Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

krimi / vígjáték

Főkategória >DVD - külföldi >krimi / vígjáték

Sorrend:

Telitalálat (2000 - Lucky Numbers) (1DVD) (John Travolta)

Russ Richards körülrajongott, nagymenő pennsylvaniai időjós. A sikerhajhász férfi azonban nem elégszik meg ezzel, hiszen minden vágya, hogy egy milliós nézettségű tévéshow házigazdája lehessen. Mivel azonban ügynöke - elhalálozásából kifolyólag - nem hívja vissza, és egy balsikerű vállalkozást követően Russ pénzügyi helyzete is kezd rombadőlni, végül a helyi lottósorsolás főnyereményét veszi célba: elcsábítja a számokat húzó lottólányt, Crystalt. Az egyéni akció sikerrel jár, és Russ végre zsebre vághatja a telitalálat után járó hatmillió dolcsit. Mohósága azonban újabb trükkökre sarkallja, aminek következtében kis duójuk egy asztmás unokatesóval, két korrupt zsaruval, a helyi bérgyilkossal és Russot időközben megzsaroló menedzserével kibővülve egymással szövetkező és egymást mindig átverő alakok csapatává válik.

 
990 Ft
Telivérek (1DVD)
Lily (Anya Taylor-Joy – Széttörve) és Amanda (Olivia Cooke – Ouija) gyerekkori jóbarátnők, akiket elsodort egymás mellől az élet, de néhány év után újra találkoznak. Lilyből kifinomult, arisztokrata tinilány lett, aki divatos és méregdrága bentlakásos suliba jár, Amanda pedig éles eszű, csipős nyelvű, különc kamasszá cseperedett. Bár látszólag össze nem illő párost alkotnak, a két lány mégis véd- és dacszövetséget köt Lily kibírhatatlan mostohaapja ellen. A csajok úgy döntenek, kezükbe veszi... 
1 990 Ft
  Tizenhetes számú ház, A (1DVD) (Alfred Hitchcock) (1932) (feliratos)
Gilbert nyomozó az ékeszerrabló banda nyomába ered, akik először Londonban egy kihalt házban rejtőznek el, ám tovább kell menekülniük a nyomukba ért rendőrök elől... Az ékszertolvajlás története igazából az üldözéses jelenetek újszerű "speciális effektusai" miatt érdekes a nézők számára. Vonaton és autóbuszon folyik a hajsza, míg végül néhány igazi hitchcocki csavar után fellélegezhetünk. 
1 990 Ft
Tökéletlenek (1DVD)

Carlo Bartolucci (Christopher Walken) a környék ura, akitől mindenki tart. Ezért vall nagy merészségre, amikor néhány férfi elrabolja őt törzshelyéről, ráadásul a nyomaték kedvéért meg is csonkítják. Az emberrablók egy számukra fontos lányt akarnak túszukért cserébe, és hogy a várakozás unalmas óráit megtörjék, kártyázni kezdenek. A játékba bevonják Bartoluccit is, azonban a férfi nemcsak a póker, hanem az emberi lélek sötét oldalának is jó ismerője. A csapat tagjai így rövidesen megtapasztalják, hogy milyen az, amikor nem a megfelelő emberrel kezdenek ki, aki ráadásul ezt nem is hagyja szó nélkül…
A Tökéletlenek izgalmas, de a fekete humort sem nélkülöző film, amelyben a most is nagy élvezettel gonoszkodó Christopher Walken (Tiszta románc, Ponyvaregény, Az Amazonas kincse, Batman visszatér) szokás szerint remek alakítást nyújt, de partnerei (Jay Mohr – Az utca királyai, Nyomás!; Denis Leary – A pusztító, Fenegyerekek, Egy híján túsz; Henry Thomas – Szenvedélyek viharában, New York bandái) is felnőnek hozzá.

 
1 490 Ft
Torrente 1. - A törvény két balkeze (1DVD)

Torrente egy nacionalista, fasiszta, önző, lusta, durva, rasszista, szexéhes és alkoholista exzsaru, aki esténként rumba zenére járőrözik a 78-as évjáratú rozzant Seatjában. Rozoga házban lakik tolószékhez kötött apjával, akit koldulásra kényszerít, hogy legyen miből megélniük.

Amikor új szomszédok költöznek melléjük, Torrente szeme megakad a hamvas és szexi Amparitón. Amikor az exzsaru gyanítani kezdi, hogy a helyi kínai étteremben kábítószerelosztó-központ működik, akciócsoportot állít fel a banda leleplezésére. A tét: Torrente megtépázott rendőri becsületének visszaszerzése és ráadásként a hőssé válni Amparito szemében is…

 
2 990 Ft
Torrente 2. - A Marbella küldetés (1DVD)

Minden idők legszemetebb exzsaruja újra akcióban!

Miután Torrente minden pénzét elveszíti a kaszinóban, a tengerparti
Marbellába költözik, hogy egy magánnyomozó irodát nyisson. Társa, a kábítószeres
Cuco segítségével hamarosan egy terrorista összeesküvés nyomára bukkan:
az elvetemült Spinelli két rakétát akar a tengerparti városra kilőni.

Torrentének minden eszét és erejét össze kell lapátolnia ahhoz, hogy
túljárjon a furfangos Spinelli eszén…

 
2 990 Ft
Torrente 3. - A védelmező (1DVD)

A népszerű Európa parlamenti képviselő, Giannina Ricci Spanyolországba látogat. Célja, hogy fényt derítsen egy hatalmas multicég, a Petronosa sötét üzelmeire és bezárassa a súlyosan környezetszennyező vállalatot. A cég a legmagasabb szinten reagál: a főnökök lefizetik a biztonsági szolgálat két vezetőjét, hogy támogassák a Ricci kisasszony ellen tervezett orvgyilkosságot.

A merénylettel biztosra mennek, ezért José Luis Torrentét - aki nagy valószínűséggel a világegyetem legkreténebb organizmusa - bízzák meg azzal, hogy a képviselőnőt spanyolországi tartózkodása alatt megvédje. Sőt, azt is rábízzák, hogy az „elit” alakulat tagjait ő válassza ki és készítse fel a feladatra.

Hegyomlás és súlyparádé: a hülyék gyülekezetével - akik még Torrentén is túltesznek - a világ legidiótább bandáját sikerül összehozni. Torrente véd és szolgál - és a pokol elszabadul…

Miért szeretnivaló ez a zseniális tahó, Torrente, a spanyol filmek álzsaruja, negatív nemzeti hőse? Talán mert bár egy igazi aljadék, mégsem gonosz. A legváratlanabb, és persze a legutolsó pillanatban képes hőssé válni. A kultsorozat harmadik részét a madridi filmbemutatót követően, egyetlen hét alatt egymillió-négyszázezren látták a mozikban.

 
2 990 Ft
Torrente 4. - A válság halálos (1DVD)

Legendásan tapló ex-rendőrünk rizikós ügyet vállal el, melynek következményei elől még ő sem menekülhet: börtönbe zárják. Mivel ártatlannak vallja magát (legalábbis azzal kapcsolatban, amivel megvádolták), céljává önmaga tisztára mosása és a bosszú válik. Ehhez első lépésként meg kell szöknie, így parádés tervet hoz össze: a rabok és az őrök közötti focimeccs során távozna, hogy végül beteljesítse vágyát, és bosszút álljon mindazokon, kik a börtönbe juttatták. Módszerei a régiek: kőkemény rasszizmus, övön aluli humor és rengeteg testnedv áll rendelkezésére...

 
2 990 Ft
Torta (1DVD)

Mr. X. (Daniel Craig – Lara Croft: Tomb Raider, Munich) a sikeres londoni drog díler visszavonulni készül, hogy lábrázós, lazázós, új életbe kezdjen. De még megkérik egy utolsó szívességre: két millió font értékű, első osztályú Ecstasy szállítmány eladását kell lebonyolítania. Mr. X. balszerencséjére kiderül, hogy az anyagot egy szerbiai drogbárótól lopták, aki garantáltan golyót röpít a fejébe, ha eladja az árut. Ugyanezzel a csúfos véggel fenyegeti a londoni alvilág feje, ha nem ad túl a drogon. Kész kutyaszorító.

A lecke fel van adva, és ha Mr. X meg akarja oldja a helyzetet, nem veszítheti el a fejét – semmilyen értelemben.

 
1 490 Ft
  Törvényszéki héják (1DVD) (Robert Redford) (Warner Home Video kiadás) (felirat)

Robert Redford ezúttal egy helyettes kerületi ügyészt alakít, aki egy rátermett ügyvédnővel (Debra Winger) karöltve próbálja meg kideríteni az igazságot egy felettébb csinos fiatal művésznőt ért komoly vádakról.

A szexis Chelsea apja is híres művész volt, aki a lány gyerekkorában egy borzalmas tűzvész során veszett oda. Chelsea-t most azzal vádolják, hogy egy gyűjteményből ellopta apja egyik legértékesebb festményét. Rövidesen azonban még komolyabbra fordulnak a dolgok. Gyilkosság történik és minden jel arra mutat, hogy a lány volt a tettes.

A segítségére siető jogászok a nyomozás során szinte eltévednek New York bámulatos művész-világában és veszélyes alvilágában, miközben egyre közelebb jutnak ahhoz a személyhez, aki valójában a szálakat mozgatja...

 
1 990 Ft
Törvényszéki héják (1DVD) (Select Video kiadás)

Robert Redford ezúttal egy helyettes kerületi ügyészt alakít, aki egy rátermett ügyvédnővel (Debra Winger) karöltve próbálja meg kideríteni az igazságot egy felettébb csinos fiatal művésznőt ért komoly vádakról.

A szexis Chelsea apja is híres művész volt, aki a lány gyerekkorában egy borzalmas tűzvész során veszett oda. Chelsea-t most azzal vádolják, hogy egy gyűjteményből ellopta apja egyik legértékesebb festményét. Rövidesen azonban még komolyabbra fordulnak a dolgok. Gyilkosság történik és minden jel arra mutat, hogy a lány volt a tettes.

A segítségére siető jogászok a nyomozás során szinte eltévednek New York bámulatos művész-világában és veszélyes alvilágában, miközben egyre közelebb jutnak ahhoz a személyhez, aki valójában a szálakat mozgatja...

 
1 990 Ft
Trükkös fiúk (1DVD)

A profi szélhámosok többnyire a világ legmagabiztosabb fickói. Ezzel szemben
Roy bár mestere szakmájának annyi neurózissal, pszichózissal, frusztrációval
és rossz szokással van felszerelve, amennyi egy egész idegosztálynak is elég
lenne. Napokig nem megy az utcára, kizárólag tonhalkonzerven él, erősen tikkel,
és egészségtelenül vonzódik a makulátlanul tiszta szőnyegekhez.

Pszichológusa különös kúrát eszel ki számára: megkeresi Roy tizenhat
éves lányát, akit Roy még sosem látott. Az édes kis fruska beviharzik,
mindent felforgat maga körül, felkavarja apja eddig szigorúan rendszerezett
életét, és a végén még le is leplezik. Aztán ráveszi, hogy tanítsa őt is meg
a szélhámosság trükkjeire. A magának való férfi egyre több titkát árulja el
a lánynak.

Míg el nem indulnak az első nagy közös bevetésre...

 
1 990 Ft
Újonc, Az (1DVD)

Az ifjú és naiv Clark Kellogg nem is sejti, micsoda
kalamajkába csöppen, amikor a tehetős New York-i kereskedő, Carmine Sabatini
alkalmazásába áll.

A kétes ügyleteiről híres Sabatini szerető atyaként
viszonyul a fiúhoz, akinek komoly hűségpróbán kell átesnie az FBI-ügynökök megjelenéskor,
akik mindenáron dutyiba akarják juttatni munkaadóját.

 
3 990 Ft
Utolsó gyémántrablás, Az (1DVD)

Két mestertolvaj, Max Burdett (Pierce Brosnan) és gyönyörű cinkostársa, Lola (Salma Hayek) az utolsó nagyszabású akciót követően visszavonul a Bahamákra, hogy életük végéig élvezzék nehezen megszerzett zsákmány gyümölcsét. Stanley (Woody Harrelson), a páros után már évek óta nyomozó keményfejű FBI-ügynök azonban nem hajlandó elhinni, hogy Max csak úgy szögre akasztotta az álkulcsot, hogy mostantól a gondtalan dőzsölésnek éljen. Stannek az a szilárd meggyőződése, hogy a két jómadár csak azért települt át a Bahamákra, hogy ellopjanak egy több milliót érő gyémántot, amit történetesen a sziget mellett lehorgonyzott szuperjachton fognak kiállítani. Lolának esze ágában sincs visszatérni a szakmába, ám Max nehezen tud ellenállni a kísértésnek…

A lenyűgöző helyszíneken forgatott rabló-pandúr mozi nem szűkölködik a fordulatokban és az akcióban: Az utolsó gyémántrablás a stílus igazi ékköve, csak vigyázz, hogy el ne lopják!

 
1 990 Ft
Utolsó jelenet, Az (1DVD)

Az FBI régóta szeretné fülön csípni John Gottit, az alvilág egyik vezérét, és most úgy tűnik egy jó ötletnek köszönhetően sikerül a közelébe férkőzniük. Joe Devine ügynök azt a feladatot kapja, hogy hollywoodi producernek kiadva magát vegyüljön el az álomgyárban és így próbáljon a szórakoztatóipar szereplőivel hagyományosan jó viszonyt ápoló Gotti bizalmába kerülni.

Joe sikerrel építgeti álcáját: stábot szerződtet, és úgy tesz, mintha egy nagyszabású produkción dolgozna. A „készülő” film rendezői posztjára egy fiatal, törekvő direktor pályázik, aki mindenre hajlandó, hogy végre egy rendes nagy filmet forgathasson. Arról azonban elfelejtették tájékoztatni, hogy ezt a filmet valójában soha nem akarta senki elkészíteni. Ahogy a lelkes rendező beleveti magát a munkába, az ügynöknek is egyre jobban tetszik a hollywoodi pörgés, és az FBI-nál is sokaknak imponál, hogy benne vannak a showbizniszben. A felettesek lassan ráeszmélnek, hogy az ügynökség egyik-másik tagja lassan már több időt tölt a fantom-film forgatásával, mint Gotti lebuktatásával…

 
1 990 Ft
Vabank 1. (1DVD)

A 30-as évek Lengyelországában játszódó történet alapja egy klasszikus feldolgozás. A frissen szabaduló kasszafúró Henrik (Juliusz Machulski) rádöbben, hogy voltaképen a volt bűntársaknak "köszönheti" a börtönbeli 6 évet és legjobb barátja halálát.

Természetesen nem akarván adósa maradni az időközben bankárrá felkapaszkodott volt bűntársának Henrik elhatározza, hogy újdonsült fiatal "munkatársaival" és egy régi jó barátjával kirabolják a bankár pénzintézetét.

Hogy mégis mi teszi ezt a filmet különlegessé?

A helyenként humorral átitatott történet a mulatságos négyesen keresztül bemutatva a valódi békebeli éveket idézi, Juliusz Machulski (Szexmisszió) keze nyomát viselve.

 
2 990 Ft
Váltság -Nobel-díj (1DVD) (2007)
Barkley Michaelson (Bryan Greenberg – A csajok háborúja) éppen Ph.D. tézisén dolgozik, amikor apja, az ismert kutató, Eli Michaelson (Alan Rickman – Harry Potter-sorozat) megnyeri a kémiai Nobel-díjat. Csakhogy Eli múltbéli piszkos ügyei kezdenek összeütközésbe kerülni a jelennel. Amikor Barkley-t elrabolják a díjátadó estéjén, Eli visszautasítja, hogy váltságdíjat fizessen. Így kezdődik tehát a keserű mese a rosszul működő családról, vágyról, árulásról, és végezetül a bosszúról. Randall Mill... 
1 990 Ft
Vérdíj, A (1DVD) (Perrier's Bounty) (2009)

Michael (Cillian Murphy – A sötét lovag, Eredet, Napfény) Dublin legalávalóbb gengszterétől, Perriertől (Brendan Gleeson – A Guardista, Harry Potter és a tűz serlege) kér kölcsön. Mivel átmenetileg semmije sincs, törleszteni sem tud, ám 24 órán belül fizetnie kell, különben apránként törik el csontjait. A behajtók Michael legjobb, egyben öngyilkos hajlamú barátnője jelenlétében érkeznek, s Brenda lelövi egyiküket. Hogy a helyzet még jobb legyen, befut Michael apja is (az Oscar®-díjas Jim Broadbent – Harry Potter és a halál ereklyéi, Iris, Bridget Jones naplója), s látja a történteket, így hármasban próbálnak elrejtőzni a hegyekben. Perrier pedig komoly vérdíjat tűz ki Michael fejére.
Menekülésük során a bogaras Jim egyfolytában a haláltól retteg, Brenda egyre morózusabb. Michael úgy érzi, szép lassan megőrül, s nyomában Dublin összes (vérdíjra hajtó) kemény legénye. Végül nem marad más, minthogy szembenézzen Perreirrel…

 
1 990 Ft
Vérfagyasztó (1996 - Curdled) (1DVD) (Reb Braddock)

Gabriella, a takarítónő gyerekkora óta szenvedélyesen érdeklődik a gyilkosságok iránt. Foglalkozási ártalomként olyasmibe üti az orrát, amibe nem kellene. Mielőtt még veszélyességi pótlékot kérhetne munkaadóitól, szemrevaló sorozatgyilkos ered a nyomába, hogy munkaeszközeivel hallgatásra bírja.

 
990 Ft
Veszett Kutya és Glória (1DVD)

Wayne chicagói zsaru, aki a tisztességes polgárok védelmére tett esküt és aki a rosszfiúkat üldözi. Egy napon azonban a véletlen úgy hozza, hogy épp egy hírhedt rosszfiú életét sikerül megmentenie.

A különc Frank - aki nem csak tulajdonosa egy éjszakai klubnak, de humorosnak szánt műsorszámmal is szórakoztatja a nagyérdeműt - nem szeret senkinek az adósa maradni. És azt sem szereti, ha valaki neki tartozik. Wayne ugyancsak meglepődik, amikor néhány nappal a Frankkel történt eset után egy csinos fiatal nő kopogtat be hozzá.

Glóriát - aki éppen bátyja kártyaadósságát dolgozza le Franknél - a maffiózó küldte ajándékba egy hétvégére a zsaruhoz. Wayne természetesen azonnal visszautasítja a különös „küldeményt“, mert esze ágában sincs bármit is elfogadni egy gengsztertől. Frank személyes sértésnek veszi a visszautasítást. Ő komolyan gondolta a barátságot... véresen komolyan.

 
3 990 Ft

Sorrend: