Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

dráma / thriller

Főkategória >DVD - külföldi >dráma / thriller

Sorrend:

Ítélet, Az (2003 - The Statement) (1DVD) (Michael Caine)

Brossard fiatalemberként háborús bűnöket követett el, ám sosem állították
bíróság elé. Háború utáni nyugodt, békés életéről pedig a katolikus egyház jobboldali
szárnya gondoskodott. Majdnem 50 évvel a bűnök elkövetése után azonban mindez
felborulni látszik, mivel egy lelkes és ambiciózus bírónő és egy lelkiismeretes
ezredes megpróbálják felkutatni Brossard-t.

De nehogy túl egyszerű legyen a történet: ismeretlen merénylők is a nyomában
vannak, hogy megöljék, még mielőtt a bírónő és az ezredes igazságot tudnak szolgáltatni.
Brossardnak minden fortélyára szüksége van, hogy túljárjon üldözői eszén.

 
2 990 Ft
Jákob lajtorjája (1DVD) (B-Roll kiadás)

Egy vietnámi veteránt – Jacob Singert - hazatérése után rémisztő lidércnyomások gyötörnek. De ez még nem minden: titokzatos ismeretlenek törnek az életére, és démonok üldözik.
Jacob attól fél, hogy látomásai és az egyre különösebb események mind a háború utóhatásai. Felkeresi tehát pszichiáterét, de a férfiről kiderül, hogy nem sokkal korábban meghalt. Találkozik egy régi bajtársával is, akit ugyancsak hasonló rémálmok gyötörnek. Nem sokkal később azonban a volt katonatárs is meghal…

Álom-e vagy valóság, ami vele történik?

Adrian Lyne mindvégig rendkívül feszült pszichológiai horrorja megdöbbentő választ ad a kérdésekre.

 
2 990 Ft
Jég hátán (1999 - Limbo) (1DVD) /finn kiadás/

Joe Gastineau halász sok évvel ezelőtt túlélt egy tengeri balesetet, de azóta sem heverte ki ezt a traumát. Egy nap megismerkedik egy bárénekesnővel és lányával, s ez a találkozás megváltoztatja a férfi egész életét és szemléletét. Amikor hárman elhatározzák, hogy Joe kis jachtjával tesznek egy kis kirándulást Alaszka partjai mentén és meglátogatják a férfi bátyját, Bobby-t is, még csak nem is sejtik, hogy az utazás hamarosan rémálommá változik. Bobby-t a szemük láttára gyilkolja meg a maffia egy kiegyenlítetlen számla miatt…
A film a Cannes-i Filmfesztivál hivatalos versenyfilmje volt!

 
2 990 Ft
Jégvihar (1997 - The Ice Storm) (1DVD) (Sigourney Weaver)

1973-ban, a hálaadás előtti este, egy nyugalmas amerikai kertvárosban a Carver és a Hood család közösen ünnepel. A baráti hangulatú vacsora hamar átvált egy kölcsönös vádaskodásokkal és rejtett ellenérzésekkel teli összejövetelbe. Kiderül, hogy Ben Hoodnak (az Oscar-díjas* Kevin KLINE – A hal neve Wanda, Ahogy tetszik) viszonya van Carvennével (a Golden Globe-díjas Sigourney WEAVER – Alien-kvadrológia, Tökéletes másolat), a tizenéves Wendy (Christina RICCI – Az álmosvölgy legendája, A lánc) pedig első szexuális tapasztalatait Carverék fiával, Mikeyval (Elijah WOOD – A gyűrűk ura trilógia, Sin City, Tegnap után) élte át. Mindkét család előtt hosszú és kimerítő éjszaka áll, a házaspárok elindulnak egy olyan partyra, ahol a nők azzal a férfival mennek el, akinek a slusszkulcsát kihúzzák. Kinn jégvihar tombol, a hálaadás ünnepe pedig rémálommá válik, amely végül a dráma összes résztvevőjének életét megváltoztatja...

A nagysikerű Értelem és érzelem után és a Brokeback Mountain – Túl a barátságon előtt Ang Lee -nek ez volt a második angol nyelvű. nagyjátékfilmje!

 
1 490 Ft
Jó német, A (1DVD)

Vajon mire számított Jake Geismer amerikai újságíró, amikor a háború után Berlinbe jött? Talán arra, hogy békét talál. Vagy legalább egy jó sztorit. De arra semmiképpen, hogy viszontlátja megkeseredett szerelmét, a gyönyörű Lenát.

Ahogyan a titkok és hazugságok szövevényére sem, amelyek egy gátlástalan tizedeshez, Lena új szeretőjéhez vezetnek... és egy rejtélyes gyilkossághoz, melynek felderítésére senki sem érez késztetést. Kivéve Jake-et.

Steven Soderbergh fordulatos thrillere, amely korunk legtehetségesebb színészeit vonultatja fel, egyszerre tisztelgés a negyvenes évek filmkészítése előtt és lélegzetelállító modern film noir. A jó német „lebilincselő, szemet gyönyörködtető klasszikus mozi.” (Peter Travers, ROLLING STONE)

 
1 990 Ft
Jogász, A (1DVD) (Michael Fassbenger - Ridley Scott)

Michael Fassbender, Brad Pitt, Cameron Diaz, Javier Bardem és Penélope Cruz sziporkázik Ridley Scott rendezésében, mely a zseniális regényíró, Cormac McCarthy írásából született.
A rosszfiúkat képviselő agyafúrt ügyvédnek pénzre van szüksége, és életében először átlép egy határt… veszélyes drogügyletbe bonyolódik. Hamarosan rá kell jönnie, hogy aki mindent kockára tesz, az mindent könnyen el is veszíthet.

 
1 490 Ft
Joker (1DVD) (2019) (Joaquin Phoenix, Robert De Niro)
Arthur Flecknek(Joaquin Phoenix), a bukott komédiásnak naponta gyűlik meg a baja erőszakos kötekedőkkel, miközben Gotham City utcáit rója bohócnak öltözve. A társadalom számkivetettjeként Fleck elméje szép lassan elborul, és megszületik az a bűnözőzseni, akit Jokerként ismerünk Todd Phillips rendező lenyűgöző eredettörténetében. 
2 990 Ft
Jóslat, A (1DVD)

Jim üzletkötő, az országot járja, hogy munkákat hajtson fel. Egyszer egy defekt miatt betér egy útszéli jósdába, ahol a jós többek között azt jövendöli neki, hogy meg vannak számlálva a napjai. Jim eleinte nem hisz ebben, ám ahogy a többi jóslat is kezd megvalósulni, úgy lesz egyre izgatottabb.

Közben előkerül egy múltbéli ellensége is, akinek ő, későbbi halálát tulajdonítaná. Így elkezd nyomozni az illető után és kiderül, hogy a férfit tényleg fűti a bosszúvágy.

 
1 490 Ft
Karácsonyi rémálom (1DVD)

Della Myers (Kim Basinger) egy tipikus felső-középosztálybeli háziasszony két gyermekkel és egy mogorva férjjel. Karácsony napján elindul csomagolópapírt venni az ajándékokhoz, ám bosszúságára egy önkényesen két helyet foglaló autó miatt nem talál magának parkolóhelyet. Egy rövid, de velős üzenetet hagy az autó szélvédőjén, és ezzel egy csapásra megpecsételi a sorsát - a kocsi ugyanis egy négyfős söpredék társaságé, akik nem hagyhatnak egy ilyen sértést megtorlás nélkül. A banda, miután megöli a Della védelmére kelő biztonsági őrt, üldözőbe veszi őt, és ezzel kezdetét veszi az élet-halál harc, és hamarosan kiderül, mire képes egy védtelen nő, ha a túlélési ösztön veszi át az irányítást?

 
1 490 Ft
Keresés (1DVD)

Egy 16 éves lány eltűnik. A rendőrség nyomoz, de az ügy nem halad. A lány apja (John Cho – Kalandférgek, Star Trek) úgy dönt, saját kezébe veszi az irányítást és egy számára ismeretlen terepen kezd el kutatni – ott, ahol senki más: az interneten. Úgy érzi, minden titokra rábukkanhat lánya laptopján… Timur Bekmambetov (Éjszakai őrség, Wanted) szupermodern thrillerjében minden izgalmas pillanatot digitális eszközökön keresztül lát a néző.

 
2 990 Ft
Kettős játék (1DVD)

A Michael Clayton Orcar-díjra jelölt rendezőjének új filmje ravasz, fordulatos és szexi kémfilm, melynek főszerepét az Oscar-díjas Julia Roberts és Clive Owen alakítja. Mindketten ellenállhatatlan ex-kémek, akik jelenleg egy-egy konkurens nagyvállalat alkalmazásában állnak és minden idők egyik legnagyobb balhéjára készülnek. Lélegzetelállító macska-egér játék veszi kezdetét, melyben a tétek folyamatosan emelkednek és a hurok egyre szorosabb, a résztvevők pedig bármire hajlandók azért, hogy egy lépéssel az ellenfél előtt járjanak.

 
1 990 Ft
  Kína szindróma (1DVD) (feliratos) (fotó csak reklám) (külföldi borító)

Két televíziós fenegyereknek elege lesz a rutintörténetekből. A szokványos kis riportok után valamilyen nagy dobásra várnak. A szerencse úgy hozza, hogy egy rutinforgatáson a közeli atomerőműben valamilyen titokzatos dolog történik. Az illetékesek megpróbálják szőnyeg alá söpörni az ügyet, ám embereink nem hajlandóak feladni. A titok arra való, hogy kiderítsük, vallják.

 
5 990 Ft
  Kísérlet, A (2001 - Das Experiment) (1DVD) (Oliver Hirschbiegel)

Miközben Tarek, a taxisofőr utasokra vár, megpillant egy hirdetést,
amelyben kísérleti alanyokat keresnek egy képzeletbeli börtönben lezajló pszichológiai
szituációsorozat vizsgálatára, s mindezért négyezer márkát fizetnek. A hirdetés
azonnal megragadja Tarek képzeletét, hiszen korábban újságíró volt és
úgy érzi, remek cikket kerekíthetne a dologból.

Az egyetem pszichológiai intézetében Tarek találkozik a többi jelentkezővel
is. Dr. Jutta Grimm tudományos asszisztens elmeséli nekik a kísérlet
lényegét, miszerint börtönszituációban vizsgálják a különböző szerepet betöltők
viselkedését. Az alanyokat véletlenszerűen foglyokra és őrökre osztják, az előbbieknek
le kell mondaniuk magánszférájukról és alapvető emberi jogaikról is. Tarek
most már biztos abban, hogy nagy sztorit fedezett fel…

Thon professzor, a kísérlet vezetője elmondja a résztvevőknek, hogy
az elkövetkező két hétben új tapasztalatokat fognak szerezni, és olyan nyomás
fog nehezedni rájuk, melyet nehéz lesz elviselni. Felhívja a férfiak figyelmét,
hogy ez az utolsó pillanat, amikor még távozhatnak, de senki sem mozdul.

Kiválasztják a foglyokat és az őröket, Tarek az előbbiek közé kerül.
Aztán ismertetik velük a szabályokat, és megkezdődik a kísérlet. A játék lassan
komollyá válik, s másnap megtörténik az első incidens...

 
1 990 Ft
Kolostor, A (1DVD) (John Malkovich)

Professzor Michael Padovic egy ősi portugál kolostorba utazik feleségével, Helene-nel, hogy megerősítse teóriáját, miszerint Shakespeare történetesen spanyol származású volt. Baltar, a kolostor bizarr őre egészen belehabarodik Helene-be, és sikeresen eltereli a professzor figyelmét azzal, hogy bemutatja a kolostor szépséges és fiatal levéltárosnőjének. Baltar feltárja sátáni énjét, Helene pedig féltékenységtől vezérelve használja fel Baltar sötét céljaira, ami sokkoló események sorozatát vonja maga után.

Manuel DE OLIBIERA portugál rendező hátborzongatóan misztikus, egyszersmind romantikus meséje Goethe klasszikus Faustjától kölcsönzi drámaiságát, számos elképesztő fordulattal fűszerezve.

 
1 990 Ft
  Könnyű altató (1DVD) (Legendák klubja kiadás) (külső papírtok nélkül) /karcos/ tékás

Paul Schrader, a Taxisofőr szerzője újabb megdöbbentő karaktertanulmányt
írt a nagyvárosi dzsungel őrületes hatásairól.

John Le Tour a manhattani elit számára szállít drogot: hitvallása szerint
fehér embereknek fehér drog kell, és ebből jól meg is él. Annak idején
maga is kokainfüggő volt, a szerből ugyan sikerült kilábalnia, de felesége halálát
azóta sem sikerült feldolgoznia; John álmatlanságban szenved, éjjel nem
tud aludni, nappal pedig úgy viselkedik, mint egy alvajáró.

Mikor a főnöke úgy dönt, hogy visszavonul, Johnnak át kell gondolnia
az életét, de úgy tűnik, a múlt kísértetei nem hagyják: a férfi ismét kapcsolatba
kerül volt barátnőjével, a drogtól menekülni próbáló Marianne-nal, s
egy titokzatos gyilkossal is, aki John legjobb kuncsaftjai között szedi
áldozatait…

 
2 990 Ft
Koszorúslány, A (2004) (1DVD) (Claude Chabrol)

A keményen dolgozó fiatal férfi első látásra beleszeret testvére koszorúslányába. Hamarosan ráébred azonban, valójában mennyire zavarodott is a leány…

Két test, két lélek egymásra találása. Az egyik lélek beteg. Vajon megmérgezi-e a másik, egészségesen érző emberi lelkét? Claude Chabrol kedvenc témája.

 
1 990 Ft
Kulcsfigura, A (1DVD) /használt, karcos/

Chris Pratt jó tanuló, élsportoló, az iskolai hokicsapat sztárja, a város egyik legmenőbb sráca. Egy nap azonban tragikus autóbalesetben súlyosan megsérül, és az emlékezete darabokra hullik. A legegyszerűbb feladatokat is képtelen elvégezni a jegyzetei nélkül. Éjszakánként egy bankfiókban takarít, nappal pedig próbálja rendbe tenni az életét vak lakótársa, Lewis segítségével.

Egy este feltűnik a színen Gary, aki újra bevezeti az éjszakai életbe, és összehozza egy volt sztriptíztáncosnővel. A cél azonban nem az önfeledt szórakozás: Gary valójában egy komoly bankrablást készít elő, kihasználva Chris zavarodottságát...

A kulcsfigura feszes tempójú thriller, az Oscar®-díjra jelölt Scott Frank első rendezése, akinek olyan forgatókönyvek fűződnek a nevéhez, mint a Szóljatok a köpcösnek, a Különvélemény és A tolmács.

 
990 Ft
Különleges indíték (1DVD) /használt, karcos/

Felix De La Pena (az Emmy-díjas John Leguizamo – Spawn – Az ivadék, Moulin Rouge) egy pénzszállító autó sofőrje. Fizetéséből épp hogy el tudja tartani feleségét (Rosie Perez – Félelem nélkül) és két gyermekét, de mindig becsületes maradt. Élete azonban gyökeres fordulatot vesz, amikor Adell Baldwin (Tyrese Gibson – Transformers, Halálosabb iramban), a mindenre elszánt bűnöző társaival megtámadja munka közben.

Felix csodával határos módon túléli a vérfürdőbe torkolló rablást, ám ezért hatalmas árat kell fizetnie.Felépülése hónapokig húzódig, és ez idő alatt csak egyetlen dolog élteti: hogy elkapja a támadókat, akik az ő nyakába akarják varrni a bűntettet...

 
1 490 Ft
Kutyaszorítóban (1DVD) (Quentin Tarantino)

Öt, teljesen ismeretlen férfi összeáll a tökéletes gyémántrablás elvégzésére. Nem ismerik egymás valódi nevét, színek szerint szólítják egymást. Azonban a balhé után a rendőrség túl gyorsan bukkan a nyomukra, és a rablásból pillanatok alatt vérfürdő lesz. Egyértelmű, hogy valaki közülük besúgó, hiszen a rendőrség szinte azonnal a sarkukban liheg. Most már csak azt kell kideríteni, hogy ki a beépített ember...
Quentin Tarantino kultikus, klasszikus gengszterfilmje új életet lehelt az amerikai filmgyártásba, olyan színészlegendák főszereplésével mint Harvey Keitel, Tim Roth, Michael Madsen és Steve Buscemi.

 
2 990 Ft
  Lady Vengeance - A bosszú asszonya (1DVD) (Park Chan-Wook - Bosszú trilógia)

Lee (Lee Yeong-ae) egyszerre keresi a megváltást és a bosszút, miután 13 évet ült egy olyan bűncselekményért, amit nem ő követett el. Lee még alig múlt húsz éves, mikor börtönbe zárták egy fiatal fiú meggyilkolásáért. Míg odabent volt, számos barátot szerzett, akik szabadulását követően segítségére sietnek, hogy elkapja és megbüntesse azokat, akik pokollá tették életét.

Park Chan-wook Bosszú-trilógiájának záró akkordja az elődökhöz képest visszafogottabban szól, hogy a legváratlanabb pillanatokban előtörő erőszakkal teremtsen erőteljes kontrasztot. A rendező most is ámulatba ejtő képeket fest, melyeket az itt-ott feltűnő vérpöttyök csak még markánsabbá varázsolnak.

 
1 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés