Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

krimi / vígjáték

Főkategória >DVD - külföldi >krimi / vígjáték

Sorrend:

  Csak egy kis pánik (1DVD) (Robert De Niro - Billy Crystal) (Warner, pattintótokos) (felirat)

Egy keresztapa esetében a pánikbetegség rosszabb egy ágyba dugott, levágott lófejnél, egy újságba csavart halnál vagy egy géppisztolysorozatnál. Egy maffiafőnök esetében a gyengeség roszszabb a halálnál. Pedig New York soron következő donjából hirtelen elszállt a merészség. Éjszaka izzadtságban fürdik, nappal remeg, reszket, és a sírás kerülgeti. Ám a szerencse elévet egy halk szavú, szemüveges girnyót: szóval egy pszichológust.

A maffiafőnök gorillái kíséretében bekopog a rendelésre, és ráparancsol a rémült doktorra, hogy kezelje őt. A pszichológus inkább menekülne, de hát profikkal van dolga. Nem tehet mást, nekilát, hogy a keresztapát megszabadítsa a gátlásaitól. Ilyen furcsa párost valószínűleg nem látott még a világ!

Robert De Niro (Ronin, Szemtől szemben, A keresztapa 2., Taxisofőr) ritkán játszik vígjátéki szerepet: e film sikere után viszont érdemes elgondolkodnia azon, mennyire megéri komédiázni. A kétszeres Oscar-díjas színész számára ugyanis ez a film hozta a legnagyobb bevételt, és a legnagyobb nézőszámot.

 
1 990 Ft
  Csak egy kis pánik (1DVD) (Robert De Niro - Billy Crystal)( szinkron )

Egy keresztapa esetében a pánikbetegség rosszabb egy ágyba dugott,
levágott lófejnél, egy újságba csavart halnál vagy egy géppisztolysorozatnál.
Egy maffiafőnök esetében a gyengeség roszszabb a halálnál. Pedig New York soron
következő donjából hirtelen elszállt a merészség. Éjszaka izzadtságban fürdik,
nappal remeg, reszket, és a sírás kerülgeti. Ám a szerencse elévet egy halk szavú,
szemüveges girnyót: szóval egy pszichológust.
A maffiafőnök gorillái kíséretében bekopog a rendelésre,
és ráparancsol a rémült doktorra, hogy kezelje őt. A pszichológus inkább menekülne,
de hát profikkal van dolga. Nem tehet mást, nekilát, hogy a keresztapát megszabadítsa
a gátlásaitól. Ilyen furcsa párost valószínűleg nem látott még a világ!

Robert De Niro ritkán játszik vígjátéki szerepet:
e film sikere után viszont érdemes elgondolkodnia azon, mennyire megéri komédiázni.
A kétszeres Oscar-díjas színész számára ugyanis ez a film hozta a legnagyobb
bevételt, és a legnagyobb nézőszámot.

 
1 490 Ft
Csak lazán! (1DVD)

A gengszterből producerré lett Chili Palmer (John Travolta) egyszer már bebizonyította, hogy a határozott stílus, a sajátos tárgyalási módszer és a gyors ész meg ököl nemcsak a bűn, hanem a showbusiness világában is elég a sikerhez. Most azonban még a mozi-iparnál is nehezebb terepre téved: a könnyűzene piacára!

Az ifjú popdívákat legalább olyan strapás kordában tartani, mint felfegyverzett férfiaktól adósságot behajtani. Zene, maffiózók, a reflektorfénybe vágyó testőrök, és persze, rámenős nők között igyekszik Chili Palmer keresztülvágni magát - vagy, ha végképp felsül, inkább visszatérni a szolid, régimódi gyilkosságokhoz.

A Szóljatok a köpcösnek! folytatásában a régi szereplők, a régi stílusban szállítják az új poénokat.

 
1 990 Ft
  Csótány, A (1DVD) (La Cucaracha, 1998) (Másik cím: Botcsinálta bérgyilkos)

Walter, a regényíró üdülni megy Mexikóba. Azonban már a vakációja kezdetén elrabolják, és a túlélésért kell küzdenie. Ekkor találkozik Joséval, aki látva a férfi elkeseredettségét, bérgyilkosnak alkalmazná. A munkával Walter sok pénzt kereshetne, de választania kell: a tisztességnek, vagy legbelsőbb vágyainak engedelmeskedik.

 
1 990 Ft
Csúnya, gonosz bácsik (1DVD) / tékás

Egy kislány eltűnik, néhány nappal később megtalálják egy erdőben: megerőszakolták és meggyilkolták. A durva modorú rendőr meg van győződve arról, hogy a gyilkos egy magányos tanár. Amikor a tanárt felfüggesztik, megpróbál személyesen elégtételt venni az áldozat apján. A Quentin Tarantino által nemes egyszerűséggel "az év legjobb filmjének" nevezett alkotás igazi fesztiválkedvenc.

 
1 490 Ft
  Dicső tizenegy, A (1960 - Ocean's Eleven) (1DVD) (Frank Sinatra - Dean Martin) /pattintó tokos/

Szilveszter Las Vegasban. Kártyások verik megszállottan a
blattot, pörög a rulettkerék, csörömpölnek a nyerőgépek, pukkannak a pezsgősdugók,
tetőfokán a hangulat... aztán hirtelen kialszanak a fények.

Kiváló alkalom ez csókot, vagy zsetont lopni, Danny Ocean
és tíz egykori seregbéli cimborája azonban nagyobb tétben játszik: ők milliókat
szeretnének megfújni. A tervük merész: leállítják az áramellátást Vegasban,
és a sötétség leple alatt összehangolt akcióban kifosztják öt nagy kaszinó páncéltermét...

 
2 990 Ft
Dögölj meg, Drága Mona! (1DVD)

Egy olyan kisvárosban, mint Verplanek, nem igazán történik semmi és a legnagyobb eseményeknek az évenként megrendezett késdobáló verseny számít. Azért mégsem nevezhetjük unalmas helynek, hiszen mindenki Yugo gépkocsit használ és a teljes lakosság gyanúsítottja annak a gyilkossági ügynek, melyet a mindenki által zsigerből gyűlölt Mona Dearly ellen követtek el. Az említett rettenetes nőszemély Yugojával a Hudson folyóban landolt, miután szorgos kezek megbuherálták a fékjét. A cseppet sem egyszerű ügyet Wyatt Rash rendőrfőnök kénytelen felgöngyölíteni. Kiderül, hogy nemcsak Mona az egyetlen rémség a városban. Ott van például Rona, a bővérű pincérnő, akinek az sem okoz problémát, hogy egyszerre elcsábítsa Mona férjét és fiát. A kissé pszichopata kinézetű Bobby Calzone és menyasszonya komoly lelki sérüléseket szenvedtek Mona terrorja miatt. Sőt az áldozat még a rendőrfőnök helyettesének is megkísértette az életét. A nyomozás legfőbb kérdése, melyet Rash minden egyes alkalommal feltesz magának: ki kívánta Mona halálát? A válasz pedig mindig ugyanaz a kérdés: ki nem?

 
990 Ft
Dől a moné (1DVD) (karcos példány)

Harry Deane (Colin Firth), Lord Lionel Shabandar (Alan Rickman) impresszionista gyűjteményének londoni kurátora ravasz tervet eszel ki. Elhiteti kapzsi főnökével, hogy meg tudja szerezni a lord által mindig is áhított Monet-festményt – ami valójában Harry festményhamisító barátjának keze munkája.
Harry Texasba utazik, és ráveszi a csinos rodeókirálynőt, PJ-t (Cameron Diaz), hogy szép summa ellenében hitesse el a lorddal, miszerint a festmény családi örökségként hatvan éve ott lóg a lakókocsija falán. Már a Texasból Londonba vezető út is félreértésekkel és bonyodalmakkal van kikövezve, ám amikor egy német eredetiségvizsgáló (Stanley Tucci) is feltűnik a színen, az egész zseniális akció veszélybe kerül…

 
1 490 Ft
Dupla vagy minden (1DVD)

Néha csak 30 nap az élet, legalábbis Joe-nak ennyi jutott, miután orvosa közölte vele, hogy agydaganata van, amit egy hónapon belül meg kell operálni. Pedig Joe nem rossz ember, hiszen virágárus. De mint tudjuk a baj nem jár egyedül. Nem elég, hogy a rosszhírrel hazaérkező Joe arra kényszerül, hogy az előszobában meghúzva magát csendben kivárja, míg arája szeretője elégedetten távozik, ezután még végig kell hallgatnia, hogy ő milyen unalmas pofa: csak dolgozik, mos, főz, vasal...Az asszony végül bejelenti, hogy válik. Mit tehet az ember egy ilyen nap után? Beül kedvenc kocsmájába, és bután néz maga elé. Joe-t ismerve ez az állapot így is maradhatna hátralévő élete végéig, ha egyetlen barátja, valamint apósa nem tüzelnék fel azzal a bölcs megállapítással, hogy mindenki életében kell, hogy legyen egy nagy kaland. Tehát Joe rövid habozás után felpakolja a motyóját, és útnak indul élete legnagyobb kalandja felé: kimegy a lovira, hogy megtegye 1 dolláros tétjét. És beindul a kaland-gépezet...Hősünk ugyanis nyer 4000 dollárt, és ahogy az lenni szokott a pénz mellé rögtön elnyeri a dögös Hush kitüntető figyelmét. A két-gyermekes hölgyről pedig azt érdemes tudni, hogy megszállott hazárdjátékos, akire beton kemény napok várnak a hitelező helyi maffiózók jóvoltából. Ebben a szorult helyzetben pedig ugyancsak kapóra jön neki mind a jólelkű Joe, mind annak lakókocsija...

 
990 Ft
Égető bizonyíték (1DVD)

A CIA washingtoni főhadiszállásán szupertitkos találkozóra érkezik Osborne Cox elemző. Őszinte megdöbbenésére egy kiszivárgott titok miatt kirúgják. Cox hazatér, és nekifog inni, és írni – készülő memoárját. Felesége, Katie nem lepődik meg túlságosan, régóta tart szerelmi afférja Harry Pfarrerrel, a nős szövetségi bíróval, és amúgy is azt tervezi, hogy elhagyja Coxot.

Eközben Washington egyik külvárosi negyedében, látszólag egy teljesen másik világban a Hardbodies Fitness Center alkalmazottja, Linda Litzke élete nagy tervén rágódik: plasztikai műtétre készül és erről mesél kollégájának, Chad Feldheimernek.

Amikor a CIA-elemző visszaemlékezéseit tartalmazó cédé Linda és Chad ölébe pottyan, a duó rádöbben, hogy ki kell használniuk a lehetőséget. Csakhogy az események hamarosan kikerülnek a szereplők irányítása alól, és mulattatóan sötét találkozásokhoz vezetnek.

A Coen testvérek új filmje fekete komédia a javából, miközben fricskát ad az amerikai politikai elit torz működésének is.

 
1 990 Ft
Éjszakai játék (1DVD)

Jason Bateman és Rachel McAdams játssza Maxet és Annie-t, akik gyakorta rendeznek társasjátékos bulikat. Mikor Max bátyja (Kyle Chandler) egyik este egy titokzatos nyomozós játékra invitálja az öccsét és barátait, hamarosan kiderül, hogy ezúttal jóval több forog kockán, mint hogy ki mosogat el a buli végén.

 
1 990 Ft
  El a kezekkel a feleségemtől (1DVD) (Woody Allen) (szinkron)

Tex a kissé ügyefogyott hentes egy napon rajtakapja feleségét Candy-t, amint éppen más karjaiban keres vígasztalást. Első felindultságában végez a hűtlen asszonnyal, de hogy tettét titokban tartsa, feldarabolja a nő testét és elássa egy kietlen helyen a mexikói sivatagban. A történet valószínűtlen fordulatot vesz, amikor a hűtlen feleség földből kiálló kezében megbotlik egy vak nő, aki az ütés következtében visszanyeri látását. Innentől kezdve csodáról beszélnek az emberek és a kézről, mint a "Szűz keze" pletykálnak. Habár az egyház és a helyi pap elítélik ezt, de az ambiciózus polgármester óriási felhajtást és nemzetközi eseményt csinál az ügyből. Csodavárók, TV stábok és újjászületésre váró prostituáltak hada lepi el a környéket, miközben Tex kétségbeesetten szeretné visszaszerezni a kezet, mielőtt a sheriff bizonyítékként felhasználná ellene.

 
1 990 Ft
Erőszakik (1DVD)

Fura fazonok érkeznek a festői Bruges-be: két bérgyilkos, akik legutóbbi, balul elsült megbízásukat követően főnökük, Harry (Ralph Fiennes – Az angol beteg) utasítását követve a belga városkában húzzák meg magukat. Ken (Brendan Gleeson – Trója), a tapasztalt vén róka lelkes turistaként bámészkodik, a lobbanékony és bűntudattól szenvedő Raynek (Colin Farrell – A fülke) azonban cseppet sem fűlik a foga a középkori műemlékek nézegetéséhez… Nem csoda, hogy rövidesen felbőszült kanadai turisták, egy ellenállhatatlan helyi szépség és egy rasszista törpe társaságában találja magát. A zűrök azonban akkor fordulnak igazán komolyra, mikor végre befut a hívás Harrytől a következő melóról...

A filmben nyújtott alakításáért Colin Farell elnyerte a legjobb színésznek (vígjáték és musical kategória) járó Arany Glóbusz-díjat!

 
1 990 Ft
Eszement zaci (1DVD)

A filmben röpködnek a poénok, s mint a történet szálai egy helyen, az eszement zaciban futnak össze. Ide érkezik egy nászúton lévő újdonsült pár. A férj, Richard (Matt Dillon) titkolt, a későbbiekben már nem is annyira titkolt célja, hogy megtalálja időben hidegre tett, első felesége jegygyűrűjét. Hogy, hogy nem, a továbbiakban mindenki - legyen az a kábszeres Randy (Kevin Rankin), vagy akár az Elvis-imitátor Ricky (Brendan Fraser) - az eltűnt gyűrű bűvkörébe kerül.

 
1 490 Ft
Fantomas 1. (1DVD) (használt, karcos példány)

Fantomas, az arctalan, vagy inkább ezerarcú mester-bűnöző egy tökéletesen
végrehajtott ékszerlopás helyszínén hagyja a névjegyét, Juve felügyelő
azonban kétségbe vonja, hogy létezik a titokzatos gazember, és egy tévé-nyilatkozatban
ennek hangot is ad.

A nyilvánosság azonban felkapja a sztorit, és a nagy érdeklődés hullámait meglovagolva
egy újságíró, bizonyos Fandor hamis interjút is készít a fantom-bűnözővel.

Fantomas azonban nem nézi jó szemmel az álinterjút, ezért elrabolja
Fandort, és amíg fogságban tartja az újságírót, Fandor arcával
hajt végre egy újabb rafinált bűntényt.

Fantomas azonban nem úszhatná meg gaztetteit, ha legnagyobb ellenfele,
Juve felügyelő nem lenne az, aki: kétballábas, ügyetlen, idegroncs pukkancs...

 
2 990 Ft
Fantomas 2. - Fantomas visszatér (1DVD) /karcos/

A Fantomas-trilógia második részében az utolérhetetlen szuperbűnöző
egy híres tudóst rabol el, hogy egy minden korábbinál hatásosabb fegyver előállítására
kényszerítse. Célja, hogy a fegyverres sakkban tartsa az egész világot!

Fantomas egy másik tudós, Lefebvre professzor elrablását is tervezi,
de a tervről Fandor, az újságíró is tudomást szerez, és elhatározza,
hogy csapdát állít Fantomasnak. Lefebvre professzornak adja ki
magát, azt remélve, hogy Fantomas majd őt rabolja el.

A terv ígéretesnek tűnik, jól is alakulnak a dolgok egészen addig, amíg fel
nem bukkan ismét Juve felügyelő...

 
3 990 Ft
  Fantomas 3. - Fantomas a Scotland Yard ellen (1DVD)( használt )

Fantomas újabb gonoszságot eszelt ki: bevezette a gazdagok számára az
élethez való jog adóját! Röviden ez annyit tesz, hogy aki nem fizet Fantomasnak,
azt az ezerarcú mesterbűnöző megöli!

A Fantomast már régóta üldöző újságírót, Fandort, és Juve
felügyelőt Lord McRashley meghívja skóciai birtokára. McRashley
is egyike Fantomas "adózásra kiszemelt" áldozatainak, de ő
nem adja olcsón a bőrét, inkább arra készül, hogy csapdába csalja a gazfickót...

 
3 990 Ft
Fargo (1DVD) (Oscar-díj) (szinkron)

Hóborította kisváros fent az amerikai-kanadai határon. A helyi autókereskedõ eredeti ötlettel akarja
egyenesbe hozni zûrös pénzügyeit: két piti csirkefogóval elraboltatja feleségét, hogy váltságdíjat
zsarolhasson ki gazdag apósától. Az emberrablók azonban az átlagnál is ütõdöttebbek. Miközben a
kocsi csomagtartójában nyöszörgõ túszt szállítják, összefutnak egy rendõrjárõrrel, akit — miután gyanút
fog — hidegvérrel lepuffantanak. Aztán utánaerednek annak a kocsinak is, amelyik éppen a rendõrgyilkosság
pillanatában haladt el mellettük, és annak az utasait is kivégzik. Mintegy megkoronázva
bénázásukat, nem sokkal késõbb az értékes túszt is agyoncsapják! A nyugodt kisvárosban
hirtelen emelkedik az áldozatok száma, és az egész szövevényes ügyet egy felettébb állapotos, de
nagyon higgadt helyi seriffnõnek kell felgöngyölítenie...

A Coen testvérek filmjükért 1996-ban a Cannes-i Filmfesztiválon elnyerték a legjobb rendezésért
járó díjat!

 
2 990 Ft
  Férfimunka (1990 - Man At Work) (1DVD) (Charlie Sheen - Emilio Estevez) (magyar borítós változat)

James és Carl a világ talán leggondtalanabb munkáját végzik: kukások. Rendes napi szemétszállító útjuk során felfigyelnek egy fickóra akiről azt gondolják illetéktelen behatoló: úgy tűnik, erőszakoskodik a szépséges Susan-nel, akit titokban minden reggel megfigyel a két szemétszállító. Carl patkányriasztó légpuskájával fenékbe lövi az idegent, majd gyorsan elkotródnak a helyszínről. Másnap a két jóbarát köpni-nyelni nem tud, amikor egy kukában megtalálják az előző nap fenékbe lőtt férfi holttestét. Kiderül, hogy egy ismert politikusról van szó, a polgármester-jelölt Bergerről. Természetesen James és Carl azt gondolják, ők a felelősek a férfi haláláért, de nem fér a fejükbe, miért dobta valaki kukába a hullát. Elhatározzák, hogy egyelőre tovább rejtegetik a tetemet és megpróbálják kideríteni az igazságot...

 
2 990 Ft
Focus - A látszat csal (1DVD) (Will Smith)

Nicky (Will Smith), az átverés nagymestere összeszűri a levet Jess-szel (Margot Robbie), a szárnyait épp csak bontogató szélhámossal. Miközben átadja neki a szakma csínját-bínját, a férfi rádöbben, hogy túl közel került tanítványához, ezért aztán úgy dönt, hogy lelép. Három évvel később Jess – az időközben rutinossá vált végzet asszonya – feltűnik Buenos Aires-ben, egy nagymenő autóverseny kulisszái között, hogy alaposan felkavarja Nicky-t, méghozzá a férfi karrierje talán legveszélyesebb svindlijének kellős közepén.

 
1 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés