Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

krimi / vígjáték

Főkategória >DVD - külföldi >krimi / vígjáték

Sorrend:

Extralarge 4. -  Jo -Jo  (1DVD) (1991)
A gátlástalan drogkereskedőktől üldözött Burt, az egykor híres bokszoló - Extralarge régi barátja - védelmet kér a nyomozótól maga, és tízéves fia, Jo-Jo számára. Amikor Burt a gengszterektől való félelmében eltűnik, Jack és Dumas magukhoz veszik a fiút. Ám a biztonság nem tart sokáig, a gengszterek legyűrik Dumas-t, és elrabolják Jo-Jo-t, hogy vele zsarolják az apját. A nagydarab felügyelő társával együtt nyomozásba kezd, és kiderítik, hogy a gyerek apja drogügyletekbe keveredett. Extralarge... 
1 990 Ft
Fantomas 1. (1DVD) (kissé karcos példány)

Fantomas, az arctalan, vagy inkább ezerarcú mester-bűnöző egy tökéletesen
végrehajtott ékszerlopás helyszínén hagyja a névjegyét, Juve felügyelő
azonban kétségbe vonja, hogy létezik a titokzatos gazember, és egy tévé-nyilatkozatban
ennek hangot is ad.

A nyilvánosság azonban felkapja a sztorit, és a nagy érdeklődés hullámait meglovagolva
egy újságíró, bizonyos Fandor hamis interjút is készít a fantom-bűnözővel.

Fantomas azonban nem nézi jó szemmel az álinterjút, ezért elrabolja
Fandort, és amíg fogságban tartja az újságírót, Fandor arcával
hajt végre egy újabb rafinált bűntényt.

Fantomas azonban nem úszhatná meg gaztetteit, ha legnagyobb ellenfele,
Juve felügyelő nem lenne az, aki: kétballábas, ügyetlen, idegroncs pukkancs...

 
3 990 Ft
Fantomas 3. - Fantomas a Scotland Yard ellen (1DVD)

Fantomas újabb gonoszságot eszelt ki: bevezette a gazdagok számára az
élethez való jog adóját! Röviden ez annyit tesz, hogy aki nem fizet Fantomasnak,
azt az ezerarcú mesterbűnöző megöli!

A Fantomast már régóta üldöző újságírót, Fandort, és Juve
felügyelőt Lord McRashley meghívja skóciai birtokára. McRashley
is egyike Fantomas "adózásra kiszemelt" áldozatainak, de ő
nem adja olcsón a bőrét, inkább arra készül, hogy csapdába csalja a gazfickót...

 
3 990 Ft
Fantomas trilógia (3 DVD) (Fantomas, 1967)

Fantomas 1.

Fantomas, az arctalan, vagy inkább ezerarcú mester-bűnöző egy tökéletesen végrehajtott ékszerlopás helyszínén hagyja a névjegyét, Juve felügyelő azonban kétségbe vonja, hogy létezik a titokzatos gazember, és egy tévé-nyilatkozatban ennek hangot is ad.

A nyilvánosság azonban felkapja a sztorit, és a nagy érdeklődés hullámait meglovagolva egy újságíró, bizonyos Fandor hamis interjút is készít a fantom-bűnözővel.

Fantomas azonban nem nézi jó szemmel az álinterjút, ezért elrabolja Fandort, és amíg fogságban tartja az újságírót, Fandor arcával hajt végre egy újabb rafinált bűntényt.

Fantomas azonban nem úszhatná meg gaztetteit, ha legnagyobb ellenfele, Juve felügyelő nem lenne az, aki: kétballábas, ügyetlen, idegroncs pukkancs...

 

Fantomas 2. (Fantomas visszatér)

A Fantomas-trilógia második részében az utolérhetetlen szuperbűnöző egy híres tudóst rabol el, hogy egy minden korábbinál hatásosabb fegyver előállítására kényszerítse. Célja, hogy a fegyverres sakkban tartsa az egész világot!

Fantomas egy másik tudós, Lefebvre professzor elrablását is tervezi, de a tervről Fandor, az újságíró is tudomást szerez, és elhatározza, hogy csapdát állít Fantomasnak. Lefebvre professzornak adja ki magát, azt remélve, hogy Fantomas majd őt rabolja el.

A terv ígéretesnek tűnik, jól is alakulnak a dolgok egészen addig, amíg fel nem bukkan ismét Juve felügyelő...

 

Fantomas 3. (Fantomas a Scotland Yard ellen)

Fantomas újabb gonoszságot eszelt ki: bevezette a gazdagok számára az élethez való jog adóját! Röviden ez annyit tesz, hogy aki nem fizet Fantomasnak, azt az ezerarcú mesterbűnöző megöli!

A Fantomast már régóta üldöző újságírót, Fandort, és Juve felügyelőt Lord McRashley meghívja skóciai birtokára. McRashley is egyike Fantomas "adózásra kiszemelt" áldozatainak, de ő nem adja olcsón a bőrét, inkább arra készül, hogy csapdába csalja a gazfickót...

 
14 990 Ft
Fargo (1DVD) (Oscar-díj) (szinkron)

Hóborította kisváros fent az amerikai-kanadai határon. A helyi autókereskedõ eredeti ötlettel akarja
egyenesbe hozni zûrös pénzügyeit: két piti csirkefogóval elraboltatja feleségét, hogy váltságdíjat
zsarolhasson ki gazdag apósától. Az emberrablók azonban az átlagnál is ütõdöttebbek. Miközben a
kocsi csomagtartójában nyöszörgõ túszt szállítják, összefutnak egy rendõrjárõrrel, akit — miután gyanút
fog — hidegvérrel lepuffantanak. Aztán utánaerednek annak a kocsinak is, amelyik éppen a rendõrgyilkosság
pillanatában haladt el mellettük, és annak az utasait is kivégzik. Mintegy megkoronázva
bénázásukat, nem sokkal késõbb az értékes túszt is agyoncsapják! A nyugodt kisvárosban
hirtelen emelkedik az áldozatok száma, és az egész szövevényes ügyet egy felettébb állapotos, de
nagyon higgadt helyi seriffnõnek kell felgöngyölítenie...

A Coen testvérek filmjükért 1996-ban a Cannes-i Filmfesztiválon elnyerték a legjobb rendezésért
járó díjat!

 
2 990 Ft
Focus - A látszat csal (1DVD) (Will Smith)

Nicky (Will Smith), az átverés nagymestere összeszűri a levet Jess-szel (Margot Robbie), a szárnyait épp csak bontogató szélhámossal. Miközben átadja neki a szakma csínját-bínját, a férfi rádöbben, hogy túl közel került tanítványához, ezért aztán úgy dönt, hogy lelép. Három évvel később Jess – az időközben rutinossá vált végzet asszonya – feltűnik Buenos Aires-ben, egy nagymenő autóverseny kulisszái között, hogy alaposan felkavarja Nicky-t, méghozzá a férfi karrierje talán legveszélyesebb svindlijének kellős közepén.

 
1 990 Ft
Ford Fairlane kalandjai (1DVD) (szép állapotú példány)

Ford Fairlane nem egyszerűen magándetektív - ő rock and roll detektív, aki kizárólag híres együttesek, pop- és rocksztárok megbízásait vállalja, lévén ugyancsak bennfentes a zenei szakmában.

Fairlane maga a megtestesült macsó, aki nyelvújító szinten műveli a trágárkodást és irigylésre méltó módon tapadnak rá a nők, akik nem bánják, ha egy húzós éjszaka után mosogatásra és klotyópucolásra fogja őket a nagymellényű és mégnagyobb barkójú szuperszimat, mielőtt páros lábbal tessékeli ki a szűrüket.

Fairlane egy heavy-metal énekes műfajához méltó látványos halálának körülményeit vizsgálja, miközben meggyűlik a baja egy elmebeteg gyilkossal, egy üresfejű libával, egy koalával, néhány majom popsztárral, az epekedő titkárnőjével, valamint a rendőrség egyik oszlopos tagjával, aki valaha azt képzelte: popsztár is lehetne!

 
1 990 Ft
  Füles (1DVD) (Woody Allen) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás) (szinkron)

Mikor az újságírói karrierrel kacérkodó egyetemistalány fülest kap egy gyilkosságsorozatról, a sztori után veti magát és a nyomokat kötve egy jóképű üzletemberben találja meg gyanúsítottját.

Több sem kell a lánynak: a tehetős gyilkos közelébe férkőzik és élete kockáztatása árán is megpróbálja felgöngyölíteni az ügyet.

Woody Allen fordulatokban gazdag és humoros filmje az elejétől a végig izgalomban tartja a nézőt!

 
2 990 Ft
  Gengszterek fogadója (1DVD) (Anders Thomas Jensen) (használt, karcos példány) (tékás)

Koppenhágában felforrósodik a helyzet, ezért egy válogatott jómadarakból álló négyfős banda úgy dönt, hogy egy nagyobb összeggel a zsebükben lelécelnek külföldre. Útközben azonban kénytelenek megállni, hogy meghúzzák magukat egy kis falu határában lévő elhagyatott vendéglőben. Telnekmúlnak a hetek: a bandának csak nem akarózik a továbblépés, s hamarosan rájönnek, hogy tulajdonképpen bejön nekik a vidéki miliő, ezért úgy döntenek, hogy felújítják a vendéglőt és újra megnyitják kapuit. Persze, foglalkozásukból adódóan ez nem megy zökkenőmentesen és mint minden gengszter életében, a múlt ezúttal sem enged…
Anders Thomas Jensen rendezői trilógiájának (Ádám almái, Zöld hentesek) első darabja ez a keserédes zsiványfilm, melyben a legjobb gengszterkomédiák morbid humora találkozik a skandináv életszemlélettel olyan színészzsenik tolmácsolásában, mint Mads Mikkelsen (A titánok harca, Casino Royale), Ulrich Thomsen (Ádám almái, A kilencedik légió), Søren Pilmark (A Birodalom), Nikolaj Lie Kaas (Angyalok és démonok) és Iben Hjejle (Pop, csajok, satöbbi).

 
1 990 Ft
  Grand Budapest Hotel, A (1DVD) (Oscar-díj) (Bontonfilm kiadás)

A GRAND BUDAPEST HOTEL egy messze földön híres és csudásan elegáns kelet-európai hotel legendás főportása, GUSTAVE H. (Ralph Fiennes) és egy buzgó kifutófiú, ZERO Moustafa kalandjairól szól. Meg egy reneszánsz festmény elrablásáról, a mesés családi vagyon megszerzéséért folytatott csatákról, börtönből szökésről, kacér vénasszonyokról, egy ablakon kirepülő macskáról, a nagy szerelemről, motorbiciklis, szánkós és egyéb üldözésekről, némi lövöldözésről… ja, és egy világháborúról. A film majdnem minden kis szerepében egy-egy világhírű színész bukkan fel, és folyamatosan robbannak a meghökkentőnél meghökkentőbb poénok.

 
3 990 Ft
Guardista, A (1DVD) (nagyon karcos példány)

A GUARDISTA vérbeli western-thriller-vígjátékba csomagolt szívbéli alkotás. A vadnyugat ez esetben Írország nyugati része, pontosabban egy elszigetelt határmenti kisváros. A törvény első embere Gerry Boyle őrmester (Brendan Gleeson – Erőszakik, a Harry Potter-sorozat). Boyle öntörvényű, személyisége megosztó, humorérzéke sajátságosan övön aluli. Előszeretettel szórakozik prostituáltakkal, időnként zug-alkoholt juttat haldokló édesanyjának és az égvilágon semmilyen érdeklődést nem mutat az orra előtt működő, Clive Cornell (Mark Strong – Sherlock Holmes, Spíler, és Suszter, szabó, baka, kém) vezette nemzetközi kokaincsempész-hálózat iránt. Mikor az USÁból erősítésként megérkezik Wendell Everett (Don Cheadle – Vasember 2., Ocean s-trilógia,) FBI-ügynök, Boyle eleinte vele is szemtelenül viselkedik, ám mikor idegesítően lelkes társa, Aidan eltűnik, majd kedvenc prostija megzsarolja, felébrednek benne a rendőri ösztönök. Végül, mikor a drogcsempészek maguk próbálják megvesztegetni, valahogy megborul Boyle borongós erkölcsi kódexe. Rájön, hogy saját kezébe kell vennie az ügyet, és csak egy emberben bízhat, Everettben...

A GUARDISTA erős vizualitású, mitikus rezonanciájú film tele akcióval, költőiséggel és rengeteg fekete humorral.

 
1 490 Ft
Hercule & Sherlock (1DVD) (Christopher Lambert)

Antoine-t, a marseille-i alvilág egyik nagymenőjét rács mögé dugják. Míg szabadulására vár (a polgármester a barátja), két lökött emberét, Vincent-t és Brunót bízza meg azzal, hogy ellopják a vámőrség hamispénz-keresésre idomított kutyáit: Hercule-t és Sherlockot. Antoine ugyanis a letartóztatása közben elvesztette álbankókat rejtegető dobozát, pedig nagy szüksége lenne rá.

 
990 Ft
Hidegtál (1979 - Buffet Froid) (1DVD) (Gérard Depardieu)

A morózus rendőrfelügylő két új ismeretséget köt. A szűk szobabelsőkben játszódó bizarr komédia folyamán kiderül egy s más, például az, hogy mindegyikük szeret embert ölni. Ennek utána jókat falatoznak bizonyos hidegtálakból, miközben az egy filmkockára eső élő szereplők száma jelentékeny mértékben csökken.

 
1 990 Ft
Hollywoodi lidércnyomás (1DVD)

Barton Fink, az ünnepelt New York-i drámaíró megkapja az "álomajánlatot", az egyik vezető hollywoodi filmgyártó, a Capitol Pictures kívánja szerződtetni, mint forgatókönyvírót. Végre elnyerheti az áhított nagy pénzt, és a lehetőséget, hogy megalkothassa a "Művet", melynek révén a kisemberek panasza eljut a nagyközönséghez. Csak az a gond, hogy halvány fogalma sincs, miképpen kellene forgatókönyvet írni, s kevéssé lakályos hotelszobája mélyén egy árva szó sem jön írógépe billentyűzetére. Ráadásul a szomszédból átszűrődő fura hangok előidézője, egy még furább figura fogadatlan pártfogójává szegődik.

 
1 490 Ft
  Informátor!, Az (2009) (1DVD) (Matt Damon) (nagyon karcos példány)

Mark Whitacre titokban szalagra veszi vállalati nagyfőnökök egy megbeszélését, akik törvényellenesen rögzíteni próbálják a lizin nevű élelmiszer-adalék árát. És ugyanígy megörökít minden további megbeszélést is. Szent meggyőződése ugyanis, hogy a felvételek nemzeti hőssé avatják. Vagy mégsem?

Steven Soderbergh ismét az Ocean’s-trilógia egyik sztárját invitálta a filmjébe, hogy pellengérre állítsa a nagyvállalati üzelmeket az amerikai történelem legmagasabb beosztású céges besúgójának története alapján. Matt Damon alakítja a rafinált Whitacre-t, aki akkor is rokonszenves marad, amikor egyre jobban belebonyolódik a saját maga által szőtt hálóba, és viccesen meghökkentő dolgokat kezd művelni. Legyen résen: Az informátor! minden pillanata gyilkosan humoros!

 
990 Ft
  Jackie Brown (1DVD) (Quentin Tarantino) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás)

Jackie Brown stewardessi fizetését azzal próbálja
kiegészíteni, hogy pénzt csempész be az Államokba a fegyverkereskedő Ordellnek,
míg egy nap egy rendész ügynök és egy zsaru rajta nem ütnek a reptéren. Börtönbüntetéssel
fenyegetik, ha nem segít nekik elkapni Ordellt.

Az együttérző óvadékügynök, Max Cherry segítségével
Jackie vakmerő tervet eszel ki, amivel kijátszhatja az őt fenyegető erőket
egymás ellen. A dolgot komplikálja Ordell két barátja, Louis Gara
és Melanie Ralston , akiknek megvan a saját hátsó szándékuk...

 
1 490 Ft
  Jackie Brown (1DVD) (Quentin Tarantino) (Jasmin-River kiadás)

Jackie Brown stewardessi fizetését azzal próbálja
kiegészíteni, hogy pénzt csempész be az Államokba a fegyverkereskedő Ordellnek,
míg egy nap egy rendész ügynök és egy zsaru rajta nem ütnek a reptéren. Börtönbüntetéssel
fenyegetik, ha nem segít nekik elkapni Ordellt.

Az együttérző óvadékügynök, Max Cherry segítségével
Jackie vakmerő tervet eszel ki, amivel kijátszhatja az őt fenyegető erőket
egymás ellen. A dolgot komplikálja Ordell két barátja, Louis Gara
és Melanie Ralston , akiknek megvan a saját hátsó szándékuk...

 
990 Ft
  Jackie Brown (2DVD) (extra változat) (Quentin Tarantino) (Gamma Home Entertainment kiadás)

Jackie Brown stewardessi fizetését azzal próbálja
kiegészíteni, hogy pénzt csempész be az Államokba a fegyverkereskedő Ordellnek,
míg egy nap egy rendész ügynök és egy zsaru rajta nem ütnek a reptéren. Börtönbüntetéssel
fenyegetik, ha nem segít nekik elkapni Ordellt.

Az együttérző óvadékügynök, Max Cherry segítségével
Jackie vakmerő tervet eszel ki, amivel kijátszhatja az őt fenyegető erőket
egymás ellen. A dolgot komplikálja Ordell két barátja, Louis Gara
és Melanie Ralston , akiknek megvan a saját hátsó szándékuk...

 
1 990 Ft
Jade skorpió átka, A (1DVD) (Woody Allen) (szinkron)

CW Briggs biztosítási nyomozó - szakmájának legnagyobb
neve - , minden biztosítási csalást hihetetlen profizmussal leplez le.

Egy nap váratlanul új főnök érkezik a céghez, egy fiatal,
modern, szőke hajú, nagymellű nő személyében.

Mivel az újdonsült góré és CW ki nem állhatják egymást,
egy céges bulin a vicc kedvéért a nagyfőnök kettejüket küldi a színpadra: egy
mágus hipnotizálja mindkettőjüket, s ettől a naptól kezdve minden a feje tetejére
áll.

CW nappal egy ékszerrablás-sorozatot próbál felgöngyölíteni,
anélkül, hogy emlékezne arra: éjszakánként egy hipnotikus szó hatására ő követi
el a bűntényeket...
De a hipnotizálásnak más mellékhatása is van: CW és
főnöke sajnálatos módon időnként, egy bizonyos jelszó hatására halálosan egymásba
szeretnek - természetesen ők erről ébren mit sem tudnak...

 
1 990 Ft
  Kapj el, ha tudsz (2DVD) (különleges kiadás) (DreamWorks kiadás)

Frank W. Abagnale dolgozott orvosként, ügyvédként,
és egy nagy légitársaság másodpilótájaként - és mindezt a huszonegyedik születésnapja
előtt.

A szélhámosság nagymestere emellett briliáns csekkhamisító
is volt, szakértelme több millió dollárt hozott neki a konyhára. Carl Hanratty
FBI ügynök legfontosabb küldetésének tartotta, hogy elkapja Franket,
és a törvény színe elé vigye, de Frank mindig egy lépéssel előtte járt,
és a hajsza folytatására kényszerítette.

A XX. század egyik legravaszabb bűnözőjének elképesztő történetéből
a háromszoros Oscar-díjas Steven Spielberg készített lebilincselően izgalmas,
fordulatosan mulatságos, ravaszul romantikus és elegánsan stílusos kaland-vígjátékot
az Oscar-jelölt Leonardo DiCaprióval és a kétszeres Oscar-díjas Tom
Hanksszel a főszerepben.

 
2 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés