Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

krimi / vígjáték

Főkategória >DVD - külföldi >krimi / vígjáték

Sorrend:

Már megint bérgyilkos a szomszédom (1DVD) /használt/

Jimmy Tulipán Tudesky, a visszavonult bérgyilkos élvezi a nyugodt hétköznapokat mexikói tengerparti házikójában. Hála egykori szomszédja, Nicholas Oz Oseransky hamisított fogorvosi feljegyzéseinek, Tulipán meghalt a világ számára, és így sikerült átejteni fő ellensége, Gogolak bandáját.

Tulipán most takarít, kertészkedik és főz. Mindezeknek felesége, Jill nem örül. Felbukkan Oz, és lélekszakadva meséli, hogy a Gogolak banda elrabolta a feleségét. Jimmy hallani sem akar az egészről, ez már nem az ő ügye.

Ám Oz nyomában felbukkan a frissen szabadlábra helyezett bandavezér, Gogolák László és a verőlegényei, akik Los Angelestől követték a gyanútlan Ozt. Az öreg Gogolak bosszút akar állni Jimmy-n, aki kinyírta kedvenc fiát, Yannit.

 
1 990 Ft
Matador (2005) (1DVD) (Pierce Brosnan)

Julian Noble jólszituált bérgyilkos. Mestere szakmájának, de már belefásult, ezért inkább nőkre vadászik. Danny Wright átlagos utazóügynök, akire rájár a rúd: állásából kipenderítik, és a felesége kezd elhidegülni tőle.

Mindkét férfinak szüksége lenne némi vérfrissítésre. Kapóra jönnek hát egymásnak, amikor egy mexikói bárban összefutnak, és hamarosan olyan kalandra indulnak, amely mindkettőjük életét gyökeresen megváltoztatja.

Fejek hullnak, és poénok repkednek Richard Shepard szenzációs komédiájában, amely elegánsan vegyíti a fekete humort a kirobbanó akcióval. A filmet részben Magyarországon forgatták!

 
1 490 Ft
Még egy kis pánik (1DVD) (Provideo kiadás)

Paul Vitti, a rettegett maffiavezér egy nap igencsak
meglepi őreit a börtönben: bárgyú mosollyal fel-alá mászkál, és időről-időre
nótára gyújt. Ha Vitti musicalszámokat kezd el dalolni a cellájában,
vajon ki máshoz fordulhatnak az illetékesek, mint a pszichiáteréhez?

Sobel doktor hiába tiltakozik, gyorsan megszületik
a döntés: Vitti beköltözik Sobel házába, hogy alapos kezelésnek
vesse alá magát… Mi lesz ebből? Nos, csak semmi pánik!

Újra együtt a furcsa páros a nagysikerű Csak egy kis pánik
második részében. Vitti ezúttal készen áll, hogy új életet kezdjen, messze
a maffia világától - legalábbis ezt állítja. Gyenge idegzetű pszichiátere,
Ben Sobel azonban nem biztos benne, hogy ez a született bűnöző valaha is
jó útra térhet.

 
1 490 Ft
  Még egy kis pánik (1DVD) (Warner, pattintótokos) (szinkronizált)

Paul Vitti, a rettegett maffiavezér egy nap igencsak meglepi őreit a börtönben: bárgyú mosollyal fel-alá mászkál, és időről-időre nótára gyújt. Ha Vitti musicalszámokat kezd el dalolni a cellájában, vajon ki máshoz fordulhatnak az illetékesek, mint a pszichiáteréhez?

Sobel doktor hiába tiltakozik, gyorsan megszületik a döntés: Vitti beköltözik Sobel házába, hogy alapos kezelésnek vesse alá magát… Mi lesz ebből? Nos, csak semmi pánik!

Újra együtt a furcsa páros a nagysikerű Csak egy kis pánik második részében. Vitti ezúttal készen áll, hogy új életet kezdjen, messze a maffia világától - legalábbis ezt állítja. Gyenge idegzetű pszichiátere,
Ben Sobel azonban nem biztos benne, hogy ez a született bűnöző valaha is jó útra térhet.

 
1 990 Ft
Mint a kámfor (1DVD)

Jack Foley, az ország legsikeresebb bankrablója egy szép napon megszökik a börtönből, és azon kapja magát, hogy valami olyasmit ejtett rabul, ami a pénznél sokkal értékesebb... Karen Sisco szívét. Ez a nő okos. Ez a nő szexi, és Jack nagy pechjére ez a nő egy szövetségi rendőrbíró. De most mindent kockára tesznek, hogy megtudják, több is van-e közöttük, mint a törvény.

STEVEN SODERBERGH (Oceans Eleven – Tripla vagy semmi) filmjének főszereplői GEORGE CLOONEY (Vészhelyzet-sorozat), a gyengéd bűnöző, aki élete utolsó nagy balhéjára készül és Jennifer Lopez (Anyád napja), aki mindig a jó nyomon indul el és mindig a rosszfiúkat fogja ki.

 
1 990 Ft
Montreali bankrablás (1DVD) (Jean-Paul Belmondo)

Grimm (Jean-Paul Belmondo), a határozottan tehetséges csirkefogó
fantasztikus tervet eszel ki Montreal egyik bankjának kirablására.
A legbiztonságosabbnak kikiáltott bankba bohócnak öltözve érkezik
és mintegy harminc túszt ejt. Ezek után a rendőrség számára
kiismerhetetlenül viselkedve, különböző váratlannál váratlanabb
fortélyokat alkalmazva kirámolja az egész bankot. Látszólag
minden rendben is lenne, ám egyik társa úgy érzi kevesebbet
kapott mint amennyi járt volna neki.

 
990 Ft
Mortdecai (1DVD)

Ő a született gentleman. Elegáns, jó modorú, és mindig megőrzi a hidegvérét. Charles Mortdecai (Johnny Depp), a nagyvilági műkereskedő vad orosz banditákkal, az angol titkosszolgálat embereivel, megdöbbentően hosszú lábú feleségével és néhány nemzetközi terroristával a nyomában is mindig az marad, aki volt.
Ezúttal azonban a szokásosnál is nagyobb szüksége van különleges képességeire. A tudomására jut, hogy egy lopott festmény hátoldalára jegyezték fel annak idején a titkos kódot, melynek segítségével hozzá lehet jutni a nácik elrabolt kincseihez.

 
1 990 Ft
  Nagy balhé, A (1973 - The Sting) (1DVD) (Robert Redford) (Oscar-díj)

A NAGY BALHÉ minden idők egyik legnépszerűbb és legsikeresebb alkotása, amely osztatlan elismerést aratott a kritikusok körében is. A film hét Oscar-díjat® nyert, és elhozta többek közt a legjobb filmért járó Oscart® is. A parádés vígjáték az 1930-as évek Amerikájában játszódik. Egy ambiciózus, piti bűnöző (Robert Redford), és egy veterán szélhámos (Paul Newman) bosszút akarnak állni a gyűlölt bankáron (Robert Shaw), aki meggyilkolta a bandájuk egyik tagját. A szélhámos banda megszervezi és végrehajtja a „nagy balhét”, a filmtörténet legkáprázatosabb, legnagyobb átverését, amelynek a végéről nem marad el a frappáns csattanó sem.

 
2 990 Ft
  Nagy balhé, A (1973 - The Sting) (1DVD) (Robert Redford) (Oscar-díj) (Universal kiadás) (minimálisan használt példány)

A NAGY BALHÉ minden idők egyik legnépszerűbb és legsikeresebb alkotása, amely osztatlan elismerést aratott a kritikusok körében is. A film hét Oscar-díjat® nyert, és elhozta többek közt a legjobb filmért járó Oscart® is. A parádés vígjáték az 1930-as évek Amerikájában játszódik. Egy ambiciózus, piti bűnöző (Robert Redford), és egy veterán szélhámos (Paul Newman) bosszút akarnak állni a gyűlölt bankáron (Robert Shaw), aki meggyilkolta a bandájuk egyik tagját. A szélhámos banda megszervezi és végrehajtja a „nagy balhét”, a filmtörténet legkáprázatosabb, legnagyobb átverését, amelynek a végéről nem marad el a frappáns csattanó sem.

 
2 990 Ft
Nagy fehérség, A (1DVD)

Alaszkában nem sok minden történik – gondolhatnánk. Esik a hó, rénszarvasok jönnek-mennek az utakon. Néha mégis előfordul, hogy valaki hullát talál a szemetesben. Ráadásul még örül is neki. Az anyagi gondokkal küszködő utazási ügynök (Robin Williams), problémáinak megoldását látja a fagyott holttestben. A bolond, de mégis imádott feleségével (Holly Hunter) élő férfi, nem tud hozzájutni az évek óta eltűnt öccse (Woody Harrelson) után járó biztosítási összeghez, mert a biztosító nem akar fizetni. Az idegen hulla viszont egyáltalán nem hasonlít a testvérére, így sajnos húsbavágó átalakítás szükséges a személycsere hihetővé tételéhez. A megkerült, csúnya balesetben elhunyt testvér után már hajlandó fizetni a biztosító, annak ellenére, hogy az egyik biztosítási ügynök érzi, hogy valami nincs rendben az üggyel. De Williams mindennapjait nem csak a gyanakvó ügynök keseríti meg. A hullához tartozik két nehézfiú is, akik nem értik, hogy hova tűnt a szeméttárolóban átmeneti örök nyugalomba helyezett áldozat, és mindent elkövetnek azért, hogy megtalálják.

 
1 990 Ft
Nagy kaszálás (1DVD)

A szentestén játszódó történet kezdetén egy Charlie nevű stiklis ügyvéd és társa, Vic, kétmillió dollárra tesznek szert - persze nem tisztességes úton. A két jómadarat a számos elsőrangú komédiában bizonyított John Cusack és Billy Bob Thornton alakítja. A szélhámosok akkor kerülnek bajba, amikor a hóvihar és a csúszós utak miatt nem tudnak terveik szerint gyorsan lelépni a városból a lével, ehelyett Charlie italozhat cimborájával, Pete-tel, akit a pohos Oliver Platt alakít, és nyomulhat a striptease-bár tulajdonosnőjére, Renatára (Connie Nielsen), miközben persze próbálja elkerülni a helyi rendőrség figyelmét.

 
1 990 Ft
Nagy umbulda, A (1DVD)

Moses Wine (Richard Dreyfuss – Harmadik típusú találkozások), a hajdani hippi, az egyetemi háborúellenes mozgalom vezéralakja, a szabadságjogok élharcosa tíz évvel az egyetem befejezése után sem képes beilleszkedni a kispolgári életbe.

Magánnyomozóként keresi kenyerét, amikor válási ügyei és egyéb csip-csup esetei sorát megszakítja egy komoly politikai megbízás. Mosesnek a választási kampányt veszélyeztető szórólaphadjárat ötletgazdáit kell felkutatnia.

A nyomozás során szembesül azzal, hogy a hajdani radikális baloldali fiatalok időközben igencsak megöregedtek, és elveiket feláldozták a jólét, a kényelem vagy éppen a hatalom kedvéért. Mosest azonban más fából faragták: őt nem érdekli sem a hírnév, sem a pénz, csak az igazság iránti eltökélt szenvedély hajtja. Úgy tűnik, ezt a környezetében senki nem díjazza. Egyedül a két fia tekinti őt ezért „baromi menő detektívnek”.

 
990 Ft
Nagy zsákmány, A (1DVD)

Arthur és Anatole két kistílü bűnöző. Egy Párizsból Brüsszelbe tartó pénzszállító vonat kifosztására készülnek, csak éppen azzal a ténnyel nincsenek tisztában, hogy ez a terv már más fejében is megfordult...

 
1 990 Ft
Nagy zsozsó, A (1DVD) /használt, kissé karcos/

Jack Ryan élete csupa napfény és pálmafák. A laza szörfös naphosszat
csak a hasát sütteti vagy piti lopásokkal segíti magát hozzá egy kis jólétemelkedéshez.
Nyugodt napjait egy lélegzetelállító nő forgatja fel, aki egyszerű tervvel áll
elő: egy rahedli pénzt kereshetnek, ha Jack szót fogad és megcsinálja,
amire kéri...

Hullák és hullámok. Tengeri kalandok és tengernyi poén. Verőfényes románc és
igazi sztárparádé.

Morgan Freeman, Gary Sinise, Charlie Sheen és a többiek
gondoskodnak a felhőtlen szórakozásról. Ilyen az, ha a Szóljatok a köpcösnek
írója és az Otthon, véres otthon rendezője készít közös filmet.

 
1 490 Ft
Oceans Eleven - Tripla vagy semmi (1DVD) / pattintótokos /

3 kaszinó, 11 fickó, 150 millió dollár. A terv kész, a szabályok világosak.

Az Oscar®-díjas filmrendezo, Steven Soderbergh tehetsége soha nem látott szereplogárdával jelenik meg a Tripla vagy semmiben.

George Clooney alakítja Danny Oceant, aki a börtönbol szabadulva máris a tökéletes buntényen töri a fejét: kirabolni a három legnagyobb las vegas-i kaszinót, amelyek tulajdonosa (Andy Garcia), mellesleg Danny ex-feleségével (Julia Roberts) randevúzgat.

Egy hamiskártyás (Brad Pitt), egy zsebtolvaj (Matt Damon), egy osztó (Bernie Mac), egy robbantós (Carl Reiner) és hat másik szakember már a bandában van. Te beszállsz?

A film A DICSO TIZENEGY címu krimi-klasszikus új feldolgozása!

 
1 490 Ft
Oceans Thirteen - A játszma folytatódik (1DVD)

Merészebb. Kockázatosabb. Az eddigi legvakmerőbb balhé. George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon és a többiek újra összeálltak Steven Soderbergh rendezővel egy könnyed krimi kedvéért, amelyben megmutatják, hogyan lopnak a profik: elegánsan, stílusosan és nagy tételben.

Ismét Danny Ocean osztja a lapokat, szóval keménykedésnek helye nincs. Senkinek sem eshet baja, kivéve Willy Banket (Al Pacino) a simulékony vegasi kaszinótulajt, aki csúnyán átverte Ocean egyik emberét. Cserébe a banda ott vág vissza, ahol a legjobban fáj: a pénztárcájánál. Bank puccos kaszinótornyának nyitóestéjén óriási pénzek cserélhetnek gazdát – ha hagyják. Ocean és csapata azonban mindent megtesz azért, hogy a ház egy petákot se nyerjen, mi több Bank elessen a hőn áhított Öt Gyémánt díjtól is, amit már jó előre borítékolt magának. Ocean bankot robbant, nem vitás, tegyék csak meg tétjeiket!

 
1 490 Ft
  Oceans Twelve - Eggyel nő a tét (1DVD) (Oceans Twelve, 2004) (A fotó csak reklám!)

Visszatértek mind. Sőt. Eggyel bővül a keret és eggyel nő a tét a folytatásban, amely Danny Ocean és csapatának emlékezetes 160 milliós triplázását követi. De már 160 millió dollár sem a régi. Mióta huszonkét kézzel szórják a pénzt. Mióta Terry Benedict, a vegasi nagykutya vadászik a tőle ellopott dohányra. És mióta egy rejtélyes figura jár Dannyék nyomában. Elérkezett az idő egy – vagy több – újabb lélegzetelállító balhé kivitelezésére. A helyszín ezúttal Amsterdam, Párizs és Róma.

A rendező továbbra is Steven Soderbergh, miközben az első rész csapatához többek között Catherine Zeta-Jones csatlakozik – és a szerencseszámod immár a 12-es.

 
990 Ft
  Oceans Twelve - Eggyel nő a tét (2DVD + filmzene CD) (limitált kiadás)

Visszatértek mind. Sőt. Eggyel bővül a keret és eggyel nő a tét a folytatásban, amely Danny Ocean és csapatának emlékezetes 160 milliós triplázását követi. De már 160 millió dollár sem a régi. Mióta huszonkét kézzel szórják a pénzt. Mióta Terry Benedict, a vegasi nagykutya vadászik a tőle ellopott dohányra. És mióta egy rejtélyes figura jár Dannyék nyomában. Elérkezett az idő egy – vagy több – újabb lélegzetelállító balhé kivitelezésére. A helyszín ezúttal Amsterdam, Párizs és Róma. A rendező továbbra is Steven Soderbergh, miközben az első rész csapatához többek között Catherine Zeta-Jones csatlakozik – és a szerencseszámod immár a 12-es.

 
2 990 Ft
Oceans Twelve - Eggyel nő a tét (2DVD) (extra változat)

Visszatértek mind. Sőt. Eggyel bővül a keret és eggyel nő a tét a folytatásban, amely Danny Ocean és csapatának emlékezetes 160 milliós triplázását követi. De már 160 millió dollár sem a régi. Mióta huszonkét kézzel szórják a pénzt. Mióta Terry Benedict, a vegasi nagykutya vadászik a tőle ellopott dohányra. És mióta egy rejtélyes figura jár Dannyék nyomában. Elérkezett az idő egy – vagy több – újabb lélegzetelállító balhé kivitelezésére. A helyszín ezúttal Amsterdam, Párizs és Róma. A rendező továbbra is Steven Soderbergh, miközben az első rész csapatához többek között Catherine Zeta-Jones csatlakozik – és a szerencseszámod immár a 12-es.

 
1 990 Ft
On-lány (1DVD) (Nicole Kidman)

Az örökösen magányos, elszántan jámbor természetű banktisztviselő,
John Buckingham a feje tetejére állítja életét, amikor egy utolsó elkeseredett
kísérletet tesz a szerelemre, és postán menyasszonyt rendel magának az Oroszországból
szeretettel honlapról.

Az eredmény egy különc románc, mely váratlanul bohón komikus
thrillerré fajul, amikor a rejtélyes, láncdohányos "világháló-társ",
Nadja unokatestvérei meglepetésszerűen beállítanak.

John élete egy csapásra kizökken a mókuskerékvágásból,
és egy olyan kalandban találja magát, amelyre nem vágyott, de amire talán épp
nagy szüksége van. Amikor rákényszerül, hogy kirabolja a saját bankját, hogy
megmentse Nadja életét, akkor John rájön, hogy itt mindenkinek
van még egy-két meglepetés a tarsolyában - beleértve saját magát is.

 
990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés