Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

krimi / vígjáték

Főkategória >DVD - külföldi >krimi / vígjáték

Sorrend:

Jade skorpió átka, A (1DVD) (Woody Allen) (szinkron)

CW Briggs biztosítási nyomozó - szakmájának legnagyobb
neve - , minden biztosítási csalást hihetetlen profizmussal leplez le.

Egy nap váratlanul új főnök érkezik a céghez, egy fiatal,
modern, szőke hajú, nagymellű nő személyében.

Mivel az újdonsült góré és CW ki nem állhatják egymást,
egy céges bulin a vicc kedvéért a nagyfőnök kettejüket küldi a színpadra: egy
mágus hipnotizálja mindkettőjüket, s ettől a naptól kezdve minden a feje tetejére
áll.

CW nappal egy ékszerrablás-sorozatot próbál felgöngyölíteni,
anélkül, hogy emlékezne arra: éjszakánként egy hipnotikus szó hatására ő követi
el a bűntényeket...
De a hipnotizálásnak más mellékhatása is van: CW és
főnöke sajnálatos módon időnként, egy bizonyos jelszó hatására halálosan egymásba
szeretnek - természetesen ők erről ébren mit sem tudnak...

 
1 990 Ft
Kapj el, ha tudsz (1DVD) (Intercom kiadás)

Frank W. Abagnale dolgozott orvosként, ügyvédként,
és egy nagy légitársaság másodpilótájaként - és mindezt a huszonegyedik születésnapja
előtt.

A szélhámosság nagymestere emellett briliáns csekkhamisító
is volt, szakértelme több millió dollárt hozott neki a konyhára. Carl Hanratty
FBI ügynök legfontosabb küldetésének tartotta, hogy elkapja Franket,
és a törvény színe elé vigye, de Frank mindig egy lépéssel előtte járt,
és a hajsza folytatására kényszerítette.

A XX. század egyik legravaszabb bűnözőjének elképesztő történetéből
a háromszoros Oscar-díjas Steven Spielberg készített lebilincselően izgalmas,
fordulatosan mulatságos, ravaszul romantikus és elegánsan stílusos kaland-vígjátékot
az Oscar-jelölt Leonardo DiCaprióval és a kétszeres Oscar-díjas Tom
Hanksszel a főszerepben.

 
1 990 Ft
  Kapj el, ha tudsz (2DVD) (különleges kiadás) (DreamWorks kiadás) (egyik lemez kissé karcos)

Frank W. Abagnale dolgozott orvosként, ügyvédként,
és egy nagy légitársaság másodpilótájaként - és mindezt a huszonegyedik születésnapja
előtt.

A szélhámosság nagymestere emellett briliáns csekkhamisító
is volt, szakértelme több millió dollárt hozott neki a konyhára. Carl Hanratty
FBI ügynök legfontosabb küldetésének tartotta, hogy elkapja Franket,
és a törvény színe elé vigye, de Frank mindig egy lépéssel előtte járt,
és a hajsza folytatására kényszerítette.

A XX. század egyik legravaszabb bűnözőjének elképesztő történetéből
a háromszoros Oscar-díjas Steven Spielberg készített lebilincselően izgalmas,
fordulatosan mulatságos, ravaszul romantikus és elegánsan stílusos kaland-vígjátékot
az Oscar-jelölt Leonardo DiCaprióval és a kétszeres Oscar-díjas Tom
Hanksszel a főszerepben.

 
2 990 Ft
  Kiss Kiss Bang Bang (2000) (1DVD) (Stewart Sugg) (angol változat) (karcos példány)

Felix (Stellan Skarsgård – Hullámtörés, Szembesítés, Dogville) egyike a legjobb bérgyilkosoknak. Egy kis híján félresikerült akció után azonban úgy dönt, felhagy a mesterséggel, és utódjára, a fiatal és lelkes Jimmyre (Paul Bettany – Egy csodálatos elme, Kapitány és katona, Dogville) hagyja tudását, és féltve őrzött könyvét, melybe áldozatai utolsó mondatait gyűjtötte. Új feladatként elvállalja a szárazdajkaságot a nagyra nőtt gyermek Bubba (Chris Penn – Kutyaszorítóban, A temetés, Tiszta románc) felett, aki segít neki rendezni kapcsolatát régi szeretőjével, Sherryvel és haldokló apjával is. Korábbi cége azonban nem nézi jó szemmel Felix kiugrását, és magát Jimmyt bízzák meg, hogy végezzen egykori mentorával.

Stewart Sugg második játékfilmjében sikeresen ötvözi az angol gengszterfilmek legjobb hagyományait a fekete komédiával.

 
1 490 Ft
  Kiss Kiss Bang Bang - Durr, durr és csók (2005) (1DVD) (Shane Black) (amerikai változat)

Azt mondják, pénz és szerelem nem passzolnak, Harry Lockhart mégis mindkettőt szeretné. A piti bűnöző egy elbaltázott akció helyszínéről menekülve egy filmes szereplőválogatás kellős közepén találja magát, és hamarosan már egy magánnyomozó készíti fel az elnyert detektívszerepre. Harrynek már csak arról kell meggyőzni sikeréhes színésznővé lett fiatalkori reménytelen szerelmét, Harmonyt, hogy tényleg nyomozó. És persze az sem árt, ha figyel, hogy el ne botoljon a hullákban, ugyanis a nyomozói gyakorlat Harmony megjelenésével nem várt komplikációkat tartogat.
Fények, kamera és rengeteg akció! A forgatókönyvet a Halálos fegyver írója, Shane Black jegyzi, aki rendezőként is debütál a filmmel, amely okosan párosítja a haverfilmet (a buddy movie-t) a szigorú noirral. A producer Joel Silver, a kényszer szülte triót – a balek tolvajt, a kőkemény, ám meleg detektívet és a nagy karrierről álmodozó színésznőt – pedig Robert Downey Jr., Val Kilmer és Michelle Monaghan játssza. Durr, durr és csók. Meg kell nézni, és csók.

 
1 990 Ft
Körberajzolva (1DVD)

A mulatságos krimi-vígjáték hőse, a negyvenéves Jean (François Damiens) jobb napokat látott színész, aki eljutott élete mélypontjára. Végső elkeseredésében élete legbizarrabb munkáját vállalja el: rendőrségi helyszínelésekre ugrik be, a holttest megformálójaként segítve a nyomozók munkáját. A maximalista, éppen ezért nehéz természetű férfi hamar túllép a hatáskörén. A rendőrség hagyja, hogy segítsen nekik egy furcsa gyilkosságsorozat utáni nyomozásban a Megève síparadicsomában, ezzel azonban Jean nem csak egy bájos lány (Géraldine Nakache) és a helybéliek, de a gyilkos figyelmét is magára vonja.

Az itthon is jól ismert François Damiens (Natalie második élete, Tango Libre – Szabad a tánc) ismét egyszerre szerethető és kacagtató figura bőrébe bújt a Körberajzolvában. A fergeteges vígjáték különlegessége, hogy producerei a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál állandó favoritjai, a Dardenne-testvérek (Két nap, egy éjszaka, Srác a biciklivel, A gyermek) voltak, a rendezői feladatokat pedig az általában nagyszabású francia filmeket jegyző Jean-Paul Salomé (Belphégor – A Louvre fantomja, Arsene Lupin, Kémnők) látta el.

 
1 490 Ft
Lángelmék (2016 - Masterminds) (1DVD) (Jared Hess)

Jared Hess (Nevetséges Napóleon) sztárokkal és poénokkal teli krimi-komédiájának főhőse az együgyű David (Zach Galifianakis), aki nap mint nap vezeti páncélozott járművét tele mindig más és más emberek millióival. Életébe izgalmat csak Kelly (Kristen Wiig), a kacér kolléganő hoz, aztán egy nap a nő egy oltári nagy balhéba rángatja be őt. Egy szerencsétlen tervvel és pár féleszű bűnözővel - élükön a nagyszájú Steve-vel (Owen Wilson) - Davidnek sikerül meglépnie 17 millió dollárnyi kápéval. Azonban elköveti azt a hibát, hogy a pénzt rábízza egy kétszínű bandára, akik csúnyán átverik. David pedig, nyomában a hatóságokkal és egy eszement bérgyilkossal (Jason Sudeikis), megpróbál visszavágni azoknak, akikben naívan megbízott.

 
1 990 Ft
Majd megdöglik érte (1DVD) (Nicole Kidman - Gus Van Sant)

Gus Van Sant rendező filmjében Nicole Kidman
(Golden Globe díjas és Oscar-jelölt alakítás) gyilkolni is képes azért, hogy
sztár legyen.

Suzanne Maretto bármit megtenne, hogy híres legyen. Majd'
megdöglik egy ilyen esélyért. Azért, hogy sztár lehessen, még gyilkolni is hajlandó
volna...

Isten hozta önöket az igazi Amerikában, ahol a bűnözők ünnepelt
sztárok lehetnek és a hírességek megúszhatják az emberölést!

 
1 490 Ft
Malavita - Vérmesék (1DVD) (Robert De Niro)

Manzoniéknak, a hírhedt maffiózócsaládnak mindenük megvolt, amíg Fred (Robert De Niro), a családfő az FBI-nak tett vallomásával három maffiafőnököt rács mögé nem juttatott. Húszmillió dolláros vérdíjjal a fején a tanúvédelmi program sem tűnik életbiztosításnak, de a maffia első számú ellenségének nem sok választása marad. Stansfield ügynököt (Tommy Lee Jones) bízzák meg, hogy Franciaországba telepítse Franket, feleségét, Maggie-t (Michelle Pfeiffer) és két vadóc kamasz gyerekét (Dianna Agron, John D’Leo). Manzoniék Blake álnéven igyekeznek a normandiai városka életébe beilleszkedni, ám régi szokásaiktól nehéz megszabadulniuk. Amikor a maffia véletlenül tudomást szerez a család hollétéről, a normandiai városka lakói hirtelen egy véres gengszterháború kellős közepén találják magukat.

 
1 990 Ft
Matador (2005) (1DVD) (Pierce Brosnan)

Julian Noble jólszituált bérgyilkos. Mestere szakmájának, de már belefásult, ezért inkább nőkre vadászik. Danny Wright átlagos utazóügynök, akire rájár a rúd: állásából kipenderítik, és a felesége kezd elhidegülni tőle.

Mindkét férfinak szüksége lenne némi vérfrissítésre. Kapóra jönnek hát egymásnak, amikor egy mexikói bárban összefutnak, és hamarosan olyan kalandra indulnak, amely mindkettőjük életét gyökeresen megváltoztatja.

Fejek hullnak, és poénok repkednek Richard Shepard szenzációs komédiájában, amely elegánsan vegyíti a fekete humort a kirobbanó akcióval. A filmet részben Magyarországon forgatták!

 
1 990 Ft
  Még egy kis pánik (1DVD) (Warner, pattintótokos) (szinkronizált)

Paul Vitti, a rettegett maffiavezér egy nap igencsak meglepi őreit a börtönben: bárgyú mosollyal fel-alá mászkál, és időről-időre nótára gyújt. Ha Vitti musicalszámokat kezd el dalolni a cellájában, vajon ki máshoz fordulhatnak az illetékesek, mint a pszichiáteréhez?

Sobel doktor hiába tiltakozik, gyorsan megszületik a döntés: Vitti beköltözik Sobel házába, hogy alapos kezelésnek vesse alá magát… Mi lesz ebből? Nos, csak semmi pánik!

Újra együtt a furcsa páros a nagysikerű Csak egy kis pánik második részében. Vitti ezúttal készen áll, hogy új életet kezdjen, messze a maffia világától - legalábbis ezt állítja. Gyenge idegzetű pszichiátere,
Ben Sobel azonban nem biztos benne, hogy ez a született bűnöző valaha is jó útra térhet.

 
1 990 Ft
Mint a kámfor (1DVD)

Jack Foley, az ország legsikeresebb bankrablója egy szép napon megszökik a börtönből, és azon kapja magát, hogy valami olyasmit ejtett rabul, ami a pénznél sokkal értékesebb... Karen Sisco szívét. Ez a nő okos. Ez a nő szexi, és Jack nagy pechjére ez a nő egy szövetségi rendőrbíró. De most mindent kockára tesznek, hogy megtudják, több is van-e közöttük, mint a törvény.

STEVEN SODERBERGH (Oceans Eleven – Tripla vagy semmi) filmjének főszereplői GEORGE CLOONEY (Vészhelyzet-sorozat), a gyengéd bűnöző, aki élete utolsó nagy balhéjára készül és Jennifer Lopez (Anyád napja), aki mindig a jó nyomon indul el és mindig a rosszfiúkat fogja ki.

 
1 990 Ft
  Montreali bankrablás (1DVD) (Jean-Paul Belmondo)  (fotó csak reklám)  (slimtokos)

Grimm (Jean-Paul Belmondo), a határozottan tehetséges csirkefogó
fantasztikus tervet eszel ki Montreal egyik bankjának kirablására.
A legbiztonságosabbnak kikiáltott bankba bohócnak öltözve érkezik
és mintegy harminc túszt ejt. Ezek után a rendőrség számára
kiismerhetetlenül viselkedve, különböző váratlannál váratlanabb
fortélyokat alkalmazva kirámolja az egész bankot. Látszólag
minden rendben is lenne, ám egyik társa úgy érzi kevesebbet
kapott mint amennyi járt volna neki.

 
990 Ft
Mortdecai (1DVD) (nagyon karcos példány)

Ő a született gentleman. Elegáns, jó modorú, és mindig megőrzi a hidegvérét. Charles Mortdecai (Johnny Depp), a nagyvilági műkereskedő vad orosz banditákkal, az angol titkosszolgálat embereivel, megdöbbentően hosszú lábú feleségével és néhány nemzetközi terroristával a nyomában is mindig az marad, aki volt.
Ezúttal azonban a szokásosnál is nagyobb szüksége van különleges képességeire. A tudomására jut, hogy egy lopott festmény hátoldalára jegyezték fel annak idején a titkos kódot, melynek segítségével hozzá lehet jutni a nácik elrabolt kincseihez.

 
1 490 Ft
  Nagy balhé, A (1973 - The Sting) (1DVD) (Robert Redford) (Oscar-díj)

A NAGY BALHÉ minden idők egyik legnépszerűbb és legsikeresebb alkotása, amely osztatlan elismerést aratott a kritikusok körében is. A film hét Oscar-díjat® nyert, és elhozta többek közt a legjobb filmért járó Oscart® is. A parádés vígjáték az 1930-as évek Amerikájában játszódik. Egy ambiciózus, piti bűnöző (Robert Redford), és egy veterán szélhámos (Paul Newman) bosszút akarnak állni a gyűlölt bankáron (Robert Shaw), aki meggyilkolta a bandájuk egyik tagját. A szélhámos banda megszervezi és végrehajtja a „nagy balhét”, a filmtörténet legkáprázatosabb, legnagyobb átverését, amelynek a végéről nem marad el a frappáns csattanó sem.

 
2 990 Ft
  Nagy balhé, A (1973 - The Sting) (1DVD) (Robert Redford) (Oscar-díj) (Universal kiadás)

A NAGY BALHÉ minden idők egyik legnépszerűbb és legsikeresebb alkotása, amely osztatlan elismerést aratott a kritikusok körében is. A film hét Oscar-díjat® nyert, és elhozta többek közt a legjobb filmért járó Oscart® is. A parádés vígjáték az 1930-as évek Amerikájában játszódik. Egy ambiciózus, piti bűnöző (Robert Redford), és egy veterán szélhámos (Paul Newman) bosszút akarnak állni a gyűlölt bankáron (Robert Shaw), aki meggyilkolta a bandájuk egyik tagját. A szélhámos banda megszervezi és végrehajtja a „nagy balhét”, a filmtörténet legkáprázatosabb, legnagyobb átverését, amelynek a végéről nem marad el a frappáns csattanó sem.

 
2 990 Ft
Nagy umbulda, A (1DVD)

Moses Wine (Richard Dreyfuss – Harmadik típusú találkozások), a hajdani hippi, az egyetemi háborúellenes mozgalom vezéralakja, a szabadságjogok élharcosa tíz évvel az egyetem befejezése után sem képes beilleszkedni a kispolgári életbe.

Magánnyomozóként keresi kenyerét, amikor válási ügyei és egyéb csip-csup esetei sorát megszakítja egy komoly politikai megbízás. Mosesnek a választási kampányt veszélyeztető szórólaphadjárat ötletgazdáit kell felkutatnia.

A nyomozás során szembesül azzal, hogy a hajdani radikális baloldali fiatalok időközben igencsak megöregedtek, és elveiket feláldozták a jólét, a kényelem vagy éppen a hatalom kedvéért. Mosest azonban más fából faragták: őt nem érdekli sem a hírnév, sem a pénz, csak az igazság iránti eltökélt szenvedély hajtja. Úgy tűnik, ezt a környezetében senki nem díjazza. Egyedül a két fia tekinti őt ezért „baromi menő detektívnek”.

 
990 Ft
Nagy zsákmány, A (1DVD)

Arthur és Anatole két kistílü bűnöző. Egy Párizsból Brüsszelbe tartó pénzszállító vonat kifosztására készülnek, csak éppen azzal a ténnyel nincsenek tisztában, hogy ez a terv már más fejében is megfordult...

 
1 990 Ft
  Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi / Ocean1s Twelve - Eggyel nő a tét / Ocean1s Thirteen - A játszma folytatódik (3DVD box) (Ocean's trilógia) (DVD díszkiadás)

Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi:

3 kaszinó, 11 fickó, 150 millió dollár. A terv kész, a szabályok világosak.

Az Oscar®-díjas filmrendezo, Steven Soderbergh tehetsége soha nem látott szereplogárdával jelenik meg a Tripla vagy semmiben.

George Clooney alakítja Danny Oceant, aki a börtönbol szabadulva máris a tökéletes buntényen töri a fejét: kirabolni a három legnagyobb las vegas-i kaszinót, amelyek tulajdonosa (Andy Garcia), mellesleg Danny ex-feleségével (Julia Roberts) randevúzgat.

Egy hamiskártyás (Brad Pitt), egy zsebtolvaj (Matt Damon), egy osztó (Bernie Mac), egy robbantós (Carl Reiner) és hat másik szakember már a bandában van. Te beszállsz?

A film A DICSO TIZENEGY címu krimi-klasszikus új feldolgozása!

Ocean's Twelve - Eggyel nő a tét:

Visszatértek mind. Sőt. Eggyel bővül a keret és eggyel nő a tét a folytatásban, amely Danny Ocean és csapatának emlékezetes 160 milliós triplázását követi. De már 160 millió dollár sem a régi. Mióta huszonkét kézzel szórják a pénzt. Mióta Terry Benedict, a vegasi nagykutya vadászik a tőle ellopott dohányra. És mióta egy rejtélyes figura jár Dannyék nyomában. Elérkezett az idő egy – vagy több – újabb lélegzetelállító balhé kivitelezésére. A helyszín ezúttal Amsterdam, Párizs és Róma. A rendező továbbra is Steven Soderbergh, miközben az első rész csapatához többek között Catherine Zeta-Jones csatlakozik – és a szerencseszámod immár a 12-es.

Ocean's Thirteen - A játszma folytatódik:

Merészebb. Kockázatosabb. Az eddigi legvakmerőbb balhé. George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon és a többiek újra összeálltak Steven Soderbergh rendezővel egy könnyed krimi kedvéért, amelyben megmutatják, hogyan lopnak a profik: elegánsan, stílusosan és nagy tételben.

Ismét Danny Ocean osztja a lapokat, szóval keménykedésnek helye nincs. Senkinek sem eshet baja, kivéve Willy Banket (Al Pacino) a simulékony vegasi kaszinótulajt, aki csúnyán átverte Ocean egyik emberét. Cserébe a banda ott vág vissza, ahol a legjobban fáj: a pénztárcájánál. Bank puccos kaszinótornyának nyitóestéjén óriási pénzek cserélhetnek gazdát – ha hagyják. Ocean és csapata azonban mindent megtesz azért, hogy a ház egy petákot se nyerjen, mi több Bank elessen a hőn áhított Öt Gyémánt díjtól is, amit már jó előre borítékolt magának. Ocean bankot robbant, nem vitás, tegyék csak meg tétjeiket!

 
2 990 Ft
Oceans 8 - Az évszázad átverése (1DVD)

Danny Ocean nagy volt, de nem elég nagy. Háromszor is összegyűjtötte kora legmenőbb bűnözőit, és nagy zsákmánnyal távozott... de van, aki még nála is ravaszabb, bátrabb és vonzóbb: a húga, Debbie.
Debbie Ocean (Sandra Bullock) tudja, mitől döglik a légy. Sosem fél és sosem hagyja cserben a humora. Ráadásul ravaszabb bármelyik férfinál. Legújabb célpontja az évente megrendezésre kerülő, az ország összes milliomosa, sznobja és szélhámosa számára kihagyhatatlan nagy esemény, a New York-i Met Gala – amelyen történetesen egy hűtlen expasija (Richard Armitage) is részt vesz.
De egy ilyen nagy buli végrehajtásához szüksége van a tökéletes csapatra, így aztán nekiáll, hogy összeszedje a legjobbakat. Jön a bűn legvonzóbb válogatottja: Lou, Rose, Daphne, Kluger, Nine Ball, Tammy, Amita és Constance. Vagyis Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Rihanna, Mindy Kaling, Sarah Paulson és Awkwafina.

 
2 990 Ft

Sorrend: