Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

krimi / vígjáték

Főkategória >DVD - külföldi >krimi / vígjáték

Sorrend:

  Csak egy kis pánik / Még egy kis pánik (2DVD) (Robert De Niro - Billy Crystal) (DVD Díszkiadás) (Díszdoboz)

Csak egy kis pánik

Egy keresztapa esetében a pánikbetegség rosszabb egy ágyba dugott, levágott lófejnél, egy újságba csavart halnál vagy egy géppisztolysorozatnál. Egy maffiafőnök esetében a gyengeség roszszabb a halálnál. Pedig New York soron következő donjából hirtelen elszállt a merészség. Éjszaka izzadtságban fürdik, nappal remeg, reszket, és a sírás kerülgeti. Ám a szerencse elévet egy halk szavú, szemüveges girnyót: szóval egy pszichológust. A maffiafőnök gorillái kíséretében bekopog a rendelésre, és ráparancsol a rémült doktorra, hogy kezelje őt. A pszichológus inkább menekülne, de hát profikkal van dolga. Nem tehet mást, nekilát, hogy a keresztapát megszabadítsa a gátlásaitól. Ilyen furcsa párost valószínűleg nem látott még a világ!

Robert De Niro ritkán játszik vígjátéki szerepet: e film sikere után viszont érdemes elgondolkodnia azon, mennyire megéri komédiázni. A kétszeres Oscar-díjas színész számára ugyanis ez a film hozta a legnagyobb bevételt, és a legnagyobb nézőszámot.

Még egy kis pánik

Paul Vitti, a rettegett maffiavezér egy nap igencsak meglepi őreit a börtönben: bárgyú mosollyal fel-alá mászkál, és időről-időre nótára gyújt. Ha Vitti musicalszámokat kezd el dalolni a cellájában, vajon ki máshoz fordulhatnak az illetékesek, mint a pszichiáteréhez?

Sobel doktor hiába tiltakozik, gyorsan megszületik a döntés: Vitti beköltözik Sobel házába, hogy alapos kezelésnek vesse alá magát… Mi lesz ebből? Nos, csak semmi pánik!

Újra együtt a furcsa páros a nagysikerű Csak egy kis pánik második részében. Vitti ezúttal készen áll, hogy új életet kezdjen, messze a maffia világától - legalábbis ezt állítja. Gyenge idegzetű pszichiátere, Ben Sobel azonban nem biztos benne, hogy ez a született bűnöző valaha is jó útra térhet.

 
2 990 Ft
Csak lazán! (1DVD)

A gengszterből producerré lett Chili Palmer (John Travolta) egyszer már bebizonyította, hogy a határozott stílus, a sajátos tárgyalási módszer és a gyors ész meg ököl nemcsak a bűn, hanem a showbusiness világában is elég a sikerhez. Most azonban még a mozi-iparnál is nehezebb terepre téved: a könnyűzene piacára!

Az ifjú popdívákat legalább olyan strapás kordában tartani, mint felfegyverzett férfiaktól adósságot behajtani. Zene, maffiózók, a reflektorfénybe vágyó testőrök, és persze, rámenős nők között igyekszik Chili Palmer keresztülvágni magát - vagy, ha végképp felsül, inkább visszatérni a szolid, régimódi gyilkosságokhoz.

A Szóljatok a köpcösnek! folytatásában a régi szereplők, a régi stílusban szállítják az új poénokat.

 
1 990 Ft
  Csótány, A (1DVD) (La Cucaracha, 1998) (Másik cím: Botcsinálta bérgyilkos)

Walter, a regényíró üdülni megy Mexikóba. Azonban már a vakációja kezdetén elrabolják, és a túlélésért kell küzdenie. Ekkor találkozik Joséval, aki látva a férfi elkeseredettségét, bérgyilkosnak alkalmazná. A munkával Walter sok pénzt kereshetne, de választania kell: a tisztességnek, vagy legbelsőbb vágyainak engedelmeskedik.

 
1 990 Ft
Csúnya, gonosz bácsik (1DVD) / tékás

Egy kislány eltűnik, néhány nappal később megtalálják egy erdőben: megerőszakolták és meggyilkolták. A durva modorú rendőr meg van győződve arról, hogy a gyilkos egy magányos tanár. Amikor a tanárt felfüggesztik, megpróbál személyesen elégtételt venni az áldozat apján. A Quentin Tarantino által nemes egyszerűséggel "az év legjobb filmjének" nevezett alkotás igazi fesztiválkedvenc.

 
1 490 Ft
Dögölj meg, Drága Mona! (1DVD)

Egy olyan kisvárosban, mint Verplanek, nem igazán történik semmi és a legnagyobb eseményeknek az évenként megrendezett késdobáló verseny számít. Azért mégsem nevezhetjük unalmas helynek, hiszen mindenki Yugo gépkocsit használ és a teljes lakosság gyanúsítottja annak a gyilkossági ügynek, melyet a mindenki által zsigerből gyűlölt Mona Dearly ellen követtek el. Az említett rettenetes nőszemély Yugojával a Hudson folyóban landolt, miután szorgos kezek megbuherálták a fékjét. A cseppet sem egyszerű ügyet Wyatt Rash rendőrfőnök kénytelen felgöngyölíteni. Kiderül, hogy nemcsak Mona az egyetlen rémség a városban. Ott van például Rona, a bővérű pincérnő, akinek az sem okoz problémát, hogy egyszerre elcsábítsa Mona férjét és fiát. A kissé pszichopata kinézetű Bobby Calzone és menyasszonya komoly lelki sérüléseket szenvedtek Mona terrorja miatt. Sőt az áldozat még a rendőrfőnök helyettesének is megkísértette az életét. A nyomozás legfőbb kérdése, melyet Rash minden egyes alkalommal feltesz magának: ki kívánta Mona halálát? A válasz pedig mindig ugyanaz a kérdés: ki nem?

 
990 Ft
Dom Hemingway (1DVD)

Dom Hemingway (Jude Law) nagymenő széftörő, aki laza, szórakoztató, szabad szájú és veszedelmes. Tizenkét börtönben töltött év után ismét London utcáira szabadul - végig tartotta a száját, ez pedig nincs ingyen: be akarja gyűjteni, amivel ezért tartoznak neki. Legjobb barátjával, a hű és kitartó Dickie-vel (Richard E. Grant) az oldalán Dom meglátogatja a maffiafőnök Mr. Fontaine-t (Demián Bichir), hogy megkapja a jutalmát. De Domot az itallal és droggal újratöltött egója meggyőzi, hogy amit elvesztett, azt nem pótolhatja semmi. A határtalan szórakozás és egy autóbaleset után Dom arra is rájön, hogy elsősorban a lányával, Evelynnel (Emilia Clarke) kell újraépíteni a kapcsolatát. De Dom azt csinálja, amiben Dom a legjobb: mindent összerombol...

 
1 490 Ft
Dupla vagy minden (1DVD)

Néha csak 30 nap az élet, legalábbis Joe-nak ennyi jutott, miután orvosa közölte vele, hogy agydaganata van, amit egy hónapon belül meg kell operálni. Pedig Joe nem rossz ember, hiszen virágárus. De mint tudjuk a baj nem jár egyedül. Nem elég, hogy a rosszhírrel hazaérkező Joe arra kényszerül, hogy az előszobában meghúzva magát csendben kivárja, míg arája szeretője elégedetten távozik, ezután még végig kell hallgatnia, hogy ő milyen unalmas pofa: csak dolgozik, mos, főz, vasal...Az asszony végül bejelenti, hogy válik. Mit tehet az ember egy ilyen nap után? Beül kedvenc kocsmájába, és bután néz maga elé. Joe-t ismerve ez az állapot így is maradhatna hátralévő élete végéig, ha egyetlen barátja, valamint apósa nem tüzelnék fel azzal a bölcs megállapítással, hogy mindenki életében kell, hogy legyen egy nagy kaland. Tehát Joe rövid habozás után felpakolja a motyóját, és útnak indul élete legnagyobb kalandja felé: kimegy a lovira, hogy megtegye 1 dolláros tétjét. És beindul a kaland-gépezet...Hősünk ugyanis nyer 4000 dollárt, és ahogy az lenni szokott a pénz mellé rögtön elnyeri a dögös Hush kitüntető figyelmét. A két-gyermekes hölgyről pedig azt érdemes tudni, hogy megszállott hazárdjátékos, akire beton kemény napok várnak a hitelező helyi maffiózók jóvoltából. Ebben a szorult helyzetben pedig ugyancsak kapóra jön neki mind a jólelkű Joe, mind annak lakókocsija...

 
990 Ft
Éjszakai játék (1DVD)

Jason Bateman és Rachel McAdams játssza Maxet és Annie-t, akik gyakorta rendeznek társasjátékos bulikat. Mikor Max bátyja (Kyle Chandler) egyik este egy titokzatos nyomozós játékra invitálja az öccsét és barátait, hamarosan kiderül, hogy ezúttal jóval több forog kockán, mint hogy ki mosogat el a buli végén.

 
1 990 Ft
  El a kezekkel a feleségemtől (1DVD) (Woody Allen) (szinkron)

Tex a kissé ügyefogyott hentes egy napon rajtakapja feleségét Candy-t, amint éppen más karjaiban keres vígasztalást. Első felindultságában végez a hűtlen asszonnyal, de hogy tettét titokban tartsa, feldarabolja a nő testét és elássa egy kietlen helyen a mexikói sivatagban. A történet valószínűtlen fordulatot vesz, amikor a hűtlen feleség földből kiálló kezében megbotlik egy vak nő, aki az ütés következtében visszanyeri látását. Innentől kezdve csodáról beszélnek az emberek és a kézről, mint a "Szűz keze" pletykálnak. Habár az egyház és a helyi pap elítélik ezt, de az ambiciózus polgármester óriási felhajtást és nemzetközi eseményt csinál az ügyből. Csodavárók, TV stábok és újjászületésre váró prostituáltak hada lepi el a környéket, miközben Tex kétségbeesetten szeretné visszaszerezni a kezet, mielőtt a sheriff bizonyítékként felhasználná ellene.

 
1 990 Ft
  Ember, aki ott se volt, Az (2DVD) (színes és fekete-fehér változat) (Joel Coen)

Santa Rosa, Észak-California, 1949 nyara. Ed Crane
a kisváros borbélyüzletében dolgozik sógorával, Frankkel együtt. Egy
utazó ügynöktől befektetési ajánlatot kap.

Felesége Doris a helyi áruház könyvelője és Ed
gyanítja, hogy az asszonynak viszonya van a főnökével, Dave-vel. Ed
amúgy is elégedetlen az életével, így felesége hűtlensége ürügyül szolgál arra,
hogy névtelen levélben megzsarolja Dave-et.

A férfi kifizeti a kért összeget, Ed pedig befekteti
a pénzt. Később viszont Dave az ügynöktől megtudja, ki volt a zsaroló,
s innentől kezdve az események kiszámíthatatlanná válnak...

A 2001. évi Cannes-i fesztiválon Joel Coen a legjobb rendezés
díját kapta!

 
4 990 Ft
Füles (1DVD) (Woody Allen) (Pro Video kiadás) (szinkron)

Mikor az újságírói karrierrel kacérkodó egyetemistalány fülest kap egy gyilkosságsorozatról, a sztori után veti magát és a nyomokat kötve egy jóképű üzletemberben találja meg gyanúsítottját.

Több sem kell a lánynak: a tehetős gyilkos közelébe férkőzik és élete kockáztatása árán is megpróbálja felgöngyölíteni az ügyet.

Woody Allen fordulatokban gazdag és humoros filmje az elejétől a végig izgalomban tartja a nézőt!

 
2 990 Ft
  Grand Budapest Hotel, A (1DVD) (Oscar-díj) (Intercom kiadás)

A GRAND BUDAPEST HOTEL egy messze földön híres és csudásan elegáns kelet-európai hotel legendás főportása, GUSTAVE H. (Ralph Fiennes) és egy buzgó kifutófiú, ZERO Moustafa kalandjairól szól. Meg egy reneszánsz festmény elrablásáról, a mesés családi vagyon megszerzéséért folytatott csatákról, börtönből szökésről, kacér vénasszonyokról, egy ablakon kirepülő macskáról, a nagy szerelemről, motorbiciklis, szánkós és egyéb üldözésekről, némi lövöldözésről… ja, és egy világháborúról. A film majdnem minden kis szerepében egy-egy világhírű színész bukkan fel, és folyamatosan robbannak a meghökkentőnél meghökkentőbb poénok.

 
3 990 Ft
Guardista, A (1DVD) (nagyon karcos példány

A GUARDISTA vérbeli western-thriller-vígjátékba csomagolt szívbéli alkotás. A vadnyugat ez esetben Írország nyugati része, pontosabban egy elszigetelt határmenti kisváros. A törvény első embere Gerry Boyle őrmester (Brendan Gleeson – Erőszakik, a Harry Potter-sorozat). Boyle öntörvényű, személyisége megosztó, humorérzéke sajátságosan övön aluli. Előszeretettel szórakozik prostituáltakkal, időnként zug-alkoholt juttat haldokló édesanyjának és az égvilágon semmilyen érdeklődést nem mutat az orra előtt működő, Clive Cornell (Mark Strong – Sherlock Holmes, Spíler, és Suszter, szabó, baka, kém) vezette nemzetközi kokaincsempész-hálózat iránt. Mikor az USÁból erősítésként megérkezik Wendell Everett (Don Cheadle – Vasember 2., Ocean s-trilógia,) FBI-ügynök, Boyle eleinte vele is szemtelenül viselkedik, ám mikor idegesítően lelkes társa, Aidan eltűnik, majd kedvenc prostija megzsarolja, felébrednek benne a rendőri ösztönök. Végül, mikor a drogcsempészek maguk próbálják megvesztegetni, valahogy megborul Boyle borongós erkölcsi kódexe. Rájön, hogy saját kezébe kell vennie az ügyet, és csak egy emberben bízhat, Everettben...

A GUARDISTA erős vizualitású, mitikus rezonanciájú film tele akcióval, költőiséggel és rengeteg fekete humorral.

 
1 490 Ft
Hercule & Sherlock (1DVD) (Christopher Lambert)

Antoine-t, a marseille-i alvilág egyik nagymenőjét rács mögé dugják. Míg szabadulására vár (a polgármester a barátja), két lökött emberét, Vincent-t és Brunót bízza meg azzal, hogy ellopják a vámőrség hamispénz-keresésre idomított kutyáit: Hercule-t és Sherlockot. Antoine ugyanis a letartóztatása közben elvesztette álbankókat rejtegető dobozát, pedig nagy szüksége lenne rá.

 
990 Ft
Hollywoodi lidércnyomás (1DVD)

Barton Fink, az ünnepelt New York-i drámaíró megkapja az "álomajánlatot", az egyik vezető hollywoodi filmgyártó, a Capitol Pictures kívánja szerződtetni, mint forgatókönyvírót. Végre elnyerheti az áhított nagy pénzt, és a lehetőséget, hogy megalkothassa a "Művet", melynek révén a kisemberek panasza eljut a nagyközönséghez. Csak az a gond, hogy halvány fogalma sincs, miképpen kellene forgatókönyvet írni, s kevéssé lakályos hotelszobája mélyén egy árva szó sem jön írógépe billentyűzetére. Ráadásul a szomszédból átszűrődő fura hangok előidézője, egy még furább figura fogadatlan pártfogójává szegődik.

 
1 490 Ft
Informátor!, Az (2009) (1DVD) (Matt Damon)

Mark Whitacre titokban szalagra veszi vállalati nagyfőnökök egy megbeszélését, akik törvényellenesen rögzíteni próbálják a lizin nevű élelmiszer-adalék árát. És ugyanígy megörökít minden további megbeszélést is. Szent meggyőződése ugyanis, hogy a felvételek nemzeti hőssé avatják. Vagy mégsem?

Steven Soderbergh ismét az Ocean’s-trilógia egyik sztárját invitálta a filmjébe, hogy pellengérre állítsa a nagyvállalati üzelmeket az amerikai történelem legmagasabb beosztású céges besúgójának története alapján. Matt Damon alakítja a rafinált Whitacre-t, aki akkor is rokonszenves marad, amikor egyre jobban belebonyolódik a saját maga által szőtt hálóba, és viccesen meghökkentő dolgokat kezd művelni. Legyen résen: Az informátor! minden pillanata gyilkosan humoros!

 
1 990 Ft
  Jackie Brown (1DVD) (Quentin Tarantino) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás)

Jackie Brown stewardessi fizetését azzal próbálja
kiegészíteni, hogy pénzt csempész be az Államokba a fegyverkereskedő Ordellnek,
míg egy nap egy rendész ügynök és egy zsaru rajta nem ütnek a reptéren. Börtönbüntetéssel
fenyegetik, ha nem segít nekik elkapni Ordellt.

Az együttérző óvadékügynök, Max Cherry segítségével
Jackie vakmerő tervet eszel ki, amivel kijátszhatja az őt fenyegető erőket
egymás ellen. A dolgot komplikálja Ordell két barátja, Louis Gara
és Melanie Ralston , akiknek megvan a saját hátsó szándékuk...

 
1 490 Ft
  Jackie Brown (2DVD) (extra változat) (Quentin Tarantino) (Gamma Home Entertainment kiadás)

Jackie Brown stewardessi fizetését azzal próbálja
kiegészíteni, hogy pénzt csempész be az Államokba a fegyverkereskedő Ordellnek,
míg egy nap egy rendész ügynök és egy zsaru rajta nem ütnek a reptéren. Börtönbüntetéssel
fenyegetik, ha nem segít nekik elkapni Ordellt.

Az együttérző óvadékügynök, Max Cherry segítségével
Jackie vakmerő tervet eszel ki, amivel kijátszhatja az őt fenyegető erőket
egymás ellen. A dolgot komplikálja Ordell két barátja, Louis Gara
és Melanie Ralston , akiknek megvan a saját hátsó szándékuk...

 
1 990 Ft
Jade skorpió átka, A (1DVD) (Woody Allen) (szinkron)

CW Briggs biztosítási nyomozó - szakmájának legnagyobb
neve - , minden biztosítási csalást hihetetlen profizmussal leplez le.

Egy nap váratlanul új főnök érkezik a céghez, egy fiatal,
modern, szőke hajú, nagymellű nő személyében.

Mivel az újdonsült góré és CW ki nem állhatják egymást,
egy céges bulin a vicc kedvéért a nagyfőnök kettejüket küldi a színpadra: egy
mágus hipnotizálja mindkettőjüket, s ettől a naptól kezdve minden a feje tetejére
áll.

CW nappal egy ékszerrablás-sorozatot próbál felgöngyölíteni,
anélkül, hogy emlékezne arra: éjszakánként egy hipnotikus szó hatására ő követi
el a bűntényeket...
De a hipnotizálásnak más mellékhatása is van: CW és
főnöke sajnálatos módon időnként, egy bizonyos jelszó hatására halálosan egymásba
szeretnek - természetesen ők erről ébren mit sem tudnak...

 
1 990 Ft
Kapj el, ha tudsz (1DVD) (Intercom kiadás)

Frank W. Abagnale dolgozott orvosként, ügyvédként,
és egy nagy légitársaság másodpilótájaként - és mindezt a huszonegyedik születésnapja
előtt.

A szélhámosság nagymestere emellett briliáns csekkhamisító
is volt, szakértelme több millió dollárt hozott neki a konyhára. Carl Hanratty
FBI ügynök legfontosabb küldetésének tartotta, hogy elkapja Franket,
és a törvény színe elé vigye, de Frank mindig egy lépéssel előtte járt,
és a hajsza folytatására kényszerítette.

A XX. század egyik legravaszabb bűnözőjének elképesztő történetéből
a háromszoros Oscar-díjas Steven Spielberg készített lebilincselően izgalmas,
fordulatosan mulatságos, ravaszul romantikus és elegánsan stílusos kaland-vígjátékot
az Oscar-jelölt Leonardo DiCaprióval és a kétszeres Oscar-díjas Tom
Hanksszel a főszerepben.

 
1 990 Ft

Sorrend: