Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

dráma / thriller

Főkategória >DVD - külföldi >dráma / thriller

Sorrend:

  Sleepers - Pokoli lecke (1DVD) (Budapest Film kiadás)(nagyon karcos példány)

Shakes, Michael, Tommy és John egy környéken nőttek fel, ugyanabban a New York-i negyedben.

Egy gyerekes csínyük tragédiával végződik és a srácok nevelőintézetbe kerülnek. Életük legszörnyűbb évét kell túlélniük: a szadista őrök rendszeresen verik, kínozzák őket, a legelvetemültebb rendfenntartók pedig a nemi erőszaktól sem riadnak vissza.
A megpróbáltatások nem csak a fiúk szívét keményíti meg, de közös szörnyű titkaik, emlékeik egy életre összekovácsolják őket.

Évekkel később találkozunk velük újra. Tommy és John nem volt képes elszakadni a bűnözők uralta környék hatásától - mindketten gyilkos, bűnös bandákhoz csapódtak. Két másik barátjuk azonban komoly karriert futott be: Michael kerületi ügyész lett, Shakes pedig író. Látszólag már semmi sem köti őket össze, csak a múlt, amely egyetlen pillanat alatt újra főszerepet kap életükben. Tommy és John egy helyi bárban megpillantja Sean Nokes-t, a nevelőotthon legkegyetlenebb őrét - gondolkodás nélkül, hidegvérrel szitává lövik a férfit.

A két gyilkost bíróság elé állítják, de nem maradnak segítség nélkül. A vádat ugyanis barátjuk, Michael képviseli aki Shakes-szel együtt mindent megtesz, hogy a gyilkosok büntetlenül megússzák a dolgot.

Lorenzo Carcaterra megtörtén esetet feldolgozó bestsellere alapján a Rain Man - Esőember rendezője megdöbbentő, hatásos filmet készített Hollywood legnagyobb sztárjaival karöltve!

 
1 490 Ft
Suszter, szabó, baka, kém (1DVD)

A hajdani kémet, az elképesztő intelligenciájú George Smileyt (Gary Oldman - A sötét lovag, Harry Potter és a főnix rendje) visszahívják az angol hírszerzéshez. Úgy tűnik, kettős ügynök, úgynevezett vakond vette be magát a Körönd kódnevű székhelyük falai közé, hogy Angliát végső veszélybe sodorva, a szovjetek számára kémkedjen - tehát leleplezése mindennél fontosabb. Smiley a múlt és jelen hihetetlenül kusza és rejtélyekkel teli eseményei között kutatva próbál tényekre találni. Elrejtett dossziék, szétzúzott életek szégyellt emlékei, halálosan veszélyes kémek alkotják munkája gerincét mindaddig, míg egy kiugrott ügynök, Ricki Tarr (Tom Hardy – Spíler, Eredet, A sötét lovag – Felemelkedés) fel nem tűnik. Ahogy segítségével egyre több tény tárul Smiley elé, egyre tisztábban látja az élet-halálra menő kémjátszmák és a játékosok mozgatórugóit. Végül az áruló portréja is egyre élesebbé válik.

 
2 990 Ft
Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya (1DVD)

Tim Burton és Johnny Depp: a legendás rendező és kedvenc színésze újra együtt. Öt kiváló film - köztük az Ollókezű Edward és a Charlie és a csokigyár - után most egy hajmeresztően tökéletes thrillerrel jelentkeznek, amely Stephen Sondheim viharos sikerű színpadi műve alapján készült.

A 19. századi Londonban játszódó történet egy bosszú- és vérszomjas borbélyról szól, és minden megtalálható benne, ami a félelmetesen jó szórakozáshoz kell: vér, rejtély, románc, humor, ámulatba ejtő zenés számok és lenyűgöző látvány. Sweeney társát és áldozatait Helena Bonham Carter, Alan Rickman és Sacha Baron Cohen alakítják hátborzongató hitelességgel.

Borbélyt keres? Egy igazi profit? Sweeney-nél biztos kezekben lesz...

 
1 990 Ft
  Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya (2DVD) (extra változat)

Tim Burton és Johnny Depp: a legendás rendező és kedvenc színésze újra együtt. Öt kiváló film - köztük az Ollókezű Edward és a Charlie és a csokigyár - után most egy hajmeresztően tökéletes thrillerrel jelentkeznek, amely Stephen Sondheim viharos sikerű színpadi műve alapján készült.

A 19. századi Londonban játszódó történet egy bosszú- és vérszomjas borbélyról szól, és minden megtalálható benne, ami a félelmetesen jó szórakozáshoz kell: vér, rejtély, románc, humor, ámulatba ejtő zenés számok és lenyűgöző látvány. Sweeney társát és áldozatait Helena Bonham Carter, Alan Rickman és Sacha Baron Cohen alakítják hátborzongató hitelességgel.

Borbélyt keres? Egy igazi profit? Sweeney-nél biztos kezekben lesz...

 
1 990 Ft
  Szégyenfolt (1DVD) (Nicole Kidman - Anthony Hopkins) /nagyon karcos/

A Kramer kontra Kramer és a Senki bolondja Oscar-díjas
rendezője, Robert Benton legújabb alkotása, a Szégyenfolt a Pulitzer-díjas
író, Philip Roth azonos című bestseller regénye alapján készült. A film
főszerepeit Oscar-díjas színészek, Anthony Hopkins és Nicole Kidman,
továbbá az egyaránt Oscar-jelölt Gary Sinise és Ed Harris játsszák.

A Szégyenfolt az 1945 előtti Amerika mélységesen megosztott társadalmában
játszódik. Coleman Silk történetét mondja el, egy ember történetét,
aki egész életében hazugságban élt, mert azt hitte, így szabaddá válhat.

Az ígéretes egyetemi hallgató, az elsőrangú zsidó entellektüel, a fiatal Coleman
első szerelme, Steena egész lényét valósággal összeroppantja, mikor szembesül
egy hatalmas titokkal, Coleman valós származásával.

Sok-sok évvel később, a tekintélyes professzor és példás férj, az immár idősödő
Coleman karrierjét hamis vádak döntik romba. Most, amikor botrányos viszonyt
kezd a titokzatos Faunia-val, a nála sokkal fiatalabb takarítónővel,
aki mind szexuálisan, mind érzelmileg felébreszt valamit a férfiban, valamit,
ami feltartóztathatatlanul ragadja magával, mintha álomból ébredne.

Az újra feltámadt szenvedély azonban veszélyt is hordoz, Faunia volt
férje személyében.

Silk már régóta hazugságok sűrű fátyla mögött rejtőzik. Most azzal a
parancsoló kényszerrel szembesül, hogy felfedje valódi személyazonosságát, mielőtt
még túl késő.

 
1 990 Ft
Szellemíró (1DVD) (Roman Polanski)

Hírességek önéletrajzainak formába öntésére szakosodott szellemírót (Ewan McGregor) kérnek fel, hogy fejezze be a brit exminiszterelnök, Adam Lang (Pierce Brosnan) emlékiratait, miután az eredetileg a könyvön dolgozó elôdje rejtélyes körülmények között elhalálozik. Alighogy belekezd a munkába, az író rögtön politikai és szexuális intrikák szövevényes hálójában találja magát: Langet háborús bűncselekményekkel vádolják, a politikus felesége pedig zavarba ejtő és egyre inkább félreérhetetlen módon közeledik hozzá.

Mindeközben munkája során egyre mélyebbre ás a politikus múltjában és olyan döbbenetes titkokra derít fényt, hogy az ő élete is veszélybe kerül. Robert Harris sikerkönyvéből Roman Polanski (A zongorista) készített sokkolóan izgalmas thrillert.

 
1 990 Ft
Szemvillanás alatt (1DVD)

A zabolátlan, merész és élénk képzelőerővel megáldott tinédzser Diana (Evan Rachel Wood – Tizenhárom, A pankrátor) alig várja, hogy belevethesse magát a nagybetűs életbe, miközben legjobb barátnője, a visszafogott Maureen (Eva Amurri – A rosszak jobbak) egyre nagyobb aggodalommal figyeli kicsapongásait.

A felnőtt, kertvárosi családanyaként élő Dianát (Uma Thurman – Kill Bill 1-2.) félelmek és kétségek gyötrik, ugyanis máig szörnyű emlék kísérti: egy tragikus végkimenetelű középiskolai lövöldözés, melynek során Maureennal élet és halál közötti döntéshelyzetbe kerülnek, mely mindörökre megváltoztatja jövőről szőtt álmaikat...

 
1 990 Ft
  Sziriana (1DVD) (George Clooney) (Oscar-díj) (Pro Video kiadás)

Sok olaj egyenlő sok pénzzel. Nagyon sok pénzzel. És ez a tény korrupciót szül az egész világon, Washingtontól a Közel-Keletig, mindenhol. A csábításnak iparmágnások, olajhercegek, kémek, politikusok és terroristák egyaránt áldozatul esnek, s ezzel egy végzetes sakk-matt játék veszi kezdetét.

Az alakításáért Oscar-díjjal és Arany Glóbusz-díjjal kitüntetett George Clooney valamint Matt Damon és Jeffrey Wright a főszereplői ennek a pörgő tempójú, agyafúrt thrillernek, melyet a Traffic Oscar-díjas írója, Stephen Gaghan írt és rendezett. A Sziriana már az első jelenetétől kezdve magával ragadja a nézőt, és lehengerlő intenzitása a film végéig fogva tartja. Hogy mi az olaj ára? Erre kapunk választ ebben a filmben „amely elvezet minket a világ legtűzveszélyesebb pontjaira, bepillantást enged a legnagyobb összeesküvések hátterébe és megismertet a legveszélyesebb emberekkel” (Richard Corliss, Time).

 
990 Ft
Szonatina (1DVD) (Takeshi Kitano)

Murakava (Takeshi Kitano) a tokiói jakuza egyik legmegbízhatóbb
tagja. A főnökök ugyanakkor tartanak is tőle, féltve hatalmukat. Ezért amikor
Okinava-ban kitör a háború két rivális banda között, Murakava-t és embereit
küldik el rendet csinálni, abban a reményben, hátha nem mindegyikük tér vissza
élve erről a küldetésről...
A Szonatina ízig-vérig igazi Takeshi Kitano film. Megtalálható
benne a rá jellemző brutalitás, de emellett rajta kívül szinte senki más nem
képes így ábrázolni ezeknek a kegyetlen gengsztereknek a lelki világát, illetve
a japánok - legalábbis európai szemmel nézve - különös viszonyát a halálhoz.

 
1 490 Ft
Szükségállapot (1DVD) (Intercom kiadás) (felirat)

A terrorizmus ma már nem elszigetelt jelenség. Olyan veszély, mely bárhol, bármikor valósággá válhat. Nincs ellene védelem. A világ legerősebb országa, a világ leggazdagabb városa is áldozatául eshet.

Először csak egy játékbomba fröcsköli be kék festékkel egy New York-i busz utasait. A következő, utasokkal zsúfolt busz viszont már valóban a levegőbe repül. Azután egy elegáns színház nézőit tizedeli meg egy pokolgép. Majd egy iskola következik, és egy öngyilkos merénylő az FBI központját is földig rombolja.

Az FBI terroristaellenes egységének vezetője minden emberével a láthatatlan ellenséget igyekszik megtalálni - a CIA egy szakértője segítségével. Ám, ahogy a városban újabb és újabb bombák robbannak, a hadsereg egyik parancsnoka megelégeli a nyomozás lassúságát, és saját kezébe veszi az ügyet. Kihirdetik a szükségállapotot, és New York utcáit tankok és katonák lepik el. Amerika szívében totális háború kezdődik…

 
1 990 Ft
  Született gyilkosok (1DVD) (rendezői változat) (szinkron) (kissé karcos példány)

Lehet-e hős két ámokfutó sorozatgyilkosból? Ha a közönség
úgy akarja, a média szentté avatja őket.

Mickey és Mallory a szerelmespár Amerika útjait
járja, nyomukat holttestek mutatják. Ok nélkül, puszta felindulásból, vagy csak
saját örömükre ölnek és élvezik, hogy a lapok a címlapon számolnak be legújabb
rémtetteikről. Persze az ámokfutásnak egyszer vége szakad és elkapják őket.

Az ítélet nem lehet kétséges: halál. A siralomház előtt azonban
még egy utolsó tévéfellépés vár rájuk: egy szenzációhajhász riporter élő műsorban
szeretne beszélgetni a két kegyetlen gyilkossal. A riport alatt börtönlázadás
tör ki - Mickey és Mallory túszul ejtve a riportert, legyilkolva
a börtönőröket kiszabadul és újra elszabadul...

Oliver Stone egyik legnagyobb visszhangot kiváltó műve
forradalmi vágástechnikával (több vágás található a filmben, mint három átlagos
hollywoodi akciófilmben összesen) rántja le a leplet a fogyasztói társadalom
visszásságairól. Sokan úgy látják, Stone ezúttal túl messzire ment, és filmje
inkább az erőszak dicshimnuszaként fogható fel - amit a rendező természetesen
visszautasít.

 
1 990 Ft
Taxisofőr (1DVD) (Bontonfilm kiadás) (szinkron)

Travis taxisofőrként keresi a kenyerét, és naponta szembesül New York mocskával, az alvilággal, a nyomornegyedek reménytelenségével, az utcalányok kiszolgáltatottságával. Számára ez a város maga a Pokol, a bűn eredendő fészke, ami csak arra vár, hogy valaki alaposan megtisztítsa a Gonosztól.

Travis magánélete is kész katasztrófa - képtelen megtalálni a megfelelő hangot a nőkkel: kizárólag elutasításra talál. A férfi elméje lassan teljesen megbomlik - már tisztán látja, mit kell tennie, már tudja, hogy az ő feladata rendet teremteni a városban. Fegyvert szerez, leborotválja a haját, és elindul igazságot szolgáltatni...

A véres jelenetektől sem mentes pszichológiai thriller alapműnek számít a műfajban.

Scorsese zseniális, négy Oscar-díjra jelölt filmjét az eredeti történeten kívül Robert De Niro felejthetetlen alakítása emeli a valaha készült legjobb filmek képzeletbeli páholyába!

A szereplők között felbukkan a fiatal Jodie Foster és A simlis és a szende sorozat női főszereplője, Cybill Shepherd is.

 
1 990 Ft
Taxisofőr (1DVD) (Warner Home Video kiadás) (felirat)

Travis taxisofőrként keresi a kenyerét, és naponta szembesül New York mocskával, az alvilággal, a nyomornegyedek reménytelenségével, az utcalányok kiszolgáltatottságával. Számára ez a város maga a Pokol, a bűn eredendő fészke, ami csak arra vár, hogy valaki alaposan megtisztítsa a Gonosztól.

Travis magánélete is kész katasztrófa - képtelen megtalálni a megfelelő hangot a nőkkel: kizárólag elutasításra talál. A férfi elméje lassan teljesen megbomlik - már tisztán látja, mit kell tennie, már tudja, hogy az ő feladata rendet teremteni a városban. Fegyvert szerez, leborotválja a haját, és elindul igazságot szolgáltatni...

A véres jelenetektől sem mentes pszichológiai thriller alapműnek számít a műfajban.

Scorsese zseniális, négy Oscar-díjra jelölt filmjét az eredeti történeten kívül Robert De Niro felejthetetlen alakítása emeli a valaha készült legjobb filmek képzeletbeli páholyába!

A szereplők között felbukkan a fiatal Jodie Foster és A simlis és a szende sorozat női főszereplője, Cybill Shepherd is.

 
1 490 Ft
  Taxisofőr (2DVD) (extra változat) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás) (szinkron)

Travis taxisofőrként keresi a kenyerét, és naponta szembesül New York mocskával, az alvilággal, a nyomornegyedek reménytelenségével, az utcalányok kiszolgáltatottságával. Számára ez a város maga a Pokol, a bűn eredendő fészke, ami csak arra vár, hogy valaki alaposan megtisztítsa a Gonosztól.

Travis magánélete is kész katasztrófa - képtelen megtalálni a megfelelő hangot a nőkkel: kizárólag elutasításra talál. A férfi elméje lassan teljesen megbomlik - már tisztán látja, mit kell tennie, már tudja, hogy az ő feladata rendet teremteni a városban. Fegyvert szerez, leborotválja a haját, és elindul igazságot szolgáltatni...

A véres jelenetektől sem mentes pszichológiai thriller alapműnek számít a műfajban.

Scorsese zseniális, négy Oscar-díjra jelölt filmjét az eredeti történeten kívül Robert De Niro felejthetetlen alakítása emeli a valaha készült legjobb filmek képzeletbeli páholyába!

A szereplők között felbukkan a fiatal Jodie Foster és A simlis és a szende sorozat női főszereplője, Cybill Shepherd is.

 
2 990 Ft
Tehetséges Mr. Ripley, A (1999) (1DVD) (Matt Damon)

A nagy életművész Tom Ripleyt 1958-ban egy dúsgazdag New York-i hajóépítő azzal a feladattal bízza meg, hogy utazzon Olaszországba, és hozza vissza Amerikába fiát, Dickiet, mert Európában túlságosan nagy lábon él, és pazarolja a családi örökséget. Tom kitűnően tud hazudni, remekül ért az aláírások hamisításához, ráadásul szívesen bújik mások bőrébe, úgyhogy könnyedén Dickie bizalmába férkőzik. Valósággal beleszeret a célszemélybe, legfőképpen azonban a fiú pazarló életstílusa kápráztatja el. Addig nincs is semmi baj, amíg Dickie nem akar megszabadulni Tomtól. A hirtelen jött amerikai barátot ugyanis nem olyan könnyű lerázni

 
990 Ft
Téli gyilkosságok (1DVD)

Nick Kegan befolyásos amerikai família sarja, akinek bátyját elnöknek is választották, ám később merénylet áldozata lett. Bár Nick távol tartja magát a család ügyeitől, azok utolérik őt. Egy hajóút során ráébred, hogy bátyját nem az ölte meg, akit ezért elítéltek. Nyomozni kezd, de szaporodnak körülötte a rejtélyek és a gyilkosságok. Ám ő mindezt ép bőrrel megússza, és lassan kezd ráébredni arra is, hogy miért...

 
1 990 Ft
Titkok Párizsban (1DVD) (Le femme du Véme)

Tom (Ethan Hawke – Kiképzés, Fegyvernepper, Mielőtt lemegy a nap) a lecsúszott író, miután egy botrány miatt elveszti tanári állását az egyetemen, Párizsba utazik, hogy megpróbálja rendbe hozni kapcsolatát exnejével és mindenekelőtt közelebb lehessen kislányához. Amikor azonban megismerkedik, majd szerelmi kapcsolatban bonyolódik egy titokzatos nővel (Kristin Scott Thomas – Az angol beteg, Mission: Impossible, Négy esküvő és egy temetés), Tom élete ismét a feje tetejére áll. Gyilkossággal gyanúsítják, majd kislánya élete is veszélybe kerül és minden jel arra utal, hogy Tom rejtélyes új szeretőjének mindehhez vastagon köze van. A kétségbeesett férfi így kénytelen saját maga nyomozásba fogni, hogy kiderítse, mi az igazság, mielőtt késő lesz...
Douglas Kennedy bestseller regényéből az elismert lengyel rendező, Pawel Pawlikowski (Az utolsó menedék, Szerelmem nyara) készített fordulatos, izgalmakban bővelkedő thrillert két remek, Oscar-díjra is jelölt színész főszereplésével.

 
1 990 Ft
  Titkosügynök, A (1DVD) (The Secret Agent, 1996) (Gérard Depardieu)

Verloc bájos feleségével és értelmi fogyatékos sógorával egy kis antikváriumot vezet a londoni Soho-ban. Ez azonban csak álca, a férfi valójában kettős ügynök: orosz kém és az angol rendőrség informátora. Emellett üzletében anarchistáknak és emigránsoknak szervez politikai találkozókat. Verloc látszólag nyugodt életét az oroszok megbízása zavarja meg: merényletet kell előkészítenie a greenwich-i obszervatórium ellen. Ehhez azonban nincs elég bátorsága, ezért együgyű sógorára bízza a feladatot...

 
990 Ft
  Titokzatos folyó (1DVD) (Clint Eastwood) (Oscar-díj) (Pro Video kiadás)

25 évvel ezelőtt David Boyle beszállt egy autóba. Amikor négy nappal
később újra előkerült, már egészen más volt, még két legjobb barátja, Sean
és Jimmy sem volt fontos többé számára.

A gyerekek felnőttek. Sean rendőr lett, Jimmynek kis boltja van
meg priusza és gyanús haverjai, Dave azóta is az akkori, régi emlékeivel
küszködik.

Jimmy lányát egy nap holtan találják, a gyilkosság pedig újra összehozza
a három egykori jóbarátot. Mindannyiuknak szembe kell nézni a múlttal, amire
egyikük sem szeretne emlékezni. Az apa bosszút akar állni. A rendőr el akarja
kapni a tettest, és meg akarja menteni az apát attól, hogy maga is bajba keveredjen.
De bármerre mennek, valahogyan mindig újra a haramadik férfiba botlanak...

 
1 990 Ft
Tolmács, A (1DVD)

A filmet Sydney Pollack (A cég) rendezte, a főszerepben az Oscar-díjas Nicole Kidmant és Sean Pennt láthatjuk. A tolmács iskolapéldája a klasszikus akcióthrillereknek: a lebilincselően izgalmas és feszült cselekményt, elgondolkodtató és az érzelmekre is ható filmélményt kínál.

Silvia Broome (Nicole Kidman), az ENSZ tolmácsa véletlenül tudomást szerez arról az összeesküvésről, amelyben meg akarnak gyilkolni egy afrikai államelnököt. A vizsgálatba bevonják az USA titkosszolgálatát is Tobin Keller (Sean Penn), a tapasztalt, kemény titkos ügynök személyében, aki csak sejti, hogy Silvia nem mondja el a teljes igazságot. A tolmács ráébred, hogy maga is a célkeresztbe került, és kétségbeesetten megpróbálja meghiúsítani az összeesküvést…feltéve, hogy időt nyer, és talál valakit, aki hisz neki.

 
1 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés