Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

sportfilm


Sorrend:

prev
next

 Nagy Inter, A (1DVD) (2008)
Internazionale. Az egyetlen csapat ami fennállása óta soha nem játszott alacsonyabb osztályban mint a Serie-A. A 2006-os ,,Moggi" botrány óta rajta kívül ezt az olasz labdarúgás történetében nem mondhatja el egy csapat sem.Internazionale. A csapat , amelyet egykor a valaha volt legjobb olasz futballista Giuseppe Meazza erősített. Az Internazionale FC 1908 március 9.én született meg kalandos körülmények között. Egy lázadó csoport a Milan Cricket and Football Club vezetői közül( FC MILAN) megel... 
990 Ft
  Ayrton SENNA: an official tribute  (2DVD) / 2004 /  (feliratos)
Ten years after his tragic accident on the Imola circuit, he remains a hero, a source of inspiration and an example for many to follow. In this new film .... 
3 990 Ft
Baseball álmok (1DVD)

Ray és felesége megelégelte már a gyors, lüktető városi életet. Úgy döntenek, hátat fordítanak a nagyvárosnak, hogy vidéki gazdálkodóként boldoguljanak ezentúl.

A család valóban megtalálja a boldogságot. Ray büszkén áll kukorica-ültetvénye közepén, amikor egy napon különös hangot hall: „Ha megépíted, eljön hozzád!“ A testetlen hang sugallatára Ray egy baseball-pályát vág az ültetvény közepébe és elképedve nézi végig, amint a pályán megjelenik Shoeless Joe Jackson, az 1920-as évek legendás baseball-játékosának szelleme, akit egy botrány miatt pályája csúcsán tiltottak el egy életre a játéktól.

A csoda azonban itt még nem ért véget. Napról napra többen érkeznek egy titokzatos dimenzióból a pályára, amelyen úgy tűnik egy második esélyt kapnak mindazok, akik életükben nem érhették el céljaikat, mert áldozatot vállaltak...

 
2 990 Ft
  Creed: Apollo fia (1DVD) (Sylvester Stallone) (Rocky sorozat)

Adonis Johnsonnak (Michael B. Jordan), a néhai Apollo Creed fiának vérében van a boksz. Apjához hasonlóan ő is bajnoki címről álmodozik, ezért Philadelphiába utazik, és meggyőzi Apollo egykori riválisából lett barátját, Rocky Balboát (Sylvester Stallone), hogy az edzője legyen – annak ellenére, hogy a ringen kívül Rocky maga is egy halálos ellenséggel küzd. Adonisnak lehetősége lesz bizonyítani, de előbb szívben és lélekben is igaz harcossá kell válnia a Rocky saga legújabb fejezetében, melyet a kritikailag elismert Ryan Coogler rendezett.

 
1 990 Ft
Csapatjáték (1DVD)

Jim Caviezel (A passió) játssza Bob Ladouceurt, a középiskolai futballedzőt, aki egy sorsdöntő évadban állt csapata élére. A Spartans Futballcsapat edzőjeként Bob mindig azt mondogatta a játékosainak, hogy a győzelem nem számít, de aztán Teddy Eidson segédedző (Michael Chiklis, Kemény zsaruk) mellett valahogy mégis sikerült megszakítás nélkül 151 mérkőzésen győzelembe vezetni fiait, és ezzel beírni a csapatot a rekordok könyvébe. Mikor a felesége, Bev (Laura Dern, Jurassic Park) arra kéri őt, hogy több figyelmet szenteljen családjának, a férfit csak az érdekli, hogy nehogy megszakadjon a győzelemsorozat. Az évad hajrájához közeledve, tragédiáktól és belső viszályoktól megtépázva a Spartans könnyen elveszíthet mindent, amiért küzdött, mikor egy briliáns fiatal játékos (Alexander Ludwig, Az éhezők viadala) segít Bobnak ráébrednie arra, hogy a csapatjáték mindennél fontosabb.

 
1 990 Ft
Dogtown urai (1DVD) (bővített változat)

A három cimbora Tony, Stacy és Jay Skip szörfös boltja környékén lógatja a lábát, és azon filózik, hogy lehetne a lélekemelő vízi móka élményét átmenteni a betondzsungelbe. A három srác csatlakozik a Z-fiúk csapatához, akik délutánonként deszkázással ütik el az időt és vakmerő lelkesedéssel vetik bele magukat a gördeszkázás feltúrbósításába. Szédítő szörfös mozdulataiknak hála a fiúk teljesen új dimenziókat fedeznek fel az aszfalton. A világ ráharap az új deszkás őrületre, a Z-fiúkból pedig pillanatok alatt élő legenda lesz, ám a hirtelen jött hírnévnek is megvan a maga ára…

 
1 990 Ft
Erőpróba (1DVD) (nagyon karcos példány)

A Dwayne „The Rock” Johnson főszereplésével készült Erőpróba a fegyházak és az amerikai futball kegyetlen világában játszódik. Sean Porter (Johnson) egy Los Angeles-i javítóintézet fegyőre. Elkeseredéssel tölti el, hogy a fiatalok többsége, amint szabadlábra kerül, vagy újra a börtönben köt ki, vagy erőszakos halált hal az utcán. Munkatársával, Malcolm Moore-ral (Xzibit, Pimp My Ride) kétségbeesetten keresik a megoldást, míg végül az amerikai futball segítségével próbálnak önuralmat és felelősségtudatot nevelni a srácokba. Szeretnének felállítani egy versenyképes csapatot, ám a futball-szezonig mindössze négy hetük van. A lehetetlennel határos vállalkozás hatalmas kihívás elé állítja a fiatalokat, és Porter vezérletével megtanulják az akaraterő, a kitartás és a kölcsönös tisztelet fontosságát.

 
1 490 Ft
Felpörgetve (1DVD) (Sylvester Stallone)

Jimmy Bly újonc autóversenyző és a jelenlegi bajnok,
Beau Brandenburg elkeseredetten küzdenek az év bajnoki címéért. Mindent
bevetnek a siker érdekében, Beau még régi barátnőjét, Sophia Simone-t
is dobja, mivel szerinte a lány akadályozza a koncentrálásban.

Bly csapatának tulajdonosa, Carl Henry, a mára
tolószékbe kényszerült egykori autóversenyző úgy dönt, hogy az újonc társát,
Memo Morenót egy másikkal helyettesíti, s visszahívja a veterán Joe
Tantót. Joe évek óta nem ült versenyautóban, de Carl bízik
benne, különösen azért, mert régebben hosszú időn át együtt versenyeztek.

Joe Tanto azonban felejteni próbál - megpróbálja elfelejteni
a hibáit, az elszalasztott lehetőségeket, nem is beszélve arról a balesetről,
amelynek ő és egy másik autóversenyző majdnem áldozatul esett. De a fájdalom
és a sebhelyek minden egyes nap emlékeztetik Joe-t valamikor ígéretes
autóversenyzői pályafutására, amit eldobott magától, így enged Carl unszolásának
és visszatér a pályára.

Sophia, Beau dobott nője közben Jimmy
körül legyeskedik, ám Jimmy bátyja, aki egyben testvére menedzsere, megpróbálja
távol tartani öccsét a szőke szépségtől. Joe pedig még mindig kénytelen
megkeseredett exnejével, Cathyvel foglalkozni - aki feleségül ment
Memóhoz, autóversenyző társához -, de nem boldog, mindig azt mondogatja,
csak azért választotta Memót, mert ő Joe fiatalabb és jobb kiadása....

Egy ambiciózus újságírónő, Lucretia "Luc" Clans
viszont Joe nyomában jár, mert elsőként akarja megírni a nagy visszatérést,
amelyben Carl rendületlenül hisz.

Már csak tíz futam van hátra a szezonból, s Joe mindent
megtesz, hogy ledolgozzák a hátrányt, ám közben számos külső és belső nehézséggel
is meg kell küzdenie. Mindezek azonban Jimmy feljlődését is elősegítik,
a fiatalember nagy versenyzővé növi ki magát, és sosem felejti el, ki segítette
őt az első hely elérésében.

 
990 Ft
Football Top 10 (1DVD)
az angol foci legemlékezetesebb akcióit, legnagyszerűbb pillanatait és legmaghatározóbb játékosait gyűjtöttük egy csokorba. A filmben megcsodálhatják a közelmúlt FA- kupa történelmének:
10 leglátványosabb gólját
10 legjobbkapust
10 legnagyobb baklövést
10 leghatározotabb védőjátékost
10 legélvezetesebb cselsorozatot
10 legkreatívabb középpályást
10 legtréfásabb momentumot
10 leggyorsabb csatárt
10 leggólörömteli pillanatot.

Jó szórakozást! 
990 Ft
  Futball legendák: Owen és Beckham (1DVD) (David Beckham, Michael Owen)

David Beckham generációja egyik legtehetségesebb játékosa nemzetközileg elismert szuper játékos, aki kivívta magának a labdarúgás ikonja címet. Az angol játékos bármikor képes megzavarni és megfélemlíteni ellenfelét hirhedt ballábas csavarral Beckham az angol labdarúgás történetének egyik legkiemelkedőbb játékosa.

Michael Owen Nagyon fiatalon 17 évesen került a Liverpool csapatához,ahol 1998-ban az Argentina elleni meccsen egy jól irányzott góllal pillanatok alatt a közönség kedvencévé vált. Anglia első számú csatára. 

990 Ft
Ginga -  A brazil játék öröme (1DVD)
A brazil játékosoknak van egy misztikus fizikai adottságuk amivel cseleznek,passzolnak és gólt lőnek úgy, mintha az ellenfél nem is létezne.

Ronaldo, Ronaldinho, Romario, Cafu, Roberto Carlos - a felsorolást a végtelenségig folytathatnánk. A brazil foci talán nem is sport, hanem életstílus, amelyben legfontosabb a lazaság és a játékintelligencia. Testtel az egyik irányba, a labda a másik irányba - nincs megállás. A Ginga olyan titok, amelynek minden brazil a birtokában van...... 
1 990 Ft
  Gladiátor (1992 - Gladiator) (1DVD) (Cuba Gooding Jr.) feliratos (karcos / tékás)

Tom Riley, az egykori díjbokszoló szívből gyűlöli
ezt a sportot, ám amikor apja hatalmas szerencsejáték-adósságot halmoz fel,
választhat: vagy végeznek apjával, vagy újra a ringbe száll – csakhogy ezúttal
az illegális boksz világában, ahol nem léteznek szabályok, mindent áthat a csalás,
és ahol a pénz az egyetlen úr.

Tom hamarosan összebarátkozik Lincolnnal,a
fekete bőrű bokszolóval, akit szintén a pénz és a nyomorból való kitörés lehetősége
vonz ide, és a két barát még nem is sejti, hogy velejéig romlott menedzserük
utasítására előbb-utóbb egymással kell megmérkőzniük!

 
1 990 Ft
Góóól 1. (1DVD)

Ahogy a világon annyi más gyerek, titokban Santiago is arra vágyik, hogy világhírű focista lehessen. Csakhogy a srác Los Angeles spanyolok lakta szegénynegyedében él, és kevés esélye van arra, hogy álmát valóra válthassa.

Egy napon az egykori profi futballista, Glen Foy felfigyel rá egy helyi bajnoki meccsen, és azt a technikás, gyors és elszánt játékost látja a fiúban, akire az angol Premiere League egyik élcsapatának, a Newcastle Unitednek éppen szüksége van. Az ifjú latin-amerikai tehát Angliába kerül, ahol be kell bizonyítania, hogy megállja a helyét a szigetország profi ligájában, a világ egyik legnépszerűbb focicsapatánál.

A film - melyben számos sztárfocista, köztük David Beckham, Zinédine Zidane, Henrik Larsson, Raul és Patrick Kluivert is feltűnik – egy trilógia első része. A három film története során Santiago futballsztárrá válását követhetjük végig. A két folytatás 2006 folyamán kerül a mozikba.

 
1 990 Ft
Góóól 2. - A valóra vált álom (1DVD)

A kis Santiago álma valóra vált: profi focista vált belőle, és az angol élvonalban, a Newcastle United csapatát erősítheti. Ez azonban még csak a kezdete annak, amit egy igazi tehetség számára tartogathat a foci világa! Amikor a Real Madrid érdeklődni kezd a Newcastle legnépszerűbb játékosa iránt, Santiago szinte el sem akarja hinni, hogy hamarosan ő is felhúzhatja a legendás fehér mezt, és egy csapatban kergetheti a labdát David Bechammel, Zinedine Zidane-nal és Raullal!

Santiago mennyasszonya, Roz ugyan már az esküvőt szervezte Newcastle-ban, de örül szerelme sikerének, és vele tart Spanyolországba is. A fiatal foci-tehetség úgy tűnik pályája csúcsára ért: sztárként fogadják, fürdik a népszerűségben, a dicsőségben, a rajongók szeretetében és a pénzben.

Santiagot – akárcsak más hasonló sorsú sikeres sportolót – is rossz irányba sodorja a hirtelen jött siker. Nem tud ellenállni egy gyönyörű TV-s személyiség, Jordana csábításának, és talán már túl későn szembesül a népszerűség árnyoldalával ahhoz, hogy visszafordulhasson az úton: lassan eltávolodik igazi barátaitól, a sikersorozata hirtelen megszakadni látszik és talán szerelmét is elveszíti...

A foci-trilógia második részében Santiago történetének folytatása mellett természetesen a labdarúgásé a főszerep! Korunk legnagyobb foci-sztárjai közül sokan magukat alakítják a filmben.

 
1 990 Ft
Győzni Indianapolisban (1DVD)

Szélsebes autók, forró nők, óriási tétek: üdvözöljük az Indy 500-as világában!

A Paul Newman főszereplésével készült Győzni Indianapolisban izgalmas képet ad a világ egyik legnépszerűbb és legkockázatosabb sporteseményéről.

Newman játssza Frank Capua-t, aki a győzelem érdekében bármire képes, ám mindent elsöprő szenvedélyének köszönhetően majdnem elveszíti feleségét, Elorát (Joanne Woodward) és legjobb barátját, Luther Erdingert (Rober Wagner), aki egyben legnagyobb riválisa is.

Torokszorító dráma és elképesztő felvételek az 1968-as szériáról - köztük egy 17 autót érintő tömegkarambollal -, a Győzni Indianapolisban azon férfiak előtt tiszteleg, akik soha nem fékeznek.

 
2 990 Ft
Hajrá Fegyencváros! (1DVD)  (Burt Reynolds) (feliratos)

Egy egykori foci-sztár élete rossz irányt vett, és börtönben végzi. A börtön vezetője egy szadista sport-mániákus, aki kezdettől fogva ferde szemmel néz az intézmény új lakójára.

A foci-sztár elhatározza, hogy felrázza a börtönlakók unalmas, monoton életét, és megalakítja a rabok focicsapatát. A rabokat egyre jobban lelkesíti az a tudat, hogy egy szép napon megverhetik az őrök csapatát, s így legalább a sportban elégtételt vesznek mindenért.

A nagy összecsapás előestélyén azonban a börtön igazgatója magához hivatja a rabok csapatkapitányát - az ex-focisztárt - és megfenyegeti: ha a rabok nyernek a másnapi mérkőzésen, búcsút mondhat a reménynek, hogy kegyelemmel korábban szabadulhat...

 
2 990 Ft
  Hallgatag bunyós (1988) (1DVD) (Mickey Rourke - Christopher Walken)

Egy bokszoló élete nem könnyű, főleg, ha a bokszolás elsősorban a kenyérkeresetet jelenti. Még nehezebb, ha a bokszoló fénykora letűnőben, s a test is egyre inkább leépülőben van. A történet a népszerű színész, Mickey Rourke igaz történetét dolgozza fel, s érdekessége, hogy Rourke a nagymultú színész saját magát alakítja a filmben.

 
1 990 Ft
Higgy a győzelemben! (1DVD)

1973-ban, miután megszüntetik az iskolákban a szegregációt, a Woodlawn Gimnáziumban komoly harcok kezdődnek a diákok és a tanárok között is. A tehetséges amerikai futballista Tony és afroamerikai társai igyekeznek kiállni magukért a feszült helyzetben, ám a rasszizmus nem csak az iskola folyosóira gyűrűzik be, hanem a focipályára is – csakis a hit ereje képes összekovácsolni a csapatot.
A Higgy a győzelemben! Tony Nathan amerikai futballista, későbbi szövetségi kapitány igaz történetét dolgozza fel.

 
1 990 Ft
  Hív az óceán - verseny szárazon és vizen (1DVD) (Morning Light, 2008) (Disney) /használt, karcos/
Lebilincselő és inspiráló igaz kalandok egy high-tech hajó fedélzetéről. Tizenöt újonc matróz szeme előtt egyetlen cél lebeg: részt venni a legnevesebb vitorlásversenyen. Az intenzív kiképzés hat hónapja alatt nehéz érzelmi és fizikai próbatételeket kell kiállniuk, ám végül csak tizenegyen szállhatnak vízre közülük. Az ifjú hajósok felkészültségükkel és tehetségükkel felszerelkezve vágnak neki a nagy versenynek, amelyen nemcsak a profi ellenfelekkel, hanem a kegyelmet nem ismerő, kiszámíthatatlan Csendes-óceánnal is meg kell küzdeniük. Az önkéntesekből fokozatosan igazi csapat válik, és együtt bebizonyítják, hogy a közös munka, az elszántság és a kitartás minden nehézségen átsegíthet.
EXTRÁK
Kisfilm - Történetek a tengerről Jason Earls-szel
Kisfilm - ESPN különleges kiadás
 
1 490 Ft
Ilyen a boksz (1DVD)

Vince és Caesar profi bokszolók, edzőtársak és jó barátok - mindketten kétségbeesetten reménykednek abban, hogy mielőtt karrierjük véget ér, még egyszer eljutnak a csúcsra. Az évszázad mérkőzésének reggelén kiderül, hogy az előmérkőzéssel valami nincs rendben. A verseny szervezőinek, Joe Dominónak és Hank Goodynak óriási gondot jelent, hogy találjanak két másik bokszolót, akiknek van engedélyük, tapasztalt ökölvívók, ismert sportolók, mindketten versenysúlyuknál vannak - ráadásul meg tudják fizetni őket, s délután hatra képesek Los Angelesből Las Vegasba érni. Domino Los Angeles-i tetőtéri lakosztályából fedezi fel az éppen futóedzést végző Vince-t és Caesart, akiket rábeszél a küzdelemre. Hőseink autóval indulnak Las Vegasba útitársukkal, Grace-szel, Caesar jelenlegi, Vince ex-barátnőjével, aki éppen egy gazdag befektetőt keres szponzorálná excentrikus találmányai szponzorálására. A kis csapat számos kerülő után érkezik meg Vegasba. A ringben Vince és Caesar úgy esnek egymásnak, mintha háború dúlna közöttük. Mindketten könyörtelen, elkeseredett férfivá változnak, akik saját karrierjük érdekében képesek lennének akár megölni is a másikat. Csattannak a kemény ütések, néha padlóra is kerülnek, de felállnak, és a boksz megy tovább, mígnem az utolsó menet végén kimerülten rogynak egymás karjaiba. A ragtapaszokkal ékesített Vince és Caesar együtt indulnak el egy kaszinóba, hogy a rulettasztal mellett elverjék a kapott pénzdíjat. Hajnalban mindhárman visszaindulnak Los Angelesbe. Ám valami megváltozott bennük, megérintette őket valami ismeretlen. A három barát közelebb kerül egymáshoz, mint valaha.

 
1 990 Ft

prev
next

Sorrend: