Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

vígjáték


Sorrend:

Zsákolj, ha tudsz! (1DVD)

Billy Hoyle-ról első pillantásra senki nem merné állítani, hogy otthonosan mozog a kosárpalánk alatt. Különösen nem Los Angeles többségében feketék-lakta negyedeiben, ahol szinte minden téren vérre, vagy inkább maréknyi dollárra menő meccseket játszanak olyan ruganyos mozgású, izmos fekete srácok, akik talán még az NBA-ben is megállnák a helyüket.

Billy kilóg a sorból. Szőke fejével, tejfölös képével, simléderrel hátra-fordított baseball sapkájával no és hófehér bőrével maga a megtestesült balek, aki ellen bármikor, bármekkora összegben hajlandók fogadni az utcai kosárlabda rajongói és akivel szemben bárki nyugodtan ki mer állni.

Amikor azonban elkezdődik a játék, azonnal kiderül, hogy Billy megvezette a társaságot. Profi kosaras ő, aki könnyedén kenterbe ver szinte mindenkit - talán csak társa, Sidney lehet méltó ellenfél számára, aki segít neki átverni mindenkit.

Ők ebből élnek. Billy megszállott szerencsejátékos, Sidneynek pedig családja van így mindig jól jön neki egy kis mellékes...

 
1 990 Ft
  Zsaruk bevetésen - A film (1DVD) (Reno 911!: Miami, 2007) /használt, karcos/

Miami Beach-en rendőr-konferenciát tartanak, ahová az állam minden bűnüldözője hivatalos - még Reno városka kétbalkezes, tyúktolvajokhoz szokott agyatlan fakabátjai is. A helyszínre érve azonban a Rendőrakadémia balekjait is megszégyenítően amatőr zsaruk döbbenten értesülnek arról, hogy a konferenciának helyet adó épületet és az összes időben érkező vendéget karanténba zárták egy veszélyes vírusfertőzés miatt, így ők - a későn jövők - az egyetlen rendőrök akikre a bajban számíthatnak a környék polgárai.Most, hogy a lepattant vidéki felszereléshez szokott csapat hozzáférhet a Miami Beach-i kollégák villámgyors járőrkocsijaihoz, halálos fegyverarzenáljához és még egy rakétákkal felszerelt helikopterhez is, fennáll az esélye annak, hogy a földdel teszik egyenlővé a várost, még mielőtt a bűnözők kihasználhatnák a valódi zsaruk távollétét.

EXTRÁK

Audiókommentár -
Kimaradt jelenetek - Kimaradt és bővített jelenetek, akár a rendező és az író kommentárjával is
Kisfilm - Így készül egy paródia
Előzetes -
Rejtett extra -
 
1 490 Ft
Zűrangyalok (1DVD)

A párizsi bártulaj Hongkongba repül, hogy bajba jutott barátján segítsen. Későn érkezik, mert a cimborát a helyiek már jobblétre szenderítették. Fogja hát a néhai cimbora fiacskáját s annak kézipoggyászát, s hazautazik. Csakhogy a bőröndben 40 millió dollár van, ami iránt a hongkongi triádok is komoly érdeklődést mutatnak. Egy jámbor, ám kissé trotli egyházfival kiegészülve menekülnek üldözőik elől, keresztül Franciaországon.

 
3 990 Ft

Sorrend: