Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

romantikus / dráma

Főkategória >DVD - külföldi >romantikus / dráma

Sorrend:

  Romeó és Júlia (1DVD) (Franco Zeffirelli) (magyar vonatkozás nélküli)
William Shakespeare klasszikus drámájának filmadaptációja. 
3 990 Ft
Rozsda és csont (1DVD)

A fantasztikus sikerű A próféta rendezője egy nőről és egy férfiról készítette új filmjét. Mindkettejüknek megvan a maga tragédiája, hát egymásba kapaszkodnak, és egymásból próbálnak erőt meríteni.
Az Oscar®-díjas Marion Cotillard Stéphanie-t alakítja, aki kardszárnyú delfineket idomít, és egy bemutatón szörnyű balesetet szenved. Új életét elviselhetetlennek érzi, és Alihoz (Matthias Schoenaerts – Bikanyak), a saját nehéz életével küszködő utcai bunyóshoz menekül segítségért. Váratlan kapcsolatuk egyszerre hoz vad szenvedélyt és szenvedést mindkettejük életébe. Az ő világukban a szerelem vagy a fájdalom sosem a szokásos formájában jelentkezik: sokszor ők sem tudják, hogy mikor melyikkel találkoznak.

 
2 990 Ft
S1mone sztárcsináló 1.0 (1DVD) (Al Pacino) (2003)
A Simone - Sztárcsináló 1.0 című romantikus drámában Viktor Taransky (Al Pacino) filmrendező végre megtalála az ideális színésznőt a gyönyörű és fiatal Simone személyében. A dolog pikantériája, hogy a lány a valóságban nem létezik, csupán egy programozó kreálmánya. Azonban a rendező számára ez nem jelent akadályt és sorra aknázza ki új felfedezettje adottságait. Természetesen a lány különös titka nem derülhet ki. Azonban Simone egyre népszerűbbé és sikeresebbé válik, s a lány inkognitójának m... 
1 990 Ft
San Fernando völgye (1DVD)/kissé karcos/

A főszereplő Harlant (Edward Norton) valódi cowboynak képzeli magát, és hogy ebben a hitében megmaradhasson, néha csalnia és hazudoznia kell, amely talán kicsit veszélyes is. Harlan Szabadságvágyó, temperamentumos férfi, akit csakis az érzései és az igaz világba vetett kissé naiv hite irányítanak. Hősünk szerelmes lesz, és innentől kezdve mindent megtesz, hogy szíve választottjával boldogan élhessenek, míg meg nem halnak. A reális korlátokat nem tudomásul véve próbálja leküzdeni az akadályokat, melyek közül a legfőbbet a lány apja jelenti (David Morse), akinek a legkevésbé sem nyeri el a tetszését a cowboykalapos udvarló. A San Fernando völgye rettentően jól megírt, és nagyon nagy szeretettel elkészített film.

 
1 490 Ft
Sanghaji maffia, A (1DVD) (felirat)

Egy tizennégy éves fiú, Shuiseng, Shanghajba kerül. Nagybátyja, Liu kérésére a helyi maffiafőnök oltalmába veszi, és megteszi őt gyönyörű szeretője inasává, aki énekesnő, a shanghaji szórakozóhelyek királynője. Shuiseng lassan megismeri a maffia brutális világát és a benne uralkodó törvényeket. Neki köszönhetően a lány lassan gondolkodni kezd egy új, értékesebb életről.

 
1 490 Ft
Selyem (1DVD) (Keira Knightley )(2007) (használt, karcos)

Az Alessandro Baricco regényéből készült Selyem két kontinensen átívelő, lenyűgöző élményt nyújtó alkotás. Hervé Joncour (Michael Pitt) odaadóan szereti szépséges feleségét (Keira Knightley). Ám amikor újra és újra veszélyes utakra vállalkozik, hogy selyemhernyó-kereskedőként segítse szülőfaluját, a kísértés nagy próbatétel elé állítja a szerelmét. Hervé Japánból a gondtalan gazdagságot hozza magával, de lelkét lassan felőrli egy japán hadúr érzéki ágyasa iránt érzett kínzó vágy és a felesége, Heléne iránt érzett múlhatatlan szerelem.

 
1 490 Ft
Serena (1DVD) (Susanne Bier)

Az észak-karolinai hegyvidék, a nagy gazdasági válság idején. George Pemberton jól menő faipari vállalkozást vezet a vadonban. Alaposan felkavarja az állóvizet, amikor egy nap megjelenik újdonsült feleségével, Serenával. A szépséges szőke nő hamar bebizonyítja rátermettségét a férfiak uralta iparban: felügyeli a favágókat, csörgőkígyókat vadászik le, még egy férfi életét is megmenti a vadonban. Befolyásukat és hatalmukat kihasználva a friss házasok senkit nem engednek üzletük és szerelmük közelébe, és ettől egyre bonyolultabbá válnak a dolgok. Különösképpen George üzlettársa nézi rossz szemmel a változásokat, aki féltékeny az új jövevényre, és a szavát is felemeli a nő ellen. A szenvedélyes szerelem és a fokozódó konfliktusok egy vadászat során drámai fordulatot vesznek.

Susanne Bier napjaink egyik legsikeresebb skandináv rendezője, akinek a nevéhez olyan remekművek kötődnek, mint az Egy jobb világ, a Hogy szeretsz?, az Esküvő után. Bier az Oscar-díjas Egy jobb világot követően amerikai sztárokkal forgathatott drámát, filmjének története Ron Rash Magyarországon is megjelent bestsellerén alapul. A Serenában a Napos oldal és az Amerikai botrány után harmadszor játszik együtt és szerelmespárt az Oscar-díjas Jennifer Lawrence, és a háromszoros Oscar-jelölt Bradley Cooper. Lawrence ma Hollywood egyik legnépszerűbb és legkeresettebb színésznője, aki az X-Men szériával és Az éhezők viadala sorozattal vált szupersztárrá, Cooper pedig legutoljára az Amerikai mesterlövésszel aratott kasszasikert.

 
1 990 Ft
Sissi 1-3. rész (3DVD Digipack) (ZVK kiadás)

A fiatal Sissi egy kastélyban él szüleivel és testvéreivel, apja, a bajor főherceg, tiroli birtokán. Életük békés, nyugodt elzártságban töltik napjaikat. Nem ér el hozzájuk az osztrák birodalom zaja és úgy tűnik soha nem fogja megzavarni életüket a nagyhatalmi politika. Egy napon azonban levelet kapnak Ferenc József császár édesanyjától, Zsófia királynőtől. A császár édesanyja ugyanis ki szeretné házasítani a fiát és választása Sissi nővérére esett. Az örömtől repeső császárnőjelölt, édesanyja és Sissy azonnal csomagolni kezdenek, hogy részt vegyenek azon a bálon, amit Zsófia a leendő menyasszony és fia összeismertetése miatt szervez. Az ifjú Ferenc József azonban véletlenül összetalálkozik a báltól eltiltott Sissy-vel. A két fiatal egymásba szeret és ezzel kihívják maguk ellen az egész korabeli birodalmi szokásrendet...

 
9 990 Ft
  Sissi 2. - Az ifjú császárné (1DVD) (Seven Stars kiadás)

A trilógia második része a "magyarok királynéjának" Sissinek Ferenc Józseffel kötött házasságát, a Monarchiát irányító Habsburg-ház különös világát, a pompa és a protokoll uralta ünnepeket és hétköznapokat tárja elénk. Bécsi tartózkodásának első napjától kezdve az ifjú császárné boldogtalannak érezte magát a merev és szigorú bécsi udvarban, melynek megtestesítője anyósa, Zsófia volt. Házassága első éveiben a magányba és betegeskedésbe menekült, de miután megszületett a trónörökös, akinek nevelését nem bízták rá, nyíltan is fellázadt.

 
1 990 Ft
Sissi 2. - Az ifjú császárné (1DVD) (ZVK kiadás)

A trilógia második része a "magyarok királynéjának" Sissinek Ferenc Józseffel kötött házasságát, a Monarchiát irányító Habsburg-ház különös világát, a pompa és a protokoll uralta ünnepeket és hétköznapokat tárja elénk. Bécsi tartózkodásának első napjától kezdve az ifjú császárné boldogtalannak érezte magát a merev és szigorú bécsi udvarban, melynek megtestesítője anyósa, Zsófia volt. Házassága első éveiben a magányba és betegeskedésbe menekült, de miután megszületett a trónörökös, akinek nevelését nem bízták rá, nyíltan is fellázadt.

 
1 990 Ft
  Sissi 3. - Sorsdöntő évek (1DVD) (Seven Stars kiadás) (kissé karcos példány)

Sissi megbetegszik, az orvos külföldi pihenőt javasol neki, és a fiatal királyné Madeirára, majd Korfura utazik. Ez az utazás, a környezetváltozás és édesanyja közelsége jót tesz neki és lassanként felgyógyul. Úgy tűnik, helyrejönnek a dolgok, ő is és Ferenc József is sokat ért az eltöltött évek alatt, és anyósa, Zsófia királynő is beletörődik a sorsába...

 
1 490 Ft
Sissi 3. - Sorsdöntő évek (1DVD) (ZVK kiadás)

Sissi megbetegszik, az orvos külföldi pihenőt javasol neki, és a fiatal királyné Madeirára, majd Korfura utazik. Ez az utazás, a környezetváltozás és édesanyja közelsége jót tesz neki és lassanként felgyógyul. Úgy tűnik, helyrejönnek a dolgok, ő is és Ferenc József is sokat ért az eltöltött évek alatt, és anyósa, Zsófia királynő is beletörődik a sorsába...

 
1 990 Ft
Sommersby (1DVD) (Richard Gere - Jodie Foster) (feliratos)

A fiatal ültetvénytulajdonos, Jack Sommersby feleségét, kisfiát,
barátait és ismerőseit hagyja maga mögött, amikor útra kel, hogy a polgárháborúban
harcoljon.

A férfi leginkább durvaságáról, közönséges, erőszakos modoráról
volt ismert a környéken. Felesége, Laurel maga előtt is nehezen vallotta be,
hogy igazából megkönnyebbülést érzett minden nap, ami brutális férje jelenléte
nélkült telt el.

Az évek múltán már mindenki úgy érezte, hogy Sommersby soha
többé nem tér már haza a háborúból. A család régi barátja is elérkezettnek látta
az időt arra, hogy udvarolni kezdjen a szigorú erkölcsű Laurelnek aki azonban
még hét év elteltével sem kérte, hogy nyilvánítsák halottnak férjét.

Mind kiderült, megérzése nem csalt: Sommersby visszatér a
faluba, és mindenki számára meglepetéseket tartogat. A hét év távollét alatt
teljesen megváltozott - olyan, mintha nem is az igazi Jack tért volna haza.
Korábban ismeretlen kedvességével, szenvedélyével sé munkakedvével nem csak
a falu lakosságát állítja maga mellé, de a régen elfeledett szerelem tüzét is
újra fellobbantja feleségében...

 
3 990 Ft
Sorsvonat (1DVD) /használt, karcos/

Kevin Bacon és Marcia Gay Harden remekel Alison Eastwood megindító filmjében, ami válságba jutott emberekről és végletes érzelmekről mesél. Tom Stark (Bacon) mozdonyvezető képtelen szembenézni felesége (Harden) súlyos betegségével, s így egyre távolabb kerülnek egymástól. Egy szörnyű vasúti baleset árvaságra juttat egy fiatal fiút, előre nem látott események egész sorát indítva be ezzel. Tom és felesége befogadják a srácot. A férfi megnyitja szívét a biztonságra és szerető családra vágyó fiú előtt, és mindeközben rátalál saját érzelmeire, amelyek visszavezetik feleségéhez.

 
1 490 Ft
St. Elmo tüze (1DVD)

A főiskolát éppen elhagyni készülő fiatalok meglepődéssel tapasztalják, hogy a nagybetűs élet nehezebb, mint gondolták. Billy a baráti társaság vadóca, örökös lázadó, aki még mindig úgy viselkedik, mintha nem értek volna véget a gondtalan diákévek. Wendy tehetséges, nagy jövő előtt áll, és szinte érthetetlen, miért zúgott bele a léha Billy-be. Alec és Leslie a külső szemlélő számára tökéletes szerelmespárnak tűnik, de a felszín alatt már töredezik kapcsolatuk. Kimbo reménytelenül szerelmes egy idősebb asszonyba, Jules pedig nemrég még a kábítószer rabja volt és most is egyik krízisből a másikba esik.
Joel Schumacher filmje nagyszerűen adja vissza a ‘80-as évek hangulatát olyan akkoriban még ismeretlen fiatal színészek segítségével, mint Demi Moore, vagy Emilio Estevez.

 
3 990 Ft
Suttogó, A (1DVD) (Intercom kiadás) (Robert Redford)

Robert Redford filmjében a 14 éves Grace MacLean súlyos sérüléseket szenved, amikor baleset éri versenylova, Pilgrim nyergében.

Grace édesanyja, Annie, az ambiciózus magazinszerkesztő rájön, hogy lánya és a ló sorsa elválaszthatatlanul összefonódik, ezért eget-földet megmozgat, hogy találjon egy suttogót, azaz egy olyan embert, akinek különleges képessége van a lovak gyógyításához. Megtudja, hogy Tom Booker éppen ilyen valaki, ezért a lóval és a gyerekkel elutazik a férfi otthonába, Montanába,
hogy a segítségét kérje.

Amíg Tom azon fáradozik, hogy helyrehozza a kislány és a ló baleset által összetört életét, a lány édesanyjával egymásba szeretnek.

 
1 990 Ft
Szárazon (1DVD)

Kate (Mary Elizabeth Winstead – Die Hard – Drágább, mint az életed) és Charlie (Aaron Paul – Az utolsó ház balra, Totál szívás tévésorozat) fiatal házasok, akiket a zene szeretete, a nevetés és a piálás köt össze. Főleg a piálás… Nekik a sok sem elég, és még annál is többet bírnak, de a lány végül megelégeli a részeg életet. Megpróbál kijózanodni. Ám a józanságot nehezebb elviselni, mint azt Kate gondolta volna, és hirtelen egy csomó új problémával kell szembenéznie. Borzasztó a kapcsolata az anyjával, visszaüt a sok hazugság, amivel a főnökét etette… és talán a házassága sem olyan, amilyennek eddig hitte. A józanság a szerelmük legnagyobb próbája…

 
1 490 Ft
Személyes vonatkozás (1DVD)

Nővére brutális meggyilkolása után Walter (Ashton Kutcher), a 24 éves birkózó otthagyja csapatát, és hazatér szülővárosába, hogy támogassa összeroppant anyját és részt vegyen a bírósági tárgyaláson. Linda (Michelle Pfeiffer) férjét egy alkoholista ölte meg, a nő egyedül neveli a tragédia óta süketnéma fiát, Clayt. Találkozásuk egy barátság kezdete, a kapocs a gyász. Walter elviszi Clayt birkózni, és meglátogatja Lindát munkahelyén, Linda pedig elmegy Walterrel a tárgyalásra. Míg az ítéletekre várnak, megerősödik bennük a gyanú, hogy a kettejük között alakuló vonzalom neve: szerelem.

 
1 990 Ft
Szerelem a kolera idején (1DVD)

A Nobel-díjas Gabriel García Marqueznek köszönheti a világirodalom minden idők egyik legromantikusabb történetét, amelyből nem kevésbé érzelmes és egyben érzéki film született.

Florentino Ariza (az Oscar®-díjas Javier Bardem) távírdász és költő első látásra beleszeret a helyi öszvérkereskedő szépséges lányába, Fermina Dazába (Giovanna Mezzogiorno), de a lány apja nem hajlandó gyermekét a szegény hivatalnokfiúhoz adni. Ezután a lány eltávolodik a fiútól. Messzire költözik, az érzelmei is elhalványulnak, majd hozzámegy egy jómódú orvoshoz, Dr. Juvenal Urbinóhoz (Benjamin Bratt). Florentino azonban sosem felejti el a lányt. Megszállottan keresi más nők karjaiban a szerelmet, de közben egy percre sem tud megszabadulni első szerelme emlékétől. Az időközben gazdag hajótulajdonossá váló férfi szíve türelmes, és az igaz szerelemre akár egy emberöltőt is hajlandó várni...

Mike Newell (Négy esküvő és egy temetés, Fedőneve: Donnie Brasco) rendező izgalmas utazásra invitál bennünket az emberi szív rejtett mélységeibe.

 
1 990 Ft
Szerelem erejével, A (1DVD) (Julia Roberts)

Amikor Hilary Young rájön, hogy a barátja megcsalja, úgy dönt, itt az ideje új életet kezdeni. Első lépésként új állást keres magának és elszegődik egy leukémiában szenvedő fiatalemberhez ápolónőnek.

Ápolónő és ápolt lassacskán egymásba szeret, ám mind a kettejük tisztában van azzal, hogy boldog napjaik meg vannak számolva...

 
3 990 Ft

Sorrend: