Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

romantikus / dráma

Főkategória >DVD - külföldi >romantikus / dráma

Sorrend:

St. Elmo tüze (1DVD)

A főiskolát éppen elhagyni készülő fiatalok meglepődéssel tapasztalják, hogy a nagybetűs élet nehezebb, mint gondolták. Billy a baráti társaság vadóca, örökös lázadó, aki még mindig úgy viselkedik, mintha nem értek volna véget a gondtalan diákévek. Wendy tehetséges, nagy jövő előtt áll, és szinte érthetetlen, miért zúgott bele a léha Billy-be. Alec és Leslie a külső szemlélő számára tökéletes szerelmespárnak tűnik, de a felszín alatt már töredezik kapcsolatuk. Kimbo reménytelenül szerelmes egy idősebb asszonyba, Jules pedig nemrég még a kábítószer rabja volt és most is egyik krízisből a másikba esik.
Joel Schumacher filmje nagyszerűen adja vissza a ‘80-as évek hangulatát olyan akkoriban még ismeretlen fiatal színészek segítségével, mint Demi Moore, vagy Emilio Estevez.

 
3 990 Ft
Suttogó, A (1DVD) (Intercom kiadás) (Robert Redford)

Robert Redford filmjében a 14 éves Grace MacLean súlyos sérüléseket szenved, amikor baleset éri versenylova, Pilgrim nyergében.

Grace édesanyja, Annie, az ambiciózus magazinszerkesztő rájön, hogy lánya és a ló sorsa elválaszthatatlanul összefonódik, ezért eget-földet megmozgat, hogy találjon egy suttogót, azaz egy olyan embert, akinek különleges képessége van a lovak gyógyításához. Megtudja, hogy Tom Booker éppen ilyen valaki, ezért a lóval és a gyerekkel elutazik a férfi otthonába, Montanába,
hogy a segítségét kérje.

Amíg Tom azon fáradozik, hogy helyrehozza a kislány és a ló baleset által összetört életét, a lány édesanyjával egymásba szeretnek.

 
1 990 Ft
Szárazon (1DVD)

Kate (Mary Elizabeth Winstead – Die Hard – Drágább, mint az életed) és Charlie (Aaron Paul – Az utolsó ház balra, Totál szívás tévésorozat) fiatal házasok, akiket a zene szeretete, a nevetés és a piálás köt össze. Főleg a piálás… Nekik a sok sem elég, és még annál is többet bírnak, de a lány végül megelégeli a részeg életet. Megpróbál kijózanodni. Ám a józanságot nehezebb elviselni, mint azt Kate gondolta volna, és hirtelen egy csomó új problémával kell szembenéznie. Borzasztó a kapcsolata az anyjával, visszaüt a sok hazugság, amivel a főnökét etette… és talán a házassága sem olyan, amilyennek eddig hitte. A józanság a szerelmük legnagyobb próbája…

 
1 490 Ft
Személyes vonatkozás (1DVD)

Nővére brutális meggyilkolása után Walter (Ashton Kutcher), a 24 éves birkózó otthagyja csapatát, és hazatér szülővárosába, hogy támogassa összeroppant anyját és részt vegyen a bírósági tárgyaláson. Linda (Michelle Pfeiffer) férjét egy alkoholista ölte meg, a nő egyedül neveli a tragédia óta süketnéma fiát, Clayt. Találkozásuk egy barátság kezdete, a kapocs a gyász. Walter elviszi Clayt birkózni, és meglátogatja Lindát munkahelyén, Linda pedig elmegy Walterrel a tárgyalásra. Míg az ítéletekre várnak, megerősödik bennük a gyanú, hogy a kettejük között alakuló vonzalom neve: szerelem.

 
1 990 Ft
  Szenvedélyek viharában (1DVD) (Kerülj szinkronba! kiadás) (Oscar-díj)

A múlt század végén egy lovassági ezredesnek elege lesz az indián törzsek lemészárlásából. Farmot épít a világ egy eldugott csücskében, és ott neveli fel három fiát. A legidősebb fivér kötelességtudó, zárkózott és öntörvényű; a kedvenc legkisebb testvér pedig egy eszme megszállottja. A középső fiú, Tristan... nos, ő senkihez sem fogható. Vad és megalkuvást nem ismerő természet, akit egy öreg indián nevelt férfivá, és edzett harcossá.

Ebbe a férfivilágba kerül be a gyönyörű és eszes Susannah. Szenvedélyt és viszályt lobbant a három fivér között, akiknek élete mindörökre megváltozik. A sziklás hegyeken túl közben dúl az Első Világháború, és az egész világra sötétség borul.

 
2 990 Ft
Szerelem a kolera idején (1DVD)

A Nobel-díjas Gabriel García Marqueznek köszönheti a világirodalom minden idők egyik legromantikusabb történetét, amelyből nem kevésbé érzelmes és egyben érzéki film született.

Florentino Ariza (az Oscar®-díjas Javier Bardem) távírdász és költő első látásra beleszeret a helyi öszvérkereskedő szépséges lányába, Fermina Dazába (Giovanna Mezzogiorno), de a lány apja nem hajlandó gyermekét a szegény hivatalnokfiúhoz adni. Ezután a lány eltávolodik a fiútól. Messzire költözik, az érzelmei is elhalványulnak, majd hozzámegy egy jómódú orvoshoz, Dr. Juvenal Urbinóhoz (Benjamin Bratt). Florentino azonban sosem felejti el a lányt. Megszállottan keresi más nők karjaiban a szerelmet, de közben egy percre sem tud megszabadulni első szerelme emlékétől. Az időközben gazdag hajótulajdonossá váló férfi szíve türelmes, és az igaz szerelemre akár egy emberöltőt is hajlandó várni...

Mike Newell (Négy esküvő és egy temetés, Fedőneve: Donnie Brasco) rendező izgalmas utazásra invitál bennünket az emberi szív rejtett mélységeibe.

 
1 990 Ft
Szerelem erejével, A (1DVD) (Julia Roberts)

Amikor Hilary Young rájön, hogy a barátja megcsalja, úgy dönt, itt az ideje új életet kezdeni. Első lépésként új állást keres magának és elszegődik egy leukémiában szenvedő fiatalemberhez ápolónőnek.

Ápolónő és ápolt lassacskán egymásba szeret, ám mind a kettejük tisztában van azzal, hogy boldog napjaik meg vannak számolva...

 
3 990 Ft
  Szerelem erejével, A / Gördülő kavicsok (2DVD) (Julia Roberts)

Szerelem erejével, A:

Amikor Hilary Young rájön, hogy a barátja megcsalja, úgy dönt, itt az ideje új életet kezdeni. Első lépésként új állást keres magának és elszegődik egy leukémiában szenvedő fiatalemberhez ápolónőnek.

Ápolónő és ápolt lassacskán egymásba szeret, ám mind a kettejük tisztában van azzal, hogy boldog napjaik meg vannak számolva...

Gördülő kavicsok:

Szinte pillanatokkal azelőtt, hogy a Micsoda nő! a legnagyobb filmsztárok sorába emelte őt, Julia Roberts ezzel a nagyszerű zenés vígjátékkal hódította meg milliók szívét.

Négy lány és egy fiú alkotják azt a fiatal rock-bandát, akik az érettségi után azt gondolják, hogy a világhírtől már csak néhány lépés választja el őket. Lelkesek, szexik, hangosak és magabiztosak: nem csoda, hogy a tengerparti kis klubban – ahová a nyárra leszerződtek – imádják őket. Szerelem, szex és zene – erről szól a nyár. Az ajtóban azonban már ott kopogtat az ősz, amikor a bandának döntenie kell: elhiszik, hogy valóban van jövőjük a showbizniszben és folytatják a zenélést, vagy visszatérnek az iskolapadba…

 
3 990 Ft
Szerelem gyűrűje, A (1DVD)

Egy amerikai kisvárosban 1991-ben meghal Chuck Harris második világháborús veterán. Felesége, Ethel alkoholba fojtja bánatát, képtelen a lányával törődni. Egyik nap Marie különös telefonhívást kap Észak-Írországból.

Egy férfi keresi őket, aki elmondja, hogy hozzá került egy gyűrű, amely feltehetően Ethelhez tartozik. Segítségével talán sikerül végre lezárni a több mint ötvenéves rejtélyt, amely Chuck háborús múltjában lappang. A lezuhant amerikai bombázó haldokló géppuskásához kapcsolódik, és azokhoz a napokhoz, amikor Chuck és Ethel először találkozott egymással.

 
2 990 Ft
Szerelem határai, A (1DVD)

Zajlik a II. világháború, a németek Londont bombázzák. Egy bárban Dylan Thomas (Matthew Rhys – Szétcsúszva) összefut gyerekkori szerelmével, Vera Phillips-szel (Keira Knightly – Vágy és vezeklés, Büszkeség és balítélet), aki énekesnőként lép fel éjszakánként. Szikrázik közöttük a levegő, úgy tűnik, a régi érzelmek újra feléledtek. Így a lányt teljesen váratlanul éri, amikor egy nap a költő bemutatja neki a feleségét. Caitlin (Sienna Miller – Casanova, Csillagpor), a szabadszájú és könnyűvérű asszony hozzászokott már férje nőügyeihez, de Verában megérzi a vetélytársat. Verának mindeközben kitartóan udvarol egy katonatiszt (Cillian Murphy – Batman: Kezdődik!), és kettejük szerelme, valamint a világháború örvénylő szörnyűsége csak még bonyolultabbá teszi mindőjük életét.

 
2 990 Ft
Szerelem második látásra (1DVD) (2020)
Raphael és Olivia első találkozása a gimiben szerelem volt első látásra. 10 év boldog házasság és sikeres írói karrier mellett Raphael élete tökéletes; legalábbis ő így gondolja. Önmaga sikerességétől megrészegülve észre sem veszi, mennyire elhanyagolja feleségét. Egy viharos estén a probléma felszínre kerül és veszekedésbe torkollik. Másnap reggel Raphael egy párhuzamos világban ébred, amelyben ő egy nőtlen középiskolai tanár átlagos életét éli, a híres és gazdag Olivia pedig nem is ismeri ő... 
1 990 Ft
Szerelem második látásra (1DVD) (karcos példány)

A new yorki Harvey Shine, reklámdalocskák szerzője épp a határán táncol, hogy elveszítse lassan amúgy is zsákutcába torkolló állását. Főnöke figyelmezteti, hogy már csak egy utolsó esélye maradt, így mielőtt Londonba utazik lánya esküvőjére, Harvey megígéri, hogy hétfő reggelre visszatér, hogy részt vegyen egy fontos találkozón, és meggyőzzön mindenkit képességeiről. Amint megérkezik a brit fővárosba, lesújtó hír fogadja: lánya nevelőapját kérte meg, hogy az oltár elé kísérje. Leplezve csalódottságát Harvey elmenekül az esküvőről, abban a reményben, hogy eléri gépét, ám ez nem sikerül. Felhívja főnökét, hogy elmagyarázza a helyzetet, de az azonnal kirúgja.

Sebeit nyalogatva a reptéri bárban Harvey megszólítja az érzékeny, negyvenes közvélemény-kutató Kate-et. A nőt, akinek élete a munkája, alkalmi vakrandijai és rátelepedő anyja folyamatos telefonhívásai körgyűrűjébe zárva telik, megérinti Harvey személyisége, a férfit pedig inspirálja Kate intelligenciája és együttérzése. A találkozás mindkettejükben megmozdít valamit, és hamarosan azon kapják magukat, hogy egymás hatására kezd megváltozni a világ körülöttük – és bennük.

Az Oscar®-díjas Dustin Hoffman (Esőember, Vejedre ütök, Vírus, Hook) és Emma Thompson (Értelem és érzelem, Harry Potter és az azkabani fogoly) jutalomjátéka a kortól független újrakezdést ünnepli Joel Hopkins szívmelengető romantikus drámájában, mely bebizonyítja: soha nincs túl késő megtalálni a boldogságot.

 
1 490 Ft
Szerelem útján, A  (1DVD) (2015) (Chris Evans)

Manhattanben, a Grand Central állomáson Brooke épphogy lekési az utolsó vonatot Bostonba. Taxira nincs pénze, mert ellopták táskáját. Az utcazenész, Nick siet a segítségére. A két idegen a new york-i éjszaka során jobban megismerkedik egymással.

 
2 990 Ft
Szerelemben, háborúban (1DVD)

A háború zűrzavarában senki nem figyel a szív hangjára – egy gyönyörű ápolónő és egy kalandvágyó fiatal katona között mégis mindent elsöprő szerelem szövődik...

Észak-Olaszország, 1918. Az amerikaiak vöröskeresztes ápolókat küldenek a háborús zónába, köztük van Agnes von Kurowsky nővér (Sandra Bullock – Két hét múlva örökké) is. A térségben szolgálatot teljesítő 18 éves Ernie Hemingway (Chris ODonnell – Oltári vőlegény) súlyos sebet kap egy becsapódó gránát miatt. Ám Ernie a fájdalomra fittyet hányva óriási lélekjelenlétről tesz tanúbizonyságot: megmenti egy olasz katona életét. A kórházba kerülve megismerkedik Agnesszel, és azonnal udvarolni kezd a szépséges ápolónőnek, ám a lány kegyeiért mások is versengenek...

A filmet az Oscar-díjas Richard Attenborough rendezte.

 
1 990 Ft
Szerelmem nyara (1DVD)

Egy hosszú, forró nyár története. Mona 15 éves. Iszik, betörésekből tartja fönn magát, mellesleg pedig játékgép-függő. A kocsmában, ahol dolgozik, pocsékul mennek a dolgok. Egy véletlen folytán megismeri az előkelő családból származó Tamsint, akinek édesanyja színésznő, nővére pedig halálra éheztette magát. A sorsdöntő találkozást követően a két tinédzser eddig sem nyugodt élete végleg a feje tetejére áll. Mona Tamsinék luxusvillájába költözik, ahol a lányok vad szerelembe, a szenvedély és az erőszak csapdájába esnek, ami egész addigi életüket megváltoztatja.

A Szerelmem nyara egy szenvedélyekkel és kalandokkal teli találkozásról szól, melynek során legalább annyit tudunk meg magunkról, álmainkról, emlékeinkről, félelmeinkről, szerelmeinkről, mint erről a két lányról, akikért végigizguljuk a Helen Cross letehetetlen regénye alapján készült filmet.

 
1 990 Ft
Szerelmi fészek (1DVD)

Max éppen nősülni készül, amikor egy véletlenül meghallott hang felkavarja benne a múlt emlékeit. Lisa volt a halálos, az egyetlen szerelme. A hang nyomán keresni kezdi a lányt: kérdések kavarognak benne, meg akarja érteni, miért tűnt el Lisa szó nélkül az életéből. Nyomozása során furcsa bűnügyi történetet ismer meg. A múlt nem tisztázódik, Max élete viszont újabb szerelemmel bonyolódik.

 
1 990 Ft
Szerelmünk lapjai (1DVD) (Pro Video kiadás)

Az öregember jegyzettömbjével a hóna alatt minden nap ellátogat az otthonba egy Alzheimer-kórban szenvedő asszonyhoz. Kinyitja a füzetét, és egy szerelmi történetet kezd felolvasni az emlékek nélküli nőnek: Allie Hamilton és Noah Callhoun viszontagságos életének történetét. A férfi asztalos, a nő jó házból való úrilány, aki vidéken, Noah szülőfalujában tölti a nyarat. A szerelem nyara után kirobban a második világháború, Noah-t és Allie-t elsodorja egymástól az élet. Csak hét év után hozza őket össze ismét egy véletlen - ezúttal örökre? Az öreg hölgy lassan ráébred, hogy neki is köze lehet ehhez a történethez.

 
1 990 Ft
Szerencse dolga (1DVD)

Nagy tétek és még nagyobb érzelmek: a szerencsejáték fellegvára, Las Vegas szolgál helyszínül az Oscar®-díjas Curtis Hanson (Szigorúan bizalmas) biztos szórakozást jelentő filmjében, melynek forgatókönyvét a szintén Oscar®-díjas Eric Rothtal (Forrest Gump) közösen írta.

Huck Cheever (Eric Bana), a profi szerencsejátékos nem ismer félelmet, ha emelni kell a tétet a pókerasztalnál, a szerelemben viszont biztosra megy. Legalábbis addig, míg nem találkozik az ellenállhatatlan Billie Offerrel (Drew Barrymore), aki ráébreszti, hogy nemcsak a kártyában érdemes néha a szívre hallgatni az ész helyett. Mindeközben Huck bármire hajlandó, hogy összeszedje a pókervilágkupa nevezési díját - annak ellenére, hogy a bajnokságon szembekerülhet rég nem látott apjával (Robert Duvall), a kétszeres bajnokkal.

 
2 990 Ft
Szerencsecsillag (2011 - The Lucky One) (1DVD) (Zac Efron)

Zac Efron, Taylor Schilling és Blythe Danner a főszereplői ennek a megindító romantikus történetnek, amely a világhírű Nicholas Sparks regénye alapján készült. Három iraki hadművelet után Logan Thibault tengerészgyalogos őrmester (Efron) Észak-Karolinába utazik, hogy megkeresse azt az ismeretlen nőt, akinek a fényképe szerinte afféle amulettként védelmezte őt a háború alatt. A felkavaró, szívhez szóló, mélyen emberi Szerencsecsillag nagyszerű film, amely a kritikusok szerint „a legjobb Nicholas Sparks-mozi a Szerelmünk lapjai óta.” – Mark S. Allen, CBS-TV

 
2 990 Ft
  Szeress, ha tudsz! (1998 - Playing By Heart) (1DVD) (Gillian Anderson) (kissé karcos) (hullámos borító)

Los Angeles, napjainkban: tizenegy férfi és nő életét követjük
nyomon. Mindannyiuk életének fontos része a szerelem és a szeretet: Hannah
és Paul idős házasok, és csak most derül fény az asszony fiatalkori félrelépésére…

Meredith, az ünnepelt színházi rendező egész életét
a hivatásának áldozza, de egy kollégája szerelmes lesz belé…

Hugh magányosan járja a várost, és szerelmi történeteivel
fárasztja az embereket…

Mark AIDS-es, és halála előtt mindenképp szeretne
kibékülni édesanyjával…

Gracie és Keenan titkos szerelmi viszonyt folytatnak:
egy szállodai szobába zárkózva próbálnak megfeledkezni gondjaikról…

Egy hét alatt a szereplők útjai keresztezi egymást, és mindannyiuk
sorsa megváltozik…

 
1 990 Ft

Sorrend: