Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

vígjáték


Sorrend:

 Várlak nálad vacsorára (1DVD) (House Calls) (Walter Matthau - Glenda Jackson)

Dr. Charley Nichols a felesége halála miatt három hónapig tartó szabadságra megy, hogy a tragikus esemény okozta sokkot kiheverje. Szabadsága leteltével visszatér a kórházba, ahol igen meglepetten fogadják, hiszen a három hónap alatt Charley szakállat növesztett és teljesen megváltoztatta életmódját. Sőt, azt is elárulja, hogy behozza a harmincegy évnyi házasság okozta lemaradását, és minden csinos nővel, aki az útjába akad, randevúzni fog. A teljes döbbenet akkor következik be, amikor Charley lépéseket is tesz terve megvalósulása érdekében.

 
2 990 Ft
Vége a régi időknek (1DVD) (Jirí Menzel)

Az első világháború után üresen maradt cseh kastélyba jószágigazgatót neveznek ki. Az úri életbe hirtelen belecsöppent új gazda pedig mindenben követni kívánja elődje szokásait. Attól a pillanattól kezdve, hogy a gyanús herceg megjelenik a kastélyban, egymást érik az események: szerelmek szövődnek, fegyver- és érdektársak kapnak hajba, intrikák, botrányok, pletykák, viták és veszekedések fűszerezik a kastély addigi unalmas életét, s a szereplők mulatságos helyzetek során vetik fel álarcukat.

 
2 990 Ft
 Végre itt az 1948-as show (2 DVD) (At Last the 1948 Show, 1967) (Monty Python)

A Végre itt az 1948-as show abban az időben készült, amikor a Monty Python csoport leendő tagjai még két külön együttesben játszottak. Az 5 epizódból álló sorozatban John Cleese és Graham Chapman lép fel néhány kevésbé híres társával, valamint a neves brit komikussal, az elképesztő tekintetű Marty Feldmannal. A hatvanas évek második felében készült fekete-fehér tévéfelvételeken most megnézhetik, hogyan növesztgetik oroszlánkörmeiket a majdani Repülő Cirkusz tagjai. A sorozat szokás szerint felirattal jelenik meg, a magyar szöveg szerzője természetesen Galla Miklós.

5 epizód

EXTRÁK  

Egyéb - Eredeti angol nyelvű “családfa” a szereplők karrierjének illusztrálására (behúzva a DVD tokba)
1. LEMEZ:
Bevezető - Galla Miklós bevezetői (1-3. epizód)
Interjú - Interjú Tim Brooke-Taylorral (kb. 16 p.) - magyar felirattal
Előzetes -
Bónusz kisfilm - A vonatkupé jelenet magyarul Galla Miklós és Dózsa Gergely előadásában (kb. 7 p.)
2. LEMEZ:
Bevezető - Galla Miklós bevezetői (4-5. epizód)
Interjú - Galla Miklós interjúja John Cleese-zel (kb. 12 p.) - magyar felirattal
 
3 990 Ft
 Vejedre ütök (1DVD) (DreamWorks kiadás) (nem kölcsönzői változat)

Greg Beckur (Stiller) kórházi ápoló feje fölé a családi katasztrófa fekete fellegei kezdenek gyülekezni, mikor vaskalapos ex-CIA ügynök apósa (De Niro) bejelenti, találkozni szeretne konvencióknak fittyet hányó bohém szüleivel (Streisand és Hoffman).

A családi kötelékek hisztérikusan össze-vissza gabalyodnak, kihagyhatatlan vígjáték!

 
1 990 Ft
 Verda horda - Adj el, vagy hullj el!, A (1DVD) (The Goods: Live Hard, Sell Hard, 2009) (A fotó csak reklám!)

„A Verda horda nagyon mulattató. Lehengerlően energikus és nagyon vulgáris vígjáték.” Roger Ebert, Chicago Sun-Times

A Taplógáz és a Tesó-tusa alkotói az év egyik legelképesztőbb vígjátékát hozták össze! A Jeremy Piven (Spíler) főszereplésével készült, csupa világsztárt felvonultató komédiában Ed Helms (Másnaposok), David Koechner (Zsenikém) és Ving Rhames (Mission Impossible) az autókereskedők kőkemény üzleti világából adnak vidám ízelítőt.

Don Ready (Piven) karizmatikus figura. Őrült csapatával mindössze egy hétvége alatt kell több mint 200 verdán túladnia. Szabályok nincsenek, bármilyen pocsékságot is követnek el, a cél a pénz...

 
1 990 Ft
Vigyázz, kész, szűz! (1DVD) 1999
Katrina (Mena Suvari) pillanatokon belül 18 éves lesz, és még szűz. Apja pornófilmrendező, és éppen ezért elég erkölcsös neveltetésben részesült. Joey (Bob Hoskins) anyja szintén a pornó iparban dolgozik, és egy különleges ötlettel áll elő: rendezzenek showműsort, ahol a szereplők élő egyenes adásban veszítenék el a szüzességüket. Joey ráveszi Katrinát, hogy a születésnapján vegyenek részt ebben a showban mintegy megünnepelve a nagy eseményt, Katrina apja azonban rájön a tervükre és egyezsége... 
990 Ft
 Világ legjobb apukája, A (A világ legjobb apja) (1DVD) (Worlds Greatest Dad, 2009) (Robin Williams) (kissé karcos)

Lance Clayton (Robin Williams) megtanulta kevesebbel beérni az életben. Arról álmodott, hogy híres és gazdag író lesz, ehelyett csak a középiskolai irodalomtanárságig vitte. Kamasz fia, Kyle (Daryl Sabara) kiállhatatlan alak, aki csak keserűséget okoz neki. Lance az iskola vonzó művészettanárával, Claire-rel (Alexie Gilmore) jár, de a lány nem akar komoly kapcsolatot, sőt a nyilvánosság előtt még azt is titkolja, hogy közük lenne egymáshoz.

Amikor aztán Lance-t szörnyű tragédia éri, a sors fintoraként élete legnagyobb lehetőségét kapja. Egyszeriben övé lehet mindaz a hírnév, gazdagság és népszerűség, amire mindig is vágyott – de csak akkor, ha együtt tud élni a tudattal, hogyan érte ezt el.

 
1 990 Ft
 Világ második legjobb gitárosa, A (1DVD) (Woody Allen) (Computer Panoráma kiadás) (nagyon karcos termék)

A világ második legjobb gitárosa, Emmet Ray egy felelőtlen,
dőzsölő, arrogáns, alkoholfüggő és szerencsétlen ember volt. A zenélés előtt
lányok futtatásából tartotta fenn magát, s miközben vagyonokat dobott ki ruhákra
és autócsodákra, a nőket semmire sem tartotta.

Amikor találkozik Hattie-vel, a visszahúzódó néma
lánnyal, életében először úgy érzi, megtalálta az igazit. Életstílusa azonban
fontosabb számára a szerelemnél, csak később érti meg: élete nagy lehetőségét
szalasztotta el. Szerencsére igaz szerelemünkhöz sosem késő visszafutni!

 
2 490 Ft
 Világtörténelem - Első rész (1DVD) (Mel Brooks) (nagyon karcos példány)

Mel Brooks (Űrgolyhók) fergeteges történelemleckéjével bizonyítja, hogy ezen a világon semmi sem, és meggyőz róla, hogy az élet még akkor is móka és kacagás, ha például épp a spanyol inkvizíció kínzókamráiban járunk. Brooks végigcsörtet a történelmen: kőkorszaki szakiként a dárda prototípusa vet véget életének, a római birodalomban saját ügynököt foglalkoztató bérfilozófusként arat sikert, a francia forradalomban egyszerre ő XVI. Lajos és egy egyszerű vizeletgyűjtő, az utolsó vacsorán pedig pincér – és akkor még nem beszéltünk a műúszó apácákról és a cicababákkal rappelő Hitlerről!

 
1 990 Ft
 Világtörténelem - Első rész (1DVD) (Mel Brooks) (szép állapotú példány)

Mel Brooks (Űrgolyhók) fergeteges történelemleckéjével bizonyítja, hogy ezen a világon semmi sem, és meggyőz róla, hogy az élet még akkor is móka és kacagás, ha például épp a spanyol inkvizíció kínzókamráiban járunk. Brooks végigcsörtet a történelmen: kőkorszaki szakiként a dárda prototípusa vet véget életének, a római birodalomban saját ügynököt foglalkoztató bérfilozófusként arat sikert, a francia forradalomban egyszerre ő XVI. Lajos és egy egyszerű vizeletgyűjtő, az utolsó vacsorán pedig pincér – és akkor még nem beszéltünk a műúszó apácákról és a cicababákkal rappelő Hitlerről!

 
2 990 Ft
 Visszavonuló, A (1DVD) (Solitary Man) (Michael Douglas) /használt, karcos/

Ben (Michael Douglas – A bűn hálójában, Tőzsdecápák, Játsz/ma, Zaklatás) egykor szakmája csúcsán volt, családjával fényesen élt manhattani otthonában, sőt, még egyetemi könyvtárat is alapított. Ide érkezik meg egy leendő diákkal: barátnője lányával (Imogen Poots – Frászkarika, A kilencedik légió) mikor értesül arról, hogy világa összeomlóban van... Üzleti botránya miatt bevételeit elvonják, felesége (Susan Sarandon – Édesek és mostohák, Thelma és Louise, Csapda) is tudomást szerez ügyeiről. Ráadásul életén egyre inkább eluralkodik a fiatal nők iránt érzett csillapíthatatlan vágya. Új kapcsolata is feszültségtől terhes: Jordan (Mary-Louise Parker – Red, Angyalok Amerikában) sem örül szédületes hódítási kényszerének. Bár egyre több jel utal arra, hogy „új” élete előbb-utóbb méretes szakadékba rántja, Ben egyre mélyebbre merül az élvezetekben...

 
1 490 Ft
Viva La Libertá Éljen a szabadság
Az ellenzéki olasz párt vezetője, Enrico Oliveri a kampányidőszak közepén adja be az unalmast: Párizsba szökik, hogy megtaláljon egy nőt, akivel 20 évvel ezelőtt viszonya volt. A kampánystáb megpróbálja megoldani a helyzetet Enrico ikertestvérével, aki kiállhatna a volt elnök helyett a politikai porondra. Az a kérdés csupán, hogy Giovanni, akit ezelőtt hosszú ideig egy pszichiátriai kórházban kezeltek, hogyan képes ellátni a rá rótt feladatot. 
1 990 Ft
Vizesnyolcas, A (1DVD)

Bobby Boucher nem vágyik sportkarrierre. Megelégszik azzal, hogy a helyi focicsapat edzésén friss vizet hord a nagyszájú sztároknak. Amikor még ebből az állásából is kirúgják, megkeresi a város legócskább csapatát: ott ugyanis vízhordón kívül egy jó csatárra is szükség van. Anyja, aki otthon hüllőpörkölttel és krokodillevessel tömi féltett fiacskáját, persze tudni sem akar az egészről. Bobby még sosem focizott, titokban jár edzésre, és a csapat szedett-vedett féleszűekből áll… szóval, épp olyan messze vannak a bajnoki címtől, mint Bobby Boucher a Nobel-díjtól.
A vizesnyolcas az Egyesült Államokban hihetetlen, váratlan sikert aratott: három hét alatt több mint 100 millió dolláros bevételt termelt, két hónap alatt pedig gyártási költségének nyolcszorosát hozta! Adam Sandler (A nászok ásza, Pancserock) A vizesnyolcas frenetikus sikere óta Hollywood legfelkapottabb vígjátéki színészének számít, aki nagyon jó tempóval halad afelé, hogy leléptesse a trónról Jim Carrey-t. Sandler legújabb filmje, az Apafej szintén tarolt az amerikai mozikasszáknál: pillanatnyilag ez az év egyik legsikeresebb filmje!

 
2 990 Ft
Vodka Lemon (1DVD)

Hamo, a Vörös Hadsereg nyugalmazott tisztje egy kis kurd faluban él valahol a Kaukázusban. Az özvegy férfi összes vagyona egy régi szekrény, a szovjet időkből maradt televízió, régi egyenruhája és alig tíz dollárnyi nyugdíja. Hamo minden nap meglátogatja felesége sírját. A temetőben megismerkedik Ninával, az ötvenes éveiben járó özvegyasszonnyal. Mindketten ugyanazzal az öreg busszal utaznak, alig pár sornyira egymástól. Az egyik nap, amikor Hamo visszaérkezik a faluba, egy levél fogadja, amelyet Párizsban élő fia küldött. A lakók rögtön latolgatni kezdik, mennyi pénz lapulhatott a borítékban. Hamo gondolatai azonban már csak Nina körül forognak…

 
1 990 Ft
Wayne világa 2. (1DVD) (feliratos)
Miután későesti tévés személyiségként istenhez hasonlatos státuszt szerzett magának, Wayne szembesül az emberiséget már évszázadok óta gyötrő kérdéssel: van-e élet a kábeltévén túl? Wayne álmában kap választ, egy nagyon híres (és nagyon halott) rocksztártól: "Wayne és Garth bemutatják a Waynestockot." Ám Wayne-nek előbb még meg kell mentenie barátnőjét, Classandrát egy vészjósló lemezproducertől, miközben Garth a mega-maca Honey Hornée baráti közeledésével viaskodik.... 
3 990 Ft
 Wendell Baker balhé, A (1DVD) (The Wendell Baker Story, 2005)

Wendell Baker egy álmodozó alkat, és nem utolsó sorban egy kispályás bűnöző, aki legutóbbi csalása miatt a börtönben landol. Emiatt a szerelme és a legjobb barátja is elhidegül tőle. Wendell megfogadja, hogy megjavul és új életet kezd, amint kikerül a rácsok mögül. Szabadulása után egy nyugdíjas-otthonban talál munkát, ahol összebarátkozik az otthon lakóival, akiknek az életét nagyban megkeseríti a főgonosz főápoló. Wendell Baker segít az öregeknek megküzdeni a rettegett ápolóval, ők pedig segítenek visszaszerezni a barátnőjét.

 
990 Ft
Wonder Boys - Pokoli hétvége (1DVD) (Michael Douglas)

A középpontban a Michael Douglas által játszott irodalomtanár áll, akinek egyetlen hétvége alatt romba dől szokványos élete: váratlanul egyszerre több problémával is szemben találja magát: elhagyja a felesége, majd egyik "legértékesebb" diákja lelövi szeretője házában a kedvenc háziebet. Ráadásul le kellene adnia szerkesztőjének új regénye kéziratát is, amin az elmúlt hét évben dolgozott. Írt is már vagy ötezer oldalt, igaz, a történetnek se füle, se farka.

 
1 990 Ft
Zakkant Halloween (1DVD)

Victoria Justice (V, mint Viktória) játssza Wrent, aki általában minden helyzetben feltalálja magát, most viszont úgy tűnik, hogy lemarad az év gimis bulijáról, ugyanis az öccsére kell vigyáznia. És mikor már azt gondolná, hogy ennél már nem jöhet rosszabb, a kissrácnak nyoma vész. Egy meglehetősen szokatlan trió élén Wren felkerekedik, hogy megtalálja a kis bajkeverőt, mielőtt anya rájön, hogy baj van. Nem is sejtik, hogy egy olyan, „óriási poénokkal teli” kalandos este elé néznek, amely minden bizonnyal beírja magát minden idők legzakkantabb Halloweenjei közé.

 
1 490 Ft
 Zoolander 1. - A trendkívüli (1DVD) (különleges kiadás) (fotó csak reklám)

Derek Zoolander világa kizökken a kerékvágásból,
amikor az Év férfimodellje díjat, melyet immár negyedszer szeretne megnyerni,
egy újonc, Hansel kapja.

Szembenézve a lesújtó valósággal, hogy már nem ő a világ
elsőszámú szupermodellje, Derek elkezdi keresni élete értelmét: visszatér
Dél-New Jersey-i gyökereihez, hogy apjával és fivéreivel dolgozzon a szénbányában.

Sajnos Derek kétkezi munkás apja nincs elragadtatva
attól, hogy viszontlátja fiát, mivel szégyenli magát fia férfihoz nem méltó
foglalkozása miatt.

Családja elutasítása után Derek visszatér Manhattanbe,
ahol Hansel akkorra már mindenhol ott van, és ez több mint amit Derek
el tud viselni.

A két sztár kihívja egymást egy "riszaviadalra", hogy egyszer
s mindenkorra eldöntsék, ki a befutó a kifutón, amiből aztán egymás kölcsönös
tisztelete lesz.

 
2 990 Ft
Zoolander No. 2. (1DVD) (Ben Stiller)

Amikor egy titokzatos bérgyilkos egymás után teszi el láb alól a világ leggyönyörűbb embereit, az Interpol Globál Divat Divíziójának ügynöke, Valentina Valencia (Penélope Cruz) a két lélegzetelállító szépségű egykori férfimodellt, Derek Zoolandert (Ben Stiller) és Hanselt (Owen Wilson) hívja segítségül. Ők persze nem tudnak ellenállni a lehetőségnek, hogy ismét befussanak a kifutón, ezért elutaznak Rómába egy nagyszabású divatbemutatóra. Miközben kétségbeesetten próbálnak kiigazodni a blogolás, vlogolás és antidivat-divat új világában, megpróbálnak megakadályozni egy halálos összeesküvést is, ami mögött ősellenségük, a bűnözőzseni Mugatu (Will Ferrell) és új felfedezettje (Kristen Wiig) állnak.
A nagy sikerű vígjáték veszélyesen szexi sztárparádét felvonultató folytatásában ismét a divatosan őrült poénoké a főszerep!

 
1 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés