Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

vígjáték


Sorrend:

Vakáció (2015) (1DVD)

A Griswold-família következő generációja újabb elátkozott, de elképesztően vicces családi kalandra indul. Apja nyomdokaiba lépve a felnőtt Rusty Griswold (Ed Helms a Másnaposok-trilógiából) egy fél országot átívelő családi vakációval lepi meg feleségét (Christina Applegate a Ron Burgundy-filmekből) és két fiát, melynek célja Walley World, Amerika „kedvenc családi élményparkja”. Ugyan mi baj lehet útközben?

 
1 990 Ft
Vakrepülés (1DVD)

A fergeteges vígjáték két légiközlekedés-irányító férfi rivalizálásáról szól. Vetélkedésük azonban egészen a végletekig megy - komoly problémákat okozva ezzel a családjukhoz való viszonyukban, karrierjük alakulásában - és nem utolsó sorban a légi irányítás működésében. Nick Falzone a munkájáért él-hal, ő a legfoglalkoztatottabb és a legkiválóbb légiközlekedés-irányító - egészen addig, míg új munkatárs nem érkezik a helyszínre Russell Bell személyében, akinek szintén a kisujjában van a szakma, és akinek szintén a munkája a mindene!

A két férfi hamarosan rájön, hogy a pályán csak egyikük számára van hely, és megindul egymás kikészítése, amin - ha ők nem is - mi nézők nagyokat nevethetünk.

 
2 990 Ft
Valami vadság (1DVD) (Something Wild) (felirat)

  Charlie Driggs vonalas New York-i bróker, akitől nagyon távol áll mindenfajta spontaneitás, szenvedély, heves érzelem. Egy napon mégis elfogadja egy idegen, de nagyon csábos lány, egy bizonyos Lulu invitálását, aki felajánlja, hogy hazaviszi a férfit. A lány azonban becsapja Charlie-t, és a békés polgári otthon melege helyett forró helyzetekbe viszi: vad szex, rombolás, rablás kíséri útjukat, miközben New York helyett Virginia felé tartanak.

   A helyzet csak tovább bonyolódik, amikor kiderül, hogy Lulu nem is fekete hajú, mi több, nem is Lulu! A lány valódi neve Audrey, aki arra kéri Charlie-t, hogy látogassák meg az édesanyját, és rábeszéli a férfit, tegyenek úgy, mintha házasok lennének.

   Charlie számára itt még korántsem ért véget a szédült kaland. Audrey ugyanis a középiskolai osztálytalálkozójára is magával cipeli a férfit, ahol az események drámai fordulatot vesznek. Felbukkan ugyanis a lány eszelős ex-férje, aki képtelen elviselni, hogy Audrey-t más férfival látja. Ami eddig Charlie számára felszabadító, mámoros új élmény, izgalmas hullámvasutazás volt, az most rémálommá változik. Véres és kegyetlen harcot kell vívnia - most már a túlélés a tét!

 
1 990 Ft
Válságstáb, A (1DVD)

Egy esélytelennek tűnő bolíviai elnökjelölt egy amerikai kampánycsapathoz fordul segítségért, amelyet Jane Bodine (az Oscar®-díjas Sandra Bullock), a megtört, de rendkívül tehetséges stratéga vezet. Csak azért tér vissza önként vállalt nyugdíjából, hogy szembeszállhasson egykori legnagyobb ellenfelével, az utálatos Pat Candy-vel (az Oscar®-díjas Billy Bob Thornton). Mivel Candy a konkurenciának dolgozik, a verseny hamarosan mocskos rivalizálássá aljasul, amelyben semmi sem szent, és csak a győzelem számít. Az agyafúrt politikai szatírában feltűnik még Anthony Mackie (Amerika Kapitány: A tél katonája) is.

 
1 490 Ft
Van az a pénz...ami megbolondít (1DVD)

Három bolondos barátnő összeszövetkezik, hogy a munkahelyükül szolgáló bankból ellopják a megsemmisítésre szánt bankjegyeket. A legszigorúbb rendszabályok ellenére, minden feltűnés nélkül vágják zsebre a számolatlan pénzkötegeket, ám féktelen költekezésük hamarosan veszélybe sodorja őket. Az adóhivatal szagot fog és rájuk száll. Észnél kell lenniük, ha nem rács mögött és koldusszegényen akarják leélni maradék életüket...

 
1 990 Ft
  Várlak nálad vacsorára (1DVD) (House Calls) (Walter Matthau - Glenda Jackson)

Dr. Charley Nichols a felesége halála miatt három hónapig tartó szabadságra megy, hogy a tragikus esemény okozta sokkot kiheverje. Szabadsága leteltével visszatér a kórházba, ahol igen meglepetten fogadják, hiszen a három hónap alatt Charley szakállat növesztett és teljesen megváltoztatta életmódját. Sőt, azt is elárulja, hogy behozza a harmincegy évnyi házasság okozta lemaradását, és minden csinos nővel, aki az útjába akad, randevúzni fog. A teljes döbbenet akkor következik be, amikor Charley lépéseket is tesz terve megvalósulása érdekében.

 
2 990 Ft
Vásott szülők (1DVD) (Intercom kiadás)(angol borító)

A kiterjedt Buckman család feje, Gil is szembesül az ősi dilemmával: hogyan neveljük gyermekeinket, hogy a társadalom értékes tagjai váljanak belőlük? A jó humorérzékkel megáldott apa természetesen a gyereknevelés mellett igyekszik karrierjét is egyengetni, és férjként is jól helytállni, de egyik sem könnyű ha ördögfiókák veszik mindenütt körül.
Ron Howard, az Apollo 13, a Váltságdíj és az Ed TV rendezője fergeteges vígjátékában a legismertebb sztárok bukkannak fel Steve Martintól kezdve Rick Moranison át egészen a fiatal Keanu Reevesig!

 
2 990 Ft
  Végre itt az 1948-as show (2 DVD) (At Last the 1948 Show, 1967) (Monty Python)

A Végre itt az 1948-as show abban az időben készült, amikor a Monty Python csoport leendő tagjai még két külön együttesben játszottak. Az 5 epizódból álló sorozatban John Cleese és Graham Chapman lép fel néhány kevésbé híres társával, valamint a neves brit komikussal, az elképesztő tekintetű Marty Feldmannal. A hatvanas évek második felében készült fekete-fehér tévéfelvételeken most megnézhetik, hogyan növesztgetik oroszlánkörmeiket a majdani Repülő Cirkusz tagjai. A sorozat szokás szerint felirattal jelenik meg, a magyar szöveg szerzője természetesen Galla Miklós.

5 epizód

EXTRÁK  

Egyéb - Eredeti angol nyelvű “családfa” a szereplők karrierjének illusztrálására (behúzva a DVD tokba)
1. LEMEZ:
Bevezető - Galla Miklós bevezetői (1-3. epizód)
Interjú - Interjú Tim Brooke-Taylorral (kb. 16 p.) - magyar felirattal
Előzetes -
Bónusz kisfilm - A vonatkupé jelenet magyarul Galla Miklós és Dózsa Gergely előadásában (kb. 7 p.)
2. LEMEZ:
Bevezető - Galla Miklós bevezetői (4-5. epizód)
Interjú - Galla Miklós interjúja John Cleese-zel (kb. 12 p.) - magyar felirattal
 
3 990 Ft
  Verda horda - Adj el, vagy hullj el!, A (1DVD) (The Goods: Live Hard, Sell Hard, 2009) (A fotó csak reklám!)

„A Verda horda nagyon mulattató. Lehengerlően energikus és nagyon vulgáris vígjáték.” Roger Ebert, Chicago Sun-Times

A Taplógáz és a Tesó-tusa alkotói az év egyik legelképesztőbb vígjátékát hozták össze! A Jeremy Piven (Spíler) főszereplésével készült, csupa világsztárt felvonultató komédiában Ed Helms (Másnaposok), David Koechner (Zsenikém) és Ving Rhames (Mission Impossible) az autókereskedők kőkemény üzleti világából adnak vidám ízelítőt.

Don Ready (Piven) karizmatikus figura. Őrült csapatával mindössze egy hétvége alatt kell több mint 200 verdán túladnia. Szabályok nincsenek, bármilyen pocsékságot is követnek el, a cél a pénz...

 
1 990 Ft
Vigyázz, kész, szűz! (1DVD) 1999
Katrina (Mena Suvari) pillanatokon belül 18 éves lesz, és még szűz. Apja pornófilmrendező, és éppen ezért elég erkölcsös neveltetésben részesült. Joey (Bob Hoskins) anyja szintén a pornó iparban dolgozik, és egy különleges ötlettel áll elő: rendezzenek showműsort, ahol a szereplők élő egyenes adásban veszítenék el a szüzességüket. Joey ráveszi Katrinát, hogy a születésnapján vegyenek részt ebben a showban mintegy megünnepelve a nagy eseményt, Katrina apja azonban rájön a tervükre és egyezsége... 
990 Ft
  Világ legjobb apukája, A (A világ legjobb apja) (1DVD) (Worlds Greatest Dad, 2009) (Robin Williams) (kissé karcos)

Lance Clayton (Robin Williams) megtanulta kevesebbel beérni az életben. Arról álmodott, hogy híres és gazdag író lesz, ehelyett csak a középiskolai irodalomtanárságig vitte. Kamasz fia, Kyle (Daryl Sabara) kiállhatatlan alak, aki csak keserűséget okoz neki. Lance az iskola vonzó művészettanárával, Claire-rel (Alexie Gilmore) jár, de a lány nem akar komoly kapcsolatot, sőt a nyilvánosság előtt még azt is titkolja, hogy közük lenne egymáshoz.

Amikor aztán Lance-t szörnyű tragédia éri, a sors fintoraként élete legnagyobb lehetőségét kapja. Egyszeriben övé lehet mindaz a hírnév, gazdagság és népszerűség, amire mindig is vágyott – de csak akkor, ha együtt tud élni a tudattal, hogyan érte ezt el.

 
1 990 Ft
  Világ második legjobb gitárosa, A (1DVD) (Woody Allen) ( karcos )

A világ második legjobb gitárosa, Emmet Ray egy felelőtlen,
dőzsölő, arrogáns, alkoholfüggő és szerencsétlen ember volt. A zenélés előtt
lányok futtatásából tartotta fenn magát, s miközben vagyonokat dobott ki ruhákra
és autócsodákra, a nőket semmire sem tartotta.

Amikor találkozik Hattie-vel, a visszahúzódó néma
lánnyal, életében először úgy érzi, megtalálta az igazit. Életstílusa azonban
fontosabb számára a szerelemnél, csak később érti meg: élete nagy lehetőségét
szalasztotta el. Szerencsére igaz szerelemünkhöz sosem késő visszafutni!

 
2 490 Ft
  Világtörténelem - Első rész (1DVD) (Mel Brooks) (nagyon karcos példány)

Mel Brooks (Űrgolyhók) fergeteges történelemleckéjével bizonyítja, hogy ezen a világon semmi sem, és meggyőz róla, hogy az élet még akkor is móka és kacagás, ha például épp a spanyol inkvizíció kínzókamráiban járunk. Brooks végigcsörtet a történelmen: kőkorszaki szakiként a dárda prototípusa vet véget életének, a római birodalomban saját ügynököt foglalkoztató bérfilozófusként arat sikert, a francia forradalomban egyszerre ő XVI. Lajos és egy egyszerű vizeletgyűjtő, az utolsó vacsorán pedig pincér – és akkor még nem beszéltünk a műúszó apácákról és a cicababákkal rappelő Hitlerről!

 
1 990 Ft
  Visszavonuló, A (1DVD) (Solitary Man) (Michael Douglas) /használt, karcos/

Ben (Michael Douglas – A bűn hálójában, Tőzsdecápák, Játsz/ma, Zaklatás) egykor szakmája csúcsán volt, családjával fényesen élt manhattani otthonában, sőt, még egyetemi könyvtárat is alapított. Ide érkezik meg egy leendő diákkal: barátnője lányával (Imogen Poots – Frászkarika, A kilencedik légió) mikor értesül arról, hogy világa összeomlóban van... Üzleti botránya miatt bevételeit elvonják, felesége (Susan Sarandon – Édesek és mostohák, Thelma és Louise, Csapda) is tudomást szerez ügyeiről. Ráadásul életén egyre inkább eluralkodik a fiatal nők iránt érzett csillapíthatatlan vágya. Új kapcsolata is feszültségtől terhes: Jordan (Mary-Louise Parker – Red, Angyalok Amerikában) sem örül szédületes hódítási kényszerének. Bár egyre több jel utal arra, hogy „új” élete előbb-utóbb méretes szakadékba rántja, Ben egyre mélyebbre merül az élvezetekben...

 
1 490 Ft
Viva La Libertá Éljen a szabadság
Az ellenzéki olasz párt vezetője, Enrico Oliveri a kampányidőszak közepén adja be az unalmast: Párizsba szökik, hogy megtaláljon egy nőt, akivel 20 évvel ezelőtt viszonya volt. A kampánystáb megpróbálja megoldani a helyzetet Enrico ikertestvérével, aki kiállhatna a volt elnök helyett a politikai porondra. Az a kérdés csupán, hogy Giovanni, akit ezelőtt hosszú ideig egy pszichiátriai kórházban kezeltek, hogyan képes ellátni a rá rótt feladatot. 
1 990 Ft
Wayne világa 2. (1DVD) (feliratos)
Miután későesti tévés személyiségként istenhez hasonlatos státuszt szerzett magának, Wayne szembesül az emberiséget már évszázadok óta gyötrő kérdéssel: van-e élet a kábeltévén túl? Wayne álmában kap választ, egy nagyon híres (és nagyon halott) rocksztártól: "Wayne és Garth bemutatják a Waynestockot." Ám Wayne-nek előbb még meg kell mentenie barátnőjét, Classandrát egy vészjósló lemezproducertől, miközben Garth a mega-maca Honey Hornée baráti közeledésével viaskodik.... 
3 990 Ft
  Wendell Baker balhé, A (1DVD) (The Wendell Baker Story, 2005)

Wendell Baker egy álmodozó alkat, és nem utolsó sorban egy kispályás bűnöző, aki legutóbbi csalása miatt a börtönben landol. Emiatt a szerelme és a legjobb barátja is elhidegül tőle. Wendell megfogadja, hogy megjavul és új életet kezd, amint kikerül a rácsok mögül. Szabadulása után egy nyugdíjas-otthonban talál munkát, ahol összebarátkozik az otthon lakóival, akiknek az életét nagyban megkeseríti a főgonosz főápoló. Wendell Baker segít az öregeknek megküzdeni a rettegett ápolóval, ők pedig segítenek visszaszerezni a barátnőjét.

 
990 Ft
  Wonder Boys - Pokoli hétvége (1DVD) (Michael Douglas) ( használt, karcos )

A középpontban a Michael Douglas által játszott irodalomtanár áll, akinek egyetlen hétvége alatt romba dől szokványos élete: váratlanul egyszerre több problémával is szemben találja magát: elhagyja a felesége, majd egyik "legértékesebb" diákja lelövi szeretője házában a kedvenc háziebet. Ráadásul le kellene adnia szerkesztőjének új regénye kéziratát is, amin az elmúlt hét évben dolgozott. Írt is már vagy ötezer oldalt, igaz, a történetnek se füle, se farka.

 
1 990 Ft
Zakkant Halloween (1DVD)

Victoria Justice (V, mint Viktória) játssza Wrent, aki általában minden helyzetben feltalálja magát, most viszont úgy tűnik, hogy lemarad az év gimis bulijáról, ugyanis az öccsére kell vigyáznia. És mikor már azt gondolná, hogy ennél már nem jöhet rosszabb, a kissrácnak nyoma vész. Egy meglehetősen szokatlan trió élén Wren felkerekedik, hogy megtalálja a kis bajkeverőt, mielőtt anya rájön, hogy baj van. Nem is sejtik, hogy egy olyan, „óriási poénokkal teli” kalandos este elé néznek, amely minden bizonnyal beírja magát minden idők legzakkantabb Halloweenjei közé.

 
1 490 Ft
Zoolander No. 2. (1DVD) (Ben Stiller)

Amikor egy titokzatos bérgyilkos egymás után teszi el láb alól a világ leggyönyörűbb embereit, az Interpol Globál Divat Divíziójának ügynöke, Valentina Valencia (Penélope Cruz) a két lélegzetelállító szépségű egykori férfimodellt, Derek Zoolandert (Ben Stiller) és Hanselt (Owen Wilson) hívja segítségül. Ők persze nem tudnak ellenállni a lehetőségnek, hogy ismét befussanak a kifutón, ezért elutaznak Rómába egy nagyszabású divatbemutatóra. Miközben kétségbeesetten próbálnak kiigazodni a blogolás, vlogolás és antidivat-divat új világában, megpróbálnak megakadályozni egy halálos összeesküvést is, ami mögött ősellenségük, a bűnözőzseni Mugatu (Will Ferrell) és új felfedezettje (Kristen Wiig) állnak.
A nagy sikerű vígjáték veszélyesen szexi sztárparádét felvonultató folytatásában ismét a divatosan őrült poénoké a főszerep!

 
1 990 Ft

Sorrend: