Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

rajzfilm / animációs

Főkategória >DVD - külföldi >rajzfilm / animációs

Sorrend:

Frédi, a csempész-rendész (1DVD) (egész estés rajzfilm)

Flintstone Frédi, szuperügynök nem mondható szuper agynak – ám ő egy történelmi hős, ki a történelemmel egyidős. S hogyha tán nem ismerősöd, majd megmondja egyik ősöd: ki is az a Frédi, Béni, s miért érdemes őket nézni! Kőkorszaki szakink átveszi egy titkosügynök munkáját, ki megütötte bokáját a futkosásba – s láss csudát, Frédi ügynökünk kiköpött mása! Küldetése sem akármi: a Zöld Gúnárt kell megtalálnia. (Ő egy kőkorszaki garázda, ki a világuralomért csatázna.) Ám Frédi a csapdát körmönfont ássa: családját viszi el körutazásra...

Frédit, Bénit, Vilmát, Irmát Eurockba repíti a szárnyas járgány, ahol immár várja őket egy mammutnyi ármány! Az új kőkorszaki sztoriban igen sok küzdés és spuri van: ám a történet nem érhet véget, míg meg nem fékezik a kémet. Ezt a filmet nem adják már moziba – nézzed hát meg a dévédén izibe!

 
2 990 Ft
Fritz macska kilenc élete (1DVD)

Fritz munkanélküli, megunt feleségével és haszontalan gyerekével él. A valóság problémái elől kábítószeres lázálmaiba menekül, feltűnik a gazdasági válság sújtotta 1930-as években éppen úgy, mint Hitler pszichiátereként.

 
1 490 Ft
G-Force - Rágcsávók (1DVD) (Disney)

A Disney legújabb animációs családi komédiája csupa izgalom és rengeteg nevetés! Ha a világ veszélyben van, a szakértők a legjobbakhoz fordulnak segítségért: a G-Force, vagyis a Rágcsávók csupa ultramodern kütyüvel felszerelt, harcara kész mesterkémből áll – akik történetesen mind tengerimalacok. Amikor szükség van rájuk, még az sem állítja meg őket, hogy az FBI megszünteti különleges – fűrészporral jól bélelt – ügyosztályukat. Ők akkor is bevetik magukat, és bebizonyítják, hogy a méret nem lényeg, az igazi titkosügynök pedig minden terráriumban feltalálja magát!

A Karib-tenger kalózai és A nemzet aranya producere ezúttal sem spórolt a gyors és izgalmas jelenetekkel, vad kaszkadőrmutatványokkal, digitális képvarázslatokkal és őrületes poénokkal: a Rágcsávók az egész családot jókedvre deríti!

 
1 990 Ft
G.I.Joe the movie (Rajzfilm) (1DVD) (1987)
A G.I. Joe csapat tagjai éppen egy rádióhullámokat kibocsátó, az emberiség energiaellátását forradalmasító átviteli berendezést tesztelnek, amikor ősi ellenségeik, a Cobrák, az emberiség szabadságát és létét veszélyeztető terroristacsoport tagjai váratlanul megtámadják őket. A Cobrák, a negyvenezer éves múltra visszatekintő kígyóemberek törzsének csupán egyetlen célja van ezzel az akcióval: mégpedig az emberi faj félreállítása és a több generációval ezelőtti Cobra-egyeduralom visszaállítása. ... 
1 990 Ft
  Garfield Show 1. - Lasagna invázió (1DVD) (2009) (animációs film)

Epizódlista:

  1. Lasagna invázió
  2. Egérfelesleg
  3. A tökéletes pizza
  4. Madármentő akció
  5. Kutyaszorítóban
  6. Ubul szerelmes
 
1 990 Ft
  Garfield Show 2. - Macskazene (1DVD) (2009) (animációs film)

Epizódlista:

  1. Macskazene
  2. Pulykavész
  3. Csendes Jack
  4. A rejtélyes X ügynök
  5. Macszilla
  6. Az a fránya hétfő
 
1 990 Ft
  Garfield Show 3. - Nermal király (1DVD) (2009) (animációs film)

Epizódlista:

  1. Nermal király
  2. Mici nyomában
  3. A telihold
  4. Családi látogatás
  5. Egy nap a farmon
  6. Házikedvenc verseny
 
1 990 Ft
  Garfield Show 6. - Vízalatti kalandok (1DVD) (2009) (animációs film)

Epizódlista:

  1. Vízalatti kalandok
  2. Halból is megárt a sok
  3. A kis farkas
  4. Az idő ura
  5. A családi fotó
  6. Virtuális világ
 
1 990 Ft
  Garfield Show 8. - Mókusvadászat (1DVD) (2009) (animációs film)

Epizódlista:

  1. Mókusvadászat
  2. Sajtból van a világ
  3. Rosszabb már nem lehet
  4. Egy nap a fa tetején
  5. A szuperhős
  6. A gondolatolvasó 
 
1 990 Ft
Geronimo Stilton 4. Tudós gyógyegér + 2 történet(1DVD)

Epizódok:

- Tudós gyógyegér
- El a manccsal, Sajtpofa!
- Az aktatáska titka

 
990 Ft
Geronimo Stilton 6.- Színjáték az egész! (1DVD) (2009)
Geronimo meglátogatja legújabb akciófilmjének forgatásán régi rendező barátját. EJ megkéri, hogy járjon végére a kalamajkának, mely a forgatást az első perctől kíséri…
 
1 990 Ft
Geronimo Stilton: Bálnakaland +2 történet (1DVD)

Epizódok:

- Bálnakaland
- Beugró egér
- Szuperkrokodil

 
1 990 Ft
  Ghost In The Shell 1. - Páncélba zárt szellem 1. (1DVD) (japán rajzfilm)

2029-et írunk. A humán értékek jelentősségüket vesztették: a világot az irányítja, aki a legtöbb információval bír, így az emberek rácsatlakoztak egy globális hálózatra, amely az élet valamennyi területét befolyásolja. Talán ezért is akarják olyan sokan feltörni. A technoterroristák megakadályozására jött létre a Section 9 névre hallgató különítmény, amely kibernetikus beültetésekkel felturbózott kommandósokból áll. Emberfeletti lények ők, gépi segítséggel agyuk és izomzatuk sokkal többre képes, mint egy átlagemberé, de létük bizonytalanságának is ez jelenti alapját.

A géptestben lakozó Kusanagi Motoko őrnagy egy különösen veszélyes bűnöző, a Bábjátékos után nyomoz, aki testről testre vándorol, ezért kilétét szinte képtelenség meghatározni. Közben megmagyarázhatatlan esemény történik: egy kiborg-gyártó üzem magától összeszerel egy új fémtestet, amelyben különleges értelem, a Szellem nyomaira bukkannak...

Shirow Masamune 1989-ben íródott mangájából Mamoru Oshii 1995-ben forgatott szenzációsan zavarba ejtő animét. A látványos akciójelenetekkel tarkított szövevényes nyomozás során a tudományos fantasztikum egyik legizgalmasabb kérdése kerül boncasztalra: az elgépiesedett világban hol ér véget az ember és hol kezdődik a robot?

 
3 990 Ft
Gondos Bocsok - Utazás Mókavárosba (1DVD)
A legszívmelengetőbb számítógépes rajzfilm! A Gondos Bocsok életre kelnek ebben az egész estés öt eredeti filmdalt tartalmazó rajzfilmben.

Miután egyik tréfája balul sül el, Mókamaci nekiindul az Óvómacik falujából olyan vidéket keresni, ahol örömmel fogadják a vicceit. Mókavárosba érkezve megválasztják a hóbortos birodalom királyává, ahol a móka és kacagás az úr. Még a királyi jogart is rábízzák, mely a varázshatalommal bíró koronaékszereket, Mókaváros mágikus titkának nyitját őrzi... 
1 990 Ft
  Grimm legszebb meséi: Holle anyó, A palackba zárt szellem, Üveggömb (1 DVD)

Grimm legszebb meséi sorozat
(3 csodálatos mese 1 DVD-n)

Epizód:

Holle anyó

A palackba zárt szellem

Üveggömb

+ Ajándék Lolka és Bolka epizód

 
990 Ft
Gru 1. (1DVD)

Egy csendes kertváros barátságos házai között áll egy komor fekete épület, melynek gyepét még az utcában élő kutyák is messze elkerülik. Itt rejtőzik Gru, aki izgága kis Minyonokból álló serege élén azon dolgozik, hogy meghódítsa a világot. Zsugorsugarakkal, fagyasztóflintákkal, harcászati monstrumokkal és föld-levegő rakétákkal felfegyverkezve Gru bárkit képes legyőzni, aki csak az útjába áll. Ám amikor betoppan az életébe az a három árva lányka, akik elhatározták, hogy apukát faragnak maguknak Gru-ból, a mindenre elszánt szuper gonosz világhódító tervei egy csapásra veszélybe kerülnek. Hisz míg Gru arra készül, hogy ellopja a Holdat, ez a három tündérke simán elrabolja a szívét.

 
1 990 Ft
Gru 2. (1DVD) (Bontonfilm kiadás)

Az Illumination Entertainment óriási sikerű animációs komédiájában visszatér Gru (Steve Carell), az egykori főgenya, aki időközben visszavonult a bűnözéstől, hogy felnevelje három lányát. A dolgok azonban új fordulatot vesznek, mikor az Anti-Gonosz Liga a segítségét kéri abban, hogy akadjon nyomára egy fondorlatos bűnözőnek, aki az egész világot fenyegeti. Új partnerével, Lucy-vel (Kristen Wiig) az oldalán Gru és a Minyonok egy váratlan fordulatokkal teli, óriási kalandra indulnak.

 
1 990 Ft
Gru 3. (1DVD)

Az emberiséget új gonosztevő fenyegeti: a 80-as évekért rajongó egykori gyereksztár, Balthazar Bratt. Miután Gru és újdonsült felesége, Lucy képtelenek legyőzni fondorlatos ellenfelüket, megalázó módon kirúgják őket az Anti Gonosz Ligából. Ráadásként a minyonok is megelégelik, hogy főnökük jó útra tért, ezért faképnél hagyják Gru-t, aki már azt sem tudja, kicsoda is ő valójában. Kedvenc mogorva hősünknek azonban nincs sok ideje a kesergésre, felbukkan ugyanis egy titokzatos idegen, aki azt állítja, ő az elveszett ikertestvére és ég a vágytól, hogy együtt dolgozhasson fivérével. Gru beadja a derekát: a közös kaland során ismét megtapasztalja a gonoszkodás örömét – de persze immár a jó ügy érdekében használja fel képességeit.

 
1 990 Ft
Gumimacik 1.évad 13-17.rész, A (1DVD) (1985)
Mindegyik gumimaci más és más. Gráfi morgós, Zámi gyengéd, Gremi bölcs, Támi imád enni, Száni harcias, Káni bátor... de ha veszély leselkedik rájuk, egykettőre összefog a félelmet nem ismerő gumimacicsapat! Varázslatok mérik össze az erejüket, amikor Dom Gordo Dunwyn erdejében reked és feldühíti a gumimacikat. Gráfinak minden segítségre szüksége van, hogy legyőzze a fővarázslót... de a kalandok folytatódnak: hatalmas vadkan, elvarázsolt vízköpő és neveletlen farkaskölyök is szerepel bennük – ... 
1 990 Ft
Gumimacik 2. évad 21.-25. rész (1DVD) (2011)

Epizódok:

  1. A lebegő sziget
  2. Tengerre, macik!
  3. A csodadoktor/Ne ébreszd fel az alvó óriást!
  4. Utazás Medvédiába
  5. Híd a Gumi-folyón/Légyott Drackmoorban
 
1 990 Ft

Sorrend: