Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

gyűjtemény


Sorrend:

prev
next

Vágyaim netovábbja / Majd elválik (2DVD) (1998, 2008)

Vágyaim netovábbja:

Amikor George-ot, a tanárembert kipaterolják albérletéből, a csinos Nina felajánlja a szimpatikus, ám alig ismert férfinak, költözzön hozzá. Nina sokat tűrő barátja, Vince - felvilágosult elme lévén - nem ellenzi a társbérletet. De mikor Nina bejelenti, hogy terhes, s születendő gyermekét az új lakótárssal kívánja felnevelni, akkor bizony égnek áll a haja. Utóbb aztán Ninának is, mivel kiderül, George az erősebbik nem iránt érez leküzdhetetlen vonzalmat.

Majd elválik

Birdee egy tévéshow-ból tudja meg, hogy tökéletesnek hitt házassága maga a katasztrófa. Férje évek óta csalja legjobb barátnőjével, és ezt végre ország-világ előtt a tudomására kívánták hozni. Az összetört nő kislányával hazamenekül édesanyjához. De ettől még semmi sem oldódik meg. Ahelyett hogy sebeit nyalogatná, sürgősen össze kell szednie magát, hogy újrakezdje az életét.

 
3 990 Ft
  Verdák 1. 2. Verdanimációk - Matuka meséi  (3DVD) (3 filmes gyűjtemény) (Box)

Verdák 1

Lightning McQueen, az ifjú versenyautó csak a hírnévre és a trófeákra hajt. Egészen addig, amíg igaz barátokra nem talál. Éppen a Piston Cup bajnokságra tart, amikor az Államok egy félreeső vidékén kényszerű pihenőt kell tartania egy Radiator Springs nevű álmos kisvárosban. Ott olyan új ismerősökre tesz szert, akik megértetik vele, hogy az életben nem a cél, hanem az oda vezető út az igazán fontos.

Verdák 2

Villám McQueen és csapata ezúttal nemzetközi vizekre evez, a csapat új vezetőjével, Materrel. A bajnokság 5 különböző helyszínen kerül megrendezésre. A tokiói verseny a Fuji-hegyről rajtol, majd a német bajnokságon a csapat útja Fekete-erdőn keresztül vezet, ezután a kis csapat Olaszországban versenyez, ezt pedig a 24 órás párizsi rally követi. Az utolsó állomás London, ahol a versenyek kívül más nehézségek is akadnak. Mater akaratlanul is belecsöppen a kémek veszélyes világába, ahol megmenti egy brit titkos ügynök életét.

Verdák 3

A legendás Villám McQueen egyszer csak ráeszmél, hogy partvonalra szorították imádott sportágának szélsebes ifjú versenyzői. Hogy ismét régi dicsőségében tündökölhessen, egy lelkes fiatal szerelő, Cruz Ramirez segítségéért folyamodik, aki tudja, miként lehet McQueen újra nyerő. A néhai Hudson Doki tanításai által is erősítve a 95-ös verda egy bajnok szívével bizonyítja a Szelep Kupa legjelentősebb futamán, hogy még nem áldozott le a napja.

 
9 990 Ft
Wonder Woman (DC) & Wonder Woman 1984 (2DVD) (Box)

Wonder Woman 1984

Hidegháború. Az 1970-es, 1980-as évek Európájában, a közelinek látszó atomháború árnyékában igazán szükség volt hősökre. A csodálatos Wonder Woman sem maradhat tétlen: kémként azt a feladatot kapja, hogy levadássza a Szovjetunió legkegyetlenebb, legveszélyesebb ügynökét. Még nem is sejti, hogy a másik oldal is toborzott néhány szuperhőst: és nem az evilági rosszal kell megküzdenie, hanem szuperképességeit szuperképességek ellen kell bevetnie.

 

Wonder Woman

Az első világháború idején járunk. Steve Trevor, az amerikai légierő vadászpilótája lezuhan egy ismeretlen sziget közelében. A tengerből Diana, egy csodálatos amazon menti ki, aki amúgy a szigeten él. Steve figyelmezteti a szépséges hercegnőt arra, hogy a háború sajnos rájuk is hatással lesz. Diana úgy dönt, Trevor világába utazik, hogy valamilyen módon megmentse otthonát mindettől.

 
5 990 Ft

prev
next

Sorrend: