Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

rajzfilm / animációs

Főkategória >DVD - külföldi >rajzfilm / animációs

Sorrend:

Robin Hood (1DVD) (Disney)

Walt Disney 21. egész estés rajzfilmje Robin Hoodról, az igazság bajnokáról, a szegények védelmezőjéről és a gazdagok ellenségéről szól, és nem is akárhogyan. A klasszikus történetet ezúttal Walt Disney tüneményes állatfigurái keltik életre.

A kapzsi János herceg és csúszómászó segítője, Sir Szisz Notthingham városának lakóit szipolyozzák ki hatalmas adóikkal. Azonban a ravasz Robin Hood, az ő hűséges társa Little John, és a sherwoodi erdő apraja-nagyja elhatározzák, hogy túljárnak a herceg eszén, és véget vetnek zsarnoki uralmának. Robin megfogadja: addig nem nyugszik, míg Oroszlánszívű Richárdot vissza nem segíti a trónra, és el nem nyeri a bűbájos szépségű Marian kezét.

Walt Disney utánozhatatlan, élettel teli, emberi tulajdonságokkal felruházott rajzfigurái, a fantasztikus animáció és a fülbemászó dallamok felejthetetlen élményt nyújtanak a gyermekek minden korosztályának.

 
1 990 Ft
Robinson Crusoe  (1DVD) (2016, animációs)

Kedd, a társaságfüggő papagáj egy csöpp egzotikus szigeten él vidám barátaival. Habár a sziget maga a paradicsom, Kedd semmi másról nem tud álmodozni, csak arról, hogy felfedezze a világot. Egy hatalmas vihar után barátaival egy fura szerzetet találnak a parton: Robinson Crusoe-t. Kedd pedig egyből meglátja benne a lehetőséget, hogy más szigetekre is eljusson vele.

 
1 990 Ft
  Robinson család titka, A (1DVD) (Meet the Robinsons, 2007) (Disney) (szép külső papírtokkal)

A Walt Disney Stúdió váratlan ötletekből és meglepetésekből kifogyhatatlan, fergeteges animációs vígjátéka A Hihetetlen család, a Toy Story, és a Verdák lendületével és humorával hódít meg minden korosztályt!

A történet hőse egy kis csodagyerek, Lewis, aki tizenkét éves kora ellenére máris számos találmánnyal büszkélkedhet. Az árva mini-tudós gőzerővel dolgozik új találmányán, az Emlékszkenneren, amelynek segítségével megelevenítheti emlékeit, és végre láthatja édesanyját, akit soha nem ismert.

Felbukkan azonban egy különös srác, egy bizonyos Wilbur Robinson, aki azt állítja, hogy a jövőből érkezett, ahol egy gonosz Kalapos férfi sötét tervei megvalósítására használja Lewis találmányát. Bizonyítandó állítását, Wilbur magával viszi Lewist a jövőbe, ahol génmanipulált békák zenekara szórakoztatja a közönséget, ahol a kutyák szemüveget viselnek, és ahol Lewis megismerkedik Wilbur eszement családjával, a Robinsonékkal...

EXTRÁK

Kisfilm - A Robinson család feltalálása (kb. 17 p.) - magyar felirat
Kisfilm - Haladjunk előre - Találmányok, amelyek előbbre vitték a világot (kb. 6 p.) - magyar felirat
Kimaradt jelenetek - 3 kimaradt jelenet az alkotók bevezetőjével (kb. 7 p.) - magyar felirat
Audiókommentár - az alkotók közreműködésével - magyar felirat
Játék (hagyományos DVD-készüléken is játszható) - Családfa-játék
Videóklip - Kids of the Future (kb. 2 p.)
Videóklip - Little Wonders (kb. 4 p.)
 
1 990 Ft
Robotok (1DVD)

A Jégkorszak alkotóinak új, fergeteges vígjátéka egy olyan világban játszódik, ahol csupa robot él.

Rodney, az ifjú és idealista gépember a külvárosban nő fel, de sokkal többről álmodik: tervező szeretne lenni, mérnök, aki megszépíti a világot. Elindul hát a nagyvárosba, hogy mestere, Nagy Páka tanítványául szegődjön.
Ám a világ, melybe belekerül, a vasnál is keményebb szabályoknak engedelmeskedik. Úgy tűnik, Nagy Pákát az újításoknál már jobban érdeklik a frissítések, profik helyett inkább a profit izgatja. Rodney azonban nem hajlandó kiverni mikroprocesszoraiból az álmait. Segíti ebben őt egy áramvonalas robotlány és néhány régimódi, rozsdás barát.

 
1 990 Ft
  Röffencs Malac meséje és egyéb történetek (1DVD) (Beatrix Potter)
Beatrix Potter klasszikus mesekönyve és rajzfigurái elevenednek meg ebben a csodálatos animációban. Az írónő világhírű kis figurája, Nyúl Péter és barátainak története 80 millió példányban, 30 ország nyelvén jelent meg első kiadása óta.


Ebből a könyvsorozatból készült egy nem mindennapi, művészi értéket teremtő animációs sorozat, melynek kerete játékfilmes eszközökkel készült, s a keretben megmozdulnak és életre kelnek Beatrix Potter szeretett mesefigurái. ... 
1 990 Ft
Róka és a kutya, A (1DVD) (extra változat) (Disney)

Ezzel a klasszikussal egy újabb hiánypótló alkotás kerülhet a Disney-rajongók DVD-gyűjteményébe! Ez az utolsó Disney-rajzfilm, amelynek készítésénél a stúdió hőskorszakának legendás nagy öregjei is közreműködtek, együttműködve azokkal az új, fiatal, tehetséges animátorokkal, akik később a 90-es évek páratlan rajzfilmsikereit készítették a legendás stúdió égisze alatt!

A film egy különös barátság történetét meséli el.

Tod, egy kis róka, aki elvesztette a szüleit. A sors egy vadászkutya-kölyökkel, Copperrel hozza össze, majd vidám kalandok során át igaz barátságot kötnek.

A kutya azonban lassan megtanulja gazdájától, hogy az ő feladata a vadászat. Kiképzése után indul a rókavadászat. Coppernek választania kell a kötelesség és a barátság között...

 
1 990 Ft
Rontó Ralph (1DVD) (Disney)

Készülj a kalandra, hiszen „az utóbbi évek legeredetibb filmje” (Bryan Erdy, CBS-TV), amely kicsit és nagyot egyaránt elkápráztatott, végre DVD-n is megérkezett. A Rontó Ralph a Walt Disney Animation Studiostól káprázatos utazásra hív egy játéktermi játék belsejébe. Ralph évtizedek óta alakítja a rosszfiút népszerű videojátékában. Most azonban gondol egy merészet, és akcióban bővelkedő kalandra indul, hogy bebizonyítsa mindenkinek, igazi hős ő, akinek a szíve is a helyén van. Miközben izgalmas új világokat fedez fel, különösnél is különösebb barátokkal ismerkedik meg, közöttük a féktelen bajkeverő Vannellope van Schweetzcel. Amikor aztán egy elvetemült ellenség a világukat fenyegeti, Ralph ráébred: az egész játékterem sorsa az ő méretes mancsában van.

 
1 490 Ft
  Rózsaszín Párduc, A - A teljes rajzfilm-gyűjtemény (4DVD box) (digipack) (DVD díszkiadás) (fotó csak reklám!!) (kissé karcos példány)

1963-ban került a mozikba Blake Edwards azóta klasszikus krimi-vígjátéka, a Rózsaszín párduc, amely nem csak Peter Sellers feledhetetlen alakítása, hanem a film főcímében felbukkanó rajzfilmfigura, a csetlő-botló felügyelő orra alá borsot törő rózsaszínű párduc figurája miatt is hamar milliók kedvence lett világszerte. Az alkotók – látván a Henry Mancini fülbemászó zenéjére mozgó rajzfilm-párduc sikerét – útnak indították a legendás Rózsaszín Párduc rajzfilmsorozatot, amelynek 1964-1980 között készült összes klasszikus epizódja (124 rész!) most végre együtt, egy páratlan négylemezes DVD-gyűjtemény formájában juthat el a rajongókhoz!

 
9 990 Ft
  Rút kiskacsa és én, A (1DVD) (The Ugly Duckling and Me!, 2006)

A Shrek és a Jégkorszak alkotói nagy rajongói Hans Christian Andersen klasszikus meséjének, melynek főhőse egy nagyon csúnya kiskacsa, aki idővel gyönyörűséges hattyúvá változik.

Eddig a pontig nagyon sokan ismerik a mesét, de az már csak a filmből tudhatjuk meg, hogy Rágó, egy igen csúnyácska városi patkány vette gondjaiba főhősünket (aki szintén nem egy szépség) és hogy együtt kelnek útra, hogy keressenek egy cirkuszt, ahol majd felléphetnének, a jó mulatság - és nem utolsó sorban - a pénzszerzés reményében.

Fontos tudni azonban, hogy a két főhős terve ugyan briliáns, de nem pontosan úgy sül el, ahogy ők azt szeretnék...

Hogy az alkotók mekkora örömmel és lelkesedéssel formálták és alakították a két karaktert, az a kalandos, humorral teli filmből kiderül!

 
1 990 Ft
  Sammy nagy kalandja 1. - A titkos átjáró 3D (1DVD) (2D-s és 3D-s változat)

Sammy, a tengeri teknős, ahogy megszületik, azonnal rátalál a gyönyörű Shelleyre, fülig beleszeret, megmenti a halálos veszélyből, majd el is veszíti. Mindezt egy nap leforgása alatt. Másnap Sammy – ahogy minden teknős – elindul, hogy felfedezze a vízivilágot, mielőtt visszatér a partra, ahol született.Sammy hosszú éveken keresztül a Föld óceánjait szeli legjobb barátjával, Rayjel, s kalandok egész sorát éli át: barrakudákkal harcol, megmenekül egy halászsas elől, és megpróbálja felkutatni a rejtélyes titkos átjárót. Útja során azt is megtapasztalja, hogy az emberek hogyan tesznek kárt bolygónkban, vagy éppen hogyan védik azt.Azonban a sok-sok veszélyt és lélegzetelállító élményt átélve Sammyt mindvégig az a vágy hajtja, hogy újra láthassa élete szerelmét, Shellyt, remélve, hogy a lány sem felejtette el őt…

 
2 990 Ft
Sammy nagy kalandja 2. (1DVD) (kissé karcos )

Sammy és legjobb barátja, Ray első nagy kalandjuk után gondtalanul élnek a tengerparton. Éppen a frissen világra jött kisteknősöket, Rickyt és Ellát kísérik először a vízbe, amikor orvvadászok csapnak le rájuk és ejtik foglyul őket. A teknősöket Dubaj egyik látványos akváriumába viszik, ahol megismerkednek a hely Nagyfőnök néven basáskodó csikóhalával; Jimbóval, a gülüszemű haláli hallal, Luluval, a vagdalkozó kedvű homárral, egy jókora pingvincsaláddal és még sok más tengeri herkentyűvel.
Nem terveznek azonban itt hosszú távra berendezkedni, mert várja őket az igazi otthonuk. Egy trükkös szökési terv segítségével, az izgalmasabbnál izgalmasabb kalandokat átvészelve, Sammynek talán esélye lehet megmenteni a többieket és viszontlátni élete szerelmét, Shellyt.

 
1 990 Ft
Sárkány mesék 2. (1DVD)

Epizódok:

- Szivárvány Kanyon
- Madárlesen
- Kirándulás a hósárkányhoz
- Bújócska
- Sárkányvita
- Tollasbál
- Néma tündér
- Ki mit tud

 
990 Ft
  Scooby-Doo - Wrestle mánia: Rejtély a bajnokságon (1DVD) (2014)

Amikor Shaggy és Scooby jegyeket nyernek a WrestleMania nevű rendezvényre, az egész csapat a WWE városba utazik. A várost azonban egy titokzatos medve-kísértet tartja rettegésben, ami a show-ra is veszélyes lehet. Scooby-nak, Shaggy-nek, Velmának, Daphne-nek és Frednek együtt kell dolgoznia a WWE szupersztárokkal, hogy megoldhassák ezt a rejtély.

 
1 990 Ft
Scooby-Doo és a fantoszaurusz rejtélye (1DVD) (2011)
Ami nyugalmas fürdőzésnek indul, őslényfrásszá alakul, miután Scooby-Doo és a csapat rábukkan a helyi mondák rettegett teremtményére, a fantoszauruszra. A kreatúra azért kel életre, hogy megvédje a titkos sivatagi barlangokba rejtett kincseket, ám esélye sincs Bozonttal szemben, amikor az egy új hipnózismódszer segítségével megtalálja a benne szunnyadó hőst. Például bátrabb lesz, sőt még kevésbé éhes is! A gyanúsítottak színes társaságában pedig akad motoros banda, kapzsi cég és egy rakás túl... 
1 990 Ft
  Scooby-Doo! A rivaldafényben (1DVD)(egész estés rajzfilm)
Scooby-Doo, Bozont és a banda Atlantic Citybe érkeznek vakációzni... ám nem akármilyen cirkusz és megoldandó rejtélyek várnak rájuk. Miután ellátogatnak egy cirkuszba, ahol farkasemberek rémisztgetik a nézőket, a csapat álcába bújik, hogy kiderítse az okokat. Diána bohócként, Fred trapézművészként, Vilma emberi ágyúgolyóként, Bozont porondmesterként, Scooby-Doo pedig lélegzetelállító mutatványokra képes cirkuszi kutyaként próbálja megfejteni a titkot, és megmenteni a cirkuszt. Amikor azonban ... 
1 990 Ft
  Scooby-Doo! Hold szörnyes őrület  (1DVD) (egész estés rajzfilm) (kissé karcos példány)
Óriási lépés ez az emberiségnek, no meg a kutyáknak is, Scooby-Doo és a banda ugyanis epikus méretű, interplanetáris kalandra indul ebben a vadi új egész estés moziban. Miután tombolán helyet nyernek az utolsó öt szabadon maradt ülésre, Scooby-Doo, Bozont, Fred, Daphne és Velma az űr felé veszi az irányt Sly Baron vadonatúj űrhajója, a Sly Star One fedélzetén. A bolygóközi mókának aztán egy titokzatos földönkívüli vet véget, aki megpróbálja elpusztítani a hajót, mire az kénytelen megszakítani... 
1 490 Ft
  SCOOBY-DOO! Kalózok  a láthatáron (egészestés rajzfilm) (1DVD) (2006)
Ajaj! Scooby-Doo és a banda vitorlát bont és egyenesen a világ legrejtélyesebb pontja felé hajózik, amely nem más, mint a Bermuda-háromszög kellős közepe! Itt aztán minden sarokban van valami, ami parára ad okot: földönkívüliektől kezdve a borzasztó Szellemkalózokig, akik előszeretettel ágyúzzák az erre tévedő hajókat. S a helyzet akkor kezd csak eldurvulni igazán, mikor a Szellemkalózok elrabolják Fred szüleit, és az anyukájából vérbeli kalózt faragnak. Scooby-nak, Bozontnak és a többieknek ... 
1 990 Ft
  SCOOBY-DOO! Vámpírmusical (egészestés rajzfilm) (1DVD) (2011)
Scooby-Doo, Bozont és a banda szeretnének végre kikapcsolódni. Hogy hol? Bárhol, ahol nincsenek szellemek és szörnyek! Ám Vilma nem is volna Vilma, ha nem épp a Vámpírfesztiválra kormányozná a Csodajárgányt. A fesztivál kissé vérszegény míg a holtsápadt szívtipró, Bram és vámpírtémában alkotó zenés társulata egy ősi varázsdallal fel nem támasztja a sírból a veszedelmes vámpírt, Valdroniát. A fesztivál felbolydul, és a banda ismét nyakig van a pácban. Bozont biztos benne, hogy megharapták Sc... 
1 990 Ft
Scooby-Doo!: Batman a bátor és a vakmerő (1DVD) (2018)
Mikor Scooby-Doo és a banda olyan ravasz gazemberekbe ütköznek, akik még rajtuk is kifognak, a Sötét Lovag, azaz maga Batman siet a segítségükre. Miután egy megoldatlan ügy a múltjából nem hagyja nyugodni Batmant, és a titokzatos Bíbor Köpeny azzal fenyeget, hogy átveszi az uralmat Gotham City felett, a Sötét Lovag a Rejtély Rt. segítségét kéri abban, hogy felgöngyölítsék az ügyet. Vajon a csapatmunka elég lesz ahhoz, hogy megoldják a legújabb rejtélyt, és meghiúsítsák a földkerekség leggonos... 
1 990 Ft
Scooby-Doo!: Lidérces Hollywood (1DVD) (2016)
Ó, Hollywood! Az a rengeteg ragyogás és csillogás... no meg rémek és szörnyek! Csatlakozz kedvenc négylábú nyomozódhoz, Scooby-Doo-hoz, valamint Bozonthoz és a Rejtély Rt-hez, akik ezúttal az Álomgyár árnyékos oldalán találják magukat. Miközben épp a legendás Brickton Studiosban tesznek látogatást, Scooby és barátai első kézből tapasztalják meg, milyen kísérteties is tud lenni Hollywood, mikor hirtelen jól ismert filmes szörnyek teszik jelenésüket, mintha csak egy filmszerepre készülnének. Cs... 
1 990 Ft

Sorrend: