Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

dráma


Sorrend:

Barbárok a kapuk előtt (1DVD) (2003) (Oscar díj)
Rémy az ötvenes évei elején járól, elvált férfi kórházba kerül. Volt felesége, Louise, arra kéri a jelenleg Londonban élő fiukat, Sébastient, hogy jöjjön haza haldokló apját meglátogatni. De ő húzódozik, hisz hosszú évek óta nem volt az apjával kapcsolata: nem volt mondanivalójuk egymás számára. Végül mégis Montrealba repül, hogy segítsen és apja támasza legyen a nehéz helyzetben. Amint megérkezik, Sébastien minden követ megmozgat, hogy könnyítsen a Rémy-re váró szendvedéseken. Még az apja él... 
1 990 Ft
Befejezetlen élet (1DVD)

Színészlegendák elevenítik meg ezt a nem mindennapi családtörténetet, amelyben három nemzedék képviselői keresik az utat egymás felé. A megtört szívű Einar (Robert REDFORD – Gyávák és hősök, A suttogó, A nagy Gatsby; magyar hangja Végvári Tamás, akinek ez volt halála előtti egyik utolsó munkája) azóta, hogy fia életét vesztette egy balesetben, magányosan tengeti életét. Farmján egyetlen társa hűséges öreg barátja, Mitch (Morgan FREEMAN – A bakancslista, Millió dolláros bébi, A remény rabjai, Miss Daisy sofőrje), aki viszont egy medvetámadásban szenvedett gyógyíthatatlan sebeket.
Egykedvű mindennapjaikba nem várt fordulatot hoz, amikor beállít hozzájuk Einar menye, (Jennifer LOPEZ – Anyád napja, Álmomban már láttalak), akit a férfi fia haláláért okol. Hirtelen felszakadnak a múlt elfojtott sérelmei. Az érzelmekkel mesterien bánó rendező, Lasse Hallström (Gilbert Grape, Árvák hercege, Csokoládé, Kedves John!) hollywoodi sztárokat felvonultató filmje az elfogadás, a megbocsátás példázata, és arra figyelmeztet, hogy a múltat nemcsak megőrizni nehéz, de elengedni is.

 
2 990 Ft
Belső tenger, A (2DVD) (digipack) (Oscar-díj)

Ramón Sampedro egy fiatalkori baleset következtében bénult le, nyaktól lefelé. Több mint két évtizede él ágyhoz kötötten, családja féltő gondoskodásától övezve, és azóta harcol halálhoz való jogáért. Szinte egy időben jelenik meg életében két nő: az ügyvéd Julia, aki az első pillanatban Ramón mellé áll, hogy segítsen neki küzdelmében a spanyol bírósággal, valamint Rosa, az egyszerű konzervgyári munkás, aki két gyermekével él együtt, és aki kezdetben határozottan ellenzi a férfi szándékát. Kis idő elteltével Ramón mindkettejükkel szorosabb viszonyt alakít ki, miközben egyre biztosabb célját illetően…

Alejandró Amenábar olyan sikerfilmek rendezője, mint a Vanília égbolt eredetijéül szolgáló Nyisd ki a szemed!, vagy a Nicole Kidman főszereplésével forgatott bizarr kísértethistória, a Más világ. Ezúttal jóval komolyabb témához nyúlt: igaz történetet dolgozott fel, melyben az élet és a halálhoz való jog kérdéseit feszegeti. A belső tenger külön erőssége a főszereplő Javier Bardem lehengerlő erejű, drámai játéka.
A mű hazájában szinte az összes elismerést elnyerte, ezen felül díjjal tüntette ki az Európai Filmakadémia és a Velencei Filmfesztivál, valamint a 2005-ös Arany Glóbusz- és Oscar-kiosztón is a legjobb külföldi alkotásnak választották.

 
4 990 Ft
Belső terek (1DVD) (Woody Allen) (szinkron)

Woody Allen ezúttal "idegen" területre merészkedik: Csehov tollára és Bergman kamerájára méltó drámát készített egy amerikai középosztálybeli család lassú széthullásáról.

A középpontban három amúgy is súlyos problémákkal küzdő nővér áll, akik tehetetlenül szemlélik, hogy apjuk elválik lelkibeteg anyjuktól, s új kapcsolatot kezd.

A többnyire harsány poénokkal teletűzdelt vígjátékok szerzőjének elkönyvelt rendező ezzel a kortárs drámák területére tett kiruccanásával először mutatta meg a közönségnek a megszokottól gyökeresen eltérő, "véresen komoly" arcát!

 
2 990 Ft
  Benjamin Button különös élete (1DVD) (Oscar-díj) (Pro Video kiadás)

Bejamin Button (Brad Pitt) különös körülmények között született – és még különösebb élet jutott neki. Amikor ismeretlen kezek későbbi nevelőszülei küszöbére helyezik pólyáját, egy aggastyán újszülöttet bíznak a sorsra. A fiú csöpp, de nyolcvan éves. Őszen, kopaszon, meggörnyedve jár iskolába, ám ahogy telik az idő, izmai ruganyosabbá, bőre simábbá, arca mosolygósabbá válik. Számára visszafelé járnak az órák. Csak egy barátja van: egy a kislány, aki meglátja a vén ifjoncban a lehetetlen szépségét – és kitart mellette élete végéig.

A Benjamin Button különös élete egy lenyűgöző történet egy férfiról, az élet öröméről, a halálról, a megtalált szerelemről, és arról, hogy van ami az időn is túlmutat, és örök...

A filmet 13 Oscar-díjra jelölték, ebből hármat (Legjobb smink, Legjobb látvány, Legjobb trükkök) haza is vitt a produkció!

 
1 490 Ft
  Bennfentes, A (1DVD) (The Insider) (Al Pacino - Russell Crowe)

Manapság nem a rendőröké és nem a bűnözőké a legveszélyesebb szakma: aki kockázatra és izgalomra vágyik, televíziós újságírónak áll. Lowell Bergman pedig a legjobb a szakmájában. Csak az érdekli, ami robbanásveszélyes, akkor érzi magát elemében, ha minden egy hajszálon múlik - és most rátalált pályája legnagyobb hírére.

Egy nagy dohánygyár egykori tudományos vezetője keresi meg őt. Jeffrey Wigand bizonyítékokkal rendelkezik arról, hogy a nikotinba addiktív anyagokat kevernek, melyek kábítószerként működnek, és nem lehet leszokni róluk. Csak egy baj van velük: rákkeltők. A tudós fél, ám az újságírónak mindent megér, hogy kamera elé ültesse emberét. De nem számolt azzal, hogy a cigarettagyár minden eszközt képes bevetni, hogy elkerülje a botrányt...

A megtörtént esetet csak olyan nagyszerű rendező volt képes ilyen izgalmasan filmre átdolgozni, mint Michael Mann (Szemtől szemben, Az utolsó mohikán, Embervadász) és csak olyan kiemelkedő sztárok
voltak képesek hitelesen eljátszani, mint Al Pacino (Szemtől szemben) és Russell Crowe (Gladiátor, Szigorúan bizalmas)!

 
2 990 Ft
Berlin Calling (1DVD)

Ickarus a legendás berlini technoszcéna meghatározó dj-je – az a hivatása, hogy estéről estére emberek ezreit táncoltassa és mulatassa. Egyik este azonban a megszokott porok helyett mérgező drogot kap, és egy nagyon csúnya trip után egy rehabilitációs központban köt ki.

Mivel albuma megjelenése késik és barátnője, Mathilde is egyre nehezebben tolerálja életmódját, komoly alkotói válságba kerül, és egyáltalán nem biztos, hogy a nyugtatókkal teletömve talpra tud majd állni...

 
1 490 Ft
Betépve (1DVD) ( használt, karcos )

Az igaz történet alapján készült Betépve George Jung (Johnny Depp – A Karib-tenger kalózai, Az Álmosvölgy legendája) káprázatosan gyors felemelkedését és bukását meséli el. Jung az Egyesült Államok legnagyobb kolumbiai kokain-importőreként örökre megváltoztatta az amerikai kábítószerpiacot. A dekadens 70-es és 80-as években játszódó Betépve nyomon követi George Jung és Pablo Escobar, minden idők egyik leghírhedtebb és legveszélyesebb kokainbárójának üzleti kapcsolatát.

 
1 490 Ft
Beugratás (2006 - Hoax) (1DVD) (Richard Gere) /használt/

A valós eseményeken alapuló Beugratás az Oscar®-jelölt Lasse Hallström (Árvák hercege, Csokoládé, Casanova) alkotása.

Clifford Irving (Richard Gere - Chicago, I m Not There, Legbelső félelem) karizmatikus és sármos író. Mindenkit meggyőz arról, hogy kizárólag ő jogosult megírni a világtól elvonult milliárdos, Howard Hughes életrajzát. Tervei szerint könyvének alapját a Hughes-zal folytatott beszélgetések adják. A valóságban írása merő következtetés sok-sok archív anyaggal, melyeket társával (Alfred Molina – A Da Vinci-kód, Pókember 2., Azonosság) ásnak elő. Mégis darázsfészekbe nyúl. A megjelenést óriási botrány övezi, Irving hamarosan már verőlegények elől menekül, néha sikertelenül. Végül egy ellene irányuló hatalmas összeesküvés-elméletet sző, melybe belekeveri az USA kormányának legfelső rétegét is.

 
1 490 Ft
  Bicska (1DVD) (Robert DeNiro) (2004) /használt,kissé karcos/
Szomorkás film két jó barátról, akik a vietnami háború borzalmait próbálják feldolgozni. Egyikük Megs (Robert De Niro – Csak egy kis pánik, Taxisofôr), életvidám, merész fickó, aki inkább játssza a falusi tirpákot, mint hogy túl sokat várjanak el tôle. A másik David (Ed Harris – A szikla, Az órák, Pollock), aki képtelen elszakadni az emlékeitôl, képtelen feldolgozni, hogy bajtársa feláldozta érte az életét. Egy nap Megs felkeresi barátját, hogy felrázza depressziójából, amikor megismerkedik D... 
1 990 Ft
Bikanyak (1DVD) ( használt, karcos ) tékás

A vallon-flamand nyelvi határ közelében lévő gazdaságban él a bivalyerős izomkolosszus marhatenyésztő, Jack Vanmarsenille (Matthias Schoenaerts). Társa, az állatorvos Sam Raymond (Frank Lammers) egy kétes ügyletbe keveri a hírhedt hormonmaffia fejével, akit egy utánuk nyomozó zsaru meggyilkolásával vádolnak. Jack marháit szteroidokkal és egyéb doppingszerekkel tömi, hogy gyorsabban és eredményesebben hízzanak, ezért sok vesztenivalója van, ha lelepleződne kapcsolata a szervezettel. Ráadásul titokzatos múltjából felbukkan egy nő, a parfümőr Lucia (Jeanne Dandoy), és gyermekkori barátja, Diederik (Jeroen Perceval), ami tragikus események láncreakcióját indítják el. A Bikanyak megrendítő történet a végzetről és az ártatlanságról.
A bűnszövetkezetek szokatlan területére kalauzoló kőkemény gengszterfilmet 2012-ben a legjobb idegen nyelvű film kategóriában Oscar-díjra jelölték! A film főszereplője, Matthias Schoenaerts idén Marion Cotillard partnere a Rust & Bone című, a Cannes-i Filmfesztivál versenyprogramjában debütált filmben.

 
1 490 Ft
Bin-jip - Lopakodó lelkek (1DVD) (Kim Ki-duk)

Sun-hwa gyökértelen életet él. Magányosan járja az utakat motorjával, esténként üresen álló lakásokba tör be, s mielőtt reggel távozna – hogy kiegyenlítse a számlát –, kitakarít, kimos és megjavítja az elromlott háztartási gépeket. Egyik ilyen akciója során az üresnek hitt otthonban egy gyönyörű lányt. Tae suk képtelen szabadulni egy tönkrement házasságból, a fiú pedig a lány hatása alól, így amikor később látja, hogy Tae suk tomboló férje épp bántalmazza őt, gondolkodás nélkül betör, egy golfütővel ártalmatlanítja a férfit, s már együtt is menekülnek a lánnyal.
Sun-hwa folytatja életvitelét, s a lány szó nélkül csatlakozik hozzá. Immáron kettesben róják szótlanul az utcákat, egymáshoz sem szólnak, hisz földtől messze elrugaszkodott kapcsolatukban nincs szükség verbális kommunikációra.

 
1 990 Ft
  Birdman, avagy a mellőzés meglepő ereje (1DVD) (Michael Keaton) (Oscar-díj) / tékás

Riggan Thomson (Michael Keaton), a lecsúszott mozisztár szeretné bebizonyítani, hogy valódi művész, és mindenét kockára teszi, hogy rendező-főszereplőként színpadra vigyen egy darabot a Broadwayn. De ehhez meg kell küzdenie a társulaton belüli és kívüli bírálóival, ellenséges rosszabbik énjével, elhidegült lányával (Emma Stone) és elviselhetetlen színésztársával (Edward Norton). Egyetlen cél lebeg a szeme előtt: hogy ne legyen átlagos!
Csupa szellemesség, ötletes fordulat és elsöprő színész: Naomi Watts és Zach Galifianakis is kiváló! A Birdman „merész, szórakoztató és eredeti” (Leonard Maltin, Indiewire.com).

 
1 490 Ft
Bíró, A (2014 - The Judge) (1DVD)

A NAGYVÁROSI JOGÁSZ HANK PALMER (Robert Downey Jr.) hazautazik a szülői házba. Kiállhatatlan és elidegenedett apját, a város bíróját (Robert Duvall) gyilkossággal gyanúsítják. Hank célja kideríteni az igazságot, eközben pedig újra rátalál családjára, melyet oly sok évvel ezelőtt ott hagyott.

 
1 990 Ft
Biutiful (1DVD) (Alejandro González Inárritu)

A Biutiful egy apa és gyermekei szeretetteljes története. A belső ellentmondásokkal küzdő Uxbal utazása, aki napjaink Barcelonájának veszélyes alvilágában igyekszik összeegyeztetni az apaságot, szerelmet, spiritualitást, bűnt, vétket és halált. Míg a megélhetésért vívott harca korlátok közé szorul, áldozatvállalása gyermekeiért nem ismer határokat.
Ez a gyönyörű történet az élet, az örök körforgás meséje: ugyanott végződik, ahol elkezdődik. Amikor Uxbal már minden szabályt áthágott és sarokba szorította a végzete, a megváltás homályos útja sejlik fel, beragyogva az apáról fiúra szálló örökséget, és a gondoskodó szülői kezet, mely végigvezet az élet útján, legyen az derűs, szörnyű – vagy épp gyönyörű.

 
1 990 Ft
Bizonyítás (1DVD) (Anthony Hopkins) (SPI kiadás)

A Bizonyítás egy rejtélyes fiatal nő lenyűgöző története, akit egyaránt kísért apja múltja és saját jövőjének árnyai. Ez a film olyan meg nem fogható értékeket vizsgál, amelyeknek a létezését nehéz tételesen igazolni: ilyen érték a bizalom, a szeretet és az ép elme.

A gyönyörű és okos Catherine (Gwyneth Paltrow) éveket töltött azzal, hogy gondját viselje Robertnek (Anthony Hopkins), ragyogó szellemű, de labilis apjának, a zseniális matematikusnak. Apja halála után a lány egyedül maradt az óriási házban fájdalmával, apja 103 jegyzetfüzetével, és a kérdéssel: mit kezdjen most önmagával.

Hamarosan megérkezik Claire (Hope Davis), Catherine nővére aki szeretné húga életét más mederbe terelni, és feltűnik Hal (Jake Gyllenhaal), Caterine apjának egykori tanítványa, akinek feltett szándéka, hogy áttanulmányozza a hátra maradt jegyzetfüzeteket. A fiatal nőnek a lehető legnyugtalanítóbb, és meglehetősen zavarba ejtő problémával kell megküzdenie: vajon ő maga mennyit örökölt apja őrültségéből – vagy éppen zsenialitásából?

 
1 490 Ft
Blue Jasmine (1DVD) (Woody Allen) (Oscar-díj) (szinkron)

Hallal (Alec Baldwin), a vagyonos üzletemberrel kötött házasságának köszönhetően Jasmine (Cate Blanchett) az amerikai álmot éli New Yorkban. Ám házasságával együtt az élete is darabokra hullik hirtelen, és elveszíti nagyvilági körülményeit. Hogy újra egyenesbe jöjjön, húga, Ginger (Sally Hawkins) szerény San Fransisco-i otthonába költözik, ahol nem a luxus és a kényelmes hétköznapok várják. Jasmine egy ironikus helyzetekkel fűszerezett új világban találja magát, ahol újra össze kell szednie magát és életét.

 
1 990 Ft
Bobby Long (1DVD) /használt, kissé karcos/

Anyja halála után az életunt tinilány, Purslane Hominy Will (Scarlett Johansson), hosszú évek után először visszatér szülővárosába, New Orleansba. Legnagyobb meglepetésére anyja házában két lecsúszott férfit talál: Bobby Longot (John Travolta), az egykori irodalom professzort és pártfogoltját, Lawson Pinest. Mivel Pursynek nincs szándékában elmenni, együtt kezdenek élni a rozoga házban. Ahogy múlik az idő, felszínre kerülnek az eltemetett személyes titkok…

 
1 490 Ft
Bódító élet (1DVD)

Al Gorky tenor szaxofonos és Buddy Chester trombitás igazi vad és bohém zenészéletet élnek. Azonban Al szélsőséges életvitele és nemtörődömsége nemcsak házasságát veszélyezteti, hanem a közös zenélést. is. Amikor Buddyról kiderül, hogy gyógyíthatatlan agytumora van, mindkettejüknek szembe kell nézni a halandósággal. Egy utolsó közös fellépésre készülnek.

 
990 Ft
  Boldogság nyomában, A (1DVD) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás)

A Will Smith főszereplésével készült megindító történet főhőse Chris Gardner, a megélhetésért küszködő San Franciscó-i házaló ügynök.

Miután barátnője, Linda elhagyja, Chris egyedül kénytelen felnevelni ötéves kisfiukat, Christophert. A férfit határtalan elszántságának köszönhetően felveszik fizetés nélküli gyakornoknak egy híres-hírhedt brókercéghez, ahol a húsz pályázó közül csupán egy kap állást.

Kilakoltatásuk után Chris és fia az utcára kényszerülnek, hajléktalanszállókon és egy metróállomás mosdójában töltik az éjszakákat. De töretlen önbizalma és a fia iránti szeretete révén Chris Gardner leküzd minden akadályt, és élő legendává válik a Wall Street-i brókervilágban.

 
1 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés