Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

vígjáték


Sorrend:

Viva La Libertá Éljen a szabadság
Az ellenzéki olasz párt vezetője, Enrico Oliveri a kampányidőszak közepén adja be az unalmast: Párizsba szökik, hogy megtaláljon egy nőt, akivel 20 évvel ezelőtt viszonya volt. A kampánystáb megpróbálja megoldani a helyzetet Enrico ikertestvérével, aki kiállhatna a volt elnök helyett a politikai porondra. Az a kérdés csupán, hogy Giovanni, akit ezelőtt hosszú ideig egy pszichiátriai kórházban kezeltek, hogyan képes ellátni a rá rótt feladatot. 
1 990 Ft
Vizesnyolcas, A (1DVD)

Bobby Boucher nem vágyik sportkarrierre. Megelégszik azzal, hogy a helyi focicsapat edzésén friss vizet hord a nagyszájú sztároknak. Amikor még ebből az állásából is kirúgják, megkeresi a város legócskább csapatát: ott ugyanis vízhordón kívül egy jó csatárra is szükség van. Anyja, aki otthon hüllőpörkölttel és krokodillevessel tömi féltett fiacskáját, persze tudni sem akar az egészről. Bobby még sosem focizott, titokban jár edzésre, és a csapat szedett-vedett féleszűekből áll… szóval, épp olyan messze vannak a bajnoki címtől, mint Bobby Boucher a Nobel-díjtól.
A vizesnyolcas az Egyesült Államokban hihetetlen, váratlan sikert aratott: három hét alatt több mint 100 millió dolláros bevételt termelt, két hónap alatt pedig gyártási költségének nyolcszorosát hozta! Adam Sandler (A nászok ásza, Pancserock) A vizesnyolcas frenetikus sikere óta Hollywood legfelkapottabb vígjátéki színészének számít, aki nagyon jó tempóval halad afelé, hogy leléptesse a trónról Jim Carrey-t. Sandler legújabb filmje, az Apafej szintén tarolt az amerikai mozikasszáknál: pillanatnyilag ez az év egyik legsikeresebb filmje!

 
2 990 Ft
Vodka Lemon (1DVD)

Hamo, a Vörös Hadsereg nyugalmazott tisztje egy kis kurd faluban él valahol a Kaukázusban. Az özvegy férfi összes vagyona egy régi szekrény, a szovjet időkből maradt televízió, régi egyenruhája és alig tíz dollárnyi nyugdíja. Hamo minden nap meglátogatja felesége sírját. A temetőben megismerkedik Ninával, az ötvenes éveiben járó özvegyasszonnyal. Mindketten ugyanazzal az öreg busszal utaznak, alig pár sornyira egymástól. Az egyik nap, amikor Hamo visszaérkezik a faluba, egy levél fogadja, amelyet Párizsban élő fia küldött. A lakók rögtön latolgatni kezdik, mennyi pénz lapulhatott a borítékban. Hamo gondolatai azonban már csak Nina körül forognak…

 
1 990 Ft
Wayne világa 2. (1DVD) (feliratos)
Miután későesti tévés személyiségként istenhez hasonlatos státuszt szerzett magának, Wayne szembesül az emberiséget már évszázadok óta gyötrő kérdéssel: van-e élet a kábeltévén túl? Wayne álmában kap választ, egy nagyon híres (és nagyon halott) rocksztártól: "Wayne és Garth bemutatják a Waynestockot." Ám Wayne-nek előbb még meg kell mentenie barátnőjét, Classandrát egy vészjósló lemezproducertől, miközben Garth a mega-maca Honey Hornée baráti közeledésével viaskodik.... 
3 990 Ft
  Wendell Baker balhé, A (1DVD) (The Wendell Baker Story, 2005)

Wendell Baker egy álmodozó alkat, és nem utolsó sorban egy kispályás bűnöző, aki legutóbbi csalása miatt a börtönben landol. Emiatt a szerelme és a legjobb barátja is elhidegül tőle. Wendell megfogadja, hogy megjavul és új életet kezd, amint kikerül a rácsok mögül. Szabadulása után egy nyugdíjas-otthonban talál munkát, ahol összebarátkozik az otthon lakóival, akiknek az életét nagyban megkeseríti a főgonosz főápoló. Wendell Baker segít az öregeknek megküzdeni a rettegett ápolóval, ők pedig segítenek visszaszerezni a barátnőjét.

 
990 Ft
  Wonder Boys - Pokoli hétvége (1DVD) (Michael Douglas) ( használt, karcos )

A középpontban a Michael Douglas által játszott irodalomtanár áll, akinek egyetlen hétvége alatt romba dől szokványos élete: váratlanul egyszerre több problémával is szemben találja magát: elhagyja a felesége, majd egyik "legértékesebb" diákja lelövi szeretője házában a kedvenc háziebet. Ráadásul le kellene adnia szerkesztőjének új regénye kéziratát is, amin az elmúlt hét évben dolgozott. Írt is már vagy ötezer oldalt, igaz, a történetnek se füle, se farka.

 
1 990 Ft
Zakkant Halloween (1DVD)

Victoria Justice (V, mint Viktória) játssza Wrent, aki általában minden helyzetben feltalálja magát, most viszont úgy tűnik, hogy lemarad az év gimis bulijáról, ugyanis az öccsére kell vigyáznia. És mikor már azt gondolná, hogy ennél már nem jöhet rosszabb, a kissrácnak nyoma vész. Egy meglehetősen szokatlan trió élén Wren felkerekedik, hogy megtalálja a kis bajkeverőt, mielőtt anya rájön, hogy baj van. Nem is sejtik, hogy egy olyan, „óriási poénokkal teli” kalandos este elé néznek, amely minden bizonnyal beírja magát minden idők legzakkantabb Halloweenjei közé.

 
1 490 Ft
  Zöld könyv - Útmutató az élethez (1DVD) (Green Book, 2018) (Viggo Mortensen) (Oscar-díj)

Az afroamerikai Don Shirley elismert zongoraművész felbéreli testőrének a durva és impulzív, fehérbőrű Tony Vileongát az 1962-es komolyzenei turnéjához. Bár a két ember teljesen különböző háttérrel rendelkezik és jobban nem is különbözhetnének egymástól, mégis egyedülálló kapcsolat alakul ki köztük a polgárjogi mozgalmak időszakában.

 
3 990 Ft
  Zoolander 1. - A trendkívüli (1DVD) (különleges kiadás) (fotó csak reklám)

Derek Zoolander világa kizökken a kerékvágásból,
amikor az Év férfimodellje díjat, melyet immár negyedszer szeretne megnyerni,
egy újonc, Hansel kapja.

Szembenézve a lesújtó valósággal, hogy már nem ő a világ
elsőszámú szupermodellje, Derek elkezdi keresni élete értelmét: visszatér
Dél-New Jersey-i gyökereihez, hogy apjával és fivéreivel dolgozzon a szénbányában.

Sajnos Derek kétkezi munkás apja nincs elragadtatva
attól, hogy viszontlátja fiát, mivel szégyenli magát fia férfihoz nem méltó
foglalkozása miatt.

Családja elutasítása után Derek visszatér Manhattanbe,
ahol Hansel akkorra már mindenhol ott van, és ez több mint amit Derek
el tud viselni.

A két sztár kihívja egymást egy "riszaviadalra", hogy egyszer
s mindenkorra eldöntsék, ki a befutó a kifutón, amiből aztán egymás kölcsönös
tisztelete lesz.

 
2 990 Ft
Zoolander No. 2. (1DVD) (Ben Stiller)

Amikor egy titokzatos bérgyilkos egymás után teszi el láb alól a világ leggyönyörűbb embereit, az Interpol Globál Divat Divíziójának ügynöke, Valentina Valencia (Penélope Cruz) a két lélegzetelállító szépségű egykori férfimodellt, Derek Zoolandert (Ben Stiller) és Hanselt (Owen Wilson) hívja segítségül. Ők persze nem tudnak ellenállni a lehetőségnek, hogy ismét befussanak a kifutón, ezért elutaznak Rómába egy nagyszabású divatbemutatóra. Miközben kétségbeesetten próbálnak kiigazodni a blogolás, vlogolás és antidivat-divat új világában, megpróbálnak megakadályozni egy halálos összeesküvést is, ami mögött ősellenségük, a bűnözőzseni Mugatu (Will Ferrell) és új felfedezettje (Kristen Wiig) állnak.
A nagy sikerű vígjáték veszélyesen szexi sztárparádét felvonultató folytatásában ismét a divatosan őrült poénoké a főszerep!

 
1 990 Ft
Zsákolj, ha tudsz! (1DVD)

Billy Hoyle-ról első pillantásra senki nem merné állítani, hogy otthonosan mozog a kosárpalánk alatt. Különösen nem Los Angeles többségében feketék-lakta negyedeiben, ahol szinte minden téren vérre, vagy inkább maréknyi dollárra menő meccseket játszanak olyan ruganyos mozgású, izmos fekete srácok, akik talán még az NBA-ben is megállnák a helyüket.

Billy kilóg a sorból. Szőke fejével, tejfölös képével, simléderrel hátra-fordított baseball sapkájával no és hófehér bőrével maga a megtestesült balek, aki ellen bármikor, bármekkora összegben hajlandók fogadni az utcai kosárlabda rajongói és akivel szemben bárki nyugodtan ki mer állni.

Amikor azonban elkezdődik a játék, azonnal kiderül, hogy Billy megvezette a társaságot. Profi kosaras ő, aki könnyedén kenterbe ver szinte mindenkit - talán csak társa, Sidney lehet méltó ellenfél számára, aki segít neki átverni mindenkit.

Ők ebből élnek. Billy megszállott szerencsejátékos, Sidneynek pedig családja van így mindig jól jön neki egy kis mellékes...

 
1 990 Ft
  Zsaruk bevetésen - A film (1DVD) (Reno 911!: Miami, 2007) /használt, karcos/

Miami Beach-en rendőr-konferenciát tartanak, ahová az állam minden bűnüldözője hivatalos - még Reno városka kétbalkezes, tyúktolvajokhoz szokott agyatlan fakabátjai is. A helyszínre érve azonban a Rendőrakadémia balekjait is megszégyenítően amatőr zsaruk döbbenten értesülnek arról, hogy a konferenciának helyet adó épületet és az összes időben érkező vendéget karanténba zárták egy veszélyes vírusfertőzés miatt, így ők - a későn jövők - az egyetlen rendőrök akikre a bajban számíthatnak a környék polgárai.Most, hogy a lepattant vidéki felszereléshez szokott csapat hozzáférhet a Miami Beach-i kollégák villámgyors járőrkocsijaihoz, halálos fegyverarzenáljához és még egy rakétákkal felszerelt helikopterhez is, fennáll az esélye annak, hogy a földdel teszik egyenlővé a várost, még mielőtt a bűnözők kihasználhatnák a valódi zsaruk távollétét.

EXTRÁK

Audiókommentár -
Kimaradt jelenetek - Kimaradt és bővített jelenetek, akár a rendező és az író kommentárjával is
Kisfilm - Így készül egy paródia
Előzetes -
Rejtett extra -
 
1 490 Ft
Zűrangyalok (1DVD)

A párizsi bártulaj Hongkongba repül, hogy bajba jutott barátján segítsen. Későn érkezik, mert a cimborát a helyiek már jobblétre szenderítették. Fogja hát a néhai cimbora fiacskáját s annak kézipoggyászát, s hazautazik. Csakhogy a bőröndben 40 millió dollár van, ami iránt a hongkongi triádok is komoly érdeklődést mutatnak. Egy jámbor, ám kissé trotli egyházfival kiegészülve menekülnek üldözőik elől, keresztül Franciaországon.

 
3 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés