Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

sportfilm


Sorrend:

prev
next

Szelek szárnyán (1992 - Wind) (1DVD) (Matthew Modine)

Will Parker a világ egyik legjobb hajósa, ám a nagy presztízzsel rendelkező Amerika Kupát balszerencsés módon mégis elveszíti. A bukás nem csupán pályafutásában jelent törést, de a magánéletében is, hosszú vívódás után ugyanis kiválik a csapatából barátnője, Kate, hogy a víznek hátat fordítva inkább egy tervezőmérnök, Joe Heiser munkatársa legyen. A csalódások azonban nem törik le Willt, aki ezek után szakít multimilliomos szponzorával, hogy mindent a nulláról kezdve, egy teljesen új csapatot alapítva visszavágjon az elsőséget tőle elvevő ausztrál ellenfelének. A kitartó hajósnak végül sikerül meggyőznie Kate-et is, aki Joe-val együtt betársul a vállalkozásba, majd együttes erővel hozzálátnak az új, győzelemre született vitorlás megtervezésének és elkészítésének, hiszen egyre közeledik a következő nagy verseny, az Ausztrál Kupa mindent eldöntő futama.

 
990 Ft
Szív bajnokai, A (1DVD) (Oscar-díj)

Michael Oher (Quinton Aaron) nem igazán tudja, mi az a család, és még kevésbé tudja, mi az a sport. A hajléktalan tizenéves a memphisi utcákat és lakótelepeket ismeri. A tehetős Leigh Anne Tuohynak (Sandra Bullock) nem sok fogalma van a fiú világáról. Mégis: találkozásukkal Michael otthonra lel, a Tuohy család pedig egy szeretett új fiúra és testvérre.

Ez az igaz történet nemcsak annak krónikája, hogyan lett Michael az amerikai futball csillaga, de a szereteté és az önzetlenségé is, miközben mindvégig elsöprő erővel hat a nézőre – akárcsak Bullock kivételes alakítása, amellyel a színésznő a legjobb női főszereplőnek járó Arany Glóbusz®- és Oscar®-díjat is elnyerte. Kövesse végig egy semmiből induló srác rendkívüli útját, aki már akkor győztes volt, mielőtt még a pályára lépett volna.

 
1 490 Ft
Szuper csatár (1DVD) (1991) (feliratos)
A California Angels baseball-csapat bajban van: lassan már kibérelhetik a tabella utolsó helyét maguknak a bajnokságban. A fiatal, rámenős milliomos üzletember, Gil Lawrence azonban éppen a reménytelen helyzeteket és a nagy kihívásokat szereti, ezért megvásárolja a csapatot, és elhatározza, hogy az üzleti életben tanult módszerekkel rázza majd gatyába a bukó „angyalokat”. Mindenek előtt új tehetségekre van szüksége a csapatnak. Az új játékosok felkutatása az ex-profi, Virgil Sweet feladata le... 
1 990 Ft
Több, mint sport (1DVD)

Az amerikai foci nem a gyengék sportja: kíméletlenül a földbe döngöl. Az élet kegyetlen csapást mért a Huntington-i Marshall Egyetem focicsapatára: egy repülőgép-szerencsétlenség végzett az iskola teljes futballcsapatával. Sokan úgy vélik, innen nincs visszaút, de Jack Lengyel más véleményen van. Elvállalja azt a feladatot, amit senki más nem mert volna: újjászervezi a Marshall Egyetem futballcsapatát.

Matthew McConaughey alakítja a szenvedélyes Lengyel edzőt, aki a semmiből teremt új futballgárdát, és elhatározza, hogy ha törik, ha szakad, győzelemre vezeti kezdőkből álló csapatát. A megtörtént esetet feldolgozó film a futball gyógyító erejéről mesél, amely több mint sport: maga az élet.

 
1 990 Ft
Újoncok napja (1DVD) (2014) (Kevin Costner)
A legnagyobb amerikaifutball-szövetség, az NFL válogatóján Sonny Weaver, Jr. sportmenedzser újjáépítheti a csapatát, ha sikerül az első számú kiszemeltjét megszereznie. El kell döntenie, mit hajlandó feláldozni ezen a sorsdöntő napon, amelyen több száz fiatal amatőr játékos próbálja valóra váltani az álmát: bekerülni a profik közé.  
1 990 Ft
Utolsó csavar, Az (1DVD) (Clint Eastwood)

Gus Lobel (Clint Eastwood) évtizedeken át az egyik legjobb baseball-tehetségkutató volt, de a kor őt is utolérte. A visszavonulásról hallani sem akar, pályájának azonban hamarosan vége lehet, mivel az Atlanta Braves vezetősége már nem bízik az ítéletében. Gus lánya, Mickey (Amy Adams) úgy érzi, apja eltaszította őt, az előléptetés előtt álló ambiciózus ügyvéd most mégis megjelenik, és elkíséri Gust a toborzóútján, hogy saját karrierjét kockáztatva megmentse az apjáét. Harmadik főszereplőként Justin Timberlake egy rivális toborzót formál meg, aki a kommentátorság felé kacsingat, és közben Mickeyt is kiszemeli magának ebben a szórakoztató történetben, amely „tele van szívvel, humorral és fantasztikus színészi alakításokkal.” – Pete Hammond, BOXOFFICE MAGAZINE

 
1 490 Ft

prev
next

Sorrend:

Webáruház készítés