Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

dráma


Sorrend:

World Trade Center (1DVD)

Csak 20 embert sikerült élve kimenteni a World Trade Center romjai alól, miután a tornyok 2001. szeptember 11-én összeomlottak.

John McLoughlin és Will Jimeno rendőrtiszt volt a 18. és a 19. Ők azért mentek a Világkereskedelmi Központba, hogy másokon segítsenek, akár az életük árán is, de végül őket is foglyul ejtette az összeroskadó épület...

A Szakasz, a Született július negyedikén és a JFK – A nyitott dosszié Oscar-díjas rendezője ismét a megdöbbentő valóságot hívta segítségül társ-forgatókönyvírónak. A 2001. szeptember 11-i terrortámadás megrázó eseményeinek mindannyian szemtanúi lehettünk: a televíziók élőben közvetítették az ezrek halálát követelő drámát. Oliver Stone azonban most a személyes tragédiákat bemutatva valóban emberközelbe hozza a tragédiát.

 
1 990 Ft
Woyzeck (1979) (1DVD) (Werner Herzog)

Woyzeck közkatona egy kisvárosi garnizonban szolgál. Vadházasságban él egy Marie nevű lánnyal, van egy közös gyermekük. Napi megaláztatások érik kapitányától és az ezredorvostól, aki ártatlannak tűnő kísérleteket végez rajta.

Amikor még Marie is megcsalja az ezreddobossal, Woyzeck fellázad...

 
2 990 Ft
Zátony, A (1DVD) (Shallows, The) (2016)

Nancy (Blake Lively – Vadállatok, Adaline varázslatos élete) egy titkos szörfparadicsomra bukkan, de hamarosan rá kell döbbennie, hogy nincs egyedül: egy gyilkos cápa támadása után egy bóján keres menedéket. A part alig húszméternyire van, mégis elérhetetlen. A vérszomjas vadállat elzárja a menekülési utat. Ha életben akar maradni, le kell győznie a félelmét és összeszednie minden erejét és találékonyságát.

 

EXTRÁK (eredeti nyelven)

 - Kimaradt jelenetek
 - A cápa megalkotása
 - Forgatás a zátonyon – a kulisszák mögött
 - A tökéletes partszakasz: a Lord Howe-sziget
 - Cápatámadások – túlélő és kutató szemszögből
 
1 990 Ft
Zene esküvőre és temetésre (1DVD)

"Azt akarom, hogy zavarjanak!" - kiáltja Sara, a regényírónő, aki egy válás és egyetlen gyermeke halála után visszavonult a volt férje által tervezett, modern tengerparti villába. Most úgy érzi, hogy újra élni akar és társaságra vágyik. Legutóbbi regénye nagy sikert aratott és nemrég kiadta háza alagsorát Bogdannak (Goran Bregovic), a meglehetősen kiszámíthatatlan és rendetlen szerb menekültnek és muzsikusnak, aki egész cigányzenekarát be akarja költözetni a házba...

A Zene esküvőre és temetésre a legjobb európai hagyományokat követő érett film. Komoly, mégis humoros és kifinomult történet arról, hogy a káosz elkerülhetetlenségével szemben mindannyian rendre vágyunk.

 
1 490 Ft
Zuhanás a halálba (1DVD)
Joe apja meghal, de a halálos ágyán utolsó kívánságként Joera hagyja, hogy ikertestvére, Lou értéktárgyait visszaszerezze. Lou azonban ezeket lopással szerezte. Joe egyre inkább belebonyolódik Lou ügyeibe, végül a terveibe is bevonja...
Nicolas Cage neve garancia az izgalmas szórakozásra. 
990 Ft
Zűrös kölykök (1DVD) (2006) /nagyon karcos példány/
Ez a nap is úgy indul a nyugat-londoni Trife, Jay és Moony számára a suliban, mint a többi: bunyó az osztályteremben, szex a pályán, drogozás az udvaron. De amikor egy társai által megalázott diáklány öngyilkosságot követ el, és az iskolában tanítási szünetet rendelnek el, a fiatalok élete örökre megváltozik...


A Zűrös kölykök megrázó képet fest a 21. századi tizenévesek mindennapjairól és egy olyan Londonról, amit csak kevesek ismernek. 
1 490 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés