Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

dráma / thriller

Főkategória >DVD - külföldi >dráma / thriller

Sorrend:

  Én kis állataim (1998 - All The Little Animals) (1DVD) (Christian Bale)

Mikor durva és erőszakos mostohaapja megöli a szellemi fogyatékos Bobby (Christian BALE - A tökéletes trükk, Batman: Kezdődik) kis állatait, a fiú elmenekül otthonról. Az úton társa lesz egy öregembernek (John HURT - Manderlay; V, mint vérbosszú; 1984), aki megtanítja, hogyan szemlélje derűsebben a világot. Mostohaapja azonban nem tűnik el végleg az életéből...

 
1 490 Ft
  Fegyvernepper (2005 - Lord Of War) (1DVD) (Nicolas Cage) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás)

A hidegháború, a keleti és nyugati tömb szembenállásának megszűnése után hatalmas mennyiségű fegyver maradt a volt szovjet tagállamok birtokában. Ezek a fegyverek – főleg afrikai – fejlődő országokba kerültek, ahol a szörnyű helyi konfliktusokon számos nemzetközi fegyverkereskedő gazdagodott meg busásan. Sokak szerint ez a huszadik század legmocskosabb és legnagyobb üzlete.

Az ukrán születésű Jurij Orlov (Nicolas Cage) a kockázatos, de jól menő biznisz jeles képviselője. Testvérével (Jared Leto) együtt a világ legveszélyesebb háborús övezeteiben látják el a nagykutyákat fegyverekkel. Jurijnak kalandjai során szembe kell néznie a buldogként nyomában loholó Interpol-ügynökkel (Ethan Hawke), az életére törő konkurenciával, szerelme gyanakvásával és elsősorban saját lelkiismeretével.

 
1 990 Ft
Fekete hattyú (1DVD) (Oscar-díj)

Darren Aronofsky (Rekviem egy álomért, A pankrátor) hatalmas sikert aratott és rengeteg díjat nyert pszichothrillerével. Az Oscar-díjas Natalie Portman pályája legérettebb alakítását nyújtja Nina, a sikerre éhes balerina szerepében. Az új előadás alkotója (Vincent Cassel) rábízza a szende Ninára az álomszerepet, ám azt kívánja tőle, hogy vegyen példát csábos vetélytársnőjéről (Mila Kunis), és hozza felszínre önmaga sötét oldalát. A felkészülés keserves kínokkal jár: a szűzies lányból érzéki nősténnyé kell válni. Nina démoni erőkkel harcol, és nem biztos, hogy végül győzni tud…

 
2 990 Ft
Fekete-tenger (1DVD) (Jude Law)  (nagyon karcos példány)

A kétszeres Osca®-jelölt Jude Law játssza a főszerepet ebben a feszületséggel teli akcióthrillerben, melyet az Oscar®-díjas Kevin Macdonald (Egy nap szeptemberben, Az utolsó skót király) rendezett.

Miután elveszíti munkáját, Robinson (Jude Law), a tengeralattjáró-kapitány szedett-vedett jelentkezőkből legénységet verbuvál, és tengeralattjárója fedélzetén egy elsüllyedt kincs nyomába ered, amely állítólag valahol a Fekete-tenger mélyén rejtőzik. Miközben a küldetés végkimenetele egyre kérdésesebbé válik, a klausztrofóbiát okozó hajó fedélzetén kapzsiság és elkeseredettség veszi át az irányítást, és az emberek egymás ellen fordulnak, hogy megküzdjenek – immáron nem csak a vagyon reményében, hanem a puszta túlélésért. A körömrágóan izgalmas, gyors tempójú filmben feltűnik még Scoot McNairy (Az Argo-akció), Ben Mendelsohn (A sötét lovag felemelkedése) és David Threlfall (Vaskabátok) is.

 
1 990 Ft
Felícia utazása (1DVD)

Felícia 17 éves, Írországban él családjával. Beleszeret egy jóképű fiúba,
aki azonban hamarosan elutazik Angliába. Felícia állapotos, meg kell találnia
a fiút, ám csak azt tudja, hogy egy olyan gyárban dolgozik, ahol fűnyírógépeket
készítenek. A fiú helyett azonban a barátságos Mr. Hilditch-csel találkozik,
a magányos középkorú férfival, aki a bajba jutott fiatal lányok kéretlen segítője.
A férfi felajánlja segítségét a pénztelen Felíciának - és ahogy a lány
egyre közelebbi kapcsolatba kerül vele, a férfi jellemének sötét, ijesztő oldala
is fokozatosan kirajzolódik. Hilditch halott anyja beteges bűvkörében él...

 
1 990 Ft
Feloldozás (1978 - Absolution) (1DVD) (Richard Burton)

"Oldozz fel atyám, mert vétkeztem. Fogtam egy nehéz követ és megöltem" - mondja egy elcsukló, kamaszos férfihang. Goddard atyát, bár jól tudja, ki rejtőzik a gyóntatószék félhomályában, köti a gyónási titok szentsége. Mint az iskola szigorú és következetes nevelője egyáltalán nem tartozik a diákok kedvencei közé. Azt azonban sohasem feltételezte volna, hogy növendékei ily sötét gyalázatosságra vetemednének...

 
1 990 Ft
Filmszakadás (1DVD)

Matty öntelt filmcsillag, aki jobbára már csak az alkoholért és a drogért él. Ám egy nap úgy dönt, hogy feleségül veszi barátnőjét, a különleges szépségű Annie-t. A lánykérés veszekedésbe fullad, és kiderül, hogy Annie a férfi követelése és fenyegetései miatt vetette el közös fiukat, és nemhogy nem megy hozzá feleségül, hanem el is hagyja. Matty először tagad, később magába roskad, majd szétesik. Barátjával, a filmrendező Mickey-vel csapnak egy búfelejtő estét, ahol Matty teljesen elveszti a kapcsolatát a valósággal: a kábszerek, az önsajnálat és a kényszeredett vágyakozás Annie után megteszik hatásukat. Másfél év múlva Matty már túl van egy elvonókúrán, új kapcsolatot és új életet kezdett New Yorkban. De szkeptikus maradt ezzel az új élettel kapcsolatban, nem érzi teljesen saját magáénak, és úgy érzi, nem lehet teljes az újrakezdés, amíg Annie-val végleg le nem zárja a kapcsolatot. Így Matty visszautazik Los Angelesbe, s bár Mickey megpróbálja meggyőzni az út hiábavalóságáról, felkutatja a rehabilitált színésznek régi szerelmét. De Matty felfedezi, hogy egy új élet számára lehetetlen vállalkozás, és régi életéből fény derül egy szörnyű titokra.

A fülledt hangulatú film ítélet Los Angelesről és ítélet egy olyan emberről is, aki nem akar más utat választani magának (hiába tesz úgy, mintha mégis), csak az együgyű pusztulást.

 
990 Ft
Foxcatcher (1DVD)

A valós eseményeket feldolgozó Foxcacther egy excentrikus multimilliomos (Steve Carell) és két birkózóbajnok (Channing Tatum és Mark Ruffalo) szokatlan és tragédiába torkolló kapcsolatának sötét, de magával ragadó történetet meséli el. Az Oscar®-díjra jelölt (2005. legjobb rendezés, Capote) Bennett Miller rendezésében érkező mély és megindító film a testvéri szeretetről és a félreértelmezett hűségről szól, valamint arról az érzelmi széthullásról, melyet a hatalom és gazdagság okozhat.

 
1 990 Ft
  Gátlástalanul (1998) (1DVD) (Charlie Sheen) (kissé karcos példány)

Jake Peterson nyomozó és társa, Paul DeLucca tudomást szerez egy 50 millió dolláros heroin-szállítmányról, amelyet a mexikói határon átcsempésztek be az Egyesült Államokba. Amint azonban egy kicsit mélyebben akarnak betekinteni az ügy részleteibe, kellemetlen meglepetés éri őket: rájönnek ugyanis arra, hogy városi vezetők és magas rangú jogászok dolgoznak a saját zsebükre.

Azt pedig nem is sejtik, hogy az álruhás Bill Peterson kapitány és a DEA titkos ügynöke, John Bagwell is nyomoz már az ügyben. A különböző nyomozószervek azonban nem az együttműködő-képességükről híresek, és a hatalmi konfliktusokért kemény árat kell fizetniük.

 
990 Ft
Gyermekrablás (1DVD)
Az Egyesült Államokban minden 40 másodpercben eltűnik egy gyerek. Mégsem gondolsz arra, hogy ez a te szemed fényével is megtörténhet. Amíg meg nem történik. Karla Dyson (Halle Berry) csak magára számíthat, mégis felveszi a harcot az emberrablókkal, és semmi sem állíthatja meg, ha a gyermeke életéről van szó….
 
1 990 Ft
Gyilkos Joe (2011) (1DVD) (Pro Video kiadás)

Chris Smithre (Emile Hirsch – Út a vadonba, Szüzet szüntess!), a huszonkét éves kisstílű drogdílerre rájár a rúd. Kábítószerfüggő anyja ellopja tőle az összes anyagot, és neki azonnal kerítenie kell hatezer dollárt, különben az életével fizet. Ám a dolgok még rosszabbra fordulnak, mikor megbízza Gyilkos Joe-t (Matthew McConaughey – Az igazság ára, Anyám nyakán, Ha ölni kell), a bájgúnár bérgyilkost, aki egyben a dallasi rendőrség nyomozója is, hogy ölje meg anyját annak ötvenezer dolláros életbiztosításáért. Mivel egy centje sincs, Chris kínjában felajánlja a húgát, a csinos és látszólag ártatlan Dottie-t (Juno Temple – A három testőr, A sötét lovag: Felemelkedés), szexuális fedezetként Joe szolgáltatásaiért cserébe, míg hozzá nem jut a biztosítási pénzhez. Már amennyiben az egyáltalán befolyik valaha…

 
1 990 Ft
  Ha ölni kell (A Time To Kill) (1DVD) (1996) (feliratos) (FOTÓ CSAK REKLÁM)
In Canton, Mississippi, a fearless young lawyer and his assistant defend a black man accused of murdering two white men who raped his ten-year-old daughter, inciting violent retribution and revenge from the Ku Klux Klan. 
1 990 Ft
Halál ára, A (1DVD) (Johnny Depp - Marlon Brando)

A történet valahol Amerikában, egy eldugott kis településen játszódik, ahol kegyetlen viszonyok uralkodnak. Itt él feleségével és két gyermekével Raphael rendkívül rossz körülmények között. A településre érkező idegen pénzt és jó életet ajánl a férfi családjának, amennyiben Raphael vállalja, hogy a kamerák kereszttüzében nyilvánosan halálra kínozzák.

 
990 Ft
Halál és a lányka (1DVD) (Roman Polanski) ( karcos )

Egy meg nem nevezett dél-amerikai országban az asszony rabul ejt egy férfit, akiben, bár sohasem látta, felismerni véli volt kínzóját. A diktatúra "fénykorában" azért bízták az orvos gondjaira, hogy tartsa életben. A férfi ehelyett többször megerőszakolta a rémes kínzásoktól meggyötörten, bekötött szemmel, lekötözve fekvő asszonyt. A nő most törvényt ül felette. Önmagát nevezi ki vádlónak, férjét védőnek.

 
1 490 Ft
Halálos szívdobbanás (1DVD)

A húszas évei végén járó Tom (Romain DURIS – Gadjo Dilo – A blond idegen, Lakótársat keresünk, Arséne Lupin) sötét ingatlanügyletekben nyomul, apja (Niels ARESTRUP – Találkozás Vénusszal, Beszélj a szerelemről) nyomdokain haladva. Egy váratlan találkozás azonban ráébreszti, hogy mégsem erre hivatott, és nem szabadna elpazarolnia zenei tehetségét. Ezért úgy dönt, hogy az ökle helyett ezentúl az ujjaival, zongoraművészként keresi majd a kenyerét. De vajon létezik-e átjárás alvilág és művészvilág között? Jacques AUDIARD (A próféta, A számat figyeld, Vénusz szépségszalon) néhol kegyetlen, ugyanakkor franciásan érzelmes thrillere a film noir legjobb hagyományaiból merít. Romain Duris alakítása pedig világszerte lenyűgözte a közönséget és kritikusokat egyaránt.

 
1 990 Ft
Harcosok klubja (1DVD) (Bontonfilm kiadás) (szinkron)

Amerika nagyvárosainak pincéiben egy titkos szervezet működik: ha egy éjjel az utca összes nyilvános telefonja összetörik, ők jártak ott; ha egy köztéri szobor óriás fémgömbje legurul talapzatáról és szétrombol egy gyorsétkezdét, az az ő művük; ha egy elegáns bank parkolójának összes autóját rettentően összerondítják a galambok - az sem véletlen. Vigyáznak a leveleinkre, átveszik telefonüzeneteinket, kísérnek az utcán... és még csak készülnek a végső dobásra: a nagy bummra…

Pedig az egészet csak két túlzottan unatkozó jóbarát találta ki: azzal kezdték, hogy rájöttek, nincs jobb stresszoldó, mint ha alaposan megverik egymást. Pofonokat adni jó. Pofonokat kapni jó. Számukra ez a boldog élet szabálya. Az ötlet hamar népszerűvé válik, és egy éjjel megalakul a Harcosok Klubja, amelyhez egyre többen csatlakoznak…

David Fincher (Pánikszoba, Hetedik, Alien 3 - A végső megoldás: Halál, Játsz/Ma) provokatív filmje az utolsó pillanatig tartogat meglepetéseket a nézőknek, akikre - igérhetjük - soha nem tapasztalt filmélmény vár!

 
1 990 Ft
Harcosok klubja (1DVD) (Intercom kiadás) (szinkron)

Amerika nagyvárosainak pincéiben egy titkos szervezet működik: ha egy éjjel az utca összes nyilvános telefonja összetörik, ők jártak ott; ha egy köztéri szobor óriás fémgömbje legurul talapzatáról és szétrombol egy gyorsétkezdét, az az ő művük; ha egy elegáns bank parkolójának összes autóját rettentően összerondítják a galambok - az sem véletlen. Vigyáznak a leveleinkre, átveszik telefonüzeneteinket, kísérnek az utcán... és még csak készülnek a végső dobásra: a nagy bummra…

Pedig az egészet csak két túlzottan unatkozó jóbarát találta ki: azzal kezdték, hogy rájöttek, nincs jobb stresszoldó, mint ha alaposan megverik egymást. Pofonokat adni jó. Pofonokat kapni jó. Számukra ez a boldog élet szabálya. Az ötlet hamar népszerűvé válik, és egy éjjel megalakul a Harcosok Klubja, amelyhez egyre többen csatlakoznak…

David Fincher (Pánikszoba, Hetedik, Alien 3 - A végső megoldás: Halál, Játsz/Ma) provokatív filmje az utolsó pillanatig tartogat meglepetéseket a nézőknek, akikre - igérhetjük - soha nem tapasztalt filmélmény vár!

 
1 990 Ft
Harcosok klubja (2DVD)  (Intercom kiadás) (felirat)

Amerika nagyvárosainak pincéiben egy titkos szervezet működik: ha egy éjjel az utca összes nyilvános telefonja összetörik, ők jártak ott; ha egy köztéri szobor óriás fémgömbje legurul talapzatáról és szétrombol egy gyorsétkezdét, az az ő művük; ha egy elegáns bank parkolójának összes autóját rettentően összerondítják a galambok - az sem véletlen. Vigyáznak a leveleinkre, átveszik telefonüzeneteinket, kísérnek az utcán... és még csak készülnek a végső dobásra: a nagy bummra…

Pedig az egészet csak két túlzottan unatkozó jóbarát találta ki: azzal kezdték, hogy rájöttek, nincs jobb stresszoldó, mint ha alaposan megverik egymást. Pofonokat adni jó. Pofonokat kapni jó. Számukra ez a boldog élet szabálya. Az ötlet hamar népszerűvé válik, és egy éjjel megalakul a Harcosok Klubja, amelyhez egyre többen csatlakoznak…

David Fincher (Pánikszoba, Hetedik, Alien 3 - A végső megoldás: Halál, Játsz/Ma) provokatív filmje az utolsó pillanatig tartogat meglepetéseket a nézőknek, akikre - igérhetjük - soha nem tapasztalt filmélmény vár!

 
1 990 Ft
  Harcosok klubja (2DVD) (extra változat) (Intercom kiadás) (szinkron)

Amerika nagyvárosainak pincéiben egy titkos szervezet működik: ha egy éjjel az utca összes nyilvános telefonja összetörik, ők jártak ott; ha egy köztéri szobor óriás fémgömbje legurul talapzatáról és szétrombol egy gyorsétkezdét, az az ő művük; ha egy elegáns bank parkolójának összes autóját rettentően összerondítják a galambok - az sem véletlen. Vigyáznak a leveleinkre, átveszik telefonüzeneteinket, kísérnek az utcán... és még csak készülnek a végső dobásra: a nagy bummra…

Pedig az egészet csak két túlzottan unatkozó jóbarát találta ki: azzal kezdték, hogy rájöttek, nincs jobb stresszoldó, mint ha alaposan megverik egymást. Pofonokat adni jó. Pofonokat kapni jó. Számukra ez a boldog élet szabálya. Az ötlet hamar népszerűvé válik, és egy éjjel megalakul a Harcosok Klubja, amelyhez egyre többen csatlakoznak…

David Fincher (Pánikszoba, Hetedik, Alien 3 - A végső megoldás: Halál, Játsz/Ma) provokatív filmje az utolsó pillanatig tartogat meglepetéseket a nézőknek, akikre - igérhetjük - soha nem tapasztalt filmélmény vár!

 
2 990 Ft
Határvonal, A (2008 - La Linea) (1DVD) (Andy Garcia)

Tijuanaban, az Egyesült Államok és Mexikó határánál robbanásig feszült a helyzet. A várost sokáig uraló Salazar halálos beteg, nincs már sok neki hátra. Utódjának a forrófejű Pelont jelöli meg, aki nemcsak kegyetlenül végez mindenkivel, aki ellene van, hanem akár még arab terroristákkal is hajlandó üzletelni. Ezt viszont a körzetet mindenáron kontrollálni akaró amerikaiak nem nézik jó szemmel, ezért úgy döntenek, profi gyilkosokkal iktatják ki a veszélyes elemeket. A rutinos bérgyilkos, Shields is a városba érkezik, kísértő múltja miatt azonban egyre többször remeg meg a keze a ravaszon, ami ebben a szakmában nem életbiztosítás. A lapok leosztva, a fegyverek megtöltve, kezdődhet a leszámolás...

A főbb szerepekben rutinos kemény fickók sora tűnik fel (Ray Liotta – Nagymenők; Andy Garcia - Ocean s Thirteen - A játszma folytatódik; Armand Assante – Dredd bíró, Danny Trejo – Alkonyattól pirkadatig 1-3), de ezúttal az utolsó percekig kétséges, ki éli meg a végefőcímet közülük.

 
1 990 Ft

Sorrend: