Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

dráma


Sorrend:

Bolond és a királynő, A (1DVD) (Vera Chytilová)

Chytilová a cseh filmgyártás kiemelkedő alkotója, A bolond és a királynő című filmje pedig jelentős filmtörténeti alkotás. A múlt és a jelen ellentéte, a művészet és vagyon összecsapása, az anyagi függetlenség és a hatalomtól való függőség egyaránt jelen van a filmben. A Százszorszépek rendezője erőteljes vizuális művet alkotott A bolond és a királynő elkészítésével, amelyben talán nem is lehet egyértelműen eldönteni, ki a valódi bolond…

 
1 490 Ft
Boogie Nights (2DVD) (extra változat)

A 70-es évek Amerikája. Eddie Adams-t, egy fiatal kaliforniai srácot, aki egy éjszakai mulatóban dolgozik, pártfogásába veszi Jack Horner, pornófilm rendező. Dirk Diggler néven sztárt csinál belőle. A siker azonban megrészegíti az embert, és Eddiet sem kerülik el az ezzel járó veszélyek. A 80 -as évek beköszönte azonban új feltételeket szab - vajon Dirk és barátai meg tudnak-e felelni az új elvárásoknak?

 
1 990 Ft
Bőség ( 1 DVD )
Susan Traherne, a fiatal angol nő Franciaországba él a II. Világháború idején. Részt vesz az ellenállásban, élete állandó veszélyben forog, hiszen angol ejtőernyősöket kell eligazítania a francia határvidéken.
A háború végeztével azonban már nincsenek ellenségek, csak nagy és be nem váltott ígéretek. Saját tehetetlensége folytán Susan állandóan újabb feladatokba és szerelmi ügyekbe bonyolódik... 
990 Ft
Bőség földje (1DVD) (Wim Wenders)
A Vietnámot megjárt veterán, Paul, aki kopott furgonjában, ketyeréi védelméből figyeli a "Los Angeles külsőben" vegetáló embereket, attól tart, hogy szeretett hazája kisvártatva terroristák támadásának esik áldozatul. Kényszerképzetét nem az összeesküvés-sorozatok inspirálják, zsigereiből és saját keserű tapasztalataiból tudja, hogy attól a kormánytól nem sok jóra számíthat, amelyik lelkiismeret-furdalás nélkül tereli fiait az aknamezőkre.

A film más... 
1 990 Ft
Brian éneke (1DVD)

Gale Sayers önéletrajzi ihletésű, Emmy-díjas
művének filmváltozata két rögbijátékos barátságának történetét meséli el a hatvanas
évek Amerikájában.

Sayers, a Chicago Bearshez frissen odakerült
hátvéd összebarátkozik újonc csapattársával, a fiatal, energikus Brian Piccolóval.

Bár Sayers tehetsége elhomályosítja Piccolóét,
mégis amikor Sayers térdsérülése miatt képtelen játszani, fiatal barátja
segítségével áll talpra, és visszatér a pályára.

Barátságuk mindkettőjüket jobb játékossá és jobb emberré
formálja, s mikor Piccolo egészsége hirtelen megromlik, a kötelék csak
még szorosabbá válik…

 
2 990 Ft
Brókerarcok (1DVD)

A J.T. Martins brókercégnél dolgozók számára csak egy isten létezik: a pénz, amelynek megszerzése érdekében nem csak az etikai normákat veszik semmibe, de a törvényt is két lábbal tapossák, ha arra van szükség.

Seth Davis 19 éves, mégis van mit a tejbe aprítania. Apja, egy bíró legnagyobb sajnálatára abbahagyta a főiskolát, és illegális kaszinót működtet. Amikor egy barátja egy bróker társaságában látogatja meg a kaszinót, Seth rádöbben, hogy az igazán nagy pénz nem a szerencsejátékban, hanem a részvénypiacon van. A bróker egy vagyont veszít a kaszinóban, de a szeme sem rebben amikor a sárga Ferrarijával távozik.

Seth elhatározza, hogy maga is bróker lesz, és munkára jelentkezik a J.T. Martinsnál. Rövid idő alatt valóban annyi pénz hull az ölében, amennyiről álmodni sem mert, de a gazdagság színes ábrándja hamar szertefoszlik, amikor belegondol, milyem aljas módszerekkel fosztottak ki jóravaló embereket…

 
1 490 Ft
  Bűn és bűnhődés (2002) (1DVD) (Kate Ashfield - Dosztojevszkij) (BBC)

Szentpétervár 1856. Folyamatos zavargások törnek ki a városban. A rendőrbíró, Porfiry feladata, hogy minél hamarabb felszámolja a csőcselék rendbontásait, és végére járjon egy borzalmas gyilkosságnak, amit az uzsorás asszony, Alena és húga Elizaveta ellen követtek el. Raskolnikov felhívja magára a rendőrbíró figyelmét éles elméje, anarchista gondolkozása miatt…

Dosztojevszkij klasszikusa a BBC káprázatos, monumentális feldolgozásában elevenedik meg ezúttal, az ínyencek legnagyobb örömére!

 
1 990 Ft
Bűnösnek nyilvánítva (1DVD) (karcos példány)

Az igaz történet alapján készül film főszerepében Julia Ormond olyan jogászt játszik, aki több mint húsz évet áldoz az életéből egy ártatlanul bebörtönzött ember kiszabadítására. Volt főnöke ügyeinek újraosztásakor Prissy nem talál megfelelő ügyvédet a nemi erőszak vádjával ártatlanul elitélt Calvin Willis (Mahershalalhashbaz Ali) képviseletére, ezért úgy dönt, maga vállalja a munkát. De nem számított arra a mérhetetlen erőfeszítésre és a megrázkódtatások hosszú sorára, amelyek várnak rá az igazságért vívott önfeláldozó küzdelme során.

 
1 490 Ft
Bunyós, A (1DVD) (1997) ( feliratos) / karcos példány /
A 32 éves Danny Flynn élete közel felét börtönben
töltötte. Az egykori IRA aktivista 14 év raboskodás után tér haza belfasti külvárosi
otthonába. A környéken az eltelt hosszú évek alatt szinte semmi sem változott
- csak egy kicsit kopottabbak lettek az egyébként is kopott házak, kicsit néptelenebbek
a korábban is néptelen utcák.


Danny ifjúkori szerelme, Maggie sem sokat változott:
most is ugyanolyan gyönyörű, mint 14 évvel korábban, csak kicsit elgyötö... 
1 490 Ft
Call Girl ötszázért (1DVD)

Claudia Draper önállóan és reálisan gondolkodó, talpraesett
nő, akit foglyul ejt és behálóz a jog és a pszichiátria mindenható intézménye.
Claudia luxus-prostituált, aki egyik erőszakos ügyfelét önvédelemből
megölte. Mégsem védheti meg igazát, ugyanis befolyásos szülei elmeállapotára
hivatkozva szeretnék börtön helyett elmegyógyintézetbe helyeztetni. Claudiának
és új ügyvédjének először azért kell tehát harcolni, hogy bizonyítsák: bármennyire
is szélsőséges a lány viselkedése, őrültnek korántsem nevezhető, és alkalmas
a tárgyalásra.

A szülők hiába akarják elhallgatni, mégis szörnyű tragédiák
tudódnak ki az "állam kontra Draper" ügy kapcsán.

Barbra Steisand és Richard Dreyfuss első első
közös munkája ez a "kemény, energikus, érzelmekkel teli dráma amelyben
mindketten karrierjük talán legdrámaibb alakítását nyújtják.

 
3 990 Ft
Callie és fia ( 1 DVD )
A fiatalon gyermeket szülő, majd a kisfiát nevelőszülőkhöz adni kényszerülő Callie elhagyja szülőhelyét, és a nyüzsgő Dallasba költözik, ahol egy véletlen szerencse folytán megismerkedik, majd feleségül megy a milliomos sajtómágnáshoz, Randall Bordeaux-hoz. Férje segítségével az asszonynak lehetősége nyílik arra, hogy végre újra magához ölelhesse elveszettnek hitt kisfiát, Randyt. Callie boldogsága azonban fia nagykorúvá válása után egy csapásra szertefoszlik, miután Randy megnősül, és számít... 
990 Ft
Camille (1DVD) (2012)
Camille (Noémie Lvovsky - Búcsú a királynémtól) és Eric (Sami Guesmi - B13 - A bűnös negyed) még középiskolás korukban szeretnek egymásba. Az iskolát befejezve összeházasodnak és egy gyermekük is születik. Házasságuk azonban huszonöt év elteltével szétesni látszik, Eric egy fiatalabb nőért elhagyja családját. 
1 990 Ft
Candy (1DVD)

Candy, a gyönyörű fiatal festőnő halálosan beleszeret az ifjú költőbe, Danbe. Szerelmük mámorító, egyetlen kérdés vet árnyékot boldogságukra: miként tudnák fokozni és mérhetetlenné tenni gyönyörüket?

A heroinban találják meg a választ: a határtalanság és korlátlan gyönyörök kulcsát. Ám a függőség hamarosan átveszi a friss házasok életének irányítását. Casper (az Oscar®-díjas Geoffrey Rush), mindkettőjük jó barátja, tisztán látja, min mennek keresztül. Éleslátása azonban nem sokat segít rajtuk, hisz ő az egyik legrafináltabb drogdíler, akit hátán hordott a föld - és nem mellékesen, szintén függő.

Van-e kiút a lefelé tartó örvényből? Az ausztrál rendező, Neil Armfield Luke Davies kultkönyvét adaptálta filmre. A Candy egy szerelmi háromszög története - hőssel, hősnővel és a heroinnal.

Melyik a pusztítóbb szenvedély? A szerelem vagy a heroin? Túl lehet-e élni a kettőt együtt, s ha igen, milyen áron? Az Arany Medve-díjra jelölt, felkavaró filmdráma szerelmespárját Heath Ledger (Lovagregény) és Abby Cornish alakítja.

 
1 990 Ft
Carlita titka (1DVD) (2004) (Eva Longoria)
A film egy ártatlan, ámde gyönyörű lányról szól, aki nem szeretett volna mást az élettől, csak megvalósítani régen dédelgetett álmait... Carlita minden vágya az, hogy egy nap híres táncos váljék belőle, s a New Yorki Broadway színpadán léphessen fel. Ám a lány számára egyelőre csak a keserű valóság létezik: kenyerét Miami egyik éjszakai bárjában keresi. Egy nap azonban a sorsa még rosszabbra fordul, amikor a klubban lövöldözés tör ki, s Carlita-nak egy félreértés folytán menekülnie kell. A lá... 
990 Ft
Carter edző (1DVD) (karcos példány)

A feszültség egyre nőtt, ahogy a richmondi High Oilers a következő kosárlabda bajnokságra készülődött. A város csupa izgalom volt a veretlen csapatnak köszönhetően, és a lelátók minden meccsen megteltek ujjongó szurkolókkal. Senki sem gondolta volna, hogy 1999. január 4-dikén a közösségben kitör a viszály, és oly sok élet megváltozik, amikor Ken Carter edző lelakatolta a tornatermet, és nem engedte be játékosait, mert azok lerontották a jegyeiket.

Az igaz történet alapján készült film az ellentmondásos gimnáziumi kosárlabda-tréner, Ken Carter története, az emberi bátorság és meggyőződés felemelő, őszinte portréja arról, hogyan lehet legyőzni a környezet által állított akadályokat, hogyan lehet fiatal embereknek egy olyan jövőt felvázolni, amely túlmutat a bandákon, a drogokon, a börtönön.

 
2 990 Ft
  Casablanca (1DVD) (1942) (Humphrey Bogart) (Oscar-díj) (Pro Video kiadás)

Casablanca. Egy város, ahova könnyű megérkezni, de amit szinte lehetetlen elhagyni. Különösen akkor, ha az ember rajta van a nácik által összeállított nem kívánatos személyek listáján.

Márpedig Victor Laszlo rajta van. Csak egy ember segíthet rajta. És az nem más, mint a keserű és cinikus amerikai, Rick Blaine. Csakhogy ő nem éppen a segítőkészségéről híres. Ráadásul Viktor felesége, Ilsa, Blaine volt szerelme, akit a férfi azóta se tudott kiheverni…

 
1 990 Ft
  Casablanca (2DVD Extra Kiadás) (Humphrey Bogart, Ingrid Bergman) (Oscar-díj)  (feliratos)
Casablanca. Egy város, ahova könnyű megérkezni, de amit szinte lehetetlen elhagyni. Különösen akkor, ha az ember rajta van a nácik által összeállított nem kívánatos személyek listáján. Márpedig Victor Laszlo rajta van. Csak egy ember segíthet rajta. És az nem más, mint a keserű és cinikus amerikai, Rick Blaine. Csakhogy ő nem éppen a segítőkészségéről híres. Ráadásul Viktor felesége, Ilsa Blaine volt szerelme, akit a férfi azóta se tudott kiheverni…
Casab... 
2 999 Ft
Charlie Wilson háborúja (1DVD)

Charlie Wilson texasi kongresszusi képviselő volt, egy agglegény, akinek ”Mulatozós Charlie” álarca mögött ott lapult a ravasz politikusi elme, a mély hazaszeretet, és az elnyomottak iránti részvét. A ’80-as évek elején az egyre terjeszkedő szovjet megszállás nyomán ez az elnyomott Afganisztán volt. Charlie régi barátja, gyakori pártfogója és alkalmi szeretője volt Joanne Herring, Texas egyik leggazdagabb asszonya, a szenvedélyes antikommunista. Mivel úgy gondolta, hogy az Afganisztán megszállására adott amerikai válasz igencsak vérszegény, arra ösztökélte Charlie-t, hogy tegye meg a szabadságharcosokért azt, amire más nem képes: biztosítson pénzt és fegyvert a szovjet agresszorok kiűzéséhez.

Charlie segítőtársa a hadműveletben Gust Avrakotos CIA ügynök, akit nem kellett nagyon bíztatni, ha arról volt szó, hogy keresztbe tegyen a főnökeinek, akik nem ismerték el a munkáját.

A hihetetlen akció eredményeképpen az Egyesült Államok a kezdeti 5 millió dollár helyett végül már egy milliárd dollárral támogatta évente az afgánokat, és ennek köszönhető, hogy a Vörös Hadsereg végül kivonult Afganisztánból.

A film forgatókönyvét - George Crile könyve alapján - Aaron Sorkin (Az elnök emberei, A színfalak mögött, Szerelem a Fehér Házban, Egy becsületbeli ügy) írta!

 
1 990 Ft
Christiane F. - Az elveszett generáció (1DVD)

Christiane F. a berlini Gropiusstadt lakótelep sivár betonrengetegében nő fel. Védettségét csak a bandájában talál, ahol egyébként kemény drogok forognak közkézen. Egy napon a 13 éves kislány is "belövi" magát. Az út egyenesen vezet az "Állatkert" állomásnál levő gyermek-strichplaccra, ahol Christiane és a barátja, Detlef megkeresik a következő heroinadagra valót. Beindul az ördögi kör: prostitúció, elvonókúra, visszaesés.

 
2 990 Ft
  Christopher Nolan Gyűjtemény - Csillagok között- Batman: Kezdődik- Tökéletes trükk- Sötét lovag- Eredet- Sötét lovag:Felemelkedés 2015  (6DVD) (2014)
Batman - Kezdődik!
Honnan származik Batman, Gotham City rejtélyes őrangyala? Christopher Nolan filmje választ ad azokra a kérdésekre, melyek generációk óta foglalkoztatják a Sötét Lovag rajongóit. A szülei halálát feldolgozni képtelen Bruce Wayne (Christian Bale) beutazza a világot azt kutatva miként vehetné fel a harcot az igazságtalanság ellen és védhetné meg az ártatlanokat. Wayne visszatér Gotham City-be és hűséges komornyikja, Alfred (Michael Caine), Jim Gordon nyomozó (Gary Oldman) és s... 
9 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés