Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Nagy umbulda, A (1DVD)

Nagy umbulda, A (1DVD)

Termék ára
990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Moses Wine (Richard Dreyfuss – Harmadik típusú találkozások), a hajdani hippi, az egyetemi háborúellenes mozgalom vezéralakja, a szabadságjogok élharcosa tíz évvel az egyetem befejezése után sem képes beilleszkedni a kispolgári életbe.

Magánnyomozóként keresi kenyerét, amikor válási ügyei és egyéb csip-csup esetei sorát megszakítja egy komoly politikai megbízás. Mosesnek a választási kampányt veszélyeztető szórólaphadjárat ötletgazdáit kell felkutatnia.

A nyomozás során szembesül azzal, hogy a hajdani radikális baloldali fiatalok időközben igencsak megöregedtek, és elveiket feláldozták a jólét, a kényelem vagy éppen a hatalom kedvéért. Mosest azonban más fából faragták: őt nem érdekli sem a hírnév, sem a pénz, csak az igazság iránti eltökélt szenvedély hajtja. Úgy tűnik, ezt a környezetében senki nem díjazza. Egyedül a két fia tekinti őt ezért „baromi menő detektívnek”.

A termék tulajdonságai

Új, fóliás példány

Színes, amerikai krimi / vígjáték

Kiadás: 1DVD, Fantasy Film

Főszereplők: Richard Dreyfuss, Susan Anspach, Bonnie Bedelia, John Lithgow, Ofelia Medina, Nicolas Coster, F. Murray Abraham, Fritz Weaver, Jorge Cervera Jr., Ron Rifkin

Rendező: Jeremy Kagan

Hangok: magyar 2.0; angol 2.0

Feliratok: magyar

Készítés éve: 1978

Hossza: 108 perc

Webáruház készítés