Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

vígjáték


Sorrend:

Ujj-függő (1DVD)

Justin (Lou Taylor Pucci) egy olyan tinédzser, aki még mindig szopja az ujját. Az egyetlen ember, akit ez izgat, az apja, de bármit találjon is ki, semmi sem használ. Marad ugyanúgy a legmagányosabb gyerek a suliban, akinek egyetlen szórakozása, ha bezárkózhat a fürdőszobába és szophatja az ujját. És akkor ott van Justin fogorvosa (Keanu Reeves), egy misztikus hippi figura, aki hipnózis útján próbálja meg Justint leszoktatni az ujjszopásról. Persze az iskola pszichológus sem adja fel, gyógyszereket ír fel a fiúnak, minek következtében Justin nem szopja többé az ujját, sorra nyeri a vitákat, mindenkit lenyűgöz zseniális meglátásaival, csak éppen újabb problémákkal szembesül: anyjával, apjával és a drogfüggőséggel...

 
1 990 Ft
  Ükhadsereg, Az (1DVD) (Bill Nighy - Toby Jones - Catherine Zeta-Jones)

1944-et írunk, a II. világháború a tetőpontjához közeledik. A szövetséges hatalmak arra készülnek, hogy partra szállnak Franciaországban, és végre legyőzik a német hadsereget, de a Walmington-on-Sea partvidéki városkában így is alacsony a harci kedv a Nemzetőrség szedett-vedett tagjai között. Új küldetésük a Dover katonai bázis körüli őrjáratozás, amely remek lehetőséget biztosít arra, hogy ismét feltámadjon az önkéntesek lelkesedése, ám a nagy áttörést végül valami más hozza: amikor az elbűvölő újságírónő, Rose Winters (Catherine Zeta-Jones – Zorro álarca, Chicago) megérkezik a városkába, hogy a véderő tagjainak hőstetteiről tudósítson, a férfiakba rögtön visszatér a tettvágy, a helyi asszonyokban pedig feltámad a féltékenység tüze. Eközben az MI5 elfog egy Walmingtonból Berlinbe küldött rádióüzenetet, amely csak egyetlen dolgot jelenthet: kém van a város lakói között! Botcsinálta hőseinkre vár a feladat, hogy felfedjék a tégla kilétét, és ismét kedvező irányba tereljék a háború menetét.

 
1 990 Ft
Underground (1DVD) (Emir Kusturica)

Kusturica vérbő fekete komédiája egyszerre szól szerelemről, barátságról,
árulásról és hazugságról. A film háttereként Jugoszlávia történelme szolgál,
a második világháborútól a kilencvenes évek horvát, boszniai háborújáig. Az
elmúlt 50 év viharos éveinek feszül neki a balkán vitalitás, energia, humor
és élni akarás.

A történet középpontjában két barát áll, Marko, a sármőr, aki mindenkit
manipulál a környezetében és a naivan buta, ám mégis szerethető Blacky.
És ott van még Natalja is, a laza erkölcsű színésznő, akibe mindkét férfi
szerelmes.

Belgrád 1941-es német megszállását követően több partizáncsalád a pincékbe
menekül. Marko támogatásával fegyvereket készítenek az ellenállásnak
- amin a férfi igencsak jól keres. Így nem csoda, hogy elfelejti megemlíteni
a föld alatt élőknek azt, hogy véget ért a háború. A 60-as években azonban néhány
partizán felmegy a fényre…

Kusturica balkáni őrülete igazi mestermű, amely 1995-ben elnyerte a
cannes-i filmfesztivál fődíját.

 
1 990 Ft
Ünneprontók ünnepe (1DVD)

Szigorú szabályokat követve és megnyerő modorukkal John Beckwith (Owen Wilson) és Jeremy Grey (Vince Vaughn) bármelyik lagzira bejutnak... és nincs koszorúslány, akit ne tudnának ágyba csalni. Az év legfényűzőbb esküvőjén azonban John megszegi a szabályokat, és beleszeret a pénzügyminiszter (Christopher Walken) lányába (Rachel McAdams), Jeremyre pedig levakarhatatlanul rátapad a lány húga (Isla Fisher). Mivel Jeremy jóban-rosszban kitart John mellett, a befolyásos család hatalmas birtokára is követi barátját, ahol olyan hétvége vár rájuk, amely még a két profi potyapartizó számára is túl vadnak bizonyulhat.

 
1 490 Ft
Utcakölykök (1DVD)

Péntek este a buli, a gondűzés ideje a világon mindenhol. Bronxban is. Főhőseink nem csupán csórók, pedigréjük alapján sem tartoznak az „amerikai álomba”. Afro-amerikai és puerto-ricói vagányok. Négy fiatal, négy különböző sors: Tom, aki színészi ambíciókat dédelget, a nőcsábász Vinnie, aki a barátnői nyakán él, a munkanélküli Willie, aki minden bajáért a fehéreket okolja, és a szerelmes Johnny, aki egy szupermarketben dolgozik. Először csak a környéket járják be, de már itt is konfliktusokba keverednek. Hívatlanul beállítanak egy salsa mulatságra, ahonnan kirúgják őket. Aztán egy apával kerülnek összetűzésbe, aki a lányát félti tőlük. Manhattan következik, ahol majdnem letartóztatják őket. Jó csajokkal találkoznak, és táncolni akarnak velük. A mozgalmas este során megtanulják elfogadni és szeretni egymást, és az életük is kicsit megváltozik....

 
990 Ft
Utódok (2011 - The Descendants) (1DVD) (George Clooney)

Alexander Payne a Kerülőutak ünnepelt rendezője csodálatosan szívmelengető és szellemes filmet készített, ami a Rolling Stone magazin szerint „átkozottul közel van a tökéleteshez”. Az Oscar-díjas George Clooney** „az év legjobb szereplőgárdájának meghatározó alakja”. (Michael Phillips, Chicago Tribune).
Az édes-kesernyés történet középpontjában egy egyedülálló apa áll, aki megpróbálja szorosabbra fűzni kapcsolatát két lányával, és szeretné megérteni gyakran furcsán mulatságos útkeresésüket „ebben az érzelmes, felvillanyozó, vicces és nagyon emberi” filmben. (Pete Hammond, Boxoffice Magazine).

 
1 990 Ft
Utódomra ütök (1DVD) (kissé karcos példány)

Úgy tűnik, hogy Greg Beckurt (Ben Stiller) végre kezdi emberszámba venni apósa, a volt CIA-ügynök Jack Bymes (Robert De Niro), de a végleges fegyverletételhez még hátra van egy utolsó nagy próbatétel: vajon képes-e Greg mezei ápolóból a család összetartó erejévé, valódi főmuftivá fejlődni, vagy végképp kiesik a bizalom köréből? A korábbi részek sztárjai, Owen Wilson, Blythe Danner, Teri Polo, Dustin Hoffman és Barbra Streisand mellett olyan új jövevények színesítik ezt a hisztérikusan vicces családi vígjátékot, mint Jessica Alba, Laura Dern és Harvey Keitel.

 
1 990 Ft
Utolsó adás, Az (1DVD) / tékás

Az utolsó adás című film egy olyan rádiós varieté műsor színfalai mögé nyújt betekintést, amely képes volt a túlélésre a televízió korában. Meryl Streep és Lily Tomlin alakítják a Johnson testvéreket; Yolandát és Rhondát, egy country-duett két tagját, Lindsay Lohan pedig Meryl lányát, Lolát, aki esélyt kap a fellépésre a műsorban. Guy Noir-t Kevin Kline személyesíti meg, aki egy lecsúszott magánnyomozó és most a színfalak mögötti bejárat biztonságáért felel, illetve Dusty és Lefty szerepében Woody Harrelson és John C. Reilly látható egy éneklő cowboy műsorszám szereplőiként. A történet a minnesotai St. Paulban játszódik egy esős szombat estén, amikor a rajongók özönlenek a Fitzgerald színházba, hogy megtekintsék a WLT rádió “Prairie Home Companion” c. előadását, nem is sejtve, hogy a WLT-t megvásárolta egy texasi társaság és az esti lesz az utolsó előadás.

 
1 490 Ft
Utolsó belövés, Az (1DVD) (IPH kiadás)

Amikor lakótársuk kómába esik egy túladagolás után, két detroiti drogos elhatározza, hogy az állami elvonókúrán megszabadulnak heroin függőségüktől. Ez azonban közel sem olyan egyszerű, mint gondolnák. Hamar elvesznek a bürokrácia útvesztőjében az elvonó felé vezető ingoványos úton, miközben menekülni kényszerülnek nemcsak egy drogdíler, de a rendőrség elől is.

Az utolsó belövés egy valósághű, kegyetlenül szarkasztikus feketekomédia Vondie Curtis Halltól, melyben Tim Roth-t (Ponyvaregény) és utolsó filmszerepében a meggyilkolt rappert, Tupac Shakurt láthatjuk.

 
1 490 Ft
  Utolsó csók, Az (2001 - L'ultimo Bacio) (1DVD) (Gabriele Muccino)

A huszonéves Giulia és Carlo már hosszú ideje együtt vannak. Amikor Giulia teherbe esik, gondtalan kapcsolatuk felett megjelennek az első viharfelhők. Carlo, az apaságtól és a felnőtt élettől megrémülve utoljára ki akarja magát tombolni, és viszonyt kezd egy 18 éves lánnyal. A háttérben barátaik is komoly problémákkal küzdenek: Adrianónak választania kell a függetlenség és a házasság között, Paolo nem akarja folytatni a családi vállalkozást, Alberto pedig sportot űz a lányok elcsábításából. A harmadik cselekményszál Giulia édesanyjának lelki válságát ábrázolja, aki nehezen éli meg az idő múlását.

 
1 990 Ft
Ütött - kopott hírnév (1DVD) (2011)
A The Dukes együttes tagjai Doo Wop énekesek, valaha a csúcson voltak, most megélhetési gondjaik vannak. A nagy visszatérésről álmodozván biztosra is mennének, hátha mégsem kíváncsi már rájuk a közönség: nagy mennyiségű arany ellopását tervezik. George (Chazz Palminteri - Bronx-i mese, Közönséges bűnözők) és Danny (Robert Davi - Showgirls, Rendőrvicc) életük nagy dobása és legőrültebb koncertje előtt, a hangszerek hangolása mellett széfek feltörését gyakorolja...... 
1 990 Ft
Üzlet bármi áron (1DVD)

Üzlet az üzlet. Vagy annak kéne lennie. De egy keményen dolgozó, kis cégét folyton féltő üzletember (Vince Vaughn) valamint két alkalmazottja (Tom Wilkinson és Dave Franco) számára nem ilyen egyértelmű a helyzet. Pedig épp életük legfontosabb szerződését készülnek aláírni, és ezért mindhárman Európába utaznak. És életükben nem követtek el annyi baklövést, mint üzleti útjuk során. Semmi sem alakul a terv szerint, minden lehetséges baleset megtörténik velük, minden lehetetlen hibát elkövetnek, és soha nem az történik, amit szeretnének, vagy ami józan ésszel elvárható volna. Mert az eredeti elképzelés szerint biztosan nem keveredtek volna el egy tömeg szexfétis gyűlésre vagy a világ leggazdagabb országai vezetőinek csúcstalálkozójára. De az igazi üzletember nem adja fel könnyen: bármibe keverednek, igyekeznek kimászni belőle.

 
1 990 Ft
Vad angyalok (1DVD)
Adela magán viseli a lázadó tinédzserek minden jellemvonását a díszes tetkótól a piercingen át a feltűnő ruhákig, ellenőrzőjében pedig több az intő, mint égen a csillag. Az édesapja épp Mexikóváros polgármesterségéért száll ringbe, és attól félve, hogy lánya nem tesz jót az esélyeinek, beíratja őt egy elit lányiskolába. Az intézmény igazgatónője garanciát vállal rá, hogy minden növendékből illedelmes úrilányt farag – de csak mert még nem ismeri Adelát.... 
1 990 Ft
Vad esküvő (1DVD)

Eve Wilde (Glenn Close – Végzetes vonzerő), az egykori mozicsillag ismét házasodni készül, ez pedig aggodalommal tölti el három felnőtt fiát, valamint első szerelmét, Laurence-t (John Malkovich – A John Malkovich menet), aki egyben a három közül a kedvenc volt férje. A közeli családtagokon kívül a távoli rokonok és az egykori szerelmek is meghívást kapnak, hogy tanúi legyenek Eve és Harold (Patrick Stewart – Logan) egybekelésének. A nyári lakban eltöltött hosszú hétvége lehetőséget ad rá, hogy mind kicsit jobban megismerjék egymást… az összezártság miatt aztán hamarosan szikrázni kezd a levegő a szexuális feszültségtől, amely váratlan fordulatokhoz és egy igazán VAD esküvőhöz vezet.

 
1 990 Ft
  Vad évad (1DVD) (Jack Black - Steve Martin - Oven Wilson) (karcos példány)

Steve Martin, Jack Black és Owen Wilson komédiás álomhármasa együtt bolondozik Az Ördög pradát visel és a Marley meg én rendezőjének legújabb vígjátékában. Egyhangú életének feldobása céljából három elszánt madarász versenybe száll az év legjobb amatőr madármegfigyelőjének hőn áhított címéért: azé lesz a díj, aki egy év lefogása alatt a legtöbb madárfajtát figyeli meg. A baráti rivalizálásnak induló vetélkedés hamarosan az országot keresztül-kasul átszelő őrült kalandsorozattá válik. Mind egyre többet áldoznak a győzelemért, és mind kénytelenek ráébredni, hogy a sikernek komoly ára van – ám azt nem lehet aprópénzre váltani.

 
1 990 Ft
Vad vakáció (1DVD)

Amikor az ünnepelt TV show műsorvezető (Lawrence) hazatér szülővárosába, délre, családja rádöbbenti, hogy hazalátogatni nem éppen vakáció. Az egyik lehetetlen kínos helyzetből kerül a másikba, miközben a nagyvárosi élet és a kisvárosi élet értékei ütköznek össze ebben a hisztérikus vígjátékban.

 
1 990 Ft
Vadbarmok (1DVD) (2008) (Jonah Hill) /karcos/
Apja halála után a lökött Peter Gaulke (Steve Zahn - Hajnali mentőakció) megörökli a megboldogult fater állatokról szóló tévéshowját. Mivel azonban a nézettség egyre csökken, a műsort a beszűntetés veszélye fenyegeti és a stúdió két hetet ad, hogy a készítők előálljanak a mentőötlettel... Épp jókor jön a hír, hogy Ekvádorban a jeti nyomára bukkantak: több se kell, Peter és kattant barátai szedett-vedett természetbúvár-csapattá alakulnak és megkezdődik az eszeveszett kalandokkal teli dzsungelt... 
1 490 Ft
Vagány nők klubja (1DVD)

Sem a New York-i színdarabíró Sidda Lee Walker, sem
Luisanaban élő különc anyja Vivi, nem hajlandók lépéseket tenni azért,
hogy rendbe hozzák kapcsolatukat.

Ez a feladat a Ya-ya nővérekre marad.

Vivi és barátnői tizenévesen hozták létre a Ya-ya
papnők szövetségét.

A négy nagyszájú és öntörvényű kislány felett elszáll az idő, de az egymás iránti
szeretet és ragaszkodás idős korukra is megmarad: a három bolondos öregasszony
mindent megtesz, hogy újra összehozza anyját és lányát. Altató a koktélban,
emberrablás - semmitől nem riadnak vissza a cél érdekében...

A Vagány nők klubja Sandra Bullock, Ellen
Burstyn, Ashley Judd és Maggie Smith főszereplésével egy igazi
szívmelengető történet, amelyet nemcsak anyáknak és lányoknak ajánlunk!

 
1 990 Ft
Vakáció (2015) (1DVD)

A Griswold-família következő generációja újabb elátkozott, de elképesztően vicces családi kalandra indul. Apja nyomdokaiba lépve a felnőtt Rusty Griswold (Ed Helms a Másnaposok-trilógiából) egy fél országot átívelő családi vakációval lepi meg feleségét (Christina Applegate a Ron Burgundy-filmekből) és két fiát, melynek célja Walley World, Amerika „kedvenc családi élményparkja”. Ugyan mi baj lehet útközben?

 
1 990 Ft
Vakrepülés (1DVD)

A fergeteges vígjáték két légiközlekedés-irányító férfi rivalizálásáról szól. Vetélkedésük azonban egészen a végletekig megy - komoly problémákat okozva ezzel a családjukhoz való viszonyukban, karrierjük alakulásában - és nem utolsó sorban a légi irányítás működésében. Nick Falzone a munkájáért él-hal, ő a legfoglalkoztatottabb és a legkiválóbb légiközlekedés-irányító - egészen addig, míg új munkatárs nem érkezik a helyszínre Russell Bell személyében, akinek szintén a kisujjában van a szakma, és akinek szintén a munkája a mindene!

A két férfi hamarosan rájön, hogy a pályán csak egyikük számára van hely, és megindul egymás kikészítése, amin - ha ők nem is - mi nézők nagyokat nevethetünk.

 
2 990 Ft

Sorrend: