báty egykori ellenfele, Tony. Rapha‰l viszont Tony arájára, Chinh-re vetett szemet, már az első találkozásukkor felizzik a levegő. S persze megtörténik, aminek meg kell történnie, ennek következménye az őrjöngő bosszú, az utcai adok-kapok gyilko, majd a mindent eldöntő thaiboksz viadal, Manu és Chinh - Tony színeiben küzdő - bátyja között.

 
1 490 Ft
Ébren álmodó (1DVD)

Lehet egy embernek két élete? Képzelet és valóság keveredik a Demi Moore felejthetetlen alakításával készült, megható és izgalmas filmben.

Marie a szép, magányos amerikai özvegyasszony egyedül neveli két kislányát Dél-Franciaországban. De vajon ő tényleg Marie, vagy igazából Marty, a New York-i karrierista nő, aki provence-i életről álmodik? Marie és Marty életében is felbukkannak férfiak, így egyre sürgetőbb megfejteniük életük rejtélyét, mielőtt mindent elveszítenek. Az érzelmes és érdekfeszítő történet kibontakozásának minden pillanata lebilincselő.

 
3 990 Ft
  Édesek és mostohák (1999 - Wives And Daughters) (2DVD) (BBC) (Justine Waddell)

A történet az 1820-as években játszódik, főszereplője az angol középosztályhoz tartozó szókimondó és szenvedélyes lány, Molly, akit apja egyedül nevelt. Miután apja újranősül, a család bővül egy nem kívánatos mostohával és egy mostohanővérrel, Cynthia-val. Cynthia sok örömöt és bánatot hoz Molly életébe. A problémák forrásai természetesen a férfiak.

 
2 990 Ft
Egek ura (1DVD) (Select Video kiadás)

Ryan Bingham (George Clooney) szó szerint a fellegekben jár. Munkájának köszönheti, hogy megállás nélkül ide-oda repül a világban... egészen addig, amíg nem találkozik Alexszel, egy hozzá hasonló örökmozgóval, akitől megtanulja, hogy az életben nem az utazás, hanem a közben szerzett kapcsolatok a fontosak.

 
2 990 Ft
Egy lányról (1DVD)

A 60-as évek Angliájában a szép jövő előtt álló, 16 éves Jennyt felkavarja egy elegáns és titokzatos úriember, David (Peter Sarsgaard) feltűnése. Noha a férfi jóval idősebb nála, a lány konzervatív szülei mégis megkedvelik. David a szórakozás és élvezetek gazdag tárházát tárja fel Jenny előtt, a lányt pedig elbűvölik a luxusutazások és az éjszakai élet, így egyre távolabb kerül álmától, az oxfordi továbbtanulástól. Teljes egészében Davidnek szenteli életét, és szülei sem tiltakoznak az ellen, hogy lemondjon Oxfordról, hiszen szeretnék, ha minél előbb férjhez menne. A kérdés csak az: a vesztébe rohan-e Jenny, vagy épp a Daviddel való kapcsolat segít neki, hogy kiteljesedjen, és megtalálja az igazi énjét?

 
1 490 Ft
Egyedül nem megy (1DVD)

Camille (Audrey Tautou) egy kis, tetőtéri lakásban él Párizsban és takarítónőként keresi a pénzét. Egy szép napon összefut a dadogós és gyámoltalan Philibert-tel (Laurent Stocker), akit meghív ebédelni szegényes kuckójába és rövid úton össze is barátkoznak.

Philibert lakótársa Franck, a nőcsábász mesterszakács, aki nagymamáján kívül egy nőt sem tisztel. Mikor pedig Philibert a betegeskedő Camille-t tágas lakásába költözteti, egyáltalán nem nézi jó szemmel

 
1 990 Ft
Egyszer (1DVD)

A Fiú utcazenész, aki Dublin utcáin nappal slágereket, éjjel a saját számait énekli. A Lány cseh emigráns, aki alkalmi munkákból tartja el magát. A Fiú az apjával él, és bedolgozik annak porszívójavító műhelyében. A Lány az anyjával és a kislányával él. A Fiút nemrég hagyta el élete nagy szerelme. A Lány nemrég hagyta ott a férjét. Egy nap a Lány megáll a Fiú előtt az utcán, és önfeledten hallgatja a zenéjét. Ő is zenész, de nincs pénze zongorára, ezért egy hangszerboltba szokott bejárni, ahol megengedik neki, hogy zongorázzon. A Fiú elkíséri oda, és ahogy eléneklik az első dalt együtt, egy láthatatlan, de annál erősebb kötelék alakul ki közöttük. A Fiú minden vágya, hogy felvehesse a számait és szerencsét próbáljon Londonban. A Lány segít neki...

 
1 990 Ft
  Egyszer lenn, egyszer fenn (1DVD) (Humphrey Bogart) (Pro Video kiadás)(feliratos)

A cinikus és különc hajótulajdonos, Harry Morgan a háborúban segít az ellenállóknak a menekülésben. Kezdeti húzódozása után végül késznek mutatkozik az akcióban való részvételre, mivel a szép és szabad Slim hatása alá kerül. A menekülés éjjelén lövés éri, és elveszti öntudatát. Amikor újra magához tér, ott van mellette a róla szeretettel gondoskodó Slim.

Az Oscar®-díjas Howard Hawks mesteri rendezése, és a Hemingway
regénye alapján íródott forgatókönyv elejétől a végéig izgalomban tartja a nézőket,
és kellemesen idézi a Casablanca felejthetetlen hangulatát a francia
ellenállókkal és a Martinique bárral.

A mozi történetének feledhetetlen szerelmespárját: Bogartot, és későbbi
feleségét, az ekkor még mindössze 19 éves Bacallt a nézők először az
Egyszer lenn, egyszer fenn című filmben láthatták együtt a vásznon.

 
2 990 Ft
Éjfél után (1DVD)

A Mole Antonellian Torino jelképe. A félhomályban úszó, labirintusszerű folyosóival, szűk csigalépcsőivel és a házak fölé nyúló, szédítő magasságú tornyával tiszteletparancsoló látvány.

Martino ennek a varázslatos univerzumnak, a filmművészet monumentális szentélyének őrzője. Szabad óráit is itt tölti - az épület egyik félreeső zugában rendezte be búvóhelyét. Éjszakánként a csöndes, kietlenül kongó termek életre kelnek, mint a mesékben: az elátkozott palota megtelik élettel, Martino pedig bölcs királyként uralkodik népe, a némafilmek fekete-fehér szereplői fölött.

Angelo egy piti tolvaj a külvárosból. Életének két dolog ad értelmet: az autók és a nők - azok is ebben a sorrendben. Angelo egyébként Amanda fiúja. Amanda gyorséttermi fizetéséből próbálja fenntartani magát. Keményen dolgozik, hogy megvalósíthassa tervét: átlagos életet szeretne élni távol attól a miliőtől, amelyben egész eddig része volt.

Egy végzetes éjszakán, a rendőrség elől menekülve, Amanda a múzeumban talál menedéket, ahol belebotlik Martinóba. Véletlen találkozásuk mindkettejük számára tartogat csodás pillanatokat, mint ahogy megrázó felfedezésekkel is szolgál. A fiú a magány hosszú évei után kénytelen beismerni magának, mennyire hiányzott neki a gyengédség, egy nő társasága. A lányt pedig lenyűgözi a művészet és az ábrándozás ismeretlen világa.

Ám egyszer csak betoppan az ördögi Angelo, és a három fiatal élete fenekestül felfordul...

 
1 990 Ft
Éjjel a parton (1DVD) (Richard Gere - Diane Lane)

Adrienne Willis (Diane Lane – A hűtlen) élete nehéz időszakán megy keresztül mikor egy barátja csendes, óceánparti szállójába utazik hétvégére. Tönkrement házassága, és a kamaszlányával folytatott örökös viták elől félrevonulva Adrienne azt reméli, hogy Rodanthében nyugalmat lel, és átgondolhatja gyötrő problémáit. Érkezése után nem sokkal hatalmas vihart jósolnak – és a szállóban megjelenik egy új vendég, Paul Flanner sebész (Richard Gere – Chicago), aki szintén nem csupán hétvégi vakációra jött. A lelkiismeretével vívódó férfi csak egy éjszakát töltene Rodanthében, ám a hurrikán elzárja a szállót a külvilágtól. A két nyugtalan lelket egymás karjába sodorja a tomboló időjárás, és varázslatos hétvégét töltenek együtt, amely után életük örökre megváltozik...

 
1 490 Ft
Éjszaka országai, Az  (1DVD) (2010) (Kris Kristofferson)

40 évvel ezelőtt, E.F. Bloodworth szerető feleségét és gyermekeit elhagyva nekivágott az országútnak és többé vissza sem nézett. Kóborlással töltött élete a végéhez közeledik, és ő újra felbukkan: de kénytelen szembenézni távozása következményeivel. Volt felsége, Julia és a hosszú éveken át tartó haragtól megkeseredett három fia mellett egyetlen vigasza Fleming, korábban sosem látott unokája és a kettőjük között ígéretesen alakuló baráti viszony. De amikor Fleming megismeri álmai nőjét, Ravent, talán minden kezdődik elölről: valaki elmegy, valaki ottmarad...

 
2 990 Ft
Elégia (1DVD)

Az elismert műkritikus, író és egyetemi tanár, David Kepesh (az Oscar®-díjas Ben Kingsley – Gandhi) évek óta a független, középkorú agglegények kötöttségektől mentes életét éli. Számos hódítással büszkélkedhet, és a tartós kapcsolatokat inkább elkerüli. Amikor azonban egyik elbűvölő, fiatal tanítványa (az Oscar®-díjas Penélope Cruz – Volver) közeledik hozzá, a lány lélegzetelállító szépsége felkavarja és rabul ejti a férfit. Kettejük érzéki viszonya lassan múlhatatlan, szenvedélyes szerelemmé alakul át ebben a lebilincselő filmben, mely megmutatja, hogy a szerelem miként tesz vakká, hatol lelkünk legmélyére és formálja egész lényünket.

 
1 990 Ft

Sorrend: