Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

sportfilm


Sorrend:

prev
next

  Invictus - A legyőzhetetlen (1DVD) (nagyon karcos példány)

Nelson Mandela huszonhét évet töltött börtönben, mert szembeszállt az apartheiddel. Vajon mit tesz, amikor megválasztják a Dél-afrikai Köztársaság elnökének? Bosszú helyett megbocsát, és váratlan helyen reméli megteremteni a nemzeti egységet: a rögbipályán.

Clint Eastwood (akit 2009-ben a National Board of Review a legjobb rendezőnek választott) lélekemelő filmet készített egy a saját korlátain túllépő csapatról és népről. Az alakításáért Oscar®-díjra jelölt Morgan Freeman játssza Nelson Mandelát, aki arra kéri a rögbiválogatott kapitányát (a legjobb mellékszereplő kategóriában Oscar®-díjra jelölt Matt Damon) és örök másodhegedűs csapatát, hogy kíséreljék meg a lehetetlent, és nyerjék meg a világbajnokságot.

Egy csapat, egy ország. A sport univerzális nyelve sosem szólt olyan lelkesítőn, mint Clint Eastwood filmjében: Invictus – A legyőzhetetlen.

 
1 490 Ft
  Jégtörők 1. (1977 - Slap Shot) (1DVD) (Paul Newman) (Select Video kiadás)

Ez a "minden idők tíz legjobb sportfilmjének egyikeként" (Sports Illustrated, ESPN.com, The Sporting News) méltatott klasszikus kultuszfilm pimasz és botrányos betekintést nyújt a profi jéghoki világába, ahol Paul Newman az edzője a Főnököknek, egy kis, harmadosztályú hokicsapatnak.

Hogy a meccseken több néző legyen, a vezetőség szerződtet három furcsa kinézetű játékost, akiknek az a dolguk, hogy szó szerint letámadják és péppé zúzzák az ellenfelet, a rajongók rohamosan növő tömegének nagy örömére és bíztatása közepette.

 
2 990 Ft
Jégtörők 2. (1DVD)

Készülj, mert ennyi kőkemény akciót és nevetést már JÉGEN láttál, mint ami a "minden idők tíz legjobb sportfilmjének egyikeként" (Sports Illustrated, ESPN.com, The Sporting News) méltatott Jégtörők elképesztő, sztárokkal teli folytatásában vár rád.

Sean Linden a Charlestowni Főnökök béketűrő kapitánya és edzője. A Főnökök csapatának dicsőséges napjai már csak távoli emlékek.

Ám a csapat új, milliomos tulajdonosának új játékterve van: alakítsák a Főnököket kétbalkezes, béna vesztesekké egy színlelt, a tévének készülő hokibajnokságban!

És hogy sérülést sérülésre halmozzanak, az új edzőjük…egy nő! Itt már csak valami jeges csoda segíthet - és némi korongos akció Seantól és csapatától - hogy megmutassák a világnak: megvan bennük, ami ahhoz kell, hogy visszanyerjék a játék iránti szenvedélyüket!

 
1 490 Ft
Jégtörők 3. - Az ifi bajnokság (1DVD)

Készülj fel a jeges-legjobb komédiára, amit idén láthatsz: ez az őrület garantáltan jégre tesz!

Mikor egy szedett-vedett játékosokból álló ifi hoki csapatot a totális lebőgés fenyegeti, egyetlen reményük a győzelemre az, ha beszervezik a csapatba minden idők legdurvább játékosait: a Hanson-testvéreket. A film, melyben feltűnik Leslie Nielsen, a legendás komikus, valamint a jégkorong két veteránja, Mark Messier és Doug Gilmour, újabb csonttörő izgalmakkal járul hozzá a filmtörténelem legütődöttebb sportfilm-sorozatához!

 
1 490 Ft
Jerry Maguire (2DVD) (1996) (feliratos)
Jerry Maguire (Tom Cruise) is a successful sports agent. The biggest clients, the respect, a beautiful fiancée, he has it all. Until one night he questions his purpose. His place in the world, and finally comes to terms with what's wrong with his career and life. 
2 990 Ft
  Kiütés, A (2013 - Grudge Match) (1DVD) (Sylvester Stallone - Robert De Niro) (karcos példány)

Az Oscar®-díjas Robert de Niro (Dühöngő bika, Napos oldal) és az Oscar®-díjra jelölt Sylvester Stallone (a Rocky-filmek, The Expendables – A feláldozhatók) valaha nagy ellenfelek voltak, akik most visszatérnek egy utolsó meccsre. Dante Slate, Jr. (Kevin Hart, Gondolkozz pasiaggyal!) bokszmenedzser visszautasíthatatlan ajánlatot tesz nekik, hogy még egyszer felvegyék a kesztyűt, és egyszer s mindenkorra kiegyenlítsék a számlát.

 
1 490 Ft
Legendás játékosok: Manchester United (1DVD)

Filmünkben felelevenítjük a Manchester United FA- kupa mérkőzéseinek legemlékezetesebb pillanatait és bemutatjuk a klub történetének legjobb játékosait a 60-as évektől napjainkig. Minden MU rajongó álma, hogy egy csokorba gyűjtve láthassa kedvencei legnagyszerűbb alakításait. Tehát helyezkedjenek el kényelmesen a képernyő elött....

 
1 990 Ft
Maradona - Az arany kölyök (1DVD) (2006)
1960. október 30-án született Buenos Aires külvárosi nyomornegyedében, Diego Maradona. A futballon nőtt fel, egy sporton, melyet neki találtak fel. Maradona sztár. Az élete gyerekkori szegénységgel, stadionok, pódiumok reflektorfényeivel, vitatható sport maffia kapcsolatokkal, droggal és politikával, viharos szerelmi élettel, a Maradona név áruba bocsátásával, és rengeteg pénzzel tarkított.

Beceneve El pibe de oro, azaz az aranykölyök. Az Argentinos Juniorban kezdte ... 
1 990 Ft
  Mavericks - Ahol a hullámok születnek (1DVD) (nagyon karcos példány)

A Mavericks - Ahol a hullámok születnek a szenzációs szörfös, Jay Moriarty (Jonny Weston) igaz története. Amikor a 15 éves Jay felfedezi, hogy a mitikus Mavericks, a Föld egyik legnagyobb hulláma Santa Cruz-i otthona közelében található, a helyi legendához, Frosty Hessonhoz (Gerard Butler) fordul, hogy tanítsa meg őt a hullám meglovaglására. Miközben Jay és Frosty a lehetetlen végrehajtására készül, különleges barátság alakul ki közöttük, amely mindkettejük életét megváltoztatja, és egy idő után már a Mavericks megszelídítése is jóval többről szól a szörfözésnél...

 
1 490 Ft
Mélyütés (1DVD)

Billy Hope (az Oscar®-díjra jelölt Jake Gyllenhaal) sikeres bokszoló, karrierje csúcsán van, mikor azonban egy tragikus balesetben elveszíti feleségét, lányát pedig elveszi tőle a gyámügyi hivatal, a férfi mély depresszióba süllyed. Ahhoz, hogy újra talpra álljon, Tick Williams (az Oscar®-díjas Forest Whitaker), a sokat látott edző segítségét kéri, aki nem csak abban segíthet, hogy Hope újra ringbe szálljon, de talán abban is, hogy önmagát meglelve a lányát is visszaszerezhesse. Antoine Fuqua (Kiképzés) kőkemény, de megható bokszfilmjének forgatókönyvét Kurt Sutter, a Kemény motoros szülőatyja írta, a filmben pedig olyan sztárok tűnnek fel, mint Rachel McAdams, Naomie Harris és 50 Cent.

 
1 490 Ft
Millió dolláros bébi (1DVD) (Clint Eastwood) (Oscar-díj)

Frankie Dunn (CLINT EASTWOOD) számos nagyszerű bokszbajnokot nevelt ki edzői pályafutása során. A legfontosabb tudnivaló, amit megtanított nekik, saját életfilozófiájának összefoglalása volt: mindig, mindenképpen védd magad. Miután lányával véglegesen megromlott a kapcsolata, Frankie senkit nem engedett közel magához. Egyetlen barátja Hepaj (MORGAN FREEMAN), az egykori bokszoló, ő tartja rendben Frankie edzőtermét. Csak ő tudja, hogy a férfi goromba külseje olyan embert álcáz, aki az elmúlt 23 évben csaknem mindennap misére járt, hogy feloldozást találjon bűnei alól.

Frankie életében egyszer csak megjelenik Maggie Fitzgerald (HILARY SWANK). Maggie-t nem kényeztette el az élet, de egy dologban jóval szerencsésebb, mint a legtöbb ember a világon: tudja, hogy mit akar, és minden áron el is akarja érni. Ahhoz, amit eddig meg tudott szerezni magának, tehetségével, kitartásával és rendíthetetlen akaraterejével jutott. Maggie azonban leginkább arra vágyik, hogy higgyen benne valaki.
Frankie viszont arra vágyik a legkevésbé, hogy felelősség szakadjon a nyakába. Kíméletlenül közli Maggie-vel: túl öreg ahhoz, hogy bajnok lehessen, ő pedig egyébként sem foglalkozik női versenyzőkkel. Ám a visszautasítás süket fülekre talál, Maggie nem akar vagy nem képes lemondani életcéljáról, ezért naponta eljár Frankie edzőtermébe és hatalmas elszántsággal gyakorol. Amikor Frankie látja, hogy Maggie soha nem fogja föladni, morogva ugyan, de elvállalja, hogy profi bokszolót farag belőle...

A 75. éves Clint Eastwood 25. rendezése - amely az utolsó kétkedőknek is bebizonyította, hogy szűkszavú westernhősből is válhat a legnagyobb rendezők egyike - minden szempontból különleges darab. A film világszerte osztatlan sikert aratott a közönség és a szakma köreiben egyaránt, 4 Oscar-díja mellé közel ötven fesztiváldíjat és szakmai elismerést söpört be. A Millió dolláros bébi azon kevés filmek egyike, melyek már bemutatásuk pillanatában klasszikussá váltak.

 
990 Ft
  Minden héten háború (1DVD) (Kerülj szinkronba! kiadás) (fotó csak reklám)

Az ezredforduló gladiátorai műanyag sisakot viselnek meg hatalmas válltömést, és füves pályán indulnak harcba. Az amerikai futball egyébként minden másban éppen olyan véres, kegyetlen és nagyszerű szórakozás, mint amilyenek a régi gladiátorjátékok voltak.

Az igazán kegyetlen meccsek azonban nem a nézők előtt zajlanak: a pályán kívül mindennek nagyobb a tétje. A film játékosok, edzők, sportvezetők, politikusok és könnyűvérű lányok világába vezet, ahol csak a győztest becsülik, a vesztest pedig azonnal elfelejtik.

Christina az apjától örökölte a Sharks-ot: a játék nem érdekli, csak a bevétel. A csapat edzője, Tony hiába volt egykor a legjobb: játékosainak minden szezonban újra bizonyítaniuk kell. Tony egyszerre igyekszik megküzdeni a lázadó játékosokkal, a cinikus tulajjal és a családjával...

Oliver Stone (The Doors, Született gyilkosok, Nixon, JFK - A nyitott dosszié, A szakasz) ismét képes volt ámulatba ejteni a közönséget nyers, eleven és felkavaró képeivel, villámgyors vágásaival és Hollywood legjobb színészeivel!

 
2 990 Ft
Mint a villám (1DVD) (Tom Cruise) (Select Video kiadás)

Cole Tickle fiatal, tehetséges autóversenyző, akinek
tudásánál csak önbizalma és becsvágya nagyobb. Cole-t egy üzletember
fedezi fel és viszi el a legendás Harry Hogge csapatába, hogy a Daytona 500-as
Winston kupán is megmutathassa mit tud.

Hogge csapatában azonban van egy másik nagyratörő
és tehetséges, ám Cole-nál nem kevésbé önfejű versenyző, Rowdy Burns,
aki természetesen trónbitorlóként tekint a fiatal újoncra. Kettejük ellentéte
nem csak a csapat egységét veszélyezteti, de majdnem az életükbe is kerül. Rivalizálásuk
eredménye egy borzalmas karambol, ami úgy tűnik véget vet Cole karrierjének.

A testileg-lelkileg összetört fiú a kórházban megismerkedik
egy fiatal doktornővel, aki segít neki talpra állni és megtalálni újra önnmagát.
Vajon kap még egy esélyt a sorstól arra, hogy bebizonyítsa: ő a legjobb a pályán?

 
2 990 Ft
  Most kapd el, Jack! (1DVD) (Robin Williams) ( Kurt Russell) (1986)
Reno és Jack megállapodott, harmincas éveiket taposó családos
emberek, akik akár élhetnék is az átlagpolgárok nyugodt, átlagos életét, ha
nem lógna a fejük felett múltjuk egy sötét emléke.


A két egykori, a suliban ünnepelt amerikai focista fényesnek ígérkező karrierje
ugyanis éppen a legutolsó, sorsdöntő meccsen tört szilánkokra, amikor életük
legfontosabb mérkőzésén elvétették a labdát és így elvesztették a bajnokságot.


Egy évtizeddel a keser... 
990 Ft
Mr. 3000 (1DVD) (2004)

Hét évvel ezelőtt a hiú és túlhajszolt baseball sztár visszavonult, miután elérte a bűvös 3000. leütését. Miután 3 pontot érvénytelenítettek ebből, visszatér, hogy játsszon még néhány meccset, és újra ő legyen Mr. 3000. Eközben újra beleszeret a sportba, emlékezni kezd fiatalságára, mikor még megszállottja volt a játéknak.

 
2 990 Ft
  Nemek harca, A (2017 - Battle Of The Sexes) (1DVD) (Emma Stone)

Az Oscar-díjas Emma Stone-nal (Könnyű nőcske, Kaliforniai álom) és Steve Carell-lel (40 éves szűz, Őrült, dilis, szerelem) a főszerepben készült el ez a csupaszív film, amelynek középpontjában a női teniszbajnok, Billie Jean King (Stone) és az egykori férfi bajnok, Bobby Riggs (Carell) 1973-as, izgalmas meccse áll. A pályán nem csak a két rivális sporttudása, de elvei is összecsaptak, ugyanis egész más nézetet vallottak a nemi egyenlőséget illetően.
Humorával és eszes forgatókönyvével A nemek harca méltó emléket állít annak a történelmi jelentőségű meccsnek, amely örökre megváltoztatta a játékszabályokat… a teniszpályán, és azon kívül is.

 
1 990 Ft
Pálya csúcsán, A (1DVD)

Billy Chapel (Kevin Costner, JFK – A nyitott dosszié) életében váratlan változások állnak be: miután 20 éven át szívét-lelkét beleölte csapatába, a Detroit Tigersbe, a menedzsment úgy dönt, hogy túlad rajta, ráadásul élete szerelme, Jane Aubrey (Kelly Preston, Jerry Maguire – A nagy hátraarc) is elhagyja őt. Billynek újra kell értékelnie azokat a dolgokat, melyeket fontosnak tart, miközben ott áll egyedül a dobó pozíción, élete legfontosabb mérkőzésén, és minden tekintet a standionban rá szegeződik.

„Micsoda kombináció! Egy félelmetesen izgalmas sportmozi, amely érzékeny és megindító romantikus film is egyben… Costner mindenkit lemos a pályáról élete legjobb alakításával.” Kyle Osborne, CBS

 
2 990 Ft
Pénzcsináló (1DVD) (Moneyball) (Brad Pitt)

Az oaklandi baseballcsapat menedzsere, Billy Beane (Brad Pitt) felhagy a korábbi jól bevált szokásokkal, és a régimódi bölcsességeket sutba vágva fog hozzá, hogy újjáépítse olcsó kis csapatát. A menedzsment, a média, a szurkolók és még a saját pályaedzője (Philip Seymour Hoffman) is tiltakozik, de ő a maga útját járja. Egy frissdiplomás, statisztikamániás közgazdász (Jonah Hill) segítségével csupa reménytelen lúzert szerződtet, csupa olyan játékost, akiről úgy sejti, az új csapatot mégis győzelemhez segítheti.
Senki nem hisz neki, néha már ő maga sem bízik az egészben… de közben örökre megváltoztatja a sportág történetét.

 
2 990 Ft
Rocky 5. (1DVD) (szinkron) (kissé karcos példány)

Rocky ugyan heroikus küzdelemben legyőzi Ivan Dragót, de a meccset nem ússza meg komoly sérülések nélkül. Kiderül, hogy ha nem vonul vissza, egy fejére mért erős ütés akár végzetes is lehet. Rockynak azonban nem csak a ringtől kell elbúcsúznia, pénzügyi tanácsadója ugyanis minden pénzét elúsztatja, így feleségével és fiával, Roberttel kénytelen szerényebb körülmények közé költözni.

Visszavonulása után Rocky többet tud foglalkozni a fiával, aki komolyan igényli az apai figyelmet és szeretetet. A felhőtlen időszaknak azonban vége szakad, amikor felbukkan egy fiatal tehetség, Tommy Gunn, aki mesteréül hívja Rockyt.

Az Olasz Csődör azt reméli, hogy saját egykori edzőjéhez, Mickey-hez hasonlóan a fiatal bunyóssal ő is közeli kapcsolatot alakíthat ki, és tovább adhatja tudását, de tanítványa az első sikerek után mentora ellen fordul. Rocky csak egyet tehet, hogy visszarángassa a földre az elbizakodott fiút: újra a ringbe száll...

 
2 990 Ft
Rocky 6. - Rocky Balboa (1DVD) (szinkron)

Harminc évvel ezelőtt Rocky Balboa egy senki volt. Philadelphia külvárosában jelentéktelen bokszmeccsekkel és adósságbehajtással kereste a kenyerét, és tehetsége ellenére elhanyagolta az öklözést. Aztán a vak szerencse kegyeibe fogadta: ő lehetett az a névtelen senki, aki reklámfogásból megmérkőzhetett az akkori nehézsúlyú bajnokkal, Apollo Creeddel! Rocky – akit akkoriban senki nem tartott esélyesnek – méltó ellenfele volt a ringben a Creednek, és később maga is megszerezte a bajnoki címet – gazdag, sikeres, világhírű ökölvívó vált belőle...

A dicsőség és a hírnév azonban tünékeny. Rocky Balboa, az egykori olasz csődör ma már csak az emlékeinek él. Szeretett feleségét gyászolja, és a róla elnevezett éttermében anekdotázik barátainak a régi szép időkről.

A sors azonban még nem nyugdíjazta Rocky-t! Az aktuális nehézsúlyú bajnoknak – aki tökéletes technikájának köszönhetően, gyakorlatilag méltó ellenfél nélkül szerezte meg a címet – komoly szüksége lenne egy kis népszerűségre. Amikor egy számítógép-szimuláció során összemérik az új bajnok, Mason Dixon tudását a fénykorában lévő Rocky-éval, Mason menedzsere rájön, hogy kettejük valódi mérkőzése igazán jó reklámfogás lenne.

Az ötlet még viccnek is rossz. Rocky közel kétszer olyan idős, mint leendő ellenfele, kondíciója már nem a régi – mit keresne egy ringben a karrierje csúcsán álló bajnokkal?! Rocky számára azonban ez a nagy lehetőség arra, hogy bizonyítsa szeretteinek – elsősorban elhidegült fiának -, hogy az idő csak a testén talált fogást, a szíve csak erősödött az évek során...

A Rocky Balboa nem csak a címszereplő számára jelentett nagy visszatérést! Az író/rendező/főszereplő Sylvester Stallone talán az első Rocky óta nem kapott ilyen pozitív kritikákat: a Rocky Balboa sokak szerint a sorozat legjobb része lett! Rocky fiát a fiatal sztár, Milo Ventimiglia (Szívek szállodája, Hősök) alakítja!

 
1 990 Ft

prev
next

Sorrend: