Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Ha te nem lennél (1DVD)

Ha te nem lennél (1DVD)

Termék ára
1 490 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

A film Nora és az őt körülvevő férfiak története. Nora vonzó, kedves, munkájában is sikeres, egy művészeti galériát vezet. Közelgő esküvőjére készül; életét mégis a körülötte lévő férfiak irányítják.

Ők mind érzékeny, művész emberek, akiket a Norából áradó könnyedség tart életben. Pierre, Nora gyermekének édesapja, költő volt, aki még a kisfiú születése előtt hunyt el, halálával számos probléma elé állítva a nőt.
Második élettársa Ismaël tehetséges hegedűművész, az adóellenőrök, illetve a kicsit hangyás nővére elől menekülve egy véletlen folytán a pszichiátriára kerül, ahol Mme Vasset kezeli. Nora édesapja is művészember, ünnepelt író, aki súlyos rákbeteg.

Nora nap, mint nap küzdeni kényszerül múltjával s az abból fakadó nehézségekkel. Megkéri Ismaëlt, adoptálja kisfiát Eliast, mert édesapja – akinél fia nevelkedett – betegsége miatt már nem tud rá vigyázni. A férfi őszintén elmondja nincs semmije, ami biztonságot nyújthatna a gyerek számára, így nem vállalja örökbe fogadását.

Desplechin filmdrámájában egyszerre jelennek meg a tragédia és a komédia elemei, a színházi maszk két oldalához hasonlóan. Nora és Ismaël dilemmái olyan morális kérdésekre keresik a választ, mint emberi kapcsolatok, szerelem, önismeret, szülői felelősség...

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány

Színes, francia romantikus / dráma

Kiadás: 1DVD, Best Hollywood

Főszereplők: Emmanuelle Devos, Mathieu Amalric, Catherine Deneuve

Rendező: Arnaud Desplechin

Hangok: magyar 5.1; angol 5.1

Feliratok: magyar

Készítés éve: 2004

Hossza: 147 perc

Webáruház készítés