Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

vígjáték


Sorrend:

Vigyázz, kész, szűz! (1DVD) 1999
Katrina (Mena Suvari) pillanatokon belül 18 éves lesz, és még szűz. Apja pornófilmrendező, és éppen ezért elég erkölcsös neveltetésben részesült. Joey (Bob Hoskins) anyja szintén a pornó iparban dolgozik, és egy különleges ötlettel áll elő: rendezzenek showműsort, ahol a szereplők élő egyenes adásban veszítenék el a szüzességüket. Joey ráveszi Katrinát, hogy a születésnapján vegyenek részt ebben a showban mintegy megünnepelve a nagy eseményt, Katrina apja azonban rájön a tervükre és egyezsége... 
990 Ft
  Világ legjobb apukája, A (A világ legjobb apja) (1DVD) (Worlds Greatest Dad, 2009) (Robin Williams) (kissé karcos)

Lance Clayton (Robin Williams) megtanulta kevesebbel beérni az életben. Arról álmodott, hogy híres és gazdag író lesz, ehelyett csak a középiskolai irodalomtanárságig vitte. Kamasz fia, Kyle (Daryl Sabara) kiállhatatlan alak, aki csak keserűséget okoz neki. Lance az iskola vonzó művészettanárával, Claire-rel (Alexie Gilmore) jár, de a lány nem akar komoly kapcsolatot, sőt a nyilvánosság előtt még azt is titkolja, hogy közük lenne egymáshoz.

Amikor aztán Lance-t szörnyű tragédia éri, a sors fintoraként élete legnagyobb lehetőségét kapja. Egyszeriben övé lehet mindaz a hírnév, gazdagság és népszerűség, amire mindig is vágyott – de csak akkor, ha együtt tud élni a tudattal, hogyan érte ezt el.

 
1 990 Ft
  Világ második legjobb gitárosa, A (1DVD) (Woody Allen) ( karcos )

A világ második legjobb gitárosa, Emmet Ray egy felelőtlen,
dőzsölő, arrogáns, alkoholfüggő és szerencsétlen ember volt. A zenélés előtt
lányok futtatásából tartotta fenn magát, s miközben vagyonokat dobott ki ruhákra
és autócsodákra, a nőket semmire sem tartotta.

Amikor találkozik Hattie-vel, a visszahúzódó néma
lánnyal, életében először úgy érzi, megtalálta az igazit. Életstílusa azonban
fontosabb számára a szerelemnél, csak később érti meg: élete nagy lehetőségét
szalasztotta el. Szerencsére igaz szerelemünkhöz sosem késő visszafutni!

 
2 490 Ft
  Világtörténelem - Első rész (1DVD) (Mel Brooks) (nagyon karcos példány)

Mel Brooks (Űrgolyhók) fergeteges történelemleckéjével bizonyítja, hogy ezen a világon semmi sem, és meggyőz róla, hogy az élet még akkor is móka és kacagás, ha például épp a spanyol inkvizíció kínzókamráiban járunk. Brooks végigcsörtet a történelmen: kőkorszaki szakiként a dárda prototípusa vet véget életének, a római birodalomban saját ügynököt foglalkoztató bérfilozófusként arat sikert, a francia forradalomban egyszerre ő XVI. Lajos és egy egyszerű vizeletgyűjtő, az utolsó vacsorán pedig pincér – és akkor még nem beszéltünk a műúszó apácákról és a cicababákkal rappelő Hitlerről!

 
1 990 Ft
  Visszavonuló, A (1DVD) (Solitary Man) (Michael Douglas) /használt, karcos/

Ben (Michael Douglas – A bűn hálójában, Tőzsdecápák, Játsz/ma, Zaklatás) egykor szakmája csúcsán volt, családjával fényesen élt manhattani otthonában, sőt, még egyetemi könyvtárat is alapított. Ide érkezik meg egy leendő diákkal: barátnője lányával (Imogen Poots – Frászkarika, A kilencedik légió) mikor értesül arról, hogy világa összeomlóban van... Üzleti botránya miatt bevételeit elvonják, felesége (Susan Sarandon – Édesek és mostohák, Thelma és Louise, Csapda) is tudomást szerez ügyeiről. Ráadásul életén egyre inkább eluralkodik a fiatal nők iránt érzett csillapíthatatlan vágya. Új kapcsolata is feszültségtől terhes: Jordan (Mary-Louise Parker – Red, Angyalok Amerikában) sem örül szédületes hódítási kényszerének. Bár egyre több jel utal arra, hogy „új” élete előbb-utóbb méretes szakadékba rántja, Ben egyre mélyebbre merül az élvezetekben...

 
1 490 Ft
Viva La Libertá Éljen a szabadság
Az ellenzéki olasz párt vezetője, Enrico Oliveri a kampányidőszak közepén adja be az unalmast: Párizsba szökik, hogy megtaláljon egy nőt, akivel 20 évvel ezelőtt viszonya volt. A kampánystáb megpróbálja megoldani a helyzetet Enrico ikertestvérével, aki kiállhatna a volt elnök helyett a politikai porondra. Az a kérdés csupán, hogy Giovanni, akit ezelőtt hosszú ideig egy pszichiátriai kórházban kezeltek, hogyan képes ellátni a rá rótt feladatot. 
1 990 Ft
Wayne világa 2. (1DVD) (feliratos)
Miután későesti tévés személyiségként istenhez hasonlatos státuszt szerzett magának, Wayne szembesül az emberiséget már évszázadok óta gyötrő kérdéssel: van-e élet a kábeltévén túl? Wayne álmában kap választ, egy nagyon híres (és nagyon halott) rocksztártól: "Wayne és Garth bemutatják a Waynestockot." Ám Wayne-nek előbb még meg kell mentenie barátnőjét, Classandrát egy vészjósló lemezproducertől, miközben Garth a mega-maca Honey Hornée baráti közeledésével viaskodik.... 
3 990 Ft
  Wendell Baker balhé, A (1DVD) (The Wendell Baker Story, 2005)

Wendell Baker egy álmodozó alkat, és nem utolsó sorban egy kispályás bűnöző, aki legutóbbi csalása miatt a börtönben landol. Emiatt a szerelme és a legjobb barátja is elhidegül tőle. Wendell megfogadja, hogy megjavul és új életet kezd, amint kikerül a rácsok mögül. Szabadulása után egy nyugdíjas-otthonban talál munkát, ahol összebarátkozik az otthon lakóival, akiknek az életét nagyban megkeseríti a főgonosz főápoló. Wendell Baker segít az öregeknek megküzdeni a rettegett ápolóval, ők pedig segítenek visszaszerezni a barátnőjét.

 
990 Ft
  Wonder Boys - Pokoli hétvége (1DVD) (Michael Douglas) ( használt, karcos )

A középpontban a Michael Douglas által játszott irodalomtanár áll, akinek egyetlen hétvége alatt romba dől szokványos élete: váratlanul egyszerre több problémával is szemben találja magát: elhagyja a felesége, majd egyik "legértékesebb" diákja lelövi szeretője házában a kedvenc háziebet. Ráadásul le kellene adnia szerkesztőjének új regénye kéziratát is, amin az elmúlt hét évben dolgozott. Írt is már vagy ötezer oldalt, igaz, a történetnek se füle, se farka.

 
1 990 Ft
Zakkant Halloween (1DVD)

Victoria Justice (V, mint Viktória) játssza Wrent, aki általában minden helyzetben feltalálja magát, most viszont úgy tűnik, hogy lemarad az év gimis bulijáról, ugyanis az öccsére kell vigyáznia. És mikor már azt gondolná, hogy ennél már nem jöhet rosszabb, a kissrácnak nyoma vész. Egy meglehetősen szokatlan trió élén Wren felkerekedik, hogy megtalálja a kis bajkeverőt, mielőtt anya rájön, hogy baj van. Nem is sejtik, hogy egy olyan, „óriási poénokkal teli” kalandos este elé néznek, amely minden bizonnyal beírja magát minden idők legzakkantabb Halloweenjei közé.

 
1 490 Ft
Zoolander No. 2. (1DVD) (Ben Stiller)

Amikor egy titokzatos bérgyilkos egymás után teszi el láb alól a világ leggyönyörűbb embereit, az Interpol Globál Divat Divíziójának ügynöke, Valentina Valencia (Penélope Cruz) a két lélegzetelállító szépségű egykori férfimodellt, Derek Zoolandert (Ben Stiller) és Hanselt (Owen Wilson) hívja segítségül. Ők persze nem tudnak ellenállni a lehetőségnek, hogy ismét befussanak a kifutón, ezért elutaznak Rómába egy nagyszabású divatbemutatóra. Miközben kétségbeesetten próbálnak kiigazodni a blogolás, vlogolás és antidivat-divat új világában, megpróbálnak megakadályozni egy halálos összeesküvést is, ami mögött ősellenségük, a bűnözőzseni Mugatu (Will Ferrell) és új felfedezettje (Kristen Wiig) állnak.
A nagy sikerű vígjáték veszélyesen szexi sztárparádét felvonultató folytatásában ismét a divatosan őrült poénoké a főszerep!

 
1 990 Ft
Zsákolj, ha tudsz! (1DVD)

Billy Hoyle-ról első pillantásra senki nem merné állítani, hogy otthonosan mozog a kosárpalánk alatt. Különösen nem Los Angeles többségében feketék-lakta negyedeiben, ahol szinte minden téren vérre, vagy inkább maréknyi dollárra menő meccseket játszanak olyan ruganyos mozgású, izmos fekete srácok, akik talán még az NBA-ben is megállnák a helyüket.

Billy kilóg a sorból. Szőke fejével, tejfölös képével, simléderrel hátra-fordított baseball sapkájával no és hófehér bőrével maga a megtestesült balek, aki ellen bármikor, bármekkora összegben hajlandók fogadni az utcai kosárlabda rajongói és akivel szemben bárki nyugodtan ki mer állni.

Amikor azonban elkezdődik a játék, azonnal kiderül, hogy Billy megvezette a társaságot. Profi kosaras ő, aki könnyedén kenterbe ver szinte mindenkit - talán csak társa, Sidney lehet méltó ellenfél számára, aki segít neki átverni mindenkit.

Ők ebből élnek. Billy megszállott szerencsejátékos, Sidneynek pedig családja van így mindig jól jön neki egy kis mellékes...

 
1 990 Ft
  Zsaruk bevetésen - A film (1DVD) (Reno 911!: Miami, 2007) /használt, karcos/

Miami Beach-en rendőr-konferenciát tartanak, ahová az állam minden bűnüldözője hivatalos - még Reno városka kétbalkezes, tyúktolvajokhoz szokott agyatlan fakabátjai is. A helyszínre érve azonban a Rendőrakadémia balekjait is megszégyenítően amatőr zsaruk döbbenten értesülnek arról, hogy a konferenciának helyet adó épületet és az összes időben érkező vendéget karanténba zárták egy veszélyes vírusfertőzés miatt, így ők - a későn jövők - az egyetlen rendőrök akikre a bajban számíthatnak a környék polgárai.Most, hogy a lepattant vidéki felszereléshez szokott csapat hozzáférhet a Miami Beach-i kollégák villámgyors járőrkocsijaihoz, halálos fegyverarzenáljához és még egy rakétákkal felszerelt helikopterhez is, fennáll az esélye annak, hogy a földdel teszik egyenlővé a várost, még mielőtt a bűnözők kihasználhatnák a valódi zsaruk távollétét.

EXTRÁK

Audiókommentár -
Kimaradt jelenetek - Kimaradt és bővített jelenetek, akár a rendező és az író kommentárjával is
Kisfilm - Így készül egy paródia
Előzetes -
Rejtett extra -
 
1 490 Ft
Zűrangyalok (1DVD)

A párizsi bártulaj Hongkongba repül, hogy bajba jutott barátján segítsen. Későn érkezik, mert a cimborát a helyiek már jobblétre szenderítették. Fogja hát a néhai cimbora fiacskáját s annak kézipoggyászát, s hazautazik. Csakhogy a bőröndben 40 millió dollár van, ami iránt a hongkongi triádok is komoly érdeklődést mutatnak. Egy jámbor, ám kissé trotli egyházfival kiegészülve menekülnek üldözőik elől, keresztül Franciaországon.

 
3 990 Ft

Sorrend: