Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Nincs határ, A Feláldozhatók, Mestergyilkos (3DVD) (Mozimaraton)

 Nincs határ, A Feláldozhatók, Mestergyilkos (3DVD) (Mozimaraton)

Termék ára
4 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
300 g/db
Rövid leírás a termékről
Nincs határ

(Unthinkable, 2010)

Valahol az Egyesült Államokban három nukleáris fegyver áll robbanásra készen. A bombákat egy közismert terrorista, Younger rejtette el, a nyomozást pedig egy FBI ügynök, Brody és egy kihallgatásra specializálódott titkosügynök, H vezeti. Az óra ketyeg és a bombákat mindenképp hatástalanítani kell, a kérdés csupán az, meddig hajlandóak elmenni, hogy megszerezzék a szükséges információt, vajon át merik-e lépni az ügynökök a határt, ami után nincs visszaút?

The Expendables - A feláldozhatók

(The Expendables, 2010)


Dél-Amerika nem egy vidám hely, különösen akkor, ha egy diktátor irányítja arrafelé az életet immár 20 éve. Ezért az Amerikai Egyesült Államok más nemzetekkel karöltve, titokban magasan képzett zsoldosokat verbuvál, és az osztagot bízza meg, hogy véget vessen a diktátor pusztító uralmának. Az egységnek nincs könnyű dolga, magukra vannak utalva, és sok akadályt kell még leküzdeniük ahhoz, hogy célpontjukat egyáltalán megközelíthessék és a feladatot elvégezzék.

Mestergyilkos

(The Mechanic, 2011)


Minden szakmában van egy legjobb ember, aki mindig a legoptimálisabban hajtja végre az adott feladatot. Arthur Bishop hatékony és gyors bérgyilkos, ráadásul képes érzelemmentesen végezni áldozataival. A legjobbakra pedig mindig van valaki, aki felnéz. Steve McKenna csodálja Bishopot, annak ellenére, hogy édesapja halálát a bérgyilkos okozta. Bishop apránként megtanítja Steve-nek a szakma minden trükkjét és technikáját. A fiú jó tanítványnak bizonyul; vajon hatékonyabb-e, mint mestere?
A termék tulajdonságai
Bontott, szép állapotú példány

Színes, amerikai akciófilmek

Forgalmazza: ADS

Főszereplők: Samuel L. Jackson, Michael Sheen, Carrie-Anne MossDolph Lundgren, Jet Li, Jason Statham

Rendező: Gregor Jordan, Sylvester Stallone, Simon West

Hangok: magyar 5.1 (DD), angol 5.1 (DD)

Feliratok: magyar

Készítés éve: -

Hossza: 283 perc
Webáruház készítés