Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

thriller


Sorrend:

  Halálkeringő (1DVD) (Dobó Kata - Kern András) (angol felirat)

Magyar műfaji filmek közül kuriózumként emelkedik ki ez a szokatlanul stílusos látványvilágú, kiváló színészi alakításokat felvonultató klausztrofób thriller.
Egy lepusztult nagyvárosi lakásban a megtört rendőrnő, Elza (DOBÓ Kata – Szabadság, szerelem, Csak szex és más semmi) küzd saját démonaival. Terhességének kilencedik hónapja ellenére fájdalmát whiskyvel és kokainnal akarja enyhíteni, de lába alól végleg kicsúszott talaj. Ki a gyerek apja? Patrik (MÉSZÁROS Béla – Poligamy, Overnight), a szintén rendőr férj? Vagy Alex (LENGYEL Tamás – Állítsátok meg Terézanyut, I love Budapest), a gengszter?
A hősnő életét tovább bonyolítja rég nem látott apja, a gyűlölt Rusty (KERN András – Hamis a baba, Az elvarázsolt dollár), aki váratlanul bukkan fel Elza életében. Noha a látogatás célja a lány harmincadik születésnapja, szépre tervezett találkozásuk rövid úton macska- egér játékba torkollik: Rusty számára egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy Elza jelene szörnyű titkokat rejt.

 
2 990 Ft
Víkend (1DVD) 2015 (Gryllus Dorka, Simon Kornél)
Három jómódú, sikeres, boldog ember együtt indul Erdélybe, hogy egy kis hegyi faluban vadászattal töltsék a hétvégét. István (Lengyel Tamás) a milliomos építési vállalkozó, Márta (Gryllus Dorka) az ügyvédje és László (Simon Kornél) az ügyvédnő férje könnyed, békés, boldog napokra számít. De tévednek. Egy baleset során meghal egy falubeli férfi. A látszólagos nyugalom gyorsan semmivé foszlik. Fokozatosan kiderül, hogy mind a három vendégnek megvan a maga titkos terve: a múltjukban rejlő titkok... 
1 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés