Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, A (1DVD) (Lock, Stock and Two Smoking Barrels ,1998) (Kerülj szinkronba! kiadás)

Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, A (1DVD) (Lock, Stock and Two Smoking Barrels ,1998) (Kerülj szinkronba! kiadás)

Termék ára
1 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

London legizgalmasabb negyede valószínűleg az East End. Itt él a legtöbb nehézfiú, színes lány, kábítószerügynök és nagyreményű semmittevő. A film négy hőse, a négy jó barát, itt határozza el, hogy meggazdagodik - minden áron. Az eredmény: hatalmas adósság és egy életveszélyes fenyegetés. Ha egy héten belül nem adják meg tartozásukat, az egyik helyi bandafőnök végez velük.

Kétségbeesettnél kétségbeesettebb terveken törik a fejüket, végül, hosszú habozás után, a leglehetetlenebb megoldást választják. Kirabolnak egy másik bandát.
Újabb kétes elemek, bűnözők, csempészek, kétballábas bérgyilkosok és szigorú kocsmárosok tűnnek fel a színen. Mindenki mindenkit összetéveszt valakivel, leszámol valaki mással, és azt hiszi, övé lesz a dohány. Pedig a dohány mindig egész másé lesz.

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány

Színes, angol krimi / vígjáték

Kiadás: 1DVD, Fórum Home Entertainment Hungary

Főszereplők: Jason Statham, Vinnie Jones, Jason Flemyng, Dexter Fletcher, Sting

Rendező: Guy Ritchie

Hangok: magyar 5.1; angol 5.1; lengyel 5.1

Feliratok: magyar, angol, bolgár...

Készítés éve: 1998

Hossza: 102 perc

Webáruház készítés