Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

romantikus / vígjáték

Főkategória >DVD - külföldi >romantikus / vígjáték

Sorrend:

Toyboy - Selyemfiú a pácban (1DVD)

Nikki (Ashton Kutcher – Valentin nap, Hullámtörők, A csajom apja ideges) nem dzsigoló. Egyszerűen imád hódítani, odavan a szép nőkért, és soha nem hagyna ki egyetlen alkalmat sem... Sármját általában arra használja, hogy Los Angeles leggazdagabb nőinek ágyában kössön ki, ingyen lakáshoz, remek ajándékokhoz és vip helyekhez jutva. Persze a nők is profitálnak: mellette gyönyörűnek és fiatalnak érezhetik magukat.
Nikki tökéletes gépezetébe mégis porszem kerül: hiába élhet egy híres és gazdag jogásszal (Anne Heche – Pancser Police, A férfi fán terem-sorozat), szerelmes lesz egy egyszerű pincérlányba... Heather persze nevet Nikki látszatvilágán, nem is veszi komolyan az egyre szerelmesebb férfi közeledését, neki pedig választania kell. Az igaz szerelem vagy a pénz fontosabb-e számára?

 
1 990 Ft
Tudsz titkot tartani? (1DVD) (2020)
Emma ​épp elég katasztrófafilmet látott már ahhoz, hogy amikor a repülőgépe viharba kerül, azonnal tudja, le fognak zuhanni. A halál közelsége különös reakciót vált ki belőle: minden, addig féltve őrzött titkát rázúdítja a mellette ülő, jóképű, ám vadidegen férfira. Mikor Emma rájön, hogy földi pályafutása még nem ért véget, csak egy dolgot akar. Minél előbb hazamenni, és soha többé nem találkozni a kedves idegennel. Ám az élet mást tartogat számukra. Kiderül, hogy a férfi Emma legfőbb főnök... 
1 990 Ft
Túl jó nő a csajom (1DVD)

Kirk (Jay Baruchel – Felkoppintva, Trópusi vihar) a teljesen hétköznapi fiatal srác nem hisz a szerencséjének, amikor Molly, (Alice Eve – Szex és New York 2.) az őrjítő bombázó belezúg. Okostojás haverjai, idióta családja és elviselhetetlen exbarátnője mind totál ki vannak akadva – pont, mint Kirk maga. A "kész őrület" kifejezés egyáltalán nem túlzás: Kirk a leghúzósabb és legőrültebb akciókat is bevállalja, csak hogy megtartsa élete nőjét.

 
1 990 Ft
Újra együtt (1DVD)

Tíz év telt el az érettségi óta. Ki hízott meg? Ki lett híres? Ki nem változott semmit? Jake (Channing Tatum), Marty (Justin Long), Cully (Chris Patt), és a többiek újra összejönnek egy felejthetetlen estére, ahol előkerülnek a régi nagy sztorik, és felszínre kerülnek az elfeledett érzelmek.

 
1 990 Ft
  Újrakezdők - Szerelmes szingli szittert keres (1DVD) (nagyon karcos példány)

Amikor Sandy (Catherine Zeta-Jones) véletlenül rájön, hogy férje megcsalja őt, azonnal elhagyja, és két gyerekével New Yorkba költözik. Új életet akar kezdeni, és régi dédelgetett álmát is szeretné megvalósítani: hogy sportriporterként dolgozhasson. Sandy azonban hamarosan ráébred, hogy a karrierépítés és a gyereknevelés egyedül nem megy egyszerre. Megbízza hát a lakása alatti kávézóban dolgozó Aramot (Justin Bartha), hogy vigyázzon a gyerekekre. A jóképű 25 éves fiú azonban nemcsak a gyerekekkel barátkozik össze mind jobban, hanem az anyukájukkal is. Sandy és Aram viszonya egyre szenvedélyesebbé válik, és kezdik úgy érezni, hogy a jelentős korkülönbség ellenére egymásnak teremtette őket az ég. Vagy talán mégsem...?
Az Újrakezdők – Szerelmes szingli szittert keres bájos, szellemes és kimondottan időszerű romantikus vígjáték a mindig ellenállhatatlan Catherine Zeta-Jones kiváló játékával és sok-sok emlékezetes pillanattal.

 
1 490 Ft
Utolsó csók, Az (2006 - The Last Kiss) (1DVD) (Zach Braff)

A Millió dolláros bébi és az Ütközések forgatókönyvírójának üde stílusú és elgondolkodtató meséje négy jóbarátról, akik hamarosan belépnek a harmincasok táborába. Egyikük, Michael és gyönyörű barátnője, Jenna közös életet, családot terveznek, ám a srác egy esküvőn megismerkedik az egyetemista Kimmel, és hirtelen összezavarodik. Mi a fontosabb? Egy előre megtervezett, üzembiztosan működő, de dögunalmas életet élni, vagy engedni a vonzásoknak és legbensőbb késztetéseknek, amíg lehet? Te hogy döntenél?

 
1 490 Ft
  Utolsó szűz Amerikában, Az (1DVD) (1982) (karcos példány)
Rick pompás pasi, és a környék összes számításba jöhető lánya róla álmodozik - Rick csak úgy dúskál a nőkben. Davidet senki nem nevezhetné szépnek, de hatalmas pocakján kívül sok pénze és jó humora is van, és egyikkel sem fukarkodik - így aztán neki is jut a szerelemből. Csak barátjuk, szegény Gary marad örökké nő nélkül, s kezdi úgy érezni, hogy az utcán összesúgnak a háta mögött, és ujjal mutogatnak rá az emberek: odanézz, ott megy az utolsó szű Amerikában! Ez a helyzet elviselhetetlen. Gar... 
1 990 Ft
Vadócka (1DVD) (karcos példány)

A Los Angelesben élő, tizenhat éves és rettenetesen elkényeztetett Poppy Moore (Emma Roberts, Nancy Drew: A hollywoodi rejtély) soha nem tudta, hol a határ. Mikor egy fényűző fruskaparti látványosan rosszul sül el, Poppy feldühödött őse áthelyezi a csemetét egy angol nevelőintézetbe, hogy egy kis fegyelmet tanuljon. Poppynak persze esze ágában sincs megjavulni, inkább rágyúr arra, hogy kicsapják. Igen ám, de az angol hidegvérrel megáldott diáklányok és tanárok nem hagyják, hogy egy amerikai hercegnő csak úgy kijátssza őket.

Poppy rádöbben, hogy lázadó magatartásával semmire sem megy, így aztán új barátaival és szobatársaival kidolgozza a tökéletes menekülési tervet, aminek aztán az lesz a vége, hogy el sem akar menni...

 
1 490 Ft
Vágyastársak (1DVD) (El Otro lado de la cama)

Sonia és Javier évek óta együtt élnek, látszólag tökéletes harmóniában. Paula és Pedro többévnyi együtt járás után épp összeköltözés előtt állnak... Igen ám, de ez nem is olyan egyszerű! Az utolsó pillanatban Paula dobja Pedrot és bejelenti, hogy valaki másba szerelmes. A titokzatos versenytárs felkutatásáért Pedro mindent elkövet. Magándetektívet fogad, sőt legjobb barátja, Javier segítségét kéri. Az igazságot azonban legmerészebb álmaiban sem feltételezné: az új szerető nem más, mint Javier... A hűtlen ifjúnak két választása marad: vagy nyíltan felvállalja kapcsolatát Paulával - s ezzel elveszíti élettársát és legjobb barátját, vagy a hazugság ingoványos talaján próbál elmenekülni a tények elől. Javier ez utóbbit választja, egyre nagyobb ellentmondásokba keveredik, mígnem teljesen elveszíti a kontrollt, mely hihetetlenül mulatságos, mégis feszültségtől szikrázó helyzetekbe sodorja.

 
1 490 Ft
  Vakrandi (2006 - Blind Dating) (1DVD) (Chris Pine)/használt, karcos/

Danny (Chris Pine) intelligens, érző szívű, jóképű srác, aki… vak. Nem mintha ez visszatartaná bármitől, az esetek nagy részében nem hajlandó zavartatni magát fogyatékossága miatt. Ő a város egyik legnépszerűbb sráca, sőt, kosárlabdában verhetetlen. Ezért veri ki a víz bátyját, a csajozógép Larry-t, amikor rájön, hogy Danny azért félénk és ideges, amikor szembejön egy lány, mert még szűz. Úgy gondolja, ezen sürgősen változtatni kell, ezért sorozatban leszervez néhány kínosabbnál kínosabb vakrandit különféle cicababákkal, de Danny érdeklődését egyik sem kelti fel. Ellenben a szemésznél dolgozó indiai ápolónő, Leeza (Anjali Jay) nagyon is! Úgy tűnik, ők ketten egymásnak lettek teremtve… vagy mégsem?

Bájos és humoros történet gondolkodásbeli, viselkedésbeli és kulturális különbségekről, és mindenek felett az igaz szerelemről.

 
990 Ft
Valaki más élete (1DVD)

Marie (Juliette Binoche – Csokoládé, Az angol beteg) 40. születésnapján különös reggelre ébred: bár körülményei, külseje és a konyhában reggeliző fia is azt bizonyítják, hogy tényleg 40 éves, ő úgy érzi, átaludta az elmúlt 15 évet... Hiszen utolsó emléke az, hogy összeköltözik élete szerelmével (Mathieu Kassovitz – Amelie csodálatos élete, München, A gyűlölet), s hogy 25 évesen nagy várakozással tekint közös jövőjük elé. Ám jelene egészen másról szól: a számára elfogadhatatlanul viselkedő „előző énje” a karriert és a csillogást választva teljesen elhidegült szeretteitől. A régi Marie-nak mindössze 4 napja van arra, hogy 15 év hibáit helyrehozza, s megmentse a házasságát...

 
1 490 Ft
Válás francia módra ( 2014 )  ( 1 DVD )
Ariane és Nino házassága egy másodperc alatt zátonyra fut, amikor a nő bejelenti, hogy válni akar, mert beleszeretett egy ismert karmesterbe, aki megkérte a kezét és az esküvő után Amerikába költöznek. Ám Olaszországban egy válás három évig is eltart, ezért a nő azt javasolja férjének, hogy utazzanak el Franciaországba, ahol nyolc nap alatt letudhatják a procedúrát. A hírből alig ocsúdó Nino egy feltétellel megy bele a válásba: ha Párizsban a papírmunka közben bepótolják nászútjukat, amit épp... 
1 990 Ft
Valentin-nap (1DVD)

Az a sok híresség és az a rengeteg nevetés! Igazi sztárparádét láthatunk ebben a szívmelengető romantikus vígjátékban, melyet a Micsoda nő és a Neveletlen hercegnő rendezője készített. Sorsok ütköznek, kereszteződnek, gabalyodnak újra egymásba egyetlen napon – a szerelmesek napján. Valaki megkéri a kedvese kezét. Egy virágküldemény nem jut el a címzettjéhez. Egy féltve őrzött titok végre napvilágra kerül. A „csak úgy megjelenek, és meglepem a pasim” visszafelé sül el. Csörték, csókok, elhibázott és helyes döntések és még sok más...

Akár zöldfülű vagy a szerelemben, akár kiábrándult, ebbe a 19 sztárt felvonultató filmbe egészen biztosan bele fogsz szeretni.

 
1 990 Ft
Valódi szőke (1DVD) (1997)(Daryl Hannah)
A történet főhőse Joe és Mary, akik már hat éve élnek együtt Manhattanben. Joe egy hátszél nélküli rendkívül ambíciózus színész, jelenleg pincérként dolgozik. Mary sminkes egy nagymenő divatfotósnál. Ő a családfenntartó. De vajon Joe képes-e alább adni elvárásait a boldogulás érdekében? Degradáló-e neki egy Madonna klipben szerepelni? És mi az ára egy szappanoperába való beválogatásnak? 
990 Ft
Válótársak (1DVD)

Daniel Rafferty (Pierce Brosnan - Aranyszem) és Audrey Woods (Julianne Moore – Az órák, Távol a mennyországtól, Felejtés) mindketten tehetséges és sikeres New York-i válóperes sztárügyvédek. Audrey és Daniel egymással ellentétes módon végzi munkáját: Audrey egészségesen él, mindig makulátlan, a jogi munkát szigorúan a törvény betűje szerint gyakorolja; a jóképű és lezser Daniel az ösztöneire hallgat, szellemes, gyakran rögtönöz, és olykor kissé másnapos. A következő válóper kapcsán egymás ellenfelei lesznek, amikor egy híres rocksztár-divattervező házaspárt kell védeniük. A tét nagy: a két híres ügyfél (Parker Posey és Michael Sheen - Underworld) ugyanarra az írországi kastélyra vetett szemet.

Audrey és Daniel azonnal Írországba utaznak, hogy külön-külön beszerezzék a számukra kedvező tanúvallomásokat, ám a két ügyvéd - akikben lassan kölcsönös, bár be nem vallott vonzalom alakul ki egymás iránt – hirtelen egy igazi romantikus ír falusi fesztivál kellős közepén találja magát. A románctól és italtól mámoros éjszaka után Audrey és Daniel egymás mellett ébred, ráadásul arra, hogy házasok. Most így kell visszatérniük New Yorkba, meg kell birkózniuk ezzel a váratlan, meglepően új helyzettel és, ráadásul a folytatódó bírósági perrel…

 
1 490 Ft
Változó szerelem (1DVD)

Amikor a második osztályos Bryce és Juli először találkoznak, Juli azonnal beleszeret a fiúba. Bryce (Callan McAuliffe) nem viszonozza az érzelmeit, sőt: az elkövetkező években mindent megtesz, hogy távol tartsa magától önjelölt barátnőjét. A talpraesett és szabad szellemű Julit (Madeline Carroll) azonban ez a semmiség nem tudja eltántorítani. Rob Reiner rendező kedves romantikus vígjátéka az általánostól a középiskoláig, sikereken és katasztrófákon, családi drámákon és az első szerelmen át követi a pár sorsát, míg fel nem fedezik, kik is ők tulajdonképpen – és mit jelentenek egymás számára.

 
1 990 Ft
  Várandósok - Az a bizonyos kilenc hónap (1DVD) /használt, karcos/

A hatalmas könyvsiker alapján készült VÁRANDÓSOK: AZ A BIZONYOS KILENC HÓNAP szórakoztató és szívmelengető vígjáték öt párról, akit alaposan próbára tesznek a gyerekvárás nehézségei. A film „csupa humor, csupa érzelem és igazi sztárparádé csúcsformában levő színészekkel” (Pete Hammond, Boxoffice Magazine) és „kihagyhatatlan!” (Gayle King, O Magazine). A szereplők névsora valóban lenyűgöző: Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Elizabeth Banks, Chace Crawford, Brooklyn Decker, Anna Kendrick, Matthew Morrison, Dennis Quaid, Chris Rock, Rodrigo Santoro, Ben Falcone és Joe Manganiello.

 
1 490 Ft
  Velem, vagy nélküled (1DVD) (Warner) (felirat) (spanyol borító)

Túlélhet-e egy szerelem tizenöt évnyi házasságot? Itt van
például Ben és Katie. Rokonszenves emberek, de épp egymás ellentétei:
Ben játékos, fantáziadús és megbízhatatlan, Katie pedig azt szereti,
ha rend van, nyugalom és kiszámíthatóság az életében és a környezetében.

Mint tudjuk, az ellentétek vonzzák egymást, ezért lettek
szerelmesek annak idején - és most ezért érzik úgy, hogy nem tudják elviselni
a másikat. Még nem biztos, hogy mindennek vége, de szeretnék kipróbálni, hogy
képesek-e, akarnak-e külön élni.

Gyerekeiket nyári táborba küldik és megkezdik a próbaválást.
Mindent megtesznek, hogy sikerüljön eltávolodniuk a másiktól, de túl sok közös
élmény köti őket össze: lehet, hogy szakításuknak újra szerelem lesz a vége?

 
2 990 Ft
Vénusz (1DVD) (nagyon karcos példány)

Maurice és Ian ősrégi jó barátok és veterán angol színészek, akiknek sohasem sikerült igazán a csúcsra jutni, bár nyugdíjas éveik alatt is kitartóan próbálkoznak. Berögzült szokások szerint élnek, reggelente kedvenc kávézójukban mennek menetrendszerűen egymás idegeire.

Egy napon betoppan Ian vidéki unokahúga, Jessie, aki alaposan a feje tetejére állítja a két öregúr életét. Iannek nincs elég türelme hozzá, Maurice viszont szárnyai alá veszi a lányt. Megigézi Jessie fiatalsága, és miközben próbálja meghódítani, rá kell döbbennie, mennyire keveset tud saját magáról, holott az élete már a vége felé közeledik...

Az Oscar®-díjas Vanessa Redgrave is feltűnik Roger Michell (Sztárom a párom, Ütközéspont) rendező kedves vígjátékában, amelynek főszerepéért Peter O'Toole-t 2007-ben Oscar®-díjra jelölték.

 
1 490 Ft
Vénusz szépségszalon (1DVD) (Audrey Tautou)

Audrey Tautou Amélie-s hátszelén egyre több kétes művészi színvonalú alkotást forgalmaznak a hazai mozikban. Így történhetett, hogy egy 1999-es alkotás most került el hozzánk. A Vénusz Szépségszalon története egy párizsi kozmetikai szalon dolgozóinak szerelmi életét taglalja. Különös tekintettel a korosodó Angele-re (Nathalie Baye), aki tüntetőleg nem hajlandó szerelembe esni, és éttermekben ismerkedik alkalmi légyottok céljából. Múltja, ahogy az asszony maga is, zavaros: valami tragikus szerelem áll a keserűség hátterében. Az önsajnálatból, és önsanyargatásból egy lelkes fiatal fiú akarja csak kirángatni: Antoine (Samuel Le Bihan) őrülten beleszeret Angele-be, saját életének nyugalmát is feláldozza.

 
2 990 Ft

Sorrend: