Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

DVD - dokumentumfilmek

Főkategória >DVD - dokumentumfilmek

Sorrend:

  Világunk titkai 10. - Titanic - Expedíció a mélységbe (1DVD)
1912 áprilisában a Titanic óceánjáró összeütközött egy jégheggyel, és elsüllyedt az Észak-Atlanti-óceánban a világtörténelem egyik leghírhedtebb katasztrófájában. Ez a film egy példátlan kutató és feltáró expedíció lebilincselően izgalmas és hiteles dokumentuma. Tudósok és műszaki szakemberek megpróbálnak véghezvinni egy fantasztikus technikai bravúrt: kiemelni hullámsírjából az elsüllyedt Titanic hajótestének egy részét. 
990 Ft
Vincent Van Gogh (1DVD) (Holland Mesterek sorozat)

A Holland mesterek sorozat lenyűgöző utazásra invitál világhírű holland festőfejedelmek életébe, művészetébe és ihletük forrásaiba. E páratlan dokumentumfilm bizalmas közelségbe hozza a nézőt Vincent van Gogh-gal. Elviszi életének és munkásságának színtereire, és oly módon tárja fel mesterműveit, amely a múzeumlátogatás élményén túlmutató kreatív felfedezést kínál. Kövessék van Gogh lépteit és ismerjék meg a rendkívüli embert a világhírű festő mögött!

 
1 990 Ft
Vissza a csatatérre (1DVD) (2009)
Egy dokumentumfilmesekből álló csoport utazik Vietnamban, hogy a visszatérő katonákról filmet forgassanak. A forgatás alatt megrohanják őket az emlékek félelemről, barátságról, harcokról. 
990 Ft
Waffen SS - Hitler elit hadserege (1DVD)

A rémálom vészjósló, fekete ruhás figurái, a hitleri Waffen SS páratlan és sötét helyet foglal el a német történelemben. A "törvénykönyvük" megkövetelte a bátorság és kegyetlenség halálos kombinációját és ők a felelősei a náci időszak legrettenetesebb bűntényeinek.

 
1 990 Ft
  XXI. Század - A szabad nép fiai (2 DVD) (Sons of the Free People) (A szabad nép fiai / Köszönöm, hogy elgázolt) (Díszdoboz)

I. lemez
A SZABAD NÉP FIAI
Jávor Pál a bálvány 23:30
Békeffy István-Turay Ida, az álompár 23:00
A szabad nép és a főszerkesztő 21:10
Kovács Erzsi énekesnő 22:00
Kádár-beszéd 23:00 

II. lemez
KÖSZÖNÖM, HOGY ELGÁZOLT / Thanks For Knocking Me Down (1935)
magyar romantikus vígjáték 84:00

 
3 990 Ft
  XXI. század - Az ötvenes évek legendái / Boldog idők (2DVD) (digipack)

DVD 1. - Az ötvenes évek legendái:

- A tiszalöki munkatábor
- Magyar gyapot
- Rákosi száműzetésben
- Szigorúan ellenőrzött vonat
- A miniszterelnök és unokája
- A menekülő Karády
- Karády barátai
- Karády lába
- Körhintában - Soós Imre tragédiája
- Így készül a XXI. század

DVD 2. - Boldog idők:

Éva válni akar jómódú férjétől, Pétertől, mert úgy érzi, az keveset foglalkozik vele. Ekkor érkezik a hír, hogy Péter vállalata tönkrement, minden vagyonuk elveszett. Éva ilyen helyzetben mégsem hagyja egyedül Pétert. Mindent elölről kell kezdeniük, egy külvárosi ház egyszobás lakásába költöznek. Évának bele kell tanulnia a házimunkába. Férje most nem halmozhatja el ajándékokkal, viszont kedves és figyelmes. A házaspár kapcsolata a körülmények ellenére megjavul és már minden próbát kiáll.

 
4 990 Ft
  XXI. század - Háborúból a szocializmusba / Sziámi macska (2DVD) (digipack)

DVD 1. - Háborúból a szocializmusba:

- Katasztrófa 1907-ből
- Szeleczky Zita, a színész
- Breuer Marcell, az építész
- Rótschild Klára, a divatdiktátor
- Autóvásárlás a szocializmusban
- Rodolfó, a bűvész
- Gobbi Hilda, a színész
- Fordítóiroda a börtönben

DVD 2. - Sziámi macska:

A házasságra és négy gyermekre vágyódó Pali, miután hetedik menyasszonya is kidobja, egy sziámi dizőzbe szeret bele, s elhatározza, hogy feleségül veszi. A dizőz, a híres ázsiakutató professzor házmesterének színésznő leánya, aki a professzor villájának berendezési tárgyaitól ihletve találta ki magának az egzotikus egyéniséget, szintén vonzódik a fiatalemberhez. Pali barátja azonban nem találja helyénvalónak ezt az őrült házassági tervet, de miközben csellel megpróbálja kiábrándítani az énekesnőt barátjából, ő is beleszeret. Közben hazatér a professzor, akitől Manci megtudja, hogy mindaz, amit kitalált, igaz, ő tényleg félvér. Hozzámegy a professzor által választott vőlegényjelölthöz, az ugyancsak félvér, dúsgazdag selyemgyároshoz, és elutazik. A két szerelmes fiatalembernek egy sziámi macskát hagy ajándékba.

 
4 990 Ft
  XXI. század - Kettős élet / Meztelen diplomata (2DVD) (digipack)

DVD 1. - Kettős élet:

- Fedák Sári
- Horthy száműzetésben
- Vesztegzár a Royalban
- Jó estét nyár, jó estét szerelem
- Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról
- A válogatás
- Locomotív GT.
- Pap János, a párttitkár

DVD 2. - Meztelen diplomata:

Szigorúan titkos tárgyalásra ülnek össze két ország diplomatái a szállodában. A diplomáciai bonyodalom kellős közepébe pottyan Felix. A férfi éppen pizsamában menekül két rejtélyes idegen elől. Reggelre a szálloda egyik vendége bubópestisben megbetegszik. Karantént rendelnek el a szállodában, a hajsza azonban tovább folyik. Felix többször is a csinos Maud szobájában - és karjában - lel menedékre.

 
3 990 Ft

Sorrend: