Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

rajzfilm / animációs

Főkategória >DVD - külföldi >rajzfilm / animációs

Sorrend:

  Én kicsi pónim (My Little Pony) 11. - Tündérvölgy veszélyben 2. (1DVD) (használt példány)

Ez a varázslatos és kalandos sorozat nem hiába bűvöli el a gyerekeket világszerte. Legyél te is részese a kis pónik vidámsággal teli mindennapjainak, tarts velük izgalmas kalandjaik során és szurkolj nekik, hogy újra és újra sikerüljön megvédeniük Ponyland-et a fenyegető gonosztól. A pónilányok és pónifiúk együtt csodálkoznak rá a világra, tanulnak saját hibáikból és szereznek egyre több tapasztalatot, így válnak közben a legjobb barátokká. Te is legyél mérges, nevess vagy sírj együtt velük, és közben megtanulhatod, miről is szól az igaz barátság.

Epizódok:

- Tündérvölgy veszélyben 6-10.

 
990 Ft
Énekelj! (1DVD) (Illumination) (2016) (fotó csak reklám)
Az Illumination Entertainment legutóbb A kis kedvencek titkos életébe engedett betekintést, most pedig egy zenés tehetségkutató kulisszái mögé kalauzolja nézőit.
Buster Moon, a csőd szélén álló színigazgató koala utolsó esélyként megrendezi a világ legnagyobb énekversenyét. Öt jelentkező emelkedik ki a többiek közül: egy egér, akinek a hangja és a modora is simulékony; egy félénk tini elefánt, akinek hatalmas a lámpaláza; egy túlhajszolt anya, aki 25 kismalacot gondoz; egy ifjú gen... 
2 990 Ft
Eperke - Csodacsapat (1DVD) (2012)
Bogyóhercegnő elhatározza, hogy óvodát és játszóteret épít a Bogyóbabáknak. Sajnos a végeredmény egy kicsit szürke és unalmas lett, ezért megkéri Eperkét tud e ajánlani valakit akinek vannak jó ötletei és stílusa, hogy vidámmá varázsolják az óvodát. Eperke azonnal két barátnőjét ajánlja: Limonádé és Málnahab lesz a legalkalmasabb a feladatra. A két lány azonban minden apróságon összekap, nem tudnak együttműködni, ezért külön−külön kezdenek el dolgozni.... 
990 Ft
Eperke 4. - Szabály az szabály, A (1DVD)

Szilvapuding táncbemutatót szervez Eperke kávézójában, már a meghívókat is elkészítette. Azt azonban elfelejtette, hogy az a szabály, hogy a kávézó naptárjában ellenőrizni kell, szabad e az általa választott időpont. Amikor kiderül, hogy azt az időpontot már Áfonya foglalta le, nagyon megsértődik és új helyszínt választ. Ezzel még nem is lenne gond, de ő is felállítja tánciskolájának saját titkos jelszavakkal és sárga kalapokkal bonyolított szabályait. Amikor a tánciskolába érkezők a szabályok miatt nem tudnak bejutni, ők is elhatározzák, hogy saját szabályokat fognak hozni.

 
990 Ft
  Eperke epresen új kalandjai 1. - Fesztiválhercegnő (1DVD) (Strawberry Shortcakes Berry Bitty Adventures: Berry Best Berryfest Princess, 2010) (A fotó csak reklám!)
Amikor Eperpici városban elolvad az utolsó hókupac is, vidám kacagás tör az égre - itt a tavasz! Ha pedig itt a tavasz, akkor meg kell rendezni a Tavaszfesztivált. Tavaszfesztivál pedig nincs Fesztiválhercegnő nélkül. A városka lakói vetélkedővel és szavazással döntik el ki legyen az. Megkezdődik az izgalmas, de vidám küzdelem a lányok között. Arra is fény kerül az izgalmak közepette, hogy ki utazhat a Fesztiválhercegnő mellett a feldíszített hintóban.
Epizódok:
-Fesztiválhercegnő
-Ünnepi felvonulás
-A legjobb döntés
-Galoppaló
A sorozat 3D-s megkülönböztetéséről : a film már nem a korábbi hagyományos rajzfilmkészítési eljárással, hanem 3 dimenziós számítógépes animációs eszközökkel lett előállítva, az eddig megszokott (korábbi részekben látható) rajzfilmfigurák új generációs megjelenésére utal!
 
990 Ft
Eperke és barátai - 2. évad (3DVD) (2003)

Karamella; Egyszer fenn, máskor lenn; Lovas kaland; Lovak fesztiválja! - DVD 2. Itt van Süti! Mentaszörp kedvence; Édes Mézes titka; Áfonya rém - DVD 3. A játék a fontos; Jelmezbál; Titokzatos tengerpart; Az elveszett kincs legendája.

 
1 990 Ft
  Eperke és barátai 17. - Ha megnövünk (1DVD) (2007)(nagyon karcos példány)
1. Az űrhajózás
Mi leszek, ha nagy leszek? - merül fel a kérdés, miközben Eperke és barátai a csillagokat bámulják az égen. Édes Mézes arról álmodik, hogy űrhajós lesz felnőtt korában és átszelheti az univerzumot. A többiek ugyan nem hiszik, hogy ez teljesülhet, csak Eperke az, aki bátorítja. Amikor Édes Mézes elalszik, álmában épít egy űrrakétát, amivel egy remek űr-kalandra repíti barátait. Mikor végül felébred és rájön, hogy csak álmodta az egészet, Eperke megnyugtatja, hogy egy napon b... 
990 Ft
Eszeveszett birodalom 1. (1DVD) (Disney)

Kuzcónál nincs lazább uralkodó egész Dél-Amerikában:
élvezi a gazdagságot, a hatalmat és a jó zenét. Aki pedig nem tetszik neki,
azt egyik segédje szívesen kihajítja az ablakon. Legújabb terve: vízividámpark
építése egy közeli napsütéses hegyoldalon. Hogy ott most még egy falu áll? A
részletek nem érdeklik Kuzcót. Az viszont nyilván érdekelné, ha tudna
róla, hogy udvari boszorkánya, Yzma is a trónra vágyik. Ám a méreg, amit
a varázslónő ütődött szolgája, Kronk kever a császár levesébe, nem tökéletes,
és Kuzco véletlenül lámává változik.

Menekülés közben pedig belekeveredik egy jólelkű pásztor,
Pacha nyájába: Pachával csupán az a baj, hogy pont az ő faluját
kellett volna lerombolni a vízicsúszda kedvéért...

Miközben a császár igyekszik megszokni a lámaságot, és így
visszajutni a palotába, a nyafka varázslónő és bamba szolgája elkapni szeretné
őt. Pacha pedig maga sem tudja, mit tegyen. Segítsen a fenséges és nagyszájú
lámának? Vagy jobban jár, ha magára hagyja a dzsungelben?

 
1 990 Ft
  Eszeveszett birodalom 2. - Kronk, a király (1DVD) (Disney) (kissé karcos példány)

Minden jó, ha vége jó – gondoltuk nemrég, amikor a Walt Disney eszeveszett rajzos vígjátékában, az Eszeveszett birodalomban minden rossz elnyerte méltó büntetését, minden jó megkapta méltó jutalmát, a butus, melák Kronk – a gonosz Yzma egykori szolgája - pedig, (aki még ahhoz is gügye, hogy megkülönböztesse a jót a rossztól) végre álmai foglalkozását űzheti és amellett, hogy főszakácsként dolgozik, vezetheti a kismókusok cserkésztáborát.

Minden rendben tehát. Vagy mégsem? Kronk egy nap levelet kap apukájától, aki arra készül, hogy hosszú évek után meglátogassa „kicsi” fiát. Kronkra még soha nem lehetett büszke, hiszen a melák még soha nem vitte semmire, éppen ezért a látogatás hírére Kronk pánikba esik. Vajon büszke lenne az apukája arra, hogy ő husikákat sütöget és mókusokkal játszadozik? Ennél azért komolyabb karriert várna tőle, nem?

Még „szerencse”, hogy régi gazdája, Yzma újra felbukkan a színen, és bomba üzletet ajánl a kelekótya óriásnak: azt állítja, hogy feltalált egy csodálatos fiatalító-szert, és Kronknak csak el kellene adnia a főzetből néhány adagot az öregek otthonában, ahol jól ismerik a kedves, bárgyú főszakácsot. Persze, ha az ötlet Yzmától származik, annak nem lehet jó vége…

Az Eszeveszett birodalom folytatásában a főszerep a sztori legnépszerűbb figurájának jutott! Újabb kalandok, újabb poénok és újabb fülbemászó dalok várják a régi és új rajongókat ebben a filmben, amely ugyanolyan nagy költségvetéssel készült, mint az eredeti történet!

 
2 990 Ft
Fantasztikus utazás Óz birodalmába (1DVD) (2017)
A ravasz és galád Urfin legfőbb vágya, hogy átvegye a hatalmat a meseszép Varázs Földe felett. Az általa készített fa bábuk segítségével sikerül is elfoglalnia a békés Smaragdvárost, ám egy valakivel nem számol. Dorothy éppen hazafele igyekszik Kansasbe, ám előtte még segítségül hívják őt Smaragdváros lakói. A bátor kislány nem egyedül vág neki a kalandnak, régi barátai, Oroszlán, Bádogember és Madárijesztő is segít neki legyőzni a gonosz Urfint. 
1 990 Ft
  Fantázia 2000 (1DVD) (extra változat) (Disney) (Pro Video kiadás)

A Fantázia 2000 képek és hangok varázslatos egyvelege, amely hosszú évek technikai újításainak köszönhetően Walt Disney egyik legcsodásabb munkájából nőtte ki magát. E zenei-képi mestermű csodás világát egy vadonatúj darab, a Musicana színesít tovább.
Beethoven, Gershwin, Sosztakovics, Dukas, Respighi, Elgar és Sztravinszkij szó szerint életre kel a képernyőn repülő bálnák, vízhordó seprűk, egy mindent felfaló tűzmadár, Donald kacsa, Mickey egér, Noé összes állata és sok-sok egyéb káprázatosabbnál káprázatosabb lény, forma és szín segítségével. A Fantázia 2000 a fantázia diadala, amely a család legapróbb és legidősebb tagját is garantáltan elvarázsolja!

 
1 990 Ft
Fedőneve: Pipő (1DVD)

Volt egyszer egy Meseország, ahol minden a megszokott rendben ment, egészen addig, amíg a Jó és a Rossz egyensúlyára ügyelő Varázsló úgy döntött, hogy szabadságra megy, és segédeire bízza a felügyeletet. Munk és Mambó azonban addig ügyetlenkednek míg a Gonosz Mostoha kezébe kerül az irányítás, és ő új befejezést szeretne az ismert történeteknek: Győzzenek a Rosszak!

Hamupipőke (barátainak csak Pipő) nem nézi tétlenül, hogy a Szőke Herceg várat magára, és barátaival: Rickkel, a mosogatófiúval, a törpékkel és tündérekkel, szembeszáll Friedával, hogy visszaállítsa az egyensúlyt Jó és Rossz között.

Vajh sikerül-e megmentenie Meseországot és megtalálnia az igaz szerelmet ott, ahol legkevésbé remélné?

 
1 990 Ft
Fel (1DVD) (Disney) (Pro Video kiadás)

A Pixar mindig különlegeset és újat alkotó munkatársai, köztük a Szörny Rt. ünnepelt rendezője szó szerint is felemelő, és egyben rendkívül szórakoztató kalandra csábít, ahol a határ a csillagos égnél kezdődik!

Carl Fredricksen, az ábrándos természetű, nyugdíjas lufiárus élete nagy húzására készül. A házára kötött sok-sok léggömb segítségével felemelkedik, és elrepül, hogy megkeresse gyermekkori álmainak elveszett világát. De véletlenül egy potyautast is magával visz: Russelt, a nyolcéves, otthonülő kiscserkészt. A világ legfurcsább párosa kalandos útja során fantasztikus helyekre jut el és csodálatos barátokat szerez: beszélő kutyát és 4 méteres, repülni képtelen madarat is. A dzsungel mélyén a vén Carl rádöbben, hogy néha nem azok életünk legnagyobb kalandjai, amiket elképzeltünk magunknak.

 
1 990 Ft
Fel (1DVD) (Up, 2009) (Disney) (Pixar) (Intercom kiadás)

A Pixar mindig különlegeset és újat alkotó munkatársai, köztük a Szörny Rt. ünnepelt rendezője szó szerint is felemelő, és egyben rendkívül szórakoztató kalandra csábít, ahol a határ a csillagos égnél kezdődik!

Carl Fredricksen, az ábrándos természetű, nyugdíjas lufiárus élete nagy húzására készül. A házára kötött sok-sok léggömb segítségével felemelkedik, és elrepül, hogy megkeresse gyermekkori álmainak elveszett világát. De véletlenül egy potyautast is magával visz: Russelt, a nyolcéves, otthonülő kiscserkészt. A világ legfurcsább párosa kalandos útja során fantasztikus helyekre jut el és csodálatos barátokat szerez: beszélő kutyát és 4 méteres, repülni képtelen madarat is. A dzsungel mélyén a vén Carl rádöbben, hogy néha nem azok életünk legnagyobb kalandjai, amiket elképzeltünk magunknak.

A rendkívül vicces extrák között ott a Dug különleges feladata című kisfilm is. A FEL! DVD egész egyszerűen kihagyhatatlan.

Az év legmagasabbra jutó animációs filmje.

EXTRÁK

Bónusz kisfilm - Kissé felhős
Kisfilm - Dug különleges feladata
Kisfilm - Vár a kaland
Alternatív jelenetek - Muntz sokféle vége
Audiókommentár - a rendező közreműködésével
 
1 990 Ft
  Film Noir - Ha Rémálomra ébredsz (1DVD) (animációs film) (karcos példány)
Raymond Chandleri stílusbravúr, a modern akciófilmek dinamizmusával. A film noir egy látványos fekete-fehér animációs film. Szigorúan csak felnőtteknek! Gyors, brutális és elég szexi. 
990 Ft
  Final Fantasy VII. - Advent Children (2DVD) (extra változat) (japán rajzfilm) (fotó csak reklám)

A sikeres Playstation játék, a Final Fantasy VII. történetét folytató filmben két év telt el azóta, hogy Midgar romjai a béke megteremtéséért hozott áldozatok örök mementójaként állnak. A világra azonban hamarosan új veszedelem leselkedik: egy viharos gyorsasággal terjedő rejtélyes betegség. A régi ellenségek is megélénkülnek, így Cloud, aki megannyi hőstett után visszavonult, és a magányos életet választotta, ismét színre kell hogy lépjen – ezúttal ebben az egész estés filmben!

 
2 990 Ft
Fix & Foxi 2. - Foxváros fantomja  (1DVD) (2009)
A történetek főhősei: Fix és Foxi. Fix, a fenegyerek, aki semmitől sem retten vissza, és testvére, a meggondolt és előrelátó Foxi, aki megpróbálja, amennyire csak lehet, Fixet távol tartani a bajtól. Nem szuperhősök ők, sokkal inkább két magabiztos, bátor, néha talán kicsit vakmerő tízéves testvérpár, akik jóban-rosszban összetartanak. A rókakölykök állandóan együtt lógnak, és közben a legelképesztőbb kalandokba keverednek.
A sorozat részeiben a rókate... 
1 990 Ft
Fix & Foxi1. - Magassági kaland  (1DVD) (2009)
A történetek főhősei: Fix és Foxi. Fix, a fenegyerek, aki semmitől sem retten vissza, és testvére, a meggondolt és előrelátó Foxi, aki megpróbálja, amennyire csak lehet, Fixet távol tartani a bajtól. Nem szuperhősök ők, sokkal inkább két magabiztos, bátor, néha talán kicsit vakmerő tízéves testvérpár, akik jóban-rosszban összetartanak. A rókakölykök állandóan együtt lógnak, és közben a legelképesztőbb kalandokba keverednek. A sorozat részeiben a rókatestvérpár tolvajok, milliókat érő lottósze... 
1 990 Ft
  Frankenweenie - Ebcsont beforr (1DVD) (Frankenweenie, 2012) (Tim Burton) (Disney) (felirat) (karcos példány)

A Disney és a zseniális Tim Burton (Alice Csodaországban, Karácsonyi lidércnyomás) jegyzik a mulatságos és egyedi hangvételű Frankenweenie - Ebcsont beforrt, ezt a szívmelengető mesét egy fiúról és a kutyájáról. Miután váratlanul elveszíti imádott ebét, Sparkyt, az ifjú Victor a tudomány segítségével feltámasztja legjobb barátját, néhány apróság azonban nem a régi. Victor először rejtegetni próbálja a síron túli jószágot, ám amikor Sparky kiszabadul, a diáktársak, a tanárok és az egész város rádöbben, hogy szörnyű következményekkel járhat, ha új pórázt teszünk az életre.

A DVD-n izgalmas extrákkal kiegészülő Frankenweenie - Ebcsont beforr varázslatos szórakozás az egész családnak.

Extrák

Frankenweenie vándorkiállítás - Tekintsd meg a film bábjait, díszleteit és kellékeit felsorakoztató kiállítás anyagát (magyar felirat)

Plain White T: "Pet Sematary" - videoklip

 
1 490 Ft
  Frédi és Béni: Karácsonyi harácsoló (1DVD) (egész estés rajzfilm) (karácsonyi filmek)

Kőkori karácsonyt ki látott?! Most meglesheted a Flintstone-családot,
kiknek ilyenkor a színházi deszkák jelentik a világot!

Ha az ajándékbontogatás már nem hoz lázba, csak tedd be e kőzetlemezt, és dőlj
a székben hátra, hogy te is bebocsátást nyerj az alapkövi színházba.

Erre kíváncsiak fiatalok és vének, hisz tudják, hogy kihagyni vétek! Hisz ma
van az ősbemutatója Decens Károly Karácsonyi ének-ének.

De Fédi hiába tehetséges, lehetséges, hogy megártott a sok dialógus,
mit biflázott számtalan, s a feje nem káptalan.

Nem csoda hát a rövidzárlat, és mire észbe kapott az üzletek zártak. Megkésett
a szándék, nem lesz így ajándék.

Egyszerre nem lehet színpadon és plázában, hogy lesz így estére karácsony házában?

 
1 990 Ft

Sorrend: