Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

sportfilm


Sorrend:

prev
next

Soxoros kockázat (1DVD) (2002)
Vad, veszett és veszélyes alakok gyűlnek össze minden évben,
hogy döntésre vigyék a kérdést: melyikük a legőrültebb. Legalábbis így látja
az átlag-néző az extrém-sportok olimpiájának számító X-Games versenyzőit
és versenyszámait. A résztvevők azonban úgy gondolják, hogy ők azok a kiválasztottak,
akiknek megadatott, hogy átélhessék az igazi élményt, a végső kockázat mámorát!


A nagyformátumú IMAX-mozik számára készített különleges
... 
1 990 Ft
Start két keréken (1DVD) (1979) (Dennis Quaid)

Négy kisvárosi srác utolsó nyara ez: a gimnázium véget ért, ők leérettségiztek, és most dönteniük kellene, mihez is kezdenek. Az egyikük világhírű biciklibajnok szeretne lenni, a másik egyetemre készül, a harmadik szerint a legfontosabb a szerelem, míg negyedik társuk az első hármat utánozza. És vicceket mond, és szeretne másmilyen lenni, valahol egészen máshol. Nosztalgikus, vidám történetükben természetesen egy álom sem válik valóra. Mégis rengeteg mulatságos dolog történik velük: lányok, szülők, tóparti esték, egy Fellini nevű kutya és egyéb csacskaságok töltik ki e négy balfácán napjainak nagy részét.

 
1 490 Ft
Szelek szárnyán (1992 - Wind) (1DVD) (Matthew Modine)

Will Parker a világ egyik legjobb hajósa, ám a nagy presztízzsel rendelkező Amerika Kupát balszerencsés módon mégis elveszíti. A bukás nem csupán pályafutásában jelent törést, de a magánéletében is, hosszú vívódás után ugyanis kiválik a csapatából barátnője, Kate, hogy a víznek hátat fordítva inkább egy tervezőmérnök, Joe Heiser munkatársa legyen. A csalódások azonban nem törik le Willt, aki ezek után szakít multimilliomos szponzorával, hogy mindent a nulláról kezdve, egy teljesen új csapatot alapítva visszavágjon az elsőséget tőle elvevő ausztrál ellenfelének. A kitartó hajósnak végül sikerül meggyőznie Kate-et is, aki Joe-val együtt betársul a vállalkozásba, majd együttes erővel hozzálátnak az új, győzelemre született vitorlás megtervezésének és elkészítésének, hiszen egyre közeledik a következő nagy verseny, az Ausztrál Kupa mindent eldöntő futama.

 
990 Ft
Szív bajnokai, A (1DVD) (Oscar-díj)

Michael Oher (Quinton Aaron) nem igazán tudja, mi az a család, és még kevésbé tudja, mi az a sport. A hajléktalan tizenéves a memphisi utcákat és lakótelepeket ismeri. A tehetős Leigh Anne Tuohynak (Sandra Bullock) nem sok fogalma van a fiú világáról. Mégis: találkozásukkal Michael otthonra lel, a Tuohy család pedig egy szeretett új fiúra és testvérre.

Ez az igaz történet nemcsak annak krónikája, hogyan lett Michael az amerikai futball csillaga, de a szereteté és az önzetlenségé is, miközben mindvégig elsöprő erővel hat a nézőre – akárcsak Bullock kivételes alakítása, amellyel a színésznő a legjobb női főszereplőnek járó Arany Glóbusz®- és Oscar®-díjat is elnyerte. Kövesse végig egy semmiből induló srác rendkívüli útját, aki már akkor győztes volt, mielőtt még a pályára lépett volna.

 
1 490 Ft
Több, mint sport (1DVD)

Az amerikai foci nem a gyengék sportja: kíméletlenül a földbe döngöl. Az élet kegyetlen csapást mért a Huntington-i Marshall Egyetem focicsapatára: egy repülőgép-szerencsétlenség végzett az iskola teljes futballcsapatával. Sokan úgy vélik, innen nincs visszaút, de Jack Lengyel más véleményen van. Elvállalja azt a feladatot, amit senki más nem mert volna: újjászervezi a Marshall Egyetem futballcsapatát.

Matthew McConaughey alakítja a szenvedélyes Lengyel edzőt, aki a semmiből teremt új futballgárdát, és elhatározza, hogy ha törik, ha szakad, győzelemre vezeti kezdőkből álló csapatát. A megtörtént esetet feldolgozó film a futball gyógyító erejéről mesél, amely több mint sport: maga az élet.

 
1 990 Ft
Tökéletlen talajfogás (1DVD)
Hope Ann Greggory (Melissa Rauch – Agymenők) 12 éve nyert bronzérmet, és azóta is ebbe a dicsőségbe kapaszkodik tíz körömmel, ugyanis az eltelt idő alatt semmi egyebet nem tudott felmutatni. A gőgös tornászlány még mindig az apjával (Gary Cole – Ananász expressz) él ugyanabban az ohiói kisvárosban, és nem hajlandó munkát vállalni, hiszen úgy véli: ő főállásban sztár. Amikor felkéri egy ifjú tehetség (Haley Lu Richardson), hogy legyen az edzője, Hope gondolkodóba esik. Ha elvállalja a feladato... 
1 990 Ft
  True Blood – Inni és élni hagyni  1.évad (5DVD) (2009) (kissé karcos)

Japán tudósok találmányának, a szintetikus vérnek köszönhetőn a vámpírok a legendabeli szörnyetegekből egyik percről a másikra hétköznapi polgárokká váltak. És bár az emberek így lekerültek az étlapjukról, sokan aggodalommal fogadják, hogy ezek a teremtmények "előbújtak a föld alól", s most köztük élnek. A világ vallási vezetői és kormányhivatalnokai már eldöntötték, kinek az oldalára álljanak, azonban Bon Temps, a luisianai kisváros még gondolkodik. Sookie Stackhouse helyi pincérnő azonban tudja, milyen érzés a társadalom kivetettjének lenni. Átkozottnak érzi magát képessége miatt, hogy hallja az emberek gondolatait. Ő liberális nézeteket vall a vámpírkérdésben is - főként, amikor Bill Comptonról, a kifejezetten jóképű, 173 éves férfiről van szó, aki az utcájában lakik. Ám mivel Bill Bon Temps-be való megérkezésével Sookie maga is belekeveredik egy sor rejtélyes ügybe, már nem csak toleranciáról van szó...

 
3 990 Ft
Tűzszekerek (2DVD) (extra változat) (Oscar-díj)

A legjobb filmnek járó Oscar®-díjat 1982-ben elnyert filmalkotás két angol futó valós történetét meséli el.
Az 1924-es párizsi Olimpiára készülő futók mindegyike győzni akart. Eric Liddell, a mélyen vallásos, keresztény skót küldetésnek tekinti a versenyt. Úgy érzi, a hitének tartozik azzal, hogy ő álljon a dobogó legfelsőbb fokán.

Legnagyobb ellenfele szintén a szigetországból érkezett. Harold Abrahams sem pusztán a megbecsülésért szeretne minden áron győzni. Az elfogadtatásért, az elismerésért küzd - azért, hogy megmutathassa a második világháború felé rohanó világnak, hogy tévesek, hibásak és igaztalanok az előítéletek - ő a meghurcolt zsidóságot képviseli ezen a versenyen...

 
4 990 Ft
Újoncok napja (1DVD) (2014) (Kevin Costner)
A legnagyobb amerikaifutball-szövetség, az NFL válogatóján Sonny Weaver, Jr. sportmenedzser újjáépítheti a csapatát, ha sikerül az első számú kiszemeltjét megszereznie. El kell döntenie, mit hajlandó feláldozni ezen a sorsdöntő napon, amelyen több száz fiatal amatőr játékos próbálja valóra váltani az álmát: bekerülni a profik közé.  
1 990 Ft
Utolsó csavar, Az (1DVD) (Clint Eastwood)

Gus Lobel (Clint Eastwood) évtizedeken át az egyik legjobb baseball-tehetségkutató volt, de a kor őt is utolérte. A visszavonulásról hallani sem akar, pályájának azonban hamarosan vége lehet, mivel az Atlanta Braves vezetősége már nem bízik az ítéletében. Gus lánya, Mickey (Amy Adams) úgy érzi, apja eltaszította őt, az előléptetés előtt álló ambiciózus ügyvéd most mégis megjelenik, és elkíséri Gust a toborzóútján, hogy saját karrierjét kockáztatva megmentse az apjáét. Harmadik főszereplőként Justin Timberlake egy rivális toborzót formál meg, aki a kommentátorság felé kacsingat, és közben Mickeyt is kiszemeli magának ebben a szórakoztató történetben, amely „tele van szívvel, humorral és fantasztikus színészi alakításokkal.” – Pete Hammond, BOXOFFICE MAGAZINE

 
1 490 Ft
Vágta (1DVD)

Az élet lóverseny. E film három főszereplőjének biztosan az: számukra a lovi
kárpótlás mindenért, amit elvesztettek, és jutalom mindazért, amit sosem nyertek
meg.

Egy karrierje mélypontjára kerülő zsokét, egy szörnyű tragédiákból kilábaló
milliomost és egy öregedő cowboyt egymás mellé sodor a véletlen: egy a versenyzéshez
túl alacsony ló körül találkoznak, és egy elvarázsolt pillanat megérteti velük,
hogy ez a ló megváltoztathatja az életüket. Mert különleges.

A különleges ló és a különleges emberek találkozásából aztán olyan fantasztikus
események következnek, amelyek nem csak a lóversenyre járók számára válnak emlékezetessé...

 
3 990 Ft

prev
next

Sorrend: