Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

romantikus / vígjáték

Főkategória >DVD - külföldi >romantikus / vígjáték

Sorrend:

  Vakrandi (2006 - Blind Dating) (1DVD) (Chris Pine)/használt, karcos/

Danny (Chris Pine) intelligens, érző szívű, jóképű srác, aki… vak. Nem mintha ez visszatartaná bármitől, az esetek nagy részében nem hajlandó zavartatni magát fogyatékossága miatt. Ő a város egyik legnépszerűbb sráca, sőt, kosárlabdában verhetetlen. Ezért veri ki a víz bátyját, a csajozógép Larry-t, amikor rájön, hogy Danny azért félénk és ideges, amikor szembejön egy lány, mert még szűz. Úgy gondolja, ezen sürgősen változtatni kell, ezért sorozatban leszervez néhány kínosabbnál kínosabb vakrandit különféle cicababákkal, de Danny érdeklődését egyik sem kelti fel. Ellenben a szemésznél dolgozó indiai ápolónő, Leeza (Anjali Jay) nagyon is! Úgy tűnik, ők ketten egymásnak lettek teremtve… vagy mégsem?

Bájos és humoros történet gondolkodásbeli, viselkedésbeli és kulturális különbségekről, és mindenek felett az igaz szerelemről.

 
990 Ft
Valaki más élete (1DVD)

Marie (Juliette Binoche – Csokoládé, Az angol beteg) 40. születésnapján különös reggelre ébred: bár körülményei, külseje és a konyhában reggeliző fia is azt bizonyítják, hogy tényleg 40 éves, ő úgy érzi, átaludta az elmúlt 15 évet... Hiszen utolsó emléke az, hogy összeköltözik élete szerelmével (Mathieu Kassovitz – Amelie csodálatos élete, München, A gyűlölet), s hogy 25 évesen nagy várakozással tekint közös jövőjük elé. Ám jelene egészen másról szól: a számára elfogadhatatlanul viselkedő „előző énje” a karriert és a csillogást választva teljesen elhidegült szeretteitől. A régi Marie-nak mindössze 4 napja van arra, hogy 15 év hibáit helyrehozza, s megmentse a házasságát...

 
1 490 Ft
Valentin-nap (1DVD)

Az a sok híresség és az a rengeteg nevetés! Igazi sztárparádét láthatunk ebben a szívmelengető romantikus vígjátékban, melyet a Micsoda nő és a Neveletlen hercegnő rendezője készített. Sorsok ütköznek, kereszteződnek, gabalyodnak újra egymásba egyetlen napon – a szerelmesek napján. Valaki megkéri a kedvese kezét. Egy virágküldemény nem jut el a címzettjéhez. Egy féltve őrzött titok végre napvilágra kerül. A „csak úgy megjelenek, és meglepem a pasim” visszafelé sül el. Csörték, csókok, elhibázott és helyes döntések és még sok más...

Akár zöldfülű vagy a szerelemben, akár kiábrándult, ebbe a 19 sztárt felvonultató filmbe egészen biztosan bele fogsz szeretni.

 
1 990 Ft
Valódi szőke (1DVD) (1997)(Daryl Hannah)
A történet főhőse Joe és Mary, akik már hat éve élnek együtt Manhattanben. Joe egy hátszél nélküli rendkívül ambíciózus színész, jelenleg pincérként dolgozik. Mary sminkes egy nagymenő divatfotósnál. Ő a családfenntartó. De vajon Joe képes-e alább adni elvárásait a boldogulás érdekében? Degradáló-e neki egy Madonna klipben szerepelni? És mi az ára egy szappanoperába való beválogatásnak? 
990 Ft
Válótársak (1DVD)

Daniel Rafferty (Pierce Brosnan - Aranyszem) és Audrey Woods (Julianne Moore – Az órák, Távol a mennyországtól, Felejtés) mindketten tehetséges és sikeres New York-i válóperes sztárügyvédek. Audrey és Daniel egymással ellentétes módon végzi munkáját: Audrey egészségesen él, mindig makulátlan, a jogi munkát szigorúan a törvény betűje szerint gyakorolja; a jóképű és lezser Daniel az ösztöneire hallgat, szellemes, gyakran rögtönöz, és olykor kissé másnapos. A következő válóper kapcsán egymás ellenfelei lesznek, amikor egy híres rocksztár-divattervező házaspárt kell védeniük. A tét nagy: a két híres ügyfél (Parker Posey és Michael Sheen - Underworld) ugyanarra az írországi kastélyra vetett szemet.

Audrey és Daniel azonnal Írországba utaznak, hogy külön-külön beszerezzék a számukra kedvező tanúvallomásokat, ám a két ügyvéd - akikben lassan kölcsönös, bár be nem vallott vonzalom alakul ki egymás iránt – hirtelen egy igazi romantikus ír falusi fesztivál kellős közepén találja magát. A románctól és italtól mámoros éjszaka után Audrey és Daniel egymás mellett ébred, ráadásul arra, hogy házasok. Most így kell visszatérniük New Yorkba, meg kell birkózniuk ezzel a váratlan, meglepően új helyzettel és, ráadásul a folytatódó bírósági perrel…

 
1 490 Ft
Változó szerelem (1DVD)

Amikor a második osztályos Bryce és Juli először találkoznak, Juli azonnal beleszeret a fiúba. Bryce (Callan McAuliffe) nem viszonozza az érzelmeit, sőt: az elkövetkező években mindent megtesz, hogy távol tartsa magától önjelölt barátnőjét. A talpraesett és szabad szellemű Julit (Madeline Carroll) azonban ez a semmiség nem tudja eltántorítani. Rob Reiner rendező kedves romantikus vígjátéka az általánostól a középiskoláig, sikereken és katasztrófákon, családi drámákon és az első szerelmen át követi a pár sorsát, míg fel nem fedezik, kik is ők tulajdonképpen – és mit jelentenek egymás számára.

 
1 990 Ft
Változó világ (1DVD) (1982)

A nyári szünidőnek vége, és a Ridgemont High diákjai újra az osztálytermekben vannak. Linda, a gazdag szókinccsel rendelkező lány tippeket ad Stacynek, hogyan csábítsa el a fiúkat. Stacy úgy viselkedik, mintha legalább 19 éves lenne, a valóságban azonban alig 15. Marknak nagyon tetszik Stacy, csak nem tudja, hogyan közeledjen hozzá. Mike, a főnöke elárulja neki a csábítás trükkjeit. Mark randira hívja Stacyt, aki éjszaka kiszökik otthonról, hogy találkozhasson vele. A lány bátyja, Brad közben úgy érzi, nagyfiú lett már, és gyakorolja, hogyan kell szakítani barátnőjével. Amikor azonban kirúgják munkahelyéről, nagyon hiányzik neki Lisa.

 
1 990 Ft
  Várandósok - Az a bizonyos kilenc hónap (1DVD) /használt, karcos/

A hatalmas könyvsiker alapján készült VÁRANDÓSOK: AZ A BIZONYOS KILENC HÓNAP szórakoztató és szívmelengető vígjáték öt párról, akit alaposan próbára tesznek a gyerekvárás nehézségei. A film „csupa humor, csupa érzelem és igazi sztárparádé csúcsformában levő színészekkel” (Pete Hammond, Boxoffice Magazine) és „kihagyhatatlan!” (Gayle King, O Magazine). A szereplők névsora valóban lenyűgöző: Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Elizabeth Banks, Chace Crawford, Brooklyn Decker, Anna Kendrick, Matthew Morrison, Dennis Quaid, Chris Rock, Rodrigo Santoro, Ben Falcone és Joe Manganiello.

 
1 490 Ft
  Velem, vagy nélküled (1DVD) (Warner) (felirat) (spanyol borító)

Túlélhet-e egy szerelem tizenöt évnyi házasságot? Itt van
például Ben és Katie. Rokonszenves emberek, de épp egymás ellentétei:
Ben játékos, fantáziadús és megbízhatatlan, Katie pedig azt szereti,
ha rend van, nyugalom és kiszámíthatóság az életében és a környezetében.

Mint tudjuk, az ellentétek vonzzák egymást, ezért lettek
szerelmesek annak idején - és most ezért érzik úgy, hogy nem tudják elviselni
a másikat. Még nem biztos, hogy mindennek vége, de szeretnék kipróbálni, hogy
képesek-e, akarnak-e külön élni.

Gyerekeiket nyári táborba küldik és megkezdik a próbaválást.
Mindent megtesznek, hogy sikerüljön eltávolodniuk a másiktól, de túl sok közös
élmény köti őket össze: lehet, hogy szakításuknak újra szerelem lesz a vége?

 
2 990 Ft
Vénusz (1DVD) (nagyon karcos példány)

Maurice és Ian ősrégi jó barátok és veterán angol színészek, akiknek sohasem sikerült igazán a csúcsra jutni, bár nyugdíjas éveik alatt is kitartóan próbálkoznak. Berögzült szokások szerint élnek, reggelente kedvenc kávézójukban mennek menetrendszerűen egymás idegeire.

Egy napon betoppan Ian vidéki unokahúga, Jessie, aki alaposan a feje tetejére állítja a két öregúr életét. Iannek nincs elég türelme hozzá, Maurice viszont szárnyai alá veszi a lányt. Megigézi Jessie fiatalsága, és miközben próbálja meghódítani, rá kell döbbennie, mennyire keveset tud saját magáról, holott az élete már a vége felé közeledik...

Az Oscar®-díjas Vanessa Redgrave is feltűnik Roger Michell (Sztárom a párom, Ütközéspont) rendező kedves vígjátékában, amelynek főszerepéért Peter O'Toole-t 2007-ben Oscar®-díjra jelölték.

 
1 490 Ft
Vénusz szépségszalon (1DVD) (Audrey Tautou)

Audrey Tautou Amélie-s hátszelén egyre több kétes művészi színvonalú alkotást forgalmaznak a hazai mozikban. Így történhetett, hogy egy 1999-es alkotás most került el hozzánk. A Vénusz Szépségszalon története egy párizsi kozmetikai szalon dolgozóinak szerelmi életét taglalja. Különös tekintettel a korosodó Angele-re (Nathalie Baye), aki tüntetőleg nem hajlandó szerelembe esni, és éttermekben ismerkedik alkalmi légyottok céljából. Múltja, ahogy az asszony maga is, zavaros: valami tragikus szerelem áll a keserűség hátterében. Az önsajnálatból, és önsanyargatásból egy lelkes fiatal fiú akarja csak kirángatni: Antoine (Samuel Le Bihan) őrülten beleszeret Angele-be, saját életének nyugalmát is feláldozza.

 
2 990 Ft
Világ legrosszabb embere, A (1DVD) (2021)

A film Julie életének négy évéről szól. A fiatal nő szerelmi élete rendkívül káoszos, miközben azért küzd, hogy rátaláljon karrierjére, illetve rájöjjön, ki is ő valójában.

 
3 990 Ft
Vizsga két személyre (1DVD)

Princeton University felvételi biztosaként dolgozó Portia (Tina Fey) munkahelyén és otthonában egyaránt pedáns életet él. Amikor főnöke bejelenti, hogy hamarosan nyugdíjba vonul, Portia előtt megnyílik a lehetőség, hogy feljebb lépjen a ranglétrán. A nő munkája részeként ellátogat egy alternatív középiskolába, hogy felmérje a helyi tanulókat, és újra találkozik a főiskoláról ismert Johnnal (Paul Rudd), akiből időközben idealista tanár lett. A férfinak nemrég megakadt a szeme a tehetséges, de különc Jeremiahn, a diák pedig talán nem más, mint Portia fia, akit a nő évekkel korábban titokban örökbeadott – és aki most a Princetonon szeretné folytatni a tanulmányait.
Az Oscar-díjra jelölt Paul Weitz (Egy fiúról, Jó társaság) romantikus vígjátékából kiderül, hogy a boldogsághoz vezető úton néha meglepő kanyarok várnak minket.

 
1 990 Ft
  Western klasszikusok 25. - Nagy postakocsi futam, A (John Wayne) (1DVD)

Egy lepusztult szellemvárosban, John Blair állás nélkül marad, amikor véget ér a lovas gyorsposta korszaka. Megindul a harc az állami postával köthető szerződésért. Blair legnagyobb ellenfele a gonosz Drake, aki csalással próbál meg nyerni.

 
1 990 Ft
Wimbledon - Szerva itt, szerelem ott (1DVD) (Mirax kiadás)

Peter Colt, a lecsúszott angol teniszező, a világranglista végén kullog. Már megbékélt sorsával, eldöntötte, hogy visszavonul. Egyetlen vágya, hogy méltóképpen vegyen búcsút pályafutásától. Az amerikai Lizzie Bradbury viszont feltörekvő csillaga a sportágnak, csak az érdekli, hogyan tud feljutni a csúcsra. Kettőjük wimbledoni találkozása meglepő eseménysorozatot indít el, a magánéletben és a pályán egyaránt. Ahogyan Paul teljesítményét nem várt magasságokba röpíti a szerelem, úgy zavarodik össze Lizzie az érzéstől és eközben sorra veszíti el a fontos meccseit.

 
990 Ft
Zene és szöveg (1DVD)

Először felkapnak, aztán lejárt lemez leszel, végül - ha lejjebb már nem süllyedhetsz - Alex Fletcher szintjére jutsz. Mikor a slágerlisták üdvöskéje dalszerzésre kéri fel a 80-as évek popsztárját, lehetőséget kínál a kiöregedett zenésznek, hogy visszakapaszkodjon a csúcsra. Csak egy a gond: Alex a zene nyelvén kitűnően beszél, de távolról sem a szavak embere.

Szerencsére színre lép Sophie Fisher, az elbűvölő bejárónő, akinek veleszületett tehetsége van a szövegíráshoz. Az újdonsült szerzőpáros hamar rájön, hogy a tökéletes szerelmes szám megírásához nem árt szerelmesnek lenni.

Hugh Granttel és Drew Barrymore-ral a zongoránál, valamint Marc Lawrence-szel (Két hét múlva örökké) a rendezői székben a Zene és szöveg bolondos vígjáték, amely megpendíti a szív húrjait.

 
1 490 Ft
Zűr bajjal jár, A (1DVD) (Julia Roberts - Nick Nolte)

A klasszikus helyzetkomikumokra épülő romantikus vígjátékok stílusát feltámasztó
nagyszerű komédia a Micsoda nő mellett Julia Roberts talán legemlékezetesebb
és legjobb filmje, amelyben partnerével, Nick Nolte-val káprázatos párost
alkot!
Peter Brackett - a tapasztalt és sikeres újságíró - jó néhány szakmai
elismerés és egy bestsellerré vált regény után úgy érzi, megengedheti magának,
hogy egy kicsit lazítson. Élő legenda lévén a főnökei sem várják el tőle, hogy
piti ügyek után rohangáljon, de a Chicago Chronicle főszerkesztője azért
mégis egy kicsit túlzásnak tartja, hogy Brackett egyetlen állandó rovatát
rendszeresen évekkel korábbi, egyszer már megjelent írások átkozmetikázott,
felmelegített változataival tölti meg.

Egy napon a főszerkesztő úgy dönt, megleckézteti a kissé öntelt újságírót,
és tanoncoknak való munkát bíz rá: egy vonatbalesetről kell tudósítania.

Sabrina Peterson, a konkurens lap újoncaként érkezik a szerencsétlenség
helyszínére. Ez a második munkanapja a lapnál és minden áron bizonyítani szeretne.
Soha nem vallaná be nyíltan, de legnagyobb példaképe Brackett, és teljesen
el van ragadtatva attól, hogy egy helyen lehet a legendás fickóval. Elragadtatása
azonban nem gátolja meg abban, hogy szabályosan "lenyúlja" a sztorit
Brackett orra elől!

A másnapi Chicago Chronicle-ben egy szokványos vonatbalesetről szól
a hír, míg a konkurencia lapjának címoldalán egy névtelen újonc szenzációs részleteket
hoz nyilvánosságra, arra utalva, hogy talán mégsem egyszerű baleset történt.
Brackett tombol a dühtől és elhatározza, hogy felveszi a kesztyűt! Ebből
óhatatlanul szerelem lesz!

 
3 990 Ft
Zűrös manus (1DVD)

Harry Bliss igazán zűrös manus. Már több államban is hiába keresik az adóellenőrök és egyéb hitelezői és barátnői, de ő korunk embere, tovább vállalkozik. Szakterülete a testőrkutya-kiképzés és szállítás, csak hát kinek van erre napjainkban szüksége?

Már éppen továbbállna, amikor váratlan kuncsaftja akad. A megrendelő Joant a kissé zaklatott, ám gyönyörű énekesnőt teljesen kiborítja, hogy a lakásába betörtek, rendszeresen kap ismeretlen eredetű, fenyegető telefonhívásokat, ráadásul nővérét is elrabolta a világ ötödik leggazdagabb - és második legcsibészebb - embere, a nővérke negyedik férje.

Harry rövid helyzetértékelés után úgy dönt, hogy kezébe veszi a kissé összegabalyodni látszó szálakat.

 
1 990 Ft
Zűrzavaros éjszakák (1DVD)

Sam hitetlenkedve olvassa a hirdetés szövegét: "Patinás és hangulatos lakás kiadó hatalmas, öbölre néző ablakokkal, fatüzelésű kandallóval." A dolognak van egy kis szépséghibája: a lakást csak hetente két nap használhatja: a hét többi napja két másik "kétnapos" bérlőé. Briannek és Ellennek is van saját lakása, barátnője, férje, s ez a lakás jelenti számukra a béke, a hobbi, a titkos szórakozás szigetét. Noha jó ideig nem találkozik a három ember, a lakásban hagyott tárgyaik, üzeneteik révén részesei lesznek egymás életének. Ellen és Sam között ily módon különös távbarátság is kialakul. Amikor Ellen elérkezettnek látja az időt, fekete csipkeruhát ölt, pezsgőt és nagy levegőt vesz, majd elindul, hogy megismerkedjen Sammel. Nem tudja, hogy a lakásban a napját éppen elcserélő Briant találja...

 
1 490 Ft

Sorrend: