Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

dráma / thriller

Főkategória >DVD - külföldi >dráma / thriller

Sorrend:

  Vihar előtt (1DVD) (Serenity) (Matthew McConaughey, Anne Hathaway)

A Vihar előtt két Oscar®-díjas színész, Matthew McConaughey és Anne Hathaway főszereplésével, a szintén Oscar®-díjas producer, Greg Shapiro közreműködésével és az Oscar®-díjra jelölt Steven Knight (Birmingham bandája-sorozat, Locke – Nincs visszaút) forgatókönyvéből és rendezésében készült.

A film főhőse egy rejtélyes halászhajó-kapitány, akit egy kis karib-tengeri szigeten ér utol a múltja: Baker Dill élete egyik pillanatról a másikra fenekestül felfordul, amikor felbukkan exfelesége és hátborzongató ajánlattal áll elő. Karen azt akarja, hogy tíz millió dollárért cserébe Baker vigye el új férjét horgászni, itassa le, és lökje a tengerbe, hogy a cápák martaléka legyen.

 
2 990 Ft
Whiplash (1DVD)

Andrew Neiman (Miles Teller), az ambiciózus fiatal jazzdobos minden vágya az, hogy elit zenei iskolája legjobb növendéke legyen. Terence Fletcher (J.K. Simmons), a vérfagyasztó módszereiről hírhedt oktató felfedezi Andrew-ban a tehetséget, és áthelyezi őt elsőszámú zenekarába ezzel örökre megváltoztatva a fiatal fiú életét. Azonban Andrew azon szándéka, hogy tökéletessé váljon, hamarosan mániává fajul, kegyetlen tanára pedig készségei határára, és szinte az őrületbe hajszolja őt.

 
1 990 Ft
  Wikileaks-botrány, A (1DVD) (Benedict Cumberbatch)  (karcos példány)

Julian Assange (Benedict Cumberbatch) és barátja (Daniel Brühl) elhatározzák, hogy górcső alá veszik a hatalmat gyakorlók kétes tevékenységeit. Filléres büdzséből létrehozzák a WikiLeaks weboldalt, mely lehetővé teszi, hogy név nélkül bárki publikálhasson olyan bizalmas adatokat, melyek az állami bűnözésre irányítják a figyelmet. Publikációikkal globális diplomáciai viharokat okoznak. Munkakapcsolatuk és barátságuk azonban megroppan, amikor birtokukba kerülnek az amerikai titkosszolgálat legnagyobb diszkrécióval kezelt dokumentumai.

 
1 490 Ft
  Zavaros vizeken (1DVD)  (fotó csak reklám) (külföldi borító) (kissé karcos példány)

John Travolta újabb briliáns alakítást nyújt ebben
az izgalmas igaz történetben, melyet minden idők legnagyszerűbb jogi thrillereként
éltet a kritika!

Jan Schlichtmann egy személyi sérülésekre specializált,
borsos árat kérő, cinikus ügyvéd, aki csak olyan pereket vállal, melyekben nagy
pénz van, és amelyeket biztosan le lehet bonyolítani peren kívül. Bár a legújabb
ügye kezdetben egyértelműnek látszik, Schlichtmann hamarosan egy hatalmas
jogi csata közepén találja magát... de ezúttal - életében először - hajlandó
kockára tenni karrierjét, hírnevét, és minden tulajdonát az ügyfelek jogaiért
vívott harcban!

 
1 990 Ft
  Zsaruk becsülete, A (1DVD) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás)

Megsebesül négy rendőr: kettő halálosan, kettő életveszélyesen. Egy New York-i drograzzia tragikus következményei ezek, aminek a kivizsgálásával Ray Tierney nyomozót bízzák meg. Tierney azonban nem csak emiatt áll kapcsolatban az üggyel: a tőrbecsalt rendőröket a bátyja vezette, sógora pedig, aki szintén rendőr, gyakran velük járőrözött. Minél több bizonyíték kerül elő, Ray és családtagjai között annál feszültebb lesz a viszony, és a testvéri kötelék is annál jobban gyengül.

Az Edward Norton, Colin Farrell, Jon Voight és Noah Emmerich főszereplésével készült kőkemény krimiben egy többgenerációs rendőrfamília tagjai a kőkemény valósággal és könyörtelen döntési helyzetekkel szembesülnek – A zsaruk becsülete feltárja, hogy a törvény ellentétes oldalaira kerülve miként szakad szét egy család.

 
1 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés