Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

krimi / vígjáték

Főkategória >DVD - külföldi >krimi / vígjáték

Sorrend:

Oceans Eleven - Tripla vagy semmi (1DVD) (pattintótokos)

3 kaszinó, 11 fickó, 150 millió dollár. A terv kész, a szabályok világosak.

Az Oscar®-díjas filmrendezo, Steven Soderbergh tehetsége soha nem látott szereplogárdával jelenik meg a Tripla vagy semmiben.

George Clooney alakítja Danny Oceant, aki a börtönbol szabadulva máris a tökéletes buntényen töri a fejét: kirabolni a három legnagyobb las vegas-i kaszinót, amelyek tulajdonosa (Andy Garcia), mellesleg Danny ex-feleségével (Julia Roberts) randevúzgat.

Egy hamiskártyás (Brad Pitt), egy zsebtolvaj (Matt Damon), egy osztó (Bernie Mac), egy robbantós (Carl Reiner) és hat másik szakember már a bandában van. Te beszállsz?

A film A DICSO TIZENEGY címu krimi-klasszikus új feldolgozása!

 
1 490 Ft
Oceans Thirteen - A játszma folytatódik (1DVD)

Merészebb. Kockázatosabb. Az eddigi legvakmerőbb balhé. George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon és a többiek újra összeálltak Steven Soderbergh rendezővel egy könnyed krimi kedvéért, amelyben megmutatják, hogyan lopnak a profik: elegánsan, stílusosan és nagy tételben.

Ismét Danny Ocean osztja a lapokat, szóval keménykedésnek helye nincs. Senkinek sem eshet baja, kivéve Willy Banket (Al Pacino) a simulékony vegasi kaszinótulajt, aki csúnyán átverte Ocean egyik emberét. Cserébe a banda ott vág vissza, ahol a legjobban fáj: a pénztárcájánál. Bank puccos kaszinótornyának nyitóestéjén óriási pénzek cserélhetnek gazdát – ha hagyják. Ocean és csapata azonban mindent megtesz azért, hogy a ház egy petákot se nyerjen, mi több Bank elessen a hőn áhított Öt Gyémánt díjtól is, amit már jó előre borítékolt magának. Ocean bankot robbant, nem vitás, tegyék csak meg tétjeiket!

 
1 490 Ft
 Oceans Twelve - Eggyel nő a tét (1DVD) (Oceans Twelve, 2004) (A fotó csak reklám!)

Visszatértek mind. Sőt. Eggyel bővül a keret és eggyel nő a tét a folytatásban, amely Danny Ocean és csapatának emlékezetes 160 milliós triplázását követi. De már 160 millió dollár sem a régi. Mióta huszonkét kézzel szórják a pénzt. Mióta Terry Benedict, a vegasi nagykutya vadászik a tőle ellopott dohányra. És mióta egy rejtélyes figura jár Dannyék nyomában. Elérkezett az idő egy – vagy több – újabb lélegzetelállító balhé kivitelezésére. A helyszín ezúttal Amsterdam, Párizs és Róma.

A rendező továbbra is Steven Soderbergh, miközben az első rész csapatához többek között Catherine Zeta-Jones csatlakozik – és a szerencseszámod immár a 12-es.

 
990 Ft
 Oceans Twelve - Eggyel nő a tét (2DVD + filmzene CD) (limitált kiadás)

Visszatértek mind. Sőt. Eggyel bővül a keret és eggyel nő a tét a folytatásban, amely Danny Ocean és csapatának emlékezetes 160 milliós triplázását követi. De már 160 millió dollár sem a régi. Mióta huszonkét kézzel szórják a pénzt. Mióta Terry Benedict, a vegasi nagykutya vadászik a tőle ellopott dohányra. És mióta egy rejtélyes figura jár Dannyék nyomában. Elérkezett az idő egy – vagy több – újabb lélegzetelállító balhé kivitelezésére. A helyszín ezúttal Amsterdam, Párizs és Róma. A rendező továbbra is Steven Soderbergh, miközben az első rész csapatához többek között Catherine Zeta-Jones csatlakozik – és a szerencseszámod immár a 12-es.

 
2 990 Ft
Oceans Twelve - Eggyel nő a tét (2DVD) (extra változat)

Visszatértek mind. Sőt. Eggyel bővül a keret és eggyel nő a tét a folytatásban, amely Danny Ocean és csapatának emlékezetes 160 milliós triplázását követi. De már 160 millió dollár sem a régi. Mióta huszonkét kézzel szórják a pénzt. Mióta Terry Benedict, a vegasi nagykutya vadászik a tőle ellopott dohányra. És mióta egy rejtélyes figura jár Dannyék nyomában. Elérkezett az idő egy – vagy több – újabb lélegzetelállító balhé kivitelezésére. A helyszín ezúttal Amsterdam, Párizs és Róma. A rendező továbbra is Steven Soderbergh, miközben az első rész csapatához többek között Catherine Zeta-Jones csatlakozik – és a szerencseszámod immár a 12-es.

 
1 990 Ft
 On-lány (1DVD) (Nicole Kidman) (2001) (feliratos) (fotó csak reklám)


John Buckingham, a magányos, szelíd angol banktisztviselő (Ben Chaplin) rendhagyó társkereső lépésre szánja el magát: az "Oroszországból szeretettel" internetes partnerközvetítő oldalról "rendel" magának menyasszonyt. Meg is jelenik szolid külvárosi lakásában a láncdohányos, titokzatos Nadja (Nicole Kidman), aki eleinte egy szót sem beszél angolul; nyomában pedig két, nem kevésbé fura ismerőse (Mathieu Kassovitz, Vincent Cassel) - és ettől kezdve az események meglepő fordulatot vesznek.

John jól bejáratott, egyhangú élete egy csapásra mozgalmassá válik, igaz, nem éppen olyan kalandok várnak rá, amilyeneket elképzel magának az ember. Egy bankrablás kellős közepén találja magát, - ráadásul éppen a saját munkahelye ellen! -, meg kell mentenie újdonsült felesége életét, és mindeközben rájön, hogy az események összes résztvevője - önmagát is beleértve - további meglepetéseket tartogat

 
990 Ft
 Óriási nyomozó 2. - A hamisítvány (1DVD) (Bud Spencer - Terence Hill filmek)

A Hamisítvány című epizódban a Professzor egy feleetébb különös ügyben nyomoz.
Híres műkincsek rendkívül hiteles hamisítványaira próbálnak meg biztosítást kötni
a tulajdonosai. De a dörzsölt és ravasz Jack Clementit nem a két szép szeméért fizetik.

Az igazság napfényre derüléséig hősünk rengeteg kalandon megy keresztül és most sem
maradhatnak el az óriási pofonok sem. Amolyan Bud Spencer módra.

 
1 990 Ft
 Óriási nyomozó 3. - A díva (1DVD) (Bud Spencer - Terence Hill filmek)

A biztosító cégeket nem csupán magánszemélyek próbálják kifosztani, hanem gyakran multinacionális cégek is arra szövetkeznek, hogy néhány millióval könnyítsenek a pénzintézeten. Az Insurance International, hogy védekezni tudjon a biztosítási csalások ellen, létrehozta saját detektívhálózatát. A nyomozócsoport élén a hatalmas termetû, kemény öklű Jack Clementi, közismertebb nevén a Professzor áll - a tisztesség és megvesztegethetetlenség mintaképe.

 
1 990 Ft
 Óriási nyomozó 4. - Bumeráng (1DVD) (Bud Spencer - Terence Hill filmek)

Az Insurance International, hogy védekezni tudjon a biztosítási csalások ellen, létrehozta saját detektívhálózatát. A nyomozócsoport élén a hatalmas termetű, kemény öklű Jack Clementi, közismertebb nevén a Professzor (Bud Spencer) áll - a tisztesség és megvesztegethetetlenség mintaképe. A sorozatban a Professzor és fiatal segítőtársa, Simon (Denis Karvil) akciódús, humorban bővelkedő kalandjait követhetjük nyomon.
A “Bumeráng” című epizódban a Professzor egy katonai csodafegyver eltűnése után nyomoz.
A hadsereg megbízásából a Sphinx vállalat kifejleszti az ultrahang fegyvert, melynek prototípusa eltűnik a gyárból egy betörés alkalmával. Mindeközben az eszközt túl veszélyesnek találta a felsőbb vezetés, ezért kiadják a parancsot a Sphinxnek a prototípus leadására, hogy megsemmisítsék azt a tervrajzokkal együtt.
Erre tíz napot kap a vállalat. Ennyi ideje van Jacknek visszaszerezni a fegyvert a rablók markából, akik már forralják gonosz tervüket, melyet az eszköz segítségével szeretnének végrehajtani. A “nagy ember” ösztönei azt súgják, hogy a rablást a fegyvergyártó cég belső emberei tervelték ki és hajtották végre.

 
1 990 Ft
Otthon, édes Pokol (1DVD)

Don Champagne-nak látszólag mindene megvan: sikeres vállalkozása, rendezett háza, jól nevelt gyerekei és tökéletes felesége. Ám amikor neje, Mona megtudja, hogy Donnak viszonya van csinos kolléganőjével, a kertvárosi idill szertefoszlani látszik. A csalárd férjnek hamarosan rá kell döbbennie, hogy hitvesét semmi sem állíthatja meg - még a gyilkosság gondolata sem riasztja el - annak érdekében, hogy fenntartsa látszatát tündérmesébe illő életének.

 
1 990 Ft
 Petárda (1DVD) (Wes Anderson) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás)

Legyünk maffiózók! - ezzel a felkiáltással határozza el a három jóbarát, hogy
unalmas, külvárosi életüket a bűnözők pergő, akciódús mindennapjaira cseréli.
Az ötlet ugyan kifogástalan, ám a megvalósítás nem tökéletes.

A folyton civódó, ügyetlenkedő trió nem lehet ellenfél a helyi keresztapának,
úgyhogy a kis társaság nem kis bajban van…

Owen Wilson nemcsak főszereplője, hanem társszerzője is ennek az agyament
vígjátéknak, a további szerepekben pedig találkozhatunk Luke Wilsonnal,
és bemutatkozik Bob Musgrave.

 
1 990 Ft
 Piás polák bérgyilkos (1DVD) (2007) (Téa Leoni) /kissé karcos példány/
Frank egy precíz, kisvárosi bérgyilkos. "Véresen" komolyan veszi munkáját, mindig ügyel a részletekre, ám egyre sûrûbben nyúl a pohárhoz. Egyszer azonban nagy hibát követ el, ezért fõnöke elbocsájtja. Frank megpróbál rendes, hétköznapi életet élni, azonban a múlt közbeszól…  
1 990 Ft
 Piedone Afrikában (1DVD) (Piedone L'Africano) (Bud Spencer - Terence Hill filmek)

Piedone afrikai informátorával a nápolyi kikötőben beszél meg találkát. A férfit holtan találja, így aztán annak kisfiáról is gondoskodnia kell. A gyerekekkel együtt lát neki a nyomozásnak, a szálak egy gyémántbánya tulajdonosához vezetnek, akinek hobbija a vadászat, és az illegálisan elejtett állatok szállításával a világ minden tájára sikerül kábítószert csempésznie. De vajon miért nem találják meg a rendőrkutyák az "anyagot"?

 
500 Ft
 Piedone Egyiptomban (1DVD) (Bud Spencer - Terence Hill filmek)

Rizzo felügyelő újra akcióban, ezúttal egy gazdag olajmágnás csinos unokahúgát szabadítja ki. A mentőakció során rájön, hogy az emberrabló egy nemzetközileg körözött rendkívül veszélyes bűnöző, aki különböző álneveken bujkál. Rizzo nem ijed meg az árnyékától, és nyomozni kezd, hogy kiderítse, mi áll a rablás hátterében? Hamarosan rájön, hogy a bűnöző egy új olajfinomítási eljárás részletes tervét akarja megszerezni Egyiptomban. Arra azonban nem számít, hogy ezúttal Rizzo is a nyomában van, akinek már nagyon viszket a tenyere...

 
500 Ft
 Piedone Hong Kongban (1DVD) (Bud Spencer - Terence Hill filmek)

Rizzo felügyelő, vagyis közismert nevén Piedone, a legkeményebb
öklű nápolyi zsaru ezúttal kutyaszorítóba kerül. Megvádolják, hogy ő is benne
van a város életét megkeserítő drogüzletben.

Hogy lemossa magáról a gyanút, a kábítószer-maffia főnökének nyomában a Távol-Keletre
utazik. Így hűséges, ám annál ütődöttebb segítőjének társaságában Hongkongban
köt ki, ahol hamarosan még a korábbinál is hatalmasabb pofonok repkednek a levegőben...

A lemezen kétféle magyar szinkron található: Bujtor István és Kránitz
Lajos hangjával!

 
500 Ft
Piedone, a zsaru (1DVD) (Bud Spencer - Terence Hill filmek)

Piedone, a nápolyi kikötő körzetének rendőrfelügyelője sajátos eszközökkel
tartja rendben a bűnözőket. Fegyvert nem visel, csak az öklével és testi erejével
intézkedik. Az új felügyelő azonban nem ért egyet módszereivel. Egy kábítószercsempész
banda felgöngyölítése során a helyzet kiéleződik és Piedonét felfüggesztik
állásából. De ez sem zavarja őt abban, hogy leszámoljon a kábítószerbandával...

A lemezen kétféle magyar szinkron található: Bujtor István és Kránitz Lajos hangjával!

 
500 Ft
Ponyvaregény (1DVD) (Quentin Tarantino)

Két idősödő, szabadszájú gengszter Vincent és Jules épp főnöküknek
szereznek vissza egy aktatáskát. A bokszoló, Butch a hírhedt maffiafőnök,
Marsellus Wallace átvágását tervezi. Egy piti rablópáros egy étterem
kirablására készül. És a szálak összefutnak...

A Ponyvaregény Tarantino második filmje, amely világhírűvé tette
rendezőjét és szinte azonnal a kultuszfilmek sorába emelkedett.

 
990 Ft
Rabló-pandúr (1DVD) (Bud Spencer - Terence Hill filmek)

Tony Roma, az olasz származású dzsigoló elcsábítja a szenátor feleségét és megszabadítja drága ékszereitől. A rendőrség tehetetlen, így a különleges osztályról Parker hadnagyot kérik meg, hogy csípje el a gazfickót. Egy ügyes csellel sikerül is a feladat, ám hamarosan megszökik az olasz. Szerencsétlenségére szemtanúja lesz, ahogy a helyi maffia főnöke lelő egy embert, így a piti tolvaj nyomába ered az egész alvilági szervezet. Tony Parkernál keres menedéket, és együtt vetik magukat a szédült kalandokba...

 
990 Ft
 Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, A (1DVD) (Lock, Stock and Two Smoking Barrels ,1998) (Kerülj szinkronba! kiadás)

London legizgalmasabb negyede valószínűleg az East End. Itt él a legtöbb nehézfiú, színes lány, kábítószerügynök és nagyreményű semmittevő. A film négy hőse, a négy jó barát, itt határozza el, hogy meggazdagodik - minden áron. Az eredmény: hatalmas adósság és egy életveszélyes fenyegetés. Ha egy héten belül nem adják meg tartozásukat, az egyik helyi bandafőnök végez velük.

Kétségbeesettnél kétségbeesettebb terveken törik a fejüket, végül, hosszú habozás után, a leglehetetlenebb megoldást választják. Kirabolnak egy másik bandát.
Újabb kétes elemek, bűnözők, csempészek, kétballábas bérgyilkosok és szigorú kocsmárosok tűnnek fel a színen. Mindenki mindenkit összetéveszt valakivel, leszámol valaki mással, és azt hiszi, övé lesz a dohány. Pedig a dohány mindig egész másé lesz.

 
1 990 Ft
 Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, A (1DVD) (Lock, Stock and Two Smoking Barrels, 1998) (Warner Home Video kiadás) (feliratos)

London legizgalmasabb negyede valószínűleg az East End. Itt él a legtöbb nehézfiú, színes lány, kábítószerügynök és nagyreményű semmittevő. A film négy hőse, a négy jó barát, itt határozza el, hogy meggazdagodik - minden áron. Az eredmény: hatalmas adósság és egy életveszélyes fenyegetés. Ha egy héten belül nem adják meg tartozásukat, az egyik helyi bandafőnök végez velük.

Kétségbeesettnél kétségbeesettebb terveken törik a fejüket, végül, hosszú habozás után, a leglehetetlenebb megoldást választják. Kirabolnak egy másik bandát.
Újabb kétes elemek, bűnözők, csempészek, kétballábas bérgyilkosok és szigorú kocsmárosok tűnnek fel a színen. Mindenki mindenkit összetéveszt valakivel, leszámol valaki mással, és azt hiszi, övé lesz a dohány. Pedig a dohány mindig egész másé lesz.

 
990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés